Hírek

AUG.
25.
2020

A fájdalmas szeretet 2-3. rész

2. rész - A bűnhődés nemei
Egy óra sem telt el, a vacsora is majdnem elkészült, mikor Kati beállított a konyhába. Lenge, sárga, nyári ruhában volt, és szvetterben.
– Ő... szeretnék valamit kérdezni.
– Nyugodtan – válaszoltam
– Szóval... lehetne-e esetleg, hogy itthon... mert nagyon fáj a fenekem... hát nem kellene bugyit viselnem?
– Ez természetes – mosolyodott el Éva.
– Semmi esetre sem! – mondtam egyszerre Évával, de én folytattam is – Talán, ha nem szemérmetlenségért kaptál volna ki, akkor talán megengedném, hogy kényelmesebb legyen... de most semmiképp sem! Szemérmetlenséggel tetézzük a szemérmetlenséget?! Talán most sincs rajtad bugyi?!
– Dehogynem – mosolygott Kati, és hogy bebizonyítsa, felhúzta a lenge kis szoknyáját, hogy látható legyen a fehér bugyija. Sőt, még meg is fordult, és megmutatta, ahogy szinte megfelezi lila félgömbjeit a bugyi erősítése.


AUG.
24.
2020

Ezt akartad, Anya? 2. rész - Avagy: itt bizony hatalmas buli lesz, rövidesen

Másnap reggel aggódva ébredtem, most jön az, hogy nagy találkozás, meg magyarázkodás, meg ilyesmi. De nem jött. Mire felöltöztem, és kimentem a konyhába kávét készíteni, egy cetli várt az asztalon: „Elmentünk bevásárolni, majd jövünk. Máté”. Aztán később megtudtam, jönnek még futárok is kajával, meg itallal is. Ezeket persze nekem kellett átvenni, így mozgalmasan telt a délelőtt. Mire elpakoltam mindent, az összes hűtőt feltöltöttem, és a szülinapi tortát átvittem a melléképület hűtőjébe, megjött Máté is, négy barátjával együtt. Már éppen készültem köszönteni a fiamat, mikor megszólalt:
- Srácok, ő itt anyukám barátnője, Márti – hazudta szemrebbenés nélkül, amitől se köpni, se nyelni nem tudtam. – Ő fog ránk „vigyázni” ma éjjel, szét ne szedjük a házat – mondta nevetve, a „vigyázni” szót gúnyosan megnyomva.


Éva története 4. rész - Az első büntetés

Ahogy az valószínűleg normális és elfogadott is, a legtöbb embernek a Péntek a kedvenc napja héten. Mi tagadás, te is nagyon szereted a pénteket de immáron ez lesz a második hete, hogy a feleség és anya igazán várja a hétvégét és a pénteket mint mindenki más, egy időben azzal, hogy a keddet és a csütörtök - a napokat amikor Ferinek nyolc órája vagy szakköre van, s amikor Géza még később ér haza - jobban élvezi és várja a benned élő nő... és a benned nyílva ébredő igazi ribanc. Ribanc... ízlelgeted a szót, magadban mind jobban izgat a titulus amit a szóhoz társítasz. Mindig kiegyensúlyozott, és racionális elmének tartottad magad ezért leginkább téged lepett meg hogy ez a két személyiség mennyire jól megfér egymással egy testben de nagyon nagyon elkülönült időben.


AUG.
19.
2020

Lilith megéhezik 2. rész

Kerstin Blummenthal árnyékként mozogva zárta be az ajtót. Az irányítás kiesett kezéből, vagy sosem volt igazán az övé, most nem számított. Csak a szomszéd Bauerék meg ne lássák, te jó ég, mi folyik abban a házban! Még veszélybe sodorná őket is, vagy még rosszab; ha túlélnék a találkozást az éhes succubbusszal és pletykálkodni találnának a községben, és akkor aztán oda a család jó híre...
Sötét gondolataiba mélyedvén alig fogta fel a nappali helyiség történéseit. Lilith terpeszben, hátravetett fejjel ült a padlón, Inge pedig ott térdepelt előtte, arcát a lábai közé temetve.
- Egy kicsit jobbra..felfelé... – a kéjes érzéstől elmélyedő hangon mormogta utasításait húgának. Annak rózsaszín nyelve szorgalmasan siklott fel és le az eddig már amúgy is csatakosra baszott kehely legérzékenyebb pontján – Úgy, ott. Erőteljesebben. Egész jó, ahhoz képest, hogy úgy kezdtél lefetyelni, mint egy korcs kutya...


