A lenti szomszéd

Szavazás átlaga: 6.68 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 14.
Hossz: 15 382 karakter
Elolvasva: 710 alkalommal
Az utóbbi hetekben gyakran értem haza frusztrált lelkiállapotban. Nem mentek úgy a dolgaim, kudarcok értek, melyek nagyban hozzájárultak lelkiállapotom megzuhanásához, a depresszió, melyből sikeresen kikezeltek huszonéves korom elején egy forradalmian új módszerrel, kiújulással fenyegetett.  

Pedig én igyekeztem újra a régi, jól bevált gyógymódhoz folyamodni. Mivel nem találtam diszkrét és gyakorlott szakembert, aki újfent alkalmazta volna rajtam, hát megrendeltem egy egyszerű, külföldi szerkezetet, mely ránézésre nem árulkodott funkciójáról, de annál ígéretesebbnek bizonyult. Ez nem volt más, mint egy automata fenekelőgép, melynek megfelelő nyílásába többféle méretű pálca is beleillett, és ezután nem volt más hátra, mint beállítani a mechanikát bizonyos mennyiségű és erősségű ütések kimérésére, és elhelyezkedni a pálcázáshoz.  

Mivel elég izgágán fogadtam az ütéseket, muszáj volt a szíjhurkok segítségével mozdulatlanságra bírnom magamat, mielőtt a masina elkezdte volna verni a csupasz fenekemet. Annál is inkább, mert kényes voltam a bőrömre, és szerettem, ha az ütések szépen egymás alatt rajzolnak égő hurkát a fenekemre, és nem csak úgy vaktában, összevissza csapkod a pálca, és ujjbegyeim kusza rajzolatot tapintanak. A hajdani ütések erősségét még nem mertem beállítani, így fokozatosan emeltem az erőt, és néhány hét alatt a közepes erősségig jutottam el. Emellett rapszodikusra állítottam az ütések ütemét, tehát nem meghatározott időnként csapott le a pálca, hanem többnyire váratlanul hallottam a süvítést, és ezzel szinte egy időben gyúlt ki vörös csík a fenekem bőrén. Mégsem voltam elégedett. Bár az ütések mennyiségét már felemeltem a kezdeti huszonötről előbb ötvenre, és már a nyolcvannál jártam, és igencsak megficánkoltatott volna a könyörtelen gépi pálcázás, ha nem gondoskodom testem rögzítéséről, mégsem értem el a kívánt eredményt.  

Amikor jó húsz éve ezt ajánlotta a pszichiáter, mint már többeknél bevált, forradalmian új kezelést, savanyú képpel fogadtam. Nem bíztam abban, hogy a fenekem megcsapatása enyhítené vagy megszüntetné depressziómat, de minden-mindegy alapon rábólintottam, hiszen annyi mindent próbáltunk már meg, és semmi sem hozott tartós eredményt.  

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.68 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. november 14. 23:06
#6
no sex
0
Arya
2023. november 14. 21:19
#5
Kedves Footlove!
Nem vagyok egy s/m rajongó, de ha egy olyan könyvet találnék, ami pontosan így kezdődik biztosan végig elolvasnám.
2
t
tibee72
2023. november 14. 11:47
#4
Én sem vagyok S/M rajongó de ez tetszett.
2
Fluxus
2023. november 14. 08:03
#3
Az S/M nem a terepem, de az írás tetszik!
2
Waderlaci
2023. november 14. 00:45
#2
Ez nagyon jó lett! Gratulálok! 
Ritka, az ilyen jó írás, és főleg ezzel nem találkoztam még itt, hogy a fenekelés lelki okaival, és annak jó hatásával foglalkozzon egy írás.
1
T
Törté-Net
2023. november 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1