Erdei kaland

Szavazás átlaga: 5.47 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 10.
Hossz: 11 534 karakter
Elolvasva: 2 226 alkalommal
Gini, a vörös, rövid hajú nő, megigazította a hátizsákját.
– Vihar lesz. – mondta.  
Valkoci a társa a rövid fekete hajú nő, válaszként nagyot köpött. Az erdő amiben kirándultak, rossz hírű volt, a médiák szerint gonosz földönkívüliek garázdálkodnak, ráadásul Marika néni kertjében összeszedték a gombát. Persze egy távol élő embernek vicces, de a két nőnek, akik terepszínű ruhában voltak, akár igaznak is tűnhet. Hiszen hirtelen feltámadt a viharos erejű Északi szél, és totál para módon a Déli szél is. Egymásba kapaszkodtak, és bár nem mondták ki, tudták, hogy hova tartanak, a Sárga kastélyhoz, mert ott lesz fedél a fejük felett. A kastélynak is rossz híre volt, és nem a pornófilm forgatások miatt. Jó anekdota, hogy egyik, másik filmben Marika néni is szerepelt. Mivel sütivel
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
a produkció tagjait, az egész stábot, mikor értesült arról, hogy mozgolódás van az épületben. A filmben nyilván ruhában szerepelt egy hot dog árust alakított.
Gini dacolt a széllel.
– Kurva fasza! – mondta.  
Valkoci nézte az előtte botorkáló nő formás popsiját, még a terepszínű gatya is kihangsúlyozta a formás idomokat. A fekete rövid hajú nő megnyalta az ajkait, és elmosolyodott.
20 perc megfeszített séta után a kastély bejáratta előtt álltak. Sárga épület volt, kétszintes Ó barokk stílusban épült. Beléptek, egy tágas terembe jutottak, a szél, bevágta a bejárati ajtót A kandallóban pislákolt a tűz, dobtak rá száraz fát. Majd megcsókolták egymást, az árnyékaik felcsatolható műfaszal szórakoztak.  
Gini szenvedélyesen csókolta a barátnőjét.
– Jó szuka vagy. – mondta mert tudta, hogy Valkoci ezt utálja.  
A fekete rövid hajú nő keze ütésre lendült és nagyot csattant Gini arcán.
– Imádom mikor ilyen vad vagy. – mondta Gini és kihámozta magát a terepszínű göncből.
– Szadista kurva! Most elpicsázlak. – mondta Valkoci, persze nem komolyan, mert a hangjában nevetés bujkált

Mindketten meztelenre vetkőztek és a padlón feküdve ütötték egymást, majd Valkoci ráfeküdt Ginire és megcsókolta. Majd megtalálta a szőrös puncit, bedugta a nyelvét a nedves hüvelybe és szürcsölte a pinalét.  
– Finom a pinád. – mondta.
– Tudom, a szeretőim is ezt szokták mondani.
Valkoci szorgalmasan nyalta a puncit és néha még az orrát is bedugta a hüvelybe.  
Rövidesen váltottak és Gini nyalt.
– Valkó, hú de imádom a puncid.
– Nyaljad szerelmem, tudod jól, hogy imádom ahogy csinálod.  
– A kurva életbe! – válaszolt Gini.
– Mi a baj drágám?
– Egy buzi tükör jelent meg a kandalló mellett.
– Heteroszexuális vagyok. – mondta a tükör.
Valkoci, aki régen katona volt, csak kirúgták mert mindig le akarta smárolni az őrmester nőt, higgadt maradt.
– Nyugi, biztos csak képzelődünk. Lehet, hogy valami faszságot raktak a teánkba, tudod a kocsmába, ahova bebaszni járunk. Utálnak bennünket mint a szart, mert nem illünk a társadalmi normák közé
– Azért ne túlozz, nem utálnak bennünket, és valljuk be, ha olykor neheztelnek ránk, az jogos. Emlékszel egyszer felcsatoltató műfasszal seggbe basztál a könyvtárban.
– Biztos szép látvány volt. – mondta a tükör. Egy ezüst keretbe foglalt, egy méter magas ovális alakú tárgy 
Valkoci, felöltözött, Gini is követte a példáját.
– A pofázó tükör nem tud lejönni a falról, szépen kisétálunk és ma este tényleg bebaszunk, sok volt az izgalom. – mondta Valkoci.
. Ám a kurva ajtó nem nyílott ki.
– Most mi a faszom legyen? – érdeklődött Gini.
– El fogom dönteni, hogy melyikőtök a szebb. – mondta a tükör.
– Hogyan? – kérdezte Valkoci.
Egy barna, rövid hajú férfi jelen meg az emeletről jött le a lépcsőn
– Sziasztok! Béla vagyok, pornócsődör, a múlt évben megnyertem a Magyarország címeres pornó bikája címet, a kastély foglya vagyok. Talán negyedórával ezelőtt érkeztem a vihar elől menekülve. Engem is szóval tartott a tükör, az emeleten csak kacatok vannak.
– Kopognak. – mondta Valkoci.
– Kinyílt az ajtó és egy földönkívüli sétált be.
– Kényszer leszállást hajtottam végre, kurva nagy a vihar. Ja sziasztok!
Béla, megvakarta a tökét.
– Szépek vagytok csajok. – mondta a férfi.

