A+ A-

Hogyan is kezdődött... 1. rész

Már sokat meséltem a mostani élményeimről – melyekről olvashatsz a "Lányom fiúja" és a "Lányommal Kenyában" sorozatokban. Jelenlegi férjem, aki az őszeset olvasta, unszolt, hogy írjam meg, hogyan is kezdődött a szexuális életem, hogyan szerettem meg és szoktam rá a több pasival való kefélésre.

Hát íme, most elmesélem.
Még a gimiben volt egy szerelmem, akivel elég sokáig jártunk. Ő volt az első férfi az életemben. Nagyokat szeretkeztünk, mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Mivel a srác igazi ínyenc volt, nagyon megszerettette velem a szexet. Órákig tudott nyalni és megtanított szopni. Azóta is teljesen felizgulok a szopástól. Imádom a fasz selymes makkját a nyelvemmel nyalogatni. Imádom, ha egy pasi a számba élvez! Bevallom, szeretem a geci ízét!
Az ő kérésére teljesen szőrtelenítettem magam, és ez, azóta is így van. Már húsz éves voltam és egyetemista, amikor vége lett ennek a kapcsolatnak, - más csajokkal is kezdett dugni és én hülye, ezért szakítottam vele - és én elkezdtem hapsizni. Magas, karcsú, kismellű, hosszúcombú, kerekfenekű csaj vagyok, és általában nagyon tetszem a pasiknak, akik főleg a popsimért vannak megbolondulva. Természetes sötét szőke a hajam és egy olasz ősnek köszönhetően kicsit kreolos a bőröm. Könnyen barnulok és általában fekete cuccokat hordtam, főleg miniszoknyát. Sok srác fűtött már régebben is, de én hűséges voltam, amíg a szerelem tartott. Aztán, hogy vége lett és is belevetettem magam a bulizásokba. És egymás után feküdtem le a srácokkal. Tulajdonképpen nagyon élveztem hülyíteni őket. Nagyon ritkán keféltem egy manussal kétszer. Alaposan megkúrattam magam, aztán már nem is érdekelt a srác. Pedig sokan az egyéjszakás kaland után is járni akartak velem.
Így telt el egy év, volt vagy 20-30 pasim. Egyszer egy srác a fejemhez vágta, hogy én egy nimfomániás kurva vagyok. Hát lehet, bár tulajdonképpen csak időnként tört rám, igaz, hogy akkor állandóan baszhatnékom volt. Volt egy barátnőm, Zsófi, aki szintén ilyen természetű volt. Szinte sportot csináltunk a pasizásból. A koleszben egy szobában laktunk és részletesen kitárgyaltuk a kalandjainkat. Mindketten csak arra vigyáztunk, hogy évfolyamtársakkal ne kezdjünk ki. Lehetőleg máshonnan legyenek partnereink. Azért nem szerettük volna, ha az évfolyamon kurvának kezelnének minket.
Aztán összejöttem egy sportoló sráccal, akivel aztán hónapokig jártam. Az az igazság, hogy eszméletlen volt a srác! Nem volt magas, sőt inkább alacsony hozzám képest, de izmos testű, és ami a lényeg, brutális nagy, vastag farka volt és állandóan baszni akart. Volt, hogy végigkúrtunk egy napot és ő legalább tízszer élvezett el. Én meg azt sem tudom, hogy eközben hányszor! Amúgy is igen könnyen tör rám az orgazmus, egymásután akár négyszer, ötször is elélvezek egy menet alatt. Azóta sem volt dolgom ilyen fiúval, akinek ilyen fáradhatatlan farka lett volna! Ez a srác beszélt velem, ha kettesben voltunk, teljesen obszcén, alpári stílusban, ami rám izgatólak hatott. Azóta is megfelelő körülmények között, felizgat a közönséges beszéd. Ez a srác avatta fel a popsimat és olyan jól, hogy azóta is, ha a seggemet kúrják, attól is elélvezek. Annyit meséltem erről a pasiról barátnőmnek, hogy ő is megbaszatta magát vele.
Amikor megtudtam, összebalhéztam a sráccal. Kirúgtam, de egy hét után már hiányzott a farka. Kibékültünk, de nemsokára kiderült, hogy felváltva kúr engem is meg az Zsófit is. Egyszer elmaradt néhány óránk és visszamentem a koleszba. Rájuk nyitottam az ajtót. Éppen nagyban keféltek az ágyon. Azon gondolkodtam, hogy mit tegyek, amikor a srác vigyorogva kitalálta, hogy mi lenne, ha hármasban csinálnánk. A barátnőm is hívott, hogy szálljak be. Ilyent még nem csináltam, de az az igazság, hogy az izgató látványtól már teljesen benedvesedtem. Már csak kúrni akartam! Úgyhogy ledobtam magamról a ruhát és melléjük feküdtem. Ezek után a srác minden szögben mindkettőnket alaposan megbaszott, majd kitalálta, hogy foglalkozzunk egymással is, mert ő szereti nézni ha a lányok egymásnak nyalnak. Én sosem voltam csajjal, de kiderült, hogy Zsófi szokott leszbizni, úgyhogy azonnal nyalni kezdte a puncimat. Közben a srác a számba rakta a farkát. Szoptam miközben Zsófi a csiklómon munkálkodott. Annyira felizgultam, hogy amikor a srác rám szólt, hogy én is nyaljak a barátnőmnek, szó nélkül engedelmeskedtem. Megfordultam és fejemet a széttárt combjai közé helyeztem. Sosem gondoltam, hogy valaha puncit fogok nyalni, de magával ragadtak az események. Különben Zsófinak is szép csupasz puncija volt, és egészen jó ízű. A srác beült a fotelba, nézett minket és a farkát verte. Addig nyalakodtunk, míg mindketten elélveztünk. A srác ekkor befeküdt közénk és fejünket lenyomta a farkához. Zsófival kétoldalról szoptunk, és harapdáltuk a heréit. Ekkor megint újat tanultam! Zsófi ugyanis felemeltette a sráccal a lábait és benyalt a fiú seggébe, majd az egyik ujját is feldugta neki. A srác hörgött a kéjtől, mert én persze közben folyamatosan szoptam a faszát. Aztán váltottunk és életemben először benyaltam egy pasi seggébe, majd én is felnyomtam az ujjamat az ánuszába. Amikor megmozgattam, a pasi egyszer csak hangosan elélvezett. Rángatózva fröcskölte az arcunkba a gecijét, amit aztán lenyaltunk egymásról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 01. 18. szombat 06:22
9P
#10 utazo 2013. 12. 18. szerda 15:29
jo
#9 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:20
Egész jó.
#8 papi 2013. 11. 13. szerda 07:22
Nem rossz
#7 deltaR8 2013. 11. 12. kedd 21:45
remek 10p
#6 sztbali 2013. 11. 12. kedd 14:10
Ez egy kicsit sok nekem. Ezért csak 9p.
#5 veteran 2013. 11. 12. kedd 08:03
Ritka egy csajszi,Őszintén szereti a faszt.Nagyon jó!!!
#4 Rinaldo 2013. 11. 12. kedd 07:39
Jó nagy ribanc.
#3 feherfabia 2013. 11. 12. kedd 06:20
Jó!10p
#2 A57L 2013. 11. 12. kedd 05:46
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?