Hírek

OKT.
2.
2020

Józsi és én

Erika vagyok, egy alföldi kisváros melletti tanyán lakok anyukámmal. Az eseménykor 30-hoz közelítettem, 165cm magas, 45kg, vékony, de formás, szép cicik és klassz popsim volt-van. A tanyán szokott lenni még Józsi is, ő a tulaj és a főbérlő - és én szeretem, immár 11 éve. Amikor ez történt volt pasim, de Tibi messze lakott és dolgozott, csak hétvégén tudtunk találkozni. Jó volt vele a szex, de volt már jobb is. Rengetegszer kérlelt, hogy gumi nélkül dugjunk, de szóba sem jöhet egy ilyen - még tiniként volt egy "majd időben kihúzom" szituációm, ami után tiszta ideg voltam, hogy egy adag spermától teherbe esek-e vagy sem. Szerencsére nem, de elhatároztam ,hogy inkább nem kefélek, de még egyszer ilyen ideget nem vállalok be. Szóval a tanyán dolgoztam, épp az egyik ólat takarítottam, amikor odajött Józsi és beszélgettünk. Egy egyszerű mackóalsó, póló és persze alatta tanga volt rajtam.


OKT.
1.
2020

A csábító

Csengettek.
Az első párat figyelmen kívül hagytam. Fontos határidős munkát kellene sürgősen befejeznem. De a zajforrás csak nem maradt abba, az érkező egyre türelmetlenebb. Végleg kizökkentettek gondolatmenetemből. Kelletlenül felálltam és mérgesen az ajtóhoz mentem. Idegesen téptem fel, így a jegyzeteimet, tollamat, kisodortam a saját kezemből. Az ajtó feltárulásával egy időben kapkodtam fel dolgaimat. Egy kecses, hihetetlenül magas szandál topogott a lábtörlőn. A lábujjkörmök élénkpirosra festve szorongtak egymás mellett. A csodaszép vádli, hosszú combokban folytatódott. A combtövek meglehetősen rövid rakott szoknya alatt bújtak meg. A feszes, napbarnított has fedetlensége előtérbe helyezte az ezüstösen csillogó köldökpiercinget. Felszaladt a szemöldököm. Még nem is láttam ilyet. A fehér ing masnija a mell alatt szorosan kötve kihangsúlyozta a telt kebleket.


Liza és Toncsika

Valahogy nem jött össze egy ideje egy jó szex. Sem nővel, sem pasival. Biszex vagyok, így több az esély.
A minap sétáltam munkából hazafelé, amikor egy közepes nagyságú keverék kutya futott felém, pórázt vonszolva maga után. Elszökött valakitől gondoltam, talán éppen egy idősebb hölgytől, ezért ügyesen rátapostam a pórázra, minek következtében a kutya bevágta a féket és lefejelte az aszfaltot.
Alig vettem kezembe a póráz végét, amikor loholva megérkezett gazdája, egy kissé molett, alacsony, fiatalos negyvenes hölgy. Kifulladva köszöngette, hogy elkaptam a kutyuskáját, és mivel ugyanarra vitt az utunk, beszélgetésbe elegyedve ballagtunk hazafelé. Én már a kapuhoz értem, elköszöntem, de legnagyobb meglepetésemre, a hölgy is a lépcsőházban lakott, s jött velem tovább.


SZEPT.
30.
2020

Lilith megéhezik 4. rész – Apácashow

A fali tükör portálként nyílt meg Darkmoon Lilith előtt, átengedve a succubust a fizikai létsíkra, és ő boldogan, ereje teljében vette át az uralmat Oberfrauenwald apácái felett. Florian után néhány szűz apáca igazán nem jelentett gondot számára. Fiatal és idős egyaránt finom és bőséges táplálékot jelentett neki, hiszen az öregek már oly’ régóta elfojtották és gyarapították szexuális vágyaikat, míg a fiatalok zsengék, butuskák, ezáltal különösen fenségesnek bizonyultak a nagyétkű démon ízlésének.
Nagyjából huszonöt nővér - beleértve a rangidős, magasabb tisztségű Gertrude-ot - állt ott, lassanként megadva magát a megszállottságnak, s a vele ébredő, ismeretlen erejű és eredetű, elemi ösztönnek. A vágy dallamként zendült egy-egy hirtelen felszakadó sóhajban és Lilith volt a karmester.


Kézilabda szépségei

Egyszer eltörött az ujjam meccs közben és abba kellet hagynom egy időre. Az akkori csapatomnál le járt a szerződés és nem mentem vissza !
1 évig nem játszottam sehol több ajánlat is érkezett az országból, hogy játtszak náluk. Valami azt súgta, hogy várjak még vele
Majd egyszer csak Abbó1 a városban ahol laktam érkezett egy felkérés és a legjobb barátom is ott játszott. Hát gondoltam megpróbálom itt meglátjuk mi lessz belőle
Edzegettünk majd a második héten éppen utánunk edzett a lány csapat. Ahol a srácuk "megmutatták" nekem Nikit a 20 éves bomba csajt a lélegzetem is el állt !
Viszonylag magas szőke nagy mellek és olyan combjai voltak amilyeneket soha nem láttam azóta sem. Mondanom sem kell az egész csapat őt figyelte, néha-néha az edző is szemet vetett rá.


