Bugyi egy csomóban

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 4.42 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 15.
Hossz: 20 132 karakter
Elolvasva: 666 alkalommal
A női bugyi illata néhány embert megvadít...
Elég hosszú napot töltöttem, de úgy döntöttem, hogy egy fekete csipkés tangát veszek fel. Később találkoztam az emberemmel, és egy teljes napot akartam adni neki puncival. Imádja érezni a bugyim illatát, és minél tovább hordom, annál jobb.
Nem volt kérdés, hogy aznap valamikor valami erotikusat küld nekem. Pornó, fantázia, kép a farkáról. Valami az utamba kerülne, ami beindítana, nedvessé téve azokat a bugyikat, és tele lenne az illatommal.
A csapatom havonta néhányszor elkezdett visszamenni az irodába, és a mai nap volt az egyik napom, hogy bemenjek. Van ez az igazán finom húzás valami, ami beindít. Úgy veszem észre, hogy egy kicsit többet öltözöm, amikor tudom, hogy ott lesz. Nagyszerű szeme van, erős testalkatú, és valódi szexuális energiája van. Az emberem mindig arra biztat, hogy lépjek. Nézni akarja, ahogy ez a fiatal bak az íróasztal fölé hajol, a torkomat markolja, a szoknyámat a derekam köré húzza, a bugyimat pedig oldalra húzza. Az irodaterület nyitott koncepciójú, ami egy igazán kibaszott forró elemet ad az egész ötlethez.
Mindannyian felizgulok, ha erre a fantáziára gondolok, rohanok, hogy felöltözzek és összeszedjem a dolgaimat a későbbi randevúmhoz. Rövid fekete-fehér tweed szoknya mellett döntök, fekete bordázott háromnegyedes ujjú felsővel. A szoknya éppen elég hosszú ahhoz, hogy "irodai megfelelő" legyen, és a felső átölel. A szögletes nyak és a fekete csipke melltartó, amit viselek, szépen eldobja a melleimet. Felteszem a hajamat és az arcom, hozzáadok egy arany órát és karikát, valamint egy pár fekete sarkú cipőt. Bekukkantok a tükörbe, kezemet a szoknyámig nyújtva. A bugyim már kissé nedves. Tökéletes.
Amint beérek az irodába, kiválasztok egy munkaállomást az ablak közelében, valahogy elrejtve, hogy egy kis magánéletet kapjak. A nyitott környezetben végzett munka nagyszerű, de kissé zavaró lehet, ha megszokta, hogy a saját helyén dolgozik. Kiszúrom a kis munkahelyi szerelmemet, ha így akarod nevezni. Csak meg akarom dugni, semmi más. Olyan jól néz ki világos rózsaszín ingben és szürke nadrágban. A gyereknek megvan a stílusa, és a gondolatai, hogy felhúzzam a kezem az ingre, miközben kihúzom a nadrágját, és térdre ereszkedem, villog a szemem előtt. Öklendezni akarok a farkán, bevonni a köpésembe, egészen a torkomon lenyomni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.42 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. december 3. 12:02
#23
Rád senki nem volt irigy, és senki nem volt veled kegyetlen.
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 16. 19:20-kor írt üzenetére.
Sentinel1
2023. november 16. 19:20
#22
Kedves Lolamacko! Köszönöm szépen amit írtál, mert az igazságot írtad le, és akinek nem inge nem veszi magára. Sajnos valóság, mert az írigység, és a kegyetlenség dominál sok hozzászólásban. Köszönöm szépen, te egy intelligens ember vagy!!! 
2013 óta létezek itt az oldalon, de pár évig nem voltam mert internetes rádióban műsorvezető voltam, nagyon sok zenét játszottam le. Jelen pillanatban is kb. 10.000 db zeném van. Sajnos ott is hasonló beszólások vannak, mint itt, de ott legalább a szép dalok miatt nem volt neki nagy sikerük. Majd foglak keresni kedves Lolamacko!
Lolamackó hozzászólása, ami nekem nagyon tetszett. KÖszönöm szépen Lolamacko!

"Az emberek, főleg névtelenül, álnevek alatt, nem lojálisak, inkább kegyetlenek. Itt végre kimondhatják ami egész nap fölgyűlt bennük. Ne számíts kegyelemre. Írj jól, most már miattam is. Mutasd meg beküldés előtt egy olyannak, aki biztosan nem csak dicsér, hanem őszinte véleményt ad. Aztán már nem csak a Mackó fog melletted brummogni. Tudod milyen jó mikor megdicsérnek? Meg fogod tudni."