Az úr sem ronda. – válaszolt kacéran Gini és elkezdte szopni Bélát. A nyelvét szorgalmasan körbe járatta a makkon, és érezte, hogy pár csap geci folyt ki. A vörös rövid hajú nő mozgása leginkább a Texasi olajfúró tornyokhoz hasonlított, rutinosan szopott, ritmikusan mozgott a feje. A férfi látta, hogy Valkoci irigykedik.
– Fekete hajú leányzó, te odaférsz a tökömhöz.. – mondta a férfi és látta, hogy a bejárati ajtón keresztül egy robot sétál be, a földönkívüli cigivel
k
alf
ín
alf
ál
alf
ja
.. Az ajtó becsapódott.  
Gini ahogy kell körbenyalta a makkot és közben finoman szívta, a jobb kezével pedig a férfi tökét masszírozta. A nő néha úgy nyalta a faszt mintha fagyi lenne, és a lecsurgó gecit is ügyesen a nyelvével ízlelte. Néha erősebben szívott, akit szoptak már le tudja, hogy a kéjérzést leginkább az okozza mikor a nő, mint a porszívó szívja a faszt. Gini, rutinosan dolgozott, érthető hiszen több faszt fogott mint kilincset. A robot és a földönkívüli cigiztek, Valkoci saját magát ujjazta, és engedte a barátnőjét, hogy élvezze a merev faszt.
Béla, természetesen megfogta Gini melleit, a kicsit hideg volt a keze de nem volt kellemetlen a hölgynek.
– Férfiként az egyik legnagyobb ajándék, mikor egy ügyes kurva leszopja a faszunk. Csak arra kell figyelni, hogy ne túl hamar ne fröcsögjön a geci. – mondta a férfi.  
Gini, persze jól tudta, hogy néha abba kell hagyni a szopást, ha nem akarja, hogy a férfi túl hamar elélvezzen.  
– Zöldike vagyok, a Sárga kastély rabja. – mondta a lépcsőn lefelé sétáló nő. Majd hozzátette. –   Gini, ügyesen szopod a faszt Bocsánat még nem is köszöntem, kellemes estét mindenkinek, kezdődjék a mulatság!

Zöldike, leért a lépcsőn, oda sétált Bélához, és megfogta a férfi merev faszát, és lassan húzkodni kezdte.
– Gini, szopjad a faszt. – mondta.
A vörös, rövid hajú nő, újra nekiállt a szopásnak.
– Édeseim, a férfiak imádják mikor leszopják őket, csak arra kell figyelni a nőknek, hogy ne fogazzanak. Mert a fogazás fájdalmas a fasziknak. Ne fogazzatok édeseim, és masszírozzátok a férfi tökét, és nyilván a gecit is szeretni kell. A gecinek gesztenye illata van, és nehéz kimosni a ruhából.
– Zöldike, sokat pofázol. – mondta Béla.
A földönkívüli úgy festett ahogy számos sci-fi filmben ábrázolják a földönkívülieket. Nagy feje volt, mandula formájú szemek, és nem volt külső nemi szerve.
– Én csak nyalni tudom a pinát. – mondta és látta, hogy Zöldike szétrakta a lábait, a földönkívüli ügyesen elkezdte nyalni a pinát.  

Gini, odaengedte Valkocit is a faszhoz, felváltva szopták. A robot pedig, aki úgy nézett ki mint egy ember elkezdte verni a merev, vasból készült faszát, egy asztalba. Zöldike, sajnálta meg.
– Gyere, dugd be a lőcsöd a sunába.
A robot bedugta a 20 cm hosszú vasból készült, fasznak kinéző alkalmatosságot.
– Hogyan vered?
– Ha verem akkor az áramkörök gerjednek ami stimulálja a memóriám, nagyságos asszonyom.
– Baszd meg, szerintem ez hülyeség, de legalább jól baszol
– Bekapcsolom a rezgésfunkció. – mondta a robot és megnyomott egy gombot saját magán, a műfasza, zümmögni, és rezegni kezdett.
A tükör szólalt meg
– Zöldike, milyen érzés, hogy egy robottal szeretkezel?
– Nagyon jó, merev és jó meleg a fütyköse. Ahogy elnézzem Gini, Valkoci, Béla trió is belelendült, lyuk nem marad szárazon.
Valóban Béla felváltva boldogította, Gini és Valkoci punciját.
Valkoci a fekete, tüsi hajú csaj, popsiba is engedte, Béla nem kérette magát ahogy kell boldogította.
Zöldike, feküdt az asztalon, és élvezte, ahogy a robot bassza a punciját. A zümmögést, ami a műfasz rezgését kísérte meglehet szokni. Zöldike, élvezte, hogy a robot járatja a műfaszát a punciba
A falon az árnyékok
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
ittak.

