A+ A-

Ébredés 1. rész

Fordítás
Eredeti író: Freefantasy©
Eredeti történet
Előbb a bal szemem nyitottam ki, aztán a jobbat is. Eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy nem emlékszem rá, hol vagyok, hogy kerültem ide vagy miért érzek fémes ízt a számban. Körülnéztem.
Egy franciaágyon feküdtem. Rajtam volt a fekete öltönyöm és a nyakkendőm. Másnaposnak éreztem magam, de nem emlékeztem rá, hogy ittam volna. Utolsó emlékem egy hotel bárja volt vacsora után, újság és kávé.
Felültem és körbenéztem. Egy női szobában voltam, a sminkkészlet, a hajkefék és a pasztellszínek elárulták. Egy ócska állólámpa világította be haloványan a szobát, és azt is láttam, hogy odakinn sötét volt. Megnéztem az időt: hajnali 2:46.
Hol a pékben vagyok? Mi történt?
Felültem és végigtapogattam magam. Semmim sem fájt, és a lüktető fejfájáson és az indokolatlan másnaposságon kívül nem is éreztem semmi rosszat. A pénztárcám ott volt a helyén, a zsebemben.
Előttem volt egy ajtó, aminek túloldaláról fény szűrődött át. Felkeltem és átbotorkáltam rajta. Még a cipőm is rajtam volt. Mintha csak rázuhantam volna az ágyra. De kié ez az ágy?
Az ajtón át egy kis fürdőszobába jutottam. Ez is nőiesre volt alakítva. Krémek, samponok, sminkkészletek százai álltak a polcokon, a padló szélén és a kis zuhanyozó alján.
Becsuktam magam mögött az ajtot, és lehúztam a sliccem, pisiltem. Utána a mosdóhoz fordultam. A másnaposság miatt kegyetlenül szomjas voltam. Lehajoltam a csaphoz, ittam belőle és felálltam, hogy megnézzem az ábrázatomat a tükörben.
Ekkore vettem észre. Tudtam, hogy jó okkal dolgozom a pénzügyön, és nem vagyok rendőr vagy magánnyomozó. A felirat vörös rúzzsal volt a tükörre kenve. Hogy eddig miért nem vettem észre, fogalmam sem volt.
Ez állt rajta:
Földszint, jobbra a harmadik ajtó x
Ez még jobban összezavart. Végigmértem magam a tükörben, lesöpörtem magamról pár kósza hajszálat, és elindultam.
Odalenn minden csendes volt. Végigmértem az előteret.Jobbra a harmadik ajtó alá egy papír volt dugva. Ez az egész kezdett nemcsak különössé, hanem kifejezetten bizarrá válni.
Kihúztam a papírt; gépelt írás állt rajta.
Üdv, idegen!
Nagyon sajnálom, de belekevertem valamit az italodba a bárban, valószínűleg ezért nem emlékszel rám, de ez talán most nem is fontos. Az a fontos, hogy jót vásároltam a bankkártyáddal. Remélem, nem baj. Csak 1 000 dollárt költöttem létfontosságú dolgokra; cipőkre, táskákra, sminkre.

Kezdtem feldühödni. Az a ribanc kifoszott. És még csak nem is emlékszem semmire. Hogy lehet ez? 1 000 dollár nem olyan sok, de azért az elv a lényeg. Tovább olvastam.
Szóval megloptalak, és most az a kérdés, mit fogsz tenni?
Két lehetőséged van:
1. Elmehetsz most és elfelejtheted ezt az éjszakát, mintha meg sem történt volna.
2. Itt vagyok az ajtó mögött, ha dