A pap 2. rész

Szavazás átlaga: 8.27 pont (89 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 11.
Hossz: 13 657 karakter
Elolvasva: 2 551 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A következő hetek igen mozgalmasan teltek Katalinnal. Nem akartam uralkodni felette, és nem akartam semmire. Egyenlő társként kezeltem, és ez bevált, önként, és odaadóan teljesítette minden kérésem, kívánságom. Teljesen kivirágzott, csak úgy ragyogott, volt mit bepótolnia az elmúlt évek böjtölése után. Nagyon meg voltam elégedve vele, egy izgató, ízig-vérig kívánatos nő volt számomra. Ezért igyekeztem minden alkalmat kihasználni, hogy örömömet leljem benne.
Sokakban felmerül a kérdés, hogy tudhat ennyi minden egy pap a szexualitásról, és hol szerezhette a tapasztalatait. Be kell vallanom mielőtt pap lettem intenzív szexuális életet éltem. Növendékként, és diakónusként sem voltam ártatlan bárány. Ezért most mesélek a kezdetekről.
Apám földesúr volt, a pontos meghatározás szerint középbirtokos. Volt néhány száz hold földje, és néhány faluja. A földeket bérlők művelték ami után adót fizettek apámnak, aki ebből szépen megélt. Soha életében nem dolgozott, a vármegyénél vállalt valamilyen tisztséget. Nem éltünk kastélyban, vagy palotában, egy vidéki kúria volt az otthonunk. Ami persze elég tágas volt, hogy kényelmesen életünk legyen benne. Néhány fős személyzet is velünk lakott.
Vera mama a szakácsnőnk, a negyvenes évei elején járt, mindig kedves, és vidám volt. Kissé molett, olyan kis gömbölyű asszonyka volt, de ez határozottan jól állt neki. Természetesen nagyon jól főzött, amiért mindannyian hálásak voltunk. Ott volt Klára asszony a szobalány, ő éppen az elemtétje volt Vera mamának. Magas szikár öregasszony, bőven túl a hatvanon. Az ő feladata a ház rendben tartása volt. A kúriától kissé távolabb helyezkedtek el az istállók, és az ólak. Az istállók mellett egy kis ház állt, itt élt János a lovász a feleségével Emma asszonnyal aki sokkal fiatalabb volt a férjénél. János főleg a lovakat gondozta, de a többi állatot is ellátta, ugyanis voltak tehenek, és disznók is. Felesége a szárnyas jószágokkal foglalatoskodott, és az ő feladata a konyhakert rendben tartása volt.
Végül a szívemhez legközelebb álló személy szeretném bemutatni, Julcsit a dadámat. Születésemkor sajnos édesanyám belehalt a szülésbe, így minél előbb dadát kellett keresni. Ő lányfejjel tizennyolc évesen szülte meg a kislányát, ez akkoriban nagy szégyennek számított. Ezért kapva kapott az alkalmon amikor felkérték dadának, így eltűnhetett az emberek rosszalló tekintete elől. Egy évig együtt szoptatott a kislányával, majd utána a szülei nevelték tovább a leányt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.27 pont (89 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!