Hírek

MÁRC.
11.
2020

Erika, a csúnya lány

Erikát, a csúnya lányt a raktárban lévő irodájában keféltem meg először.
Illetve először nem is megkeféltem, hanem kinyaltam. Amilyen csúnyának tűnt elsőre, a kielégüléstől, attól, hogy kinyaltam, egészen megszépült. De ami igazán szép volt, az a pinája. Mikor széttárta a lábait, elbűvölt a látványával, nem tudtam megállni, hogy ott, az asztal mellett ne térdeljek le elé és ne nyaljam addig, amíg csak sikoltva el nem élvez. Rögtön utána az asztalra hajolt és hátulról megraktam. Gyönyörű segge volt, a puncija szorított, mint egy satu, hatalmasat élveztünk mind a ketten.
Onnantól kezdve sűrűn találkoztunk. Kiderült, hogy egy nagyon jó fej csaj, eszes, lehet vele mindenről beszélgetni - és imád dugni. Hol nála voltunk, hol az én garzonomban, és kipróbáltunk minden helyet és minden pózt. De sokat beszélgettünk is. Észrevettem rajta, hogy azzal, hogy lett valakije, és főleg azzal, hogy rendszeresen dugott, megszépült.


Amikor kurva voltam Dubaiban

Modellként dolgoztam 23 éves koromig. Szőke hajú, kék szemű, magas lány vagyok. A nevemet nem árulom el, legyen a történetben csak Anna. A felkérések csökkentek sajnos, fiatalabb, még vékonyabb lányokat kerestek az ügynökségek, amikor egyik partin megismertem Andrást, a jól menő milliomos vállalkozót. Persze tetszettem neki, ő pedig nem kertelt, szexet kért egy jó lehetőségért.
András az ötvenes éveit taposta, lefeküdtem vele egyszer, kétszer orál volt, amikor végre megkaptam tőle az áhított szerződést.
A lakásomat kiadtam egy jó barátnőmnek, nagy izgalommal szálltam fel a repülőre. A szerződés 3 hónapra szólt, mesés fizetéssel. Hostess megjelölés szerepelt papíron, de tudtam ez mit jelent nagyjából, Dubaiban oda vannak a magyar nőkért. Gondoltam, akár egy sejkkel is összehozhat a sors, ami egész életemre biztosítja a kellemes megélhetést. Négy másik lánnyal érkeztem, elegáns limuzin várt minket a reptéren.


MÁRC.
10.
2020

Az első alkalom

Az igazat megvallva már gyerekoromban elkezdett érdekelni a szex és ez nem múlt el a mai napig sem. Olyan 12 lehettem, amikor felfedeztem a maszturbáció varázsát és majd a farkam leszakítva rángattam a fütyim legalább kétszer, naponta de volt, hogy többször is. Amikor olyan egy két év múlva a haveroknál is jelentkezett ez a jelenség kézről kézre cserélődtek a beszerzett pornó magazinok és később a kazetták majd a DVD. Ilyen tapasztalatszerzés után rájöttem mi is tetszik nekem és még mielőtt szőrösödni kezdtem volna már megvolt a tervem, hogy is fogom szívem választottját elcsábítatni és minél hamarabb megdugni. Lehet, hogy ez nevetségesen hangzik számotokra, de akkor én ezt így éreztem, hatalmas vágy volt bennem és azt éreztem, hogy elfojtott oroszlán bújik meg benne. És ez az oroszlán napi szinten ki akart törni, hogy elkapja az áldozatát. Sajnos ez a kitörés még pár évet váratott magára, és így maradt a napi többszöri önkielégítés.


Minden napra egy mosoly - 1. rész

Három dolog jut eszembe, amikor rá gondolok.
1. Vágy
2. Barát
3. Félelem
Mert félek az élettől, amiben ő is benne lehet, rettegek, hogy egyszer talán boldog leszek.
A vágyaimat titkolom, de nem szégyellem, csak soha sem tettem meg, egészen addig, míg nem ismertem.
A barátom lesz. Talán tényleg azok lettünk egymásnak és szeretném azt hinni, hogy egy kicsit többek is magunknak.
Én pedig nem fogom észrevenni, és amikor mégis, akkor már túl késő lesz.
De melyikünk fog hamarabb elmenekülni, attól, ami egyszer lehetne?
1. fejezet
- Brayen? – kopogtam még egyet, aztán választ, sem lépéseket nem hallva megpróbáltam a kilinccsel.
Nyitva volt, ami egyszerre meglepett és némileg megnyugtatott is.