SZEPT.
29.
2020

Te leszel a szülinapi ajándéka

Timinek haza kellett költöznie munkája miatt. Petra még maradt. Joci is érkezőben volt, ami jó, mert utálta nélkülem ünnepelni a szülinapját, az pedig közel volt… Nagyon is közel. Ugyanis fogalmam se volt mivel lephetném őt meg születésnapi ajándékként. Azt tudtam, hogy a barátainkat meghívom és szűk-körű partit csinálok neki, csak hát kéne valami meglepi is. Valami új, olyan, amit szeret. Sokszor mondta, hogy az igazi ajándék a kislányunk és én vagyok neki. Én is így vagyok ezzel, de csak mostanában tisztult le nekem is, hogy ő, hogy is értette ezt. Úgyhogy eljutottunk odáig, hogy tudatosuljon bennünk, hogy a testünk a sajátunk. Nem a tulajdonom ő és én se az övé. De mivel szeretjük egymást, együtt hozunk meg minden döntést és igyekszünk nem kérni olyat a másiktól, amit ő nem szeretne, vagy ami bármilyen módon árthatna neki.


A cég 1. rész - A szerződés

Egy félhomályos folyosón ácsorogtam. Egyik lábamról a másikra. Várattak már egy ideje. Olyan cég küszöbén számoltam a perceket, amelyről csak álmodnak az emberek, mert bekerülni csak a legszerencsésebbeknek sikerül. Szemérmetlenül nagy fizetés, céges autó sofőrrel, rongyrázós bankettek...röviden pénz és hatalom. Jómagam is befolyásos üzletember vagyok már, de nekem ez lenne a csúcs.
Mintegy félórás várakozás után siető magassarkú kopogását hallottam a folyosó végéről. Az ütemes hanghoz egy hosszúcombú, darázsderekú, mélyen dekoltált fiatal szőke nő tartozott. Nyeltem egyet és igyekeztem figyelmen kívül hagyni a vonzó látványt.
-Üdvözlöm Mr Duncan, asszonyom már várja önt. - köszöntött és mosolyogva megkért, hogy kövessem.
A tágas irodában hárman vártak rám. A T alakú asztal hosszú oldalánál egy végtelenül szerény, vékony, barna hajú nő ült. A bejárattal szemben pedig a legendásan szigorú cégtulajdonos nő.


SZEPT.
28.
2020

A kóró 4. rész

A tervezgetés teljesen lekötött. Sok problémával találtam szemben magam, így kénytelen voltam többször Péterhez fordulni, aki mindig kisegített valami ötlettel. Apának még nem akartam megmondani, hogy mi foglalkoztat, meg akartam lepni vele. Arról nem is beszélve, hogy csak egy kósza ötletnek indult és féltem, a végén kiderül, hogy nem is olyan jó, viszont Péter segítségével nagyon gyorsan haladtam. Egyik alkalommal megkérdezte, hogy nem akarom e fő állásban foglalkoztatni, mert lassan csak az én problémáimmal foglalkozik. Persze egy mosolygós fejet tett a végére. Egyébként nekem is eszembe jutott az ötlet, mert egy ilyen felkészült műszaki ember nagyon jól jött volna a cégnél. Időnként telefonon is beszéltünk. Szerettem a hangját és szerettem a stílusát. Mindig tömören, lényegre törően fogalmazott és csak nagyon ritkán fordult elő, hogy rá kellett valamire kérdeznem.


A cserediák

- Menjetek el csak szombaton! Majd kitalálok valami programot Jürgennek. Például felviszem a kilátóba, ha szép idő lesz, ott még úgysem voltatok.
- Köszi anya, nagyon ari vagy! Apu, akkor elviszel, ugye? - kérdezte Eszti, a lányom.
- Persze, kicsim. - felelte neki a férjem.
Ezzel a párbeszéddel kezdődött négy évvel ezelőtt életem legkülönösebb – és egyben legjobb - szexuális kalandja, amit kicsit még ma is szégyellek, s aminek a megtörténte még ma is hihetetlen a számomra, de amire ma is szívesen és büszkén gondolok vissza. Pedig megtörtént, mégpedig pont úgy, ahogy most elmesélem.
44 éves voltam akkor. Viszonylag magas, hosszú combú, szőke, szemüveges nő vagyok, nem hatalmas, de azért nem is kis méretű mellekkel. Mindig is tetszettem a férfiaknak, idősebbek, fiatalok egyaránt megbámultak az utcán. Tudtam, hogy sokan szeretnének megdugni az ismerőseim, munkatársaim közül.