A+ A-

A segédkertész

Nem tudnám megmondani, hogyan kezdődött, csak azt vettem észre, hogy szerelmes lettem. Nem a legjobban alakultak a dolgok. De lehet a szívnek parancsolni?
Első ellenérzést az váltotta ki belőlem, hogy 19 éves lány létemre egy nőbe zúgtam bele. A másodikat pedig az, hogy az illető a nagynéném.
Dalmának hívják, az anyám féltestvére. Tíz évvel idősebb nálam, ami nem túlzottan sok a többi felnőtt rokonomhoz képest. Így szinte adta magát, hogy hozzá kerüljek a legközelebb. Könnyen kijöttünk, tulajdonképpen ő lett az a felnőtt barátnőm, akivel megosztottam a titkaimat, gondjaimat.
Közelebb akkor kerültem hozzá, amikor egy teljesen átlagos hétvégén megkérte a szüleimet, hogy elvihessen magához. A nagynénim imád kertészkedni a munkája mellett, és segítségre volt szüksége, hogy átültesse a nagyszámú virágait. A legtöbb különleges kaktusz, és a világ tájairól összegyűjtött érzékeny növény. Szívesen vállaltam a segédkertész szerepét, úgy sem akadt semmi külön elfoglaltságom.
- Zoé, döntsd meg cserepestül, nagyjából negyvenöt fokos szögben. - Ez az, jól csinálod. És most lazítsd a földet.
- Lassan belejövök - mosolyogtam. Az üvegházban imádok lenni. Mindenhol csodás zöldek, finom illatok és a légkör romantikus.
Dalmát a kis fehér köténye sem tette kevésbé vonzóvá. Kék pólója feszült hetyke mellein, karcsú dereka, hosszú combjai, és mindene, ahogy volt tetszett. A bájos arcával és pisze orrával egészen elbűvölt. Azok a nagy kék szemek titkokat pislogtak, a nagynénim szája egyenesen őrjítő volt. Imádtam nézni, ahogy beszél, fogalma sem volt, hogy milyen hatást vált ki belőlem.
- Áu! - jajdultam fel. A kesztyűn keresztül is megszúrt a kaktusz. Majdnem eldobtam az egész cserepet fájdalmamban.
- Jaj, kicsim - jött azonnal oda a nagynéném - mutasd csak!
- Ez csúnya. Gyere, bemegyünk, szemöldökcsipesszel óvatosan kihúzom.
A konyhaasztalra fektettem a kezem, Dalma aranyként csillogó haját bámultam közben, egészen picit szisszentem, amikor eltávolította a tüskét.
Ekkor hirtelen Dalma a szájába vette az ujjam, hogy megszopogassa egy kicsit, mint az anya a gyerekének. Ez hihetetlenül erotikusan hatott, a szám kiszáradt és csak bámultam a gyönyörű tekintetbe.
- Egy tea most jól esne ugye?
- Igen - feleltem ábrándos tekintettel, és azon agyaltam, hogy maradhatnék ott estére is. Vele. Dalma elvált egyébként, a férje megcsalta, pilótaként nehezen állt ellen a csábításnak. Egy ideig a nagynéném is utaskísérőként dolgozott, akkor ismerkedtek össze a London-Budapest járaton.
- Nem hiányzik Andris? - kérdeztem miközben ettünk.
- Dehogyis nem - legyintett Dalma. - Tudod, rossz egyedül lenni, de jobb, mint megcsalt feleségként élni.
- Te annyira szép vagy, biztosan ragadnak rád a férfiak!
- Csak nem járok olyan helyekre, ahol ragadhatnának rám...
- És nem hiányzik a szex? - tettem fel a kérdést határozottan, szerettem volna, ha a téma az erotika irányába fordul el.
- Inkább a társ hiányzik, de persze a szex s is - mosolygott csillogó szemekkel Dalma. - Tudod, mostanában sokat fantáziálok masztizva, férfikara, nőkre is gondolva.
- Tényleg?- tátottam el a szám.
- Igen...- kipróbálnám lánnyal is azt hiszem, de nincs hozzá bátorságom.
- Ezzel én is így vagyok. - Ekkor Dalmán volt a kíváncsiság, majd kirobbant belőlünk a nevetés. Ezzel a kis vallomással egymás cinkosai lettünk.
Dalma nemsokára bekapcsolta a hifit, kellemes zenék következtek, zuhanyozás után jártunk mindketten, Dalmának pedig egy telefonjába került, hogy nála aludhassak.
- Ez jó fotó- mutattam egy képre ahol a nagynéném bikiniben pózolt.
- Aha, tavalyelőtti, a munkatársnőimmel ruccantunk el Fonyódra.
Ekkor mintha varázslat ereszkedett volna a levegőbe, Dalma felém hajolt. Vagy én ő felé?
Nem tudom.
Az a finom izzás, ahogy összeért a szánk, elmondhatatlan, azt érezni kell. Puha akár vaj, a lehelete fenséges gyümölcs. Bőre bársonyos a nyakánál, ahogy végigszaladtak rajta ujjaim. Ő combomra tette a kezét, rám fogott erősebben, majd finoman felhúzta a csípőmig a kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 fazekas85 2016. 10. 23. vasárnap 18:29
gyenge
#12 Monn 2015. 01. 4. vasárnap 12:09
Jó.
#11 listike 2014. 12. 25. csütörtök 09:10
Tetszett.
#10 veteran 2014. 12. 8. hétfő 17:10
#9 Andreas6 2014. 12. 4. csütörtök 19:45
Jó közepes.
#8 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:30
Közepes.
#7 gyuri0926 2014. 12. 4. csütörtök 08:01
A mese több mint a szex leírás , valaki , ez persze csak az én véleményem , nem azért biszex , vagy leszbikus , mert férje "megcsalat" , hanem mert a génjeiben van ......
#6 Rinaldo 2014. 12. 4. csütörtök 06:32
Szuper.
#5 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:01
Közepes történet.
#4 feherfabia 2014. 12. 4. csütörtök 05:54
8P
#3 zoltan611230 2014. 12. 4. csütörtök 04:53
Jo
#2 joozsi 2014. 12. 4. csütörtök 02:09
Joó!
#1 Törté-Net 2014. 12. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?