-1
Sentinel1
2023. november 16. 18:51
#21
Ha meg szeretnéd találni a boldogságot, akkor hagyjál fel a bosszúforralással. Ha nem gondolsz ellenségeid szerencsétlenségeire, akkor sokkal több időd és energiád lesz arra, hogy saját boldogságodért fáradozz.
-1
Sentinel1
2023. november 16. 18:25
#20
"A fény harcosa tudja, hogy Isten a magányt használja arra, hogy megtanítson az együttélésre. A háborút használja arra, hogy megmutassa a béke értelmét. A tétlenség unalmát pedig arra, hogy ráébresszen a kaland fontosságára. Isten a csöndet használja arra, hogy megtanítson a szavak felelősségére. A fáradságot használja arra, hogy megértesse az ébredés értelmét. A betegséget pedig arra, hogy ráébresszen az egészség fontosságára. Isten a tüzet használja arra, hogy a vízről tanítson. A földet használja arra, hogy megértsük a levegő értékét. És a halált arra, hogy megmutassa az élet fontosságát." 
(Paulo Coelho)
0
Éva596
2023. november 16. 15:39
#19
Írj jót és jól! Ha ezt teszed, én is dicsérni foglak.
4
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 15. 17:26-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 16. 05:38
#18
Az emberek, főleg névtelenül, álnevek alatt, nem lojálisak, inkább kegyetlenek. Itt végre kimondhatják ami egész nap fölgyűlt bennük. Ne számíts kegyelemre. Írj jól, most már miattam is. Mutasd meg beküldés előtt egy olyannak, aki biztosan nem csak dicsér, hanem őszinte véleményt ad. Aztán már nem csak a Mackó fog melletted brummogni. Tudod milyen jó mikor megdicsérnek? Meg fogod tudni.
2
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 15. 17:26-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. november 15. 21:46
#17
Volt egy évfolyamtársam a mérnöki karon, szuper inteligens, előrehozottan akart vizsgázni, de nem engedték meg. Az egyetem után megszerezte a közgazdasági és a jogi diplomát is. Sajnos a sok tudásával semmiben sem volt használható. Lehet veled is ez a baj túl sok mindent tanultál ( amint az előző írásodnál erre hivatkoztál) és azt gondolod, hogy tudsz is valamit.
3
Sentinel1
2023. november 15. 17:26
#16
Kedves Lolamacko! Köszönöm szépen a felkínált segítségedet. Te egy intelligens ember vagy. Betettem ide amit írtál, és meglepődtem azon, hogy amit írtál az inkább kedvező volt rám nézve!  Meg sem fordult a fejemben az ,hogy kikapcsoljam a hozzászólásokat.
Pedig könnyű volna bekapcsolni, de én bízok az emberek lojalitásában! Idézet Lolától!

"Van olyan oldal, ahol sok az olvasó és egyetlen kritika sem jelenik meg, ha bánt amit írnak, oda kell föltenni az írásaidat, de van az a funkció, hogy kikapcsoltatod a hozzászólásokat. Kérlek ne tedd! Ha írsz még, én ígérem, elolvasom és írok is róla, ha igényled."
Köszönöm szépen Lolamacko a felkínált segítségedet, nagyon örülök neki. 👍
1
f
fiesta14
2023. november 15. 15:33
#15
Lehet jó történet de a forditás az borzalmas. néha 2x is elolvastam egy sort mert nem tudtam értelmezni elsőre. kb negyedéig olvastam és feladtam.
2
Éva596
2023. november 15. 12:48
#14
Tényleg csak nevetni lehet rajta. Sajna nem azért mert abszurd humor, hanem azon, hogy egy értelmes szöveget, hogyan tud egy másik nyelvre lefordítani a fordítógép. Nem irodalmi szöveg kell ide, hanem az, ami egy ember - pl. a te - agyából magyarul fogalmazva kipattan. Vesd össze Titti Ulysses boszorkánya írásával. Látni fogod a különbséget.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2023. november 15. 11:48-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 15. 11:48
#13
Más szemmel kell nézni. Én nagyokat nevettem rajta.😄Most is, azokon a mondatokon, amiket kiragadtál. Ne magyaros irodalmi szöveget keress, lásd meg benne a humort, inkább, mint, hogy azon bosszankodsz, hogy magyartalan.
