FEB
05
2014
FEB
04
2014

Vad kemping otthon 3. rész

hetero

Oké, mondtam, én addig pihenek egyet. A nagy menet és a sör elnyomott, kicsit el is bóbiskoltam.
Aztán hirtelen eljutott a tudatomig, hogy Judit minden szemérmet nélkülözve, meztelenül ment ki a szobából.
Nem zavart a dolog, sőt, éreztem, ha sokáig ezen kattogok, pár perc múlva újra harca kész leszek. Egy jó fél órát szunyókáltam, már kezdett sötétedni. Na, ideje vacsorát keresni, de előbb irány a fürdőszoba, kicsit rendbe szedem magam, ragadtam mindenhol. Kifelé menet hallottam, hogy Judit a konyhában van, Zsoltival beszélget.
- Itt a pohár, sör az asztalon. - mondta Judit.
- Csongor?
- Elfáradt, szerintem elaludt.
- Fáradt? Azt elhiszem. - mondta Zsolti, kicsit lehalkítva a hangját. Erre én is megálltam, kíváncsi voltam, mit mondott, hallott-e valamit?

*  *  *

Milf történetek 2. rész - Terike

hetero, anál, vibrátor

A tenyeremmel végigsimítottam Terike combját, közben figyeltem a reakcióit.
Meggondolta-e magát esetleg?
Vagy csak Zoli volt rá hatással a nagy korkülönbség miatt?
Én csak bő tízzel vagyok fiatalabb, így lehet, nem is olyan nagy kaland ez neki.
Megnyugodva láttam, hogy nem kell ettől tartani.
Bár nem esett nekem vadul, sőt inkább lehajtotta a fejét, és nem nézett a szemembe, de nem tartotta fel a kezemet, nem csapott rá, hanem egy pár centit önkéntelenül széjjelebb nyitotta a lábait.
Biztosan szégyellte magát megint, hogy újra szeretne kielégülni, és ez most megint nem a férjétől lesz meg neki.
Utólag elmondta, hogyan élte meg az egész együttlétünket, így most én is váltogatni fogom néha a nézőpontokat és a mesélő személyét.

FEB
03
2014

A nővérem, Jackie

családi, testvérek

Amit most elmesélek nektek, egy kicsit szokatlannak tűnhet, de a védelmünkben elmondanám, hogy ártatlanul kezdődött. Sok évvel ezelőtt – alig emlékszem rá – a nővérem, Jackie és én a szüleink válásával elszakadtunk egymástól, és egymástól távol, az ország két végében nőttünk fel. Nem igazán tartottuk a kapcsolatot, így aztán szinte nem is ismertük egymást. Mire felnőttünk, mindkettőnk élte a saját életét.
Pár évvel ezelőtt Jackie felhívott, és elmondta, hogy akkoriban vált el a második férjétől, és – véletlenül – pont abba a városba költözött, ahol én is éltem. Azt mondta, hogy a nevemet és a telefonszámomat a telefonkönyvben látta meg, és nem is volt benne biztos, hogy én vagyok az, de úgy gondolta, hogy egy próbát megér. Hosszat és barátságosat csevegtünk, megpróbáltunk olyan dolgokról beszélni, amik közösek bennünk, nem sok sikerrel....

*  *  *

Éva

hetero, diák

Egy viharos őszi napon történt az eset. Péntek volt, de sok órám elmaradt, ezért már délben haza indultam. Az idő már amúgy is rossz volt, az eső szakadt, és pont mikor a régi alapiskolám előtt haladtam el, jég kezdett hullani az égből. Futni kezdtem az utcán az iskola bejárata felé, hogy ott meghúzódjam, de velem szemben egy másik rohanó alak tűnt fel, és ismerős hangon kiáltott felém, hogy arra menjek, amerre ő. Berohant egy panelház ajtaján, és nyitva hagyta az ajtót, hogy én is bejussak. Abban a pillanatban rájöttem hogy miért volt ismerős a hangja. A régi magyar szakos tanárnőm volt az , Éva. Kicsit szidta az időjárást, majd mosolyogva felinvitált magához, mivel ebben a panelban lakott.

*  *  *
FEB
02
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JAN
31
2014

Tudom nem szabad, a szívem megszakad... de akarlak

hetero

Fülledt agusztusi éjszaka borította az egész tájat... halk, semmit mondó szellő simogatta végig a fákat. Roland ott állt elöttem alig pár lépésnyire zsebredugott kézzel és a csillagos eget bámulta miközben halkan megkérdezte:
- Miért csinálod ezt velem? Miért kell ez?
Fájdalmasan tekintettem rá és probáltam könyörgő hangot megütni miközbe torkomat fojtogatta a sirás:
- Értsd meg kérlek... nem lehet, nem szabad. Te is tudod, hogy nem szabad!Mindkettönknek ez lesz a leghelyesebb, én elmegyek, te megnösülsz nemsokára és elfelejtesz majd!
- Nem! Nem érted, hogy megörülök töled? Nem érted hogy annyira szeretlek, hogy nem tudom elviselni a gondolatot hogy nem lehetsz az enyém? - az utolsó szavakat szinte üvöltve mondta miközben hirtelen mozdulattal felém lépett. Ijedten nekiütköztem háttal a fa törzsének, és ö végigsimitotta az arcom gyengéden akár egy...

*  *  *

Otthoni masztizásom története

maszturbáció

Sziasztok! Lillunak hívnak, és bár még elég fiatal vagyok, már nagyon érdekel a szex. Fiúkkal még nem volt tapasztalatom, de elég sokszor fantáziálok, és kielégítem magam. Egy olyan történetet szeretnék leírni, ami a tavalyi tanév utolsó hónapjában történt meg velem. Bejött a meleg idő, és jól megtréfált, mert még azap feltámadt a szél és lehült a levegő, úgyhogy megfáztam. Nem volt vészes, de persze el kellett mennem az orvoshoz, főleg hogy csak egy köpésre van innen, és az orvosnő a család ismerőse. Kiírt egy hétre. Na nem mintha bántam volna. :) Egy egész hét szabadság suli helyett! Minden nap 8 órától enyém volt a lakás, és csak annyi dolgom volt egész nap, hogy átvegyem a postástól a szokásos csomagokat, meg hogy hozzak magamnak reggelit.

*  *  *