Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 2. rész

Szavazás átlaga: 7.39 pont (140 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 28.
Hossz: 30 708 karakter
Elolvasva: 2 115 alkalommal
Vasárnap későn ébredt, már valamivel elmúlt dél. Jólesően nyújtózkodott egyet, kielégültnek, de nagyon fáradtnak érezte magát. Gyomra korgása jelezte, ennie kellene valamit. Kiszállt az ágyból, és úgy ahogy volt, meztelenül a konyhába ment, gyorsan összeütött négy tojásból egy rántottát, addigra az automata kávéfőző lefőzte a kávét, amit apró kortyokban megivott, majd leült és kevés kenyérrel, meg zöld erőspaprikával – mert ebben is szerette az erőset – befalta a tojásokat. Innen irány a fürdőszoba, megnyitotta a kádcsapot, és jó forró vízzel engedte tele a kádat. Amíg a víz folyt, belenézett a tükörbe, látta arcát, amin azért nyomott hagyott az első swinger parti. Elnyúlt a forró vízben, vigye ki belőle az éjszaka fáradalmait. Becsukta szemét, és próbálta visszaidézni élményeit.

Nagyon sok első történt vele az éjjel. Először volt swinger klubban, először szexelt nővel, sőt nőkkel, a torkába először csúszott be fasz, gruppenben sem volt még, és az is először fordult elő, hogy egyszerre mindhárom nyílását megdugták. Ahogy erre az ötös összegabalyodásra visszagondolt, pinája jelezte, nagyon jó volt, mert kezdett nedvesedni. Keze akaratlanul megindult, a jobbal a csiklóját izgatta, a ballal a mellbimbóit. Újabb képek, most Mariann meztelen teste villant fel, ahogy ott állt a pult mögött. Irigyelte alakját, feszes gömb alakú mellét, nagy bimbóudvarát, amiből keményen meredt előre bimbója. Amikor a kólájáért ment és visszafordult, egy pillanatra látta a csupaszra borotvált pináját is. Agya próbálta helyre tenni. Te nem vagy leszbi, tegnapig azt sem tudtad milyen érzés az, ma meg megkívánsz egy nőt, akit pár percig láttál meztelenül? Ez igaz, de... Hihetetlen jó érzés volt, ahogy a puha női ajkak a szájára tapadtak, majd buzgón nyalták a mellét, pináját, és élete addigi legnagyobb orgazmusát élte át, amikor mindkét nyílását megujjazták, csiklóját szopták, szívták. Ettől még nem lett leszbi, de élvezte. Mint ahogy azt is, amikor a fiúk farka belé fúródott, legyen az a puncija, a szája, vagy éppen a feneke lyuka. Meg sem lepődött azon, amikor az alsó két lyukát tömték, hogy egy idegen odajött és szopásra nyújtotta a faszát, amit azonnal elnyelt. A három kemény vessző legalább olyan nagy orgazmushoz juttatta, mint amit a lányok elértek nála.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.39 pont (140 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 22. 16:13
#27

Nagyon tetszik, mint minden írásod.