MÁRC.
9.
2020

Ínséges idők

- Segítened kell öregem! Komolyan mondom hogy semmi nincs. Mindenki állást keres, de senki nem vesz fel senkit. Még a mexikóiak sem találnak munkát, pedig ők tényleg semmiért is hajlandóak dolgozni. Nem tudom mit csináljak. Ha a hó végéig nem jutunk pénzhez, az utcára tesznek minket. - mondta Kevin.
Josh sajnálattal nézett a barátjára.
- Nézd Kev, amennyit tudtam már adtam. Szeretnék segíteni de nekem sincs egy vasam sem.
A két barát csendben ült a konyhában. Miután Kevin apja meghalt, a fiúra és az anyjára maradt a ház, de minden adósság is. A válságig nagyjából boldogultak, de azután előbb jöttek a felszólítások levélben, majd néhány megtermett férfi is meglátogatta őket és vázolták hogy mi fog történni, ha nem fizetnek.


A leküzdhetetlen vágy

Dr. Pétermann Marina unottan feszítette a hátát az állítólag ergonómiailag tesztelt és jóváhagyott irodai széken. Már öt és fél órája tartott a bőrgyógyászati szakrendelés, és úgy érezte nem csak az unalom, hanem a gerincén végigfutó enyhe, de markáns fájdalom is lassan megöli. Habár a munkája része volt, hogy a betegek vizsgálata közben mozogott egy kicsit, mégis a mai napon az ülő munka kínzó volt. Lassan teltek a rendelési órák, de vigasztalta, hogy hamarosan véget ér a szenvedése és haza mehet. El is döntötte, hogy vesz egy forró fürdőt is megkéri a barátját, hogy kicsit masszírozza meg a hátát. Ez a gondolat, rögtön jobb kedvre derítette, így sokkal könnyebb lesz elviselni a hátralévő egy órát.
Marina 27 éves volt és az orvosi egyetem alatt már tudta, hogy a bőrgyógyászat lesz az ő szakterülete. Alapvetően szerette a munkáját és izgalmasnak is találta, de az állami szakrendelések olykor nagyon unalmasak voltak.


MÁRC.
6.
2020

Az én utam 6. rész

Helgával nagyon jól sikerült az éjszakánk, de nagyon nem akartam belebonyolódni a kapcsolatba. Azt gondoltam, hogy hamarosan elmegyek, talán így könnyebb lesz itt hagyni. Persze ő nem nagyon értette, hogy mi van, miért vagyok ilyen elutasító. Két napig bírta, amikor kettesben maradtunk a könnyeivel küszködve kért magyarázatot.
- Mond miért kerülsz, talán nem volt jó velem?
- Csodálatos éjszakát töltöttünk együtt, ezért hálás vagyok neked, de én két hét múlva elmegyek, és nem akarok csalódást okozni.
- Tudom, hogy hamarosan elmész, de én nem a feleséged akartam lenni, csak kedveltelek, és jó volt veled a szex.
- Ne haragudj egy barom vagyok - öleltem át.
- Ma nálad alszom, lesz időd megvigasztalni - zárta le a témát egy cinkos mosollyal.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 45. rész

Egy meleg júliusi hétköznapon, Vivi Timi szobájában ülve meggyújtotta a dohánnyal és marihuánával kevert cigit, amibe párszor beleszívott, majd tovább adott. A szőke lányhoz került, aki néhány gyors slukk után Lorena felé nyújtotta. A füvezés terén még szűz nő elvette a spanglit, azzal enyhén dobogó szívvel, rutinosabb barátnői trükkjeit meg tanácsait alkalmazva, szakszerűen a szervezetébe juttatta a különleges illatú füstöt, amelyet egy ideig lent tartott, aztán a nyitott ablak irányába fújt. A cigaretta körbeért.
– Tudod, neked mostanában nagyon bejött az élet – jelentette ki Timi, Lorenára nézve.
– Miért? A fű miatt? – kérdezte a lány.
– Nem. Vagyis már elmondhatod, hogy ezt is kipróbáltad végre, de inkább a latin szeretőidre gondoltam, meg a sikeres mellnagyobbító kúrádra.