Társasjátékok

– Nem rendezhetünk bulit valami jófajta zene nélkül!
– Ezzel egyetértek. Csak az a baj, hogy te soha semmi mást nem akarsz hallgatni, csak a Beatlest. Mégsem játszhatunk ilyen klasszikus szart a bulin!
– Ugyan miért nem? Azt mondják, Ravel Bolerója az egyik legfrankóbb darab, amire jól lehet szeretkezni.
– Ki az a Ravel? És mi az, hogy boleró? Úgy tudtam., hogy az három golyó egy boton, amit az indiánok használnak struccvadászathoz vagy valami efféle.
Katie földrajzi ismeretei csak csekély mértékben múlták alul zenei ismereteit.
– Ravel egy híres francia zeneszerző, a boleró pedig nem más, mint egy spanyol tánc, amiről pedig te beszélsz, az a bolas, bunkókám. Azt meg rád bízom, hogy kitalálj valami olyasmit, aminek három golyója van.


AUG.
18.
2020

True story

Munka után vagy közben, üres óráimban szörfölgetve a neten időnként erotikus tartalmú oldalakra is elnavigál a kereső, ami nem jelez ezen mesterséges intelligencia részéről túlzottan nagy tehetséget, hiszen a téma mint minden férfit mindig is rendkívül érdekelt. Különböző történetek olvasgatása közben az a gondolat ébredt fel bennem, hogy én is leírjak egyet a sok közül, mely életünk során megtörtént velünk. Az érdeklődési körömbe tartozó kategóriák olvasgatása során azt tapasztaltam, hogy a szerzők gyakorta költői túlzásokkal élve, szépen megfogalmazva, inkább talán csak vágyaikat, álmaikat leírva számolnak be hatalmas hímtagokról, órákon át tartó szeretkezésekről, tökéletes testű nőkről, akik már az első anális élmény során is képesek orgazmusra, tövig nyelik a falloszokat, szeretőjük fasza rendszerint hatalmasabb párjukénál.


A fájdalmas szeretet 1. rész - A lebukás

- Szia apuka! - somfordált be Kati a dolgozószobába.
- Szia Kicsi - néztem fel mosolyogva a gép mögül, de mosolyom nyomban lehervadt az arcomról, mert láttam, hogy Kati nagyon el van szontyolodva. Hát komolyra fordulva kérdeztem - Mi történt?
Kati nem szólt, csak lehajtott fejjel odatette az asztalomra az ellenőrző könyvét. Rosszat sejtve vettem fel, hiszen a rossz jegyért sosem kapott ki. Azt rá hagytam a "magadnak tanulsz" jegyében. Belelapoztam, a mai dátummal két egyes sorakozott benne: német nyelv; felelés és német nyelv; dolgozat. Elvettem egy golyóstollat, és odafirkantottam az aláírásom. Nyújtottam volna vissza, de Kati összetört meghunyászkodását nem tudtam hova tenni. Hirtelen gondolattal a füzet végébe lapoztam, ahol az értesítések szoktak lenni. Most már értettem a padlóvizslatást. A következő szöveget olvashattam, ugyan csak a mai keltezéssel:


AUG.
17.
2020

Egy filmforgatás előélete 19. rész

Bettina vidáman ment haza. Útközben élvezte a testét tapogató tekinteteket.
- Vajon lesz férfi, aki rágondolva veri ki – suhant át fejében a pajzán gondolat. Biztos észrevették rajta, hogy két élvezés között van, mert elhatározta, hogy este a kedvenc videóját fogja újra megnézi.
Az anyja már lefeküdt, apja a másik szobában az esti meccset nézte. Bettina megfürdött. Élvezettel simogatta végig az illatos habbal a testét. Vajon normális, hogy ennyire szeretem a testemet? De szeretem Edina testét is. És Dianáét. Kíváncsi vagyok milyen Laura meztelenül. És az anyja jutott eszébe és a Dianának tett ígérete.
- Milyen szex éhes csaj lett belőlem! Vajon csak a filmforgatásnak köszönhetem? Gondolkozott azon nem voltak-e régebben leszbi gondolatai, de rá kellett jönni, hogyha nincs film, akkor lehet, hogy soha nem ismeri meg ezeket az érzéseket.


A gondolat ereje 4. rész

XI.
Szomszédasszony látogatóban
A gondolataimat a bejárati ajtó csengője szakította meg. Ahogy kinyitottam tátva maradt a szám Adél nagyon dögössen volt felöltözve, egy fekete mini szoknya, ami többet mutatott, mint eltakart és egy fehér ing, ami a mellei alatt volt megkötve. És az egészet egy nagyon finom parfüm illat tetézte.
„Gyere be már nagyon vártunk,“ félre álltam, hogy be tudjon lépni. Az előszobánk elég széles, de Adél, ahogy elsuhant mellettem finoman hozzám nyomódott és a kezével végi simította a nadrágom elejét. Ahogy figyeltem a tekintetét tetszett neki, amit tapintott. Még szép ilyen látványtól még a halottnak is felállt volna a farka.
Ahogy megnéztem hátulról azt kezdtem gyanítani, hogy nem vett fel bugyit a mini alá.