0
Ez egy válasz Éva596 2023. november 15. 11:32-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. november 15. 11:33
#12
Lola! Olvasd el, amit alant válaszoltam Sentinel1-nek.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. november 15. 11:07-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. november 15. 11:32
#11
Ez nem fordítás? Igazi magyar írás? 
Bocsi Lola, ha ezt is elolvasod, ez nem abszurd, és akár mit mond a szerző, ez egy kijavítatlan fordítás.
Ez abszurd? "Akkor nem hiszem el a szerencsémet! Az utca túloldaláról egy férfi néz fel. Meglát engem, és holtan áll meg a nyomában. Becsukjuk a szemét, és ő azt mondja, hogy "wow". Ő egy kibaszott kaszkadőr, és jól bámul rám. Érzem, ahogy az arcom és a mellkasom kipirul, és a lábaim nedvesednek, mert épp most kaptam egy csepp nedvet a bekapcsolástól. "
Vagy ez: "Kicserélem a kezét az enyémre, és elkezdem körmeimet fel-le húzni a tengelyén. Becsukja a szemét, én pedig egyre csak a nyakára bököm egy kicsit. Érzem, ahogy ujjai a derekamba markolnak, majd kezét a mellbimbóimon át a vállamig mozgatja, és térdig nyomja."
Vagy ez: "Megebédelek, és elindulok a kedvenc parkomba. Rengeteg hely van, ahol ülni lehet, és az emberek, akik nézik, ott vannak, ahol ebéd közben vannak. Elég szerencsés vagyok, hogy megragadhatom a szokásos padomat, és berendezkedhetek. Ma van néhány férfi, akik egy egész napos ivásra ülnek, egy középkorú női kiképzőtábor, valamint egy férfi és egy nő, akik megpróbálják hétköznapivá tenni. Nehezen tudják levenni a kezüket egymásról."

Ha pedig mégsem fordítás, akkor túl van pontozva.
2
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 15. 10:29-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 15. 11:07
#10
Elolvastam. Szeretem az abszurd stílust. Boris Vian rajongó vagyok, sőt ikkjejzjiuiiii írásait is szeretem, aki nagyon jártas ebben( bár nem ezen a platformon). Nem is értem miért pontozták le. Kedves Sentinel, te is egy szín vagy ezen a palettán, mint a többiek. Ne bántsd őket, ne bántódj meg, ha kritikát kapsz. Van olyan oldal, ahol sok az olvasó és egyetlen kritika sem jelenik meg, ha bánt amit írnak, oda kell föltenni az írásaidat, de van az a funkció, hogy kikapcsoltatod a hozzászólásokat. Kérlek ne tedd! Ha írsz még, én ígérem, elolvasom és írok is róla, ha igényled.
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 15. 10:29-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 15. 10:48
#9
Még egy kérdés, biztosan buta szőke vagyok, vagy nem tudok kellően magyarul, de mi is az a "cum", ami többször is szerepel itt?
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 15. 10:29-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. november 15. 10:37
#8
Eddig nem olvastam el, de ez után a szócsata után, és a sértettséged miatt, már úgy érzem el kell.
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 15. 10:29-kor írt üzenetére.
Sentinel1
2023. november 15. 10:29
#7
Hát ez nem fordítás volt, hanem igazi magyar írás! Átnéztem jónak találtam, megfelel a magyar helyesírás szabályainak. Ha nem tudtok magyarul, akkor olvassatok több magyar regényt, szépirodalmat, mert nektek ez a mániátok, hogy amit más tesz be ide az már nem is lehet jó csak a tiétek!!! Tudjátok mit? Legyen a ti pogány hitetek szerint, mert csak ti tudtok megfelelő történeteket betenni ide. Néztem már a tiéteket is, de egy szállal sem jobb mint az enyém. A dicsőség a fejetekbe szállt. Akkora az egotok, hogy mindenkit le akartok nyomni, mert csak ti tudtok, és ti vagytok a legjobbak!!!
-1
Fluxus
2023. november 15. 08:34
#6
Élvezhetetlen fordítás.
2
P
Papesqu
2023. november 15. 06:26
#4
Olvashatatlan! Borzalmas! Ezért kár előfűzetni az oldalra!
2