1
Titti
2023. szeptember 13. 07:02
#26
Bár egyiktek se nekem címezte a kérdést, de ez a hihető-nem hihető dolog érdekes téma. A kislányomnak, van amelyik mese tetszik, van amelyik nem. Pedig mindegyikről tudja, hogy kitalált. 
Eddig a trollokban sem hittem, itt tudtam meg, hogy léteznek. 😀 Remélem engem nem tekintetek annak, hiszen a történet szerzője reagált kérdéssel e témakörben. De elhinnéd, ha azt írom, hogy nagy lapátfüleim és hosszú farkam van, apró termetem ellenére? Nekem a trollokról pillanatnyilag ez ugrik be. Bár lehet az életben egyik sem ilyen. Talán mégse léteznek. Talán kevés a tapasztalatom, de mivel van fantáziám elképzelhetem, és akkor már picit hihetőnek fog tűnni. Nekem. Ha olvasok többszáz hasonló fantazyt, akkor sem biztos, hogy okosabb leszek a trollok kinézetét illetően, de egyre inkább hihetőnek fog tűnni, hogy valahol mégis létezhetnek, noha a tudatom még mindig rettenetesen berzenkedik ez ellen. 🙂 
Valahol olyan ez, mint amikor egy pasi engem szépnek lát, ha önmagam nem is tartom annak. Hihetetlen lesz nekem elsőre. Biztosan csak bókol – gondolom róla. De ha már sokadszorra mondja, egyre hihetőbb lesz. Ha eleve tetszett nekem, akkor talán már tizedik kijelentésére elhiszem.
Na, hát szép vagyok... Ezután jön egy „jó" barátnőm, aki bebizonyítja ennek az ellenkezőjét: „Ugyan már! Te szép? Nézz már magadra! Kicsik a melleid, nagy a pocakod és a lábaid... Na hagyjuk." Akkor már megint nem vagyok szép? 🙂
Azt hiszem picit túltoltam. Ismét. Meg kellett volna elégednem a trollokkal. Vagy csak a barátnőmre nem kellett volna gondolnom. Ne is hidd el, hogy akad ilyen, mert az ilyet úgyis kirúgtam volna. 😀
Az is hihetetlen lehetne, hogy akad, aki jó családi történeteket ír, miközben váltig állítja, hogy ő ugyan azt a témát teljesen elutasítja. Ha nem ismerném egy picit sem, meg is lepődnék rajta, hogy mégis megteszi. 🙂 Ez nem személyeskedés ám! A hihető és hihetetlen miatt írtam csupán.
1
Ez egy válasz Éva596 2023. szeptember 12. 22:50-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. szeptember 12. 22:50
#25
Ha úgy hitted eddig, hogy minden kitalált, akkor maradj is meg ennél. A hihetőségről: van egy történet, amit olvasol. Ha hihetetlennek látszik, akkor neked tetszik? Olvasd el az előző sorozatomat, utána újra a mostanit. Azt írtad, azt hittem ez mind kitalált. Kíváncsivá tettél! Írd már meg kommentben, vagy ha így nem akarod, nézd meg a profilomat és írd meg privátban, ami a két sorozatban szerinted hihetetlen. Ha megteszed örülni fogok neki, mert tanulok belőle, mi az amit nem jól fogalmaztam, írtam meg. Előre is köszi!
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 12. 22:38-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 12. 22:38
#24
Muszáj hihetőnek lennie? Azt hittem ez mind kitalált.
1
Ez egy válasz Éva596 2023. július 29. 00:14-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. augusztus 21. 15:11
#22
Ismét jól megcsinálták Tündét. A következő még keményebb lesz?!
1
Éva596
2023. augusztus 2. 08:48
#21
Örülök, hogy tetszett. De bocsáss meg! Egy swinger klubban nem bájos kislányok és kisfiúk népi tánca folyik, vagy éppen egy mai vagy régebbi színi előadást próbálnak. Persze ebben az esetben nem is ide került volna az írás, hanem valamelyik kulturális oldalra. Hidd el oda nem feltétlenül beszélgetni járnak az emberek, hanem azért, hogy szexeljenek. Akik beszélgetni akarnak a New York kávéházba mennek. 
2
Ez egy válasz veteran 2023. augusztus 2. 04:44-kor írt üzenetére.
veteran
2023. augusztus 2. 04:44
#20
Ez már tiszta pornó, de tetszett. Várom a Folytatást.
1
Éva596
2023. július 31. 00:15
#19
Igen, a főszereplőt be kell mutatni, főleg ha sorozatot ír valaki, s ezt mikor teheti meg, gyakorlatilag az első részben. És ha jól olvastad a két részt, a szereplő is változásokon ment keresztül, és a tevékenysége, azaz az akciók is erősen különböznek. Annak örülök, hogy mindkét rész tetszett.
3
Ez egy válasz braun 2023. július 30. 22:52-kor írt üzenetére.
N
Nonameone
2023. július 30. 23:51
#18
Kékéggel maximálisan egyetértek.
1
braun
2023. július 30. 22:52
#17
Tetszett a második rész, de az első szerintem picit jobb volt. Lehet csak azért mert a főszereplő és a hely már ismert volt, de lehet hogy azért mert az első részben megismerhettük a főhősnő élettörténetének egy részét is. Mindenesetre várom a folytatást 🙂
2
Éva596
2023. július 29. 00:14
#16
