Maszekolás 2. rész

Szavazás átlaga: 8.12 pont (76 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 14.
Hossz: 16 351 karakter
Elolvasva: 1 357 alkalommal
    Előző rész tartalma:
Pista a vízmű alkalmazottja a főnök szeretőjének, egyben titkárnőjének, Micikének az üdülőjében maszekol. Egyik este meglessi, ahogy a 40-es nő a 17 éves fiával szeretkezik. A kezébe került aduászt nem ereszti, a kielégületlen Micikét jól megdugja.  Első szeretkezésük után fél órával kezdődik a második rész.
– Pista maga csodát művelt velem. – simogatta arcom, nyakam, testem. Csend ülte be a szobát. Szinte hallani lehetett a nád suhogását. Percekig csend.
– Mikor végez a munkával Pista? Csak azért... – Keze ekkor érte el az addigra már ismét harci pózban lévő farkam. – óóóóóó, magának megint... – kezének  nem hívő Micike felült, hogy szeme is  lássa. – Magának megint áll. – borult rá és az idővel rászáradt pina nedvet, lenyalva tisztogatta farkam. Elégedettség töltött el. A büszkeség, hiszen tényleg meglepődött, örömmel fogadta. A másik, meg őszintén jól szopott Micike. Ebben ne volt vad, nem nyáladzott, érzékien bólogatott, nyalt, szopott, szívta. Bizony eltudtam volna élvezni idővel, de inkább kihúztam, megcsókoltam és hátára fektettem. Helyezkedtem be combjai közé.   Előbb szőrtelen pináját kívülről tisztogattam, combtövektől haladva egyre  beljebb, körkörösen. Csiklóját direkt nem érintve. Hosszantian akartam kényeztetni, fokozatosan a csúcsra nyalni. Micike viszont nem ehhez volt szokva. Mint szerető a gyors orgazmus és mindenki menjen az útjára. Alig kezdtem el belülről felfedezni öröm nyílását, sóhajtozások közepette nyúlt egy ujjal, orrom mellett a csiklójához. Nekem nem pálya  ez a haladjunk, legyünk túl rajta módszer, de legyen. Érezhető volt az  orgazmusa, de ez egy elkapkodott valamire sikeredett nála. Na nem baj lesz ez még másként is. Egy fél percre hagytam csak abba a nyalást még benne csapongtak az érzelmek. Mikor elvette ujját és hajam kezdte simogatni, na akkor jöttem én a svéd csavarral. Nyelvem előbb finoman köszöntötte kliotiszát, majd birtokba vettem a területet, birtokoltam, nyelvemmel simogattam. A nő orgazmusa így nem csillapodott, sőt egyre feljebb csaptak a kitörő hangok, teste mozgatásával próbált talán már szabadulni. Szám csapdájába esett, nem eresztettem. Éreztem karmolja a hátam, húzza hajam, combja présként zárul két oldalt fejemhez. Én ha lehet fokoztam a tempót a nyelvcsapásokkal, játszva a nyomom, dörzsölöm és alig érintem verzióban. Micike elveszett. Erőtlenül feküdt, szinte hangtalanul sikoltozott, majd hajamba markolva, utolsó erejével kihúzta fejem a combok közül. Ezt elérve hajam elengedve kezeit maga mellé eresztette. Még remegtek ajkai, szeme felakadva, eltorzult arca lassan simult ki.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.12 pont (76 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. november 15. 09:06
#6
Szerintem ez így kerek.
Csak nyújtani lehetne brazilszappanopera jellegre.
2
kaliban
2023. november 14. 18:22
#5
Nekem jobban tetszett, mint az első rész. Lesz folytatása?
0
t
tibee72
2023. november 14. 09:36
#4
Nagyon jó második rész. Jó lenne belőle még néhányat olvasni.
1
kivancsifancsi
2023. november 14. 09:03
#3
Tetszett akárcsak az első rész. Remélem még lesz mit maszekolni.
0
Fluxus
2023. november 14. 08:04
#2
Hozza az első rész színvonalát. Jöhetne a következő rész!
1
T
Törté-Net
2023. november 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1