Zsuzsi kalandjai 5. rész - A párcsere

Szavazás átlaga: 8.17 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 16.
Hossz: 26 728 karakter
Elolvasva: 1 228 alkalommal
Tegnap Judit barátnőm ismét a városunkban járt, a délutánja szabad volt így egy ebédnél találkoztunk és közben dumcsiztunk egy jót. Mindkettőnknek volt bőven mesélni valója. Én részletesen beszámoltam neki az édes bosszú után történtekről, hogy mennyire fellángolt újra a szexuális életünk, mindent őszintén megbeszélünk, és hogy néha-néha egymás legtitkosabb vágyait váltjuk valóra, persze csak kölcsönös beleegyezéssel és szabályokkal. Teljesen elhűlt, amikor hallotta Péter vágyálmát az anális szexről, és hogy hogyan tanultunk együtt bele, és az első alkalmat is mennyire élveztük mindketten. Faggatott az érzésről, elmondtam, neki, hogy irtó szuper, egész másfajta az orgazmusom, mint a normál szex esetén, szóval nagyon ajánlottam, hogy kipróbálja, és adtam neki tanácsokat is, hogy kezdjen bele, és ha kérdése van, nyugodtan fordulhat hozzám, már van elég tapasztalatom e téren.  
A saját kívánságom, ami persze a koleszben még az övé is volt, annyira felizgatta, hogy remegő kezével alig tudta rendesen meginni a kávéját. Kíváncsi tekintettel hallgatta a mesémet, és minden részletre pontosan rákérdezett, és megvallotta, hogy annyira irigyel, hogy nekem már megvolt. Ígéretet tett, hogy egyszer ő is ki fogja próbálni, bár az análszextől picit még ódzkodott, de a több pasi egyszerre az tutira bejött neki. Ő is elmondta, hogy az egyéves kapcsolat megszakítása után, végre talán megtalálta élete párját. A Péteren vett bosszú alatt, már fél éve nem volt pasival szexuális aktusa, azért is engedtem meg neki, hogy a maszturbátorral és kézzel is kielégítse páromat. Láttam rajta, hogy már nagyon éhes egy igazi hús-vér faszra. Kicsit kizökkentettük az addig csak önkielégítéssel szerzett örömeiből, és egy kis izgalmat vittünk az életébe.  
Most vidáman újságolta el, hogy együtt él egy dokival a kórházból, akit ott ismert meg. 40 éves sebész, Zsoltnak hívják, két éve vált el a feleségétől, nincs gyereke, exével barátok maradtak, nem működött a szexuális kémia közöttük, a nő állítólag nem volt elég aktív, ritkán akarta a szexet, akkor is csak ímmel-ámmal művelte, szóval nagyon eltérő étvágyuk volt, így szétmentek. 170 cm magas, 75 kg, aranyos mackós alkat, fekete hajjal, barna szemekkel, formás fenékkel és hatalmas farokkal, még Péterén is túltesz, a 23/7 cm-es méretén tényleg én is elámultam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.17 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsigi
2024. február 8. 21:22
#4
Ez nagyon jó volt. Lehet ezt még fokozni?
1
frankie
2023. november 16. 07:59
#3
Teljesen bele tudom élni magam... jó történet!
1
Fluxus
2023. november 16. 07:39
#2
Ez a rész is nagyon jó. Szeretem az ilyen történeteket.
2
T
Törté-Net
2023. november 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1