Pedig szerintem ezektől a mindennapi, apró részletektől lesz a történet emberközeli, megélhető, hihető. Néha kaptam kommentet - tőled is - hogy túlságosan szexuális az anyag, nagyon elmegy a szex irányába, a szereplők lehetnének jobban bemutatva, és több töltelékanyagot kellene beletenni. Ezek a pici mindennapos cselekvések pont ezt szolgálják, kicsit jellemzik a szereplőt, kicsit végig gondolhatod, te is ezt csinálod, vagy te mit tennél a helyében. A dialógusok hiányával kapcsolatban egyetértünk, ha három, vagy öt szereplő nekikezd egy szexcsatának, akkor nem beszélgetnek, nemcsak azért, mert tele a szájuk, hanem nyögés, zihálás, remegés közben nem igazán a beszéddel törődnek. A swingerben meg az akció után nem ülnek le megbeszélni, kiértékelni a történteket. 
3
Ez egy válasz Ulysses 2023. július 28. 20:52-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. július 28. 20:52
#15
Nekem igazából csak egy kifogásom van: az a részletekbe menő aprólékosság, amivel a hétköznapi, ismétlődő életképeket, cselekményeket leírja. A reggeli készítése, elfogyasztása, a készülődés mozzanatai; vagy az elköszönés, kézfogás, hazaautózás. Szerintem ezek sok helyen kihagyhatók. De azt hiszem, kénytelen leszek ezzel együttélni, mert ez valahogy Éva stílusjegye lett. Az előző sorozatában megfigyeltem, hogy szereti ezeket az apró rutinokat. Talán ezzel ábrázolja a szereplő akkurátusságát?
Az akció lenyűgöző, tömény, viharos... Hm, helyenként irigylésre méltó. 
Látom, többen keveslik a dialógusok arányát. Lehet benne valami, de ebben a részben legfeljebb öncélú szószaporítás lett volna a több párbeszéd. Főleg akció közben. Nem ismeritek a szólást, hogy tele szájjal beszélni illetlenség? 😀
Végül egy kéretlen jótanács: Fogadd meg "szalay" és "salsa" javaslatát!
3
sztbali
2023. július 28. 19:04
#14
Ez a rész is nagyon jó. Remélem a folytatás hamarosan érkezik.
2
Nelly
2023. július 28. 18:11
#13
Nekem tetszett! Éva596-tól megszokottan jól megírt történet. 
Igen egyetértek az előttem szólóval,kicsit több beszéd még jobbá tenné.
Várom a folytatást! 
Az meg hogy megvárakoztatják az olvasókat a szerkesztők,valószínű hogy a jó irások  vissza tartásával tartják fent az érdeklődést. Míg várjuk a várhatóan jó irást,a gyengébbekbe is bele bele olvasunk.
2
Éva596
2023. július 28. 15:23
#12
Egyet értek veled, s a "szakértői" pontozás semmi másra nem jó, mint arra, hogy a sima pontokkal szemben nem egy, hanem 2 T-pontot ad. Ezeket a pontokat meg lázasan gyűjtik azok, akik nem akarnak fizetni, vagy képtelenek történeteket írni, fordítani.
A végén írt dicséretet köszönöm.
2
Ez egy válasz salsa 2023. július 28. 14:54-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. július 28. 15:19
#11
Igazad van a trollokkal kapcsolatban. Ha végig olvastad a kommenteket, az elejétől fogva, láthattad, hogy eleve nem én vetettem ezt a témát fel. Csak ezekre a kommentekre reagáltam, az utolsót kivéve. Még ha a napnál is világosabb, akkor sem törődök vele, és csak nevetek a "szakértői" pontozáson. Nekem már régóta az számít, amit alant, salsa is ír, hányan olvassák amit írtam.  Megnéztem az első rész előtti és utáni egy héten felrakott összes anyag olvasóinak számát, a 45 anyagból 11 volt az, ami meghaladta az ezer olvasót, köztük jó helyen az enyém is, s ezekből az enyémen kívül, az összes többi az itt nagyon futó családi szex volt. 
2
Ez egy válasz szalay 2023. július 28. 14:45-kor írt üzenetére.
salsa
2023. július 28. 14:54
#10
Ebben a -periférikus- műfajban senki sem „szakértő”, inkább egy olyan olvasó aki annak érzi magát. Csak éppen semmivel sem tudja alátámasztani. A szakértés ugyanis csak objektív kritériumok alapján működne jól (pl. helyesírási szabályok), egy írásról alkotott vélemény (a történetvezetés és főleg a szexjelenetek tekintetében) pedig semmiképpen sem az. Van néhány hozzászóló akinek érdemes adni a véleményére de te döntöd el kik azok. A legjobb visszajelzés még mindig az olvasók száma. Jól írsz - ez pl. egy bevallottan szubjektív vélemény. Aki megkedvelte az írásaidat az ezután is az olvasód lesz. Aki meg nem... az is, de le fogja pontozni.
3
szalay
2023. július 28. 14:45
#9
A "ne etesd a trollt" kifejezés tökéletes módszer, bár sokan heves jellemükből fakadóan
nem tudják megcsinálni.
Sajnos arra tippelek hogy te sem, de hátha mégis sikerül.

Négy-öt (hat-hét) történeten keresztül ne reagálj kommentekre és legfőképpen NE BIZONYGASD hogy nevetsz az értékelésen, mert ebből mindenki számára a napnál is világosabb hogy nem nevetsz.

Nincs élelem, a trollok éhen halnak.
Ennyi az egész.
3
Éva596
2023. július 28. 14:03
#8
Úgy látszik a szakértők megsértődtek. Most már csak háromszor 3 pontjuk van. Hajrá, egészen 1 pontig van még lehetőségetek, de mindenki röhög rajtatok!
2