Béla teljesen betolta a merev nemi szervét Valkoci puncijába és próbálta elképzelni, hogy ért a nőkhöz. Talán megvalósul amit elképzelünk. A punci persze kellemes volt, jó szűk és csillogott a nedvességtől.  
– Szeretem a punciszaftot. – mondta a férfi és megfogta a bal kezével tüsi hajú nő cicijét, közben a jobb kezével Gini punciját ujjazta. Olyan harmonikusan mozgott a három ember, mint egy szimfonikus zenekar mikor jó karmester vezényel. Béla kihúzta a faszát és Gini hüvelyébe tolta be. Érezte, hogy picit tágabb, nyilván a sok férfi tágított rajta.
– Jó csődör vagy. – mondta Gini.
 A férfi elmosolyodott és nem válaszolt, nem kell mindig beszélni. A hüvely jó meleg volt, Gini cicije pedig természetes. A férfi látta, hogy a földönkívüli nyalja Zöldike punciját, a robot pedig cigizik, nem kell mondani, hogy szürreális látvány volt. De ez egy ilyen hely.  
– Ki akarok elégülni. – jelentette ki Gini.
– Tudom. – válaszolt Béla szűkszavúan és tökig betolta a merev nemi szervét.
Valkoci odatartotta a popsiját Bélának, a férfi megsimogatta.
– Elindult a kantejem. – mondta és olyan hangot adott ki, mint a kanos szarvasbikák. Valkoci kinyalta a spermát Gini hüvelyéből, majd egymás szájába csurgatták.

– Virradóra kimehetünk a kastélyból? – kérdezte Béla, miközben Valkoci popsiját simogatta.
– Attól függ. – válaszolt a misztikus tükör.
– Mitől? – kérdezett vissza Béla.
– Én át tudok menni a falon. – jegyezte meg a robot és továbbra is Zöldike puncijában járt a műfasza, úgy ahogy a dugattyú a belsőégésű motorban.
– Hogyan mész át a falon? – kérdezte Béla.
– Lyukat vágok bele, valamilyen szerszámmal, vagy géppel
– Primitív de jó megoldás. Elbaszott egy hely ez, megfigyeltem, hogy még a vadon élő állatok is kerülik. Sehol sincs egy madárfészek, és az egér sem fut a fal mellett. A faluban is azt pletyizik, hogy ez egy szar hely. Gondolom tudjátok, hogy a közelben van egy falu, Lófasz a neve. Kb. 500 lelkes település, az első írásos említések a faluról a Török időkből datálódik. Persze mivel zsákfalu, szinte alig van lakos, bolt, posta nincs, csak egy kocsma ahol pancsolt lőrét lehet venni.
– Az én bolygómon az Androméda-köd galaxisban nincsenek faluk. – mondta a földönkívüli. Majd hozzátette. – Ma nyaltam életemben először pinát, kicsit savanykás az íze.
– Zöldike, egyébként te ki a fasz vagy? – kérdezte Béla.
– Szívesen válaszolok, Grófnő vagyok, azért zöld színű a hajam mert szeretem a punk zenét, a kastélyba, tegnap tévedtem, a tükör engem sem enged ki.
– És hogyan a lónak a faszába lehet megtörni az átkot, hogy kinyílódon az ajtó? – kérdezte Béla.  
– Sosem törik meg az átok. – mondta a tükör és nagyot nevetett.
Béla, felrohant a lépcsőn, talált egy kalapácsot és egy vésőt.
A bejárati ajtó mellett elkezdte bontani a falat, de nagyon lassan haladt.
– Talán a robot úr, a műfaszával többre megy. – kapcsolódott be a beszélgetésbe Zöldike.
A robot odaállt a fal mellé, és megnyomott saját magán egy gombot, ami által a fasza úgy kezdett el mozogni, mintha légkalapács lenne.
– Jól csinálod, barátom, lelkendezett a földönkívüli.
– Nem szabad kibontani a falat. – mondta a tükör.
Senki sem válaszolt. Félóra múlva akkora lyuk lett a falon, hogy kényelmesen ki tudtak menni.

Epilógus.

A sárga kastélyt teljesen eldózerolták, és a tükör is megsemmisült, Gini, leszopott pár politikust, így jutott forráshoz a projekt.  

Béla, és a két grácia Gini és Valkoci nem távolodtak el egymástól, rendszeresen basztak hármasban. Sőt megkapták ajándékba Zöldike kastélyát, ami a legnagyobb épület volt Lófasz nevű településen. A férfi a nagy épületben, nyitott egy kocsmát ahol jó minőségű italokat árult, a csajok pedig megtanulták a házi
p
alf
ál
alf
in
alf
ka
főzést.  

A földönkívüli és a robot olyan jó cimborák lettek, hogy együtt utaztak el az Androméda-köd galaxisba, velük tartott Zöldike is akinek imponált a robot mindig merev fasza. Na és jól esik néha kimozdulni az erdőbe, vagy egy másik galaxisba.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.47 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. december 11. 07:36
#5
Hát nem tetszik.
1
Lolamacko
2023. december 10. 14:34
#4
Benne van mindenki, akit ismerek.
1
Andreas6
2023. december 10. 09:17
#2
Baszd meg, szerintem ez hülyeség!
2
T
Törté-Net
2023. december 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1