MÁR
26
2014

Erre vártam.

homo

Az egész néhány hónapja történt, mikor iszonyú hóvihar tombolt nálunk. Köztudott, hogy hozzánk ilyenkor csak óriási kerülővel közlekednek a buszok, mert nem tudnak feljönni a faluba vezető meredek, jeges úton. Emiatt több mint egy órával később érek haza. Egyszer pár barátommal rájöttünk, hogy ha a falu bejáratánál a főúton leszállunk és hazagyalogolunk, körülbelül felére csökken ez az idő, és legalább nem egy koszos buszon zötykölődünk.
Ennek már sok-sok éve. Azóta felnőttünk, szétszéledtünk.
Az idei tél sokkal hevesebb, mint akármelyik, amire én 22 éves fejjel emlékszem. Nesze neked globális felmelegedés... Aznap délelőtt a folyamatos havazás miatt meglógtam az egyetemről, viszont út közben szépen kisütött a nap, gondoltam, miért is ne mehetnék haza gyalog a hóban. Le is szálltam a buszról, ám mikor még csak pár perce gyalogolok, hirtelen...

*  *  *
MÁR
25
2014

Margit néni

hetero, tini

Margit néni az ötvenhét éves középhosszú göndör barna hajú asszonyos vonalakkal rendelkező hölgy volt. Egy kis faluban élt egy kockaházban. Valaha férjnél volt, de megözvegyült még a negyvenes évei elején. Azóta egyedül él. Szegény nem volt éppen szép arcú teremtés és az idő sem volt túl kegyes vele. Az évek múlásával rakodott rá pár kiló plusz, amitől kicsit teltebb volt, olyan asszonyosan. Az egyetlen plusz adottsága, amit az élettől kapott, és ami kiemelte kicsit a többi nő közül a faluban, az a két szép nagy melle. Ám mint olyan sokszor Margit életében most is homokszem került a gépezetbe. Margitot az élet megáldotta még egy tulajdonsággal is. Hogy ez jó vagy rossz azt rád bízom, hogy eldöntsd. Szerette a szexet, férjével sűrű és sokat művelték, de férje korán elhunyt és ő ott maradt egyedül. Mivel nem volt túl vonzó így a férfiak elkerülték. Nem akart...

*  *  *

A sperma Íze

gruppen, férj-feleség

A férjem már régóta rá akart beszélni egy hármas szexre, de eddig a világért sem voltam rá hajlandó, pedig bevallom, engem is izgat a gondolat, hogy ketten dugjanak meg. Ráadásul mindketten nagyon szeretjük, ha a puncimban egyszerre van a férjem farka és egy vibrátor, hatalmasakat szoktunk tőle mindketten élvezni. Azt is szeretem néha-néha, ha a vibri a fenekemben van, férjem pedig a puncimban, de őszintén szólva, nem vagyok igazán híve a fenekem dugásának.
Annyiszor mondtam nemet a férjemnek, hogy végül fel is hagyott a győzködésemmel. Egy ideje (majdnem egy hónapja) már nem feküdtünk le egymással, mert szegénynek annyi munkája volt, hogy alig volt itthon. A hét végére már előre megbeszéltük, hogy nem csinálunk semmi programot, végig dugjuk az egészet, mert mindketten már nagyon hiányoljuk... :) Időközben én kaptam magam, hogy egyre többször fordul meg a fejemben, hogy...

MÁR
24
2014

Érettségi ajándék 2. rész

családi, anya-fia

Carol éppen akkor érkezett vissza a bevásárlásból, amikor látta, hogy Tim és Brad megállnak mögötte. – Máris visszajöttetek?
- Van egy javaslatunk – vigyorgott Brad.
- Gyanúsan hangzik.
- Anyámmal lemegyünk a tóparti házunkhoz bezárkózni és előkészíteni a télre. Arra gondoltunk, hogy Timmel velünk jöhetnének. Csak két éjszakáról van szó.
Carol tudta Brad igazi indítékát, ami kockázatosnak tűnt, lévén az anyja is ott lesz. – Hát, miért is ne.
- Nagyszerű – mondta Brad gyorsan.
*****
Pénteken kora délután elindultak négyesben a házhoz. Tina vezetett, Carol pedig a hátsó ülést foglalta el. Brad gyorsan beugrott Carol mellé, így Tim számára Tina mellett maradt hely. A két órás autóút tartogatott néhány meglepetést.

*  *  *

Kurvát játszik a feleségem 4. rész

leszbi, nyaralás

Kiléptem, majd csendben becsuktam magam után a bejárati ajtót, és elmentem bowlingozni, hogy lekössem magam. Hogy mi történt a szobában, azt csak Kriszti elmondása alapján tudom elmondani.
Kriszti és Melinda hosszú percekig szótlanul ültek az ágyon és egymást méregették, míg nem Kriszti törte meg a csendet.
- Szóval, akkor te a lányokat szereted?
- Nem, azaz nem csak, pontosabb inkább a fiukat, csak néha akadt lányokkal is kalandom -felelte Melinda.
- Az igazság az, hogy én igazából masszőr vagyok, de elsősorban nők masszírozását vállalom. Gyuri is így akadt rám. Aztán az egyik telefonos beszélgetés alakalmával valahogy szóba került, hogy vállalnám-e, hogy a sima masszírozáson túl egy kicsit többet nyújtsak neked, és én elszóltam magam, hogy már volt kalandom nővel. Innentől kezdve addig nyaggatott, amíg elvállaltam, hogy ha úgy alakul tovább megyek...

*  *  *
MÁR
21
2014

Szülőmentes hét húgommal

családi, tini, testvérek

Sziasztok. Ez a történet rólam és húgomról, Nikiről szól, aki 14éves. Én 16 éves vagyok a nevem Dávid. A történet valójában megtörtént.
Nyáron a szüleink elutaztak egy hetes pihenésre Olaszországba, egy velencei hotelba. Szerencsére tudtunk ebédet készíteni vagy rendelni magunknak, így nem kellett a nagyszüleinkhez utaznunk erre az időre, így kettesben maradtunk húgommal. Ő egy nagyon szép lány. Körülbelül 170 centi magas, hosszú szőkés-barna haja és kék szemei vannak.
Az első napunk azzal telt el, hogy kihasználtuk a szabadságunk előnyeit. Így hát reggel amikor felkeltem készítettem magunknak reggelit, majd elkezdtem megnézni egy filmet. Lefeküdtem az ágyra, odavittem a reggelimet, majd elkezdtem nézni a filmet, amikor Niki csatlakozott hozzám.

*  *  *

Stephanie

hetero

A puncija is benedvesedett, ha csak arra a férfira gondolt. A férfira, akivel mostanában találkozgatott. Randiztak párszor, de eddig semmi komolynak mondható esemény nem történt. Michael igencsak vonzó, mégis kissé önmagának való férfi volt, kicsit talán régimódi is. Éppen ezért volt annyira titokzatos és ezáltal sejtelmesen izgató is Stephanie számára. Élénk fantáziájával érzéki kalandok, remélhetőleg minél előbb megtörténő, eseményeit vetítette le lelki szemei előtt.
Egy száll bugyiban állva bámult kifelé az ablakon, miközben vad, erotikus gondolatok keringtek csinos fejében. Buja elmélkedésébe merülve figyelte, ahogyan az eső áztatta utcán sietve, szapora léptekkel keresnek menedéket az emberek. Már megint zuhogott. Magára eszmélt, megrázta éjfekete, hosszú hajával keretezett fejét, tett egy lépést hátra, s készülődni indult arra a bizonyos régóta várt...

*  *  *