A+ A-

Vele...

Egy kora nyári napon pillantottam meg először. Egy helyen dolgoztunk.
Első látásra beleszerettem, és azt mondta, ő is belém.
Határtalanul boldog voltam, de később elmondta, hogy van barátnője, kérte várjak rá, hamarosan vége. Mivel engem elvakított a szerelem, naivan belementem a dologba, de idővel világos lett, hogy én csak második lehetek az életében. Roppant dühös voltam rá, hogy így rászedett, de nem bírtam nélküle, mindennap találkoztunk a munkahelyünkön, folyton ment a flörtölés, és nemegyszer töltöttünk el egy röpke félórát a céges konyhában, vagy valamelyik irodában. Izgalmas és veszélyes játékot játszottunk, de én nagyon élveztem, és láthatólag Ő is jól érezte magát velem... Idővel felmondott, azt hittem soha többé nem látom, de pár hónapra rá ismét jelentkezett, és én majd kiugrottam a bőrömből.
Folytattuk a titkos játékunkat, de ez nekem nagyon nehéz volt, mivel alig jutott rám ideje, és mikor hetekig nem is hallottam felőle, majd belepusztultam a hiányába.
Megismerkedésünk óta eltelt immár 2 év. Még mindig szerelmes vagyok, talán jobban mint valaha, de már rég letettem róla, hogy valaha is egy pár leszünk. A minap épp az egyik közösségi oldalon cseteltünk, mikor elmondta, úgy érzi, nem működik a kapcsolata a másik lánnyal. Elmesélte, hogy a szex sem működik köztük tökéletesen már hosszú idők óta, és már nem boldog.
Bennem kavarogtak az érzések, egyrészt sajnáltam, hogy szomorú, hisz öt éve voltak együtt a lánnyal, másrészt pedig majd kiugrottam a bőrömből örömömben, hisz felcsillant a remény, hogy végre teljesen az enyém legyen, hányszor elképzeltem, hogy este engem ölel át elalvás előtt, hogy reggel kócos hajjal hozzám bújik oda először, hiszen eddig ebben nem lehetett részem.
Pár napra rá ismételten cseteltünk egymással, a téma kezdett forró lenni, olyanokat mondott, hogy teljesen felizgatott, legszívesebben egyből átmegyek hozzá és megerőszakolom, de dolgoznia kellett mennie, így ez a tervem füstbe is ment...látszólag...
Én közben tettem-vettem itthon, semmi dolgom nem volt, épp a gép előtt ültem, mikor hirtelen csengettek, mivel senkit sem vártam, ki se akartam nyitni, de valami fura érzés fogott el...
Ő volt az, a szívem majd kiugrott a helyéről, mire felért a lépcsőn már a torkomban dobogott a szívem.
És ott állt Ő, aki az első, és legfontosabb férfi volt az életemben, és akiért bármit megtettem volna.
Berontott, nekiszorított a falnak, és őrülten csókolni kezdett. Kezei mindenütt ott voltak, simogatott, a hajamat túrta, közben szorosan hozzám simult, és éreztem, ahogy a farka teljesen kemény már, dörzsölte hozzám erősen, és egyre csak csókolt.
A csókja egyszerre volt vad, szenvedélyes, de mégis olyan gyengéd, amilyet még sosem éreztem vele. Áttért a nyakamra, tudta, hogy ezt imádom, mikor harapdálja, finoman rálehel, és érzem a meleg leheletét a bőrömön.
Közben kezei már a pólóm alatt jártak, és egy kezével kikapcsolta melltartómat, levette a felsőmet is, és felfedező útra indult. Imádta a melleimet, ezt mindig ki is nyilvánította, én pedig imádtam, ahogy játszik velük, és kényezteti őket.
Gyúrta őket, nyalogatta a bimbókat, közben fel-feljött egy csókért.
Ekkor hirtelen felkapott és ráfektetett a konyhaasztalra. Mindig is szerettem ott csinálni, ezért ha lehetett a vágyamat jobban fokozni, akkor ezzel megtette.
Elém térdelt, kigombolta a farmeromat, és lassan lehúzta rólam. Tangámat félrehúzta és mélyen belenyalt a puncimba, halkan felnyögtem, mire egy gyors mozdulattal megszabadított az apró ruhadarabtól.
Először csak nyelvével körbenyalogatta, mindenhol, ahol csak érte, majd a csiklómat vette célba, lassú, majd egyre gyorsuló mozdulatokkal kényeztetett, amiket én hangos nyögésekkel nyugtáztam, ekkor hirtelen mutató- és középsőujját a számhoz emelte én bekaptam és nyalogatni kezdtem, tudtam mire megy ki a játék, ezért egy huncut mosoly futott végig mindkettőnk arcán, és ezután a két ujjával felnyúlt a hüvelyembe és szép lassan elkezdett ujjazni, iszonyú jól csinálta, nagyon értett hozzá, és én ezt mindig mondtam is neki, imádta nézni, ahogy élvezem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 v-ir-a 2013. 12. 8. vasárnap 14:45
nincs is annál jobb, mint Vele szerelmeskedni... smile
#10 feherfabia 2013. 12. 6. péntek 05:53
Hát elég közepes!
#9 Ulysses 2013. 12. 5. csütörtök 20:51
Lapos, és színtelen. Unalmas, ezerszer ismételt mondatokból összedobált írás. Még egy pornófilm forgatókönyve is fantáziadúsabb. Legalább a helyesírást szerettem volna megdicsérni. Aztán egyetlen mondaton belül így következtek a kötőszavak. "hogy..., és hogy..., hogy..."
El is ment a kedvem az olvasástól.
#8 gyuri0926 2013. 12. 5. csütörtök 14:51
????
#7 veteran 2013. 12. 5. csütörtök 12:30
#6 Paja 2013. 12. 5. csütörtök 09:24
Nem megy el!
#5 A57L 2013. 12. 5. csütörtök 08:47
Elmegy.
#4 Rinaldo 2013. 12. 5. csütörtök 07:17
Megkapta amit akart.
#3 listike 2013. 12. 5. csütörtök 07:10
Nagyon jó.
#2 papi 2013. 12. 5. csütörtök 04:57
Nagyon megható.
#1 Törté-Net 2013. 12. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?