Tini sztori 3. rész - Gini szűztelenítése

Szavazás átlaga: 8.24 pont (63 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 16.
Hossz: 56 554 karakter
Elolvasva: 1 289 alkalommal
Végül mégis úgy adódott, hogy pár év múlva én vettem el Gini szüzességét.
Az Erzsivel való szakításunk óta ismét több idő jutott barátokra és több közös program Lacival. Ezek között azonban nem szerepelt a szex, mert mindketten éreztük, hogy az egymással való játszadozás már a múlté, nem elégítené ki egyikünk lelkét sem. A testi szükségleteink persze néha felülírták a lélektani dolgokat, így nagyon ritkán előfordult, hogy megismételtük azt, amit kisebb korunkban tettünk, amit a testünk kívánt csak, de kényelmes módja volt az önkielégítésnek. Mindketten úgy gondoltunk rá és nem gondoltunk bele többet. Egyikünk sem tartotta azt szexnek.
Lacinak Erzsivel történt afférunk után pár alkalommal sikerült betalálni néhány lánynál, de az inkább csak edzés volt részéről vagy tanulmányút, mert ma már a nevükre sem emlékszik vissza.
Azon a nyáron strandolni voltunk, amikor megláttuk Reginát egymagában napozni. Gini szemét lehunyva terült el falatnyi bikinijében a homoksárga fürdőlepedőjén és élvezte a nap sugarait. Mögé lopakodtunk, kezünkben hozva vizet a tóból és hatótávolságba érve lefröcsköltük őt. Ijedten ugrott talpra, de ugyanabban a pillanatban Laci egy hatalmas ugrással ledöntötte a lábáról. Giniben bent rekedt a levegő. Laci ugyan tovább gurult a homokban, de a lánynak bizonyára homok került a szájába, mert köhögött és prüszkölt. Mellé kerültem és felsegítettem. Csak tenyeremmel érintettem könyökét és a vállát, Gini mégis lemerevedett. Amint velem szembe kerülve állt, szoborrá dermedt. Zavarba jöttem, hiszen a fürdőnadrágom nem volt ugyan bő, de nem voltam merev. „Ugyan mi lehet rajtam, ami meglepte a lányt? A nyakkendőm biztosan nem állhat félre, mert azt most nem viselek. ”
– Ne haragudj. Csak tréfáltunk. Tudod milyen hülye viccei vannak Lacinak. Mondd, hogy jól vagy! – hárítottam a felelősséget zavaromban Lacira.
– Te csak ne szabadkozz. Gini ismer minket, Nem olyan sértődős lány ő! Ugye drága? – Szólt Laci hozzánk érve hátulról mindkét kezét rátette Gini vállára és magához húzta. Valószínűleg állt a fasza, mert a lány ellépett, tőle, fél lépésnyit előre. A kezét azonban nem rázta le, de továbbra is a szemeim kémlelte, mint aki szellemeket lát. Ellegyeztem szeme előtt vegye már észre, hogy élek.
– Szia. Itt vagyok. Élek és virulok! – vigyorogtam még mindig zavarban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 26 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.24 pont (63 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. november 16. 22:25
#4
Tetszik. 🙂
2
Fluxus
2023. november 16. 07:37
#2
Tetszik, hozza az első rész minőségét. Jöhet a folytatás!
1
T
Törté-Net
2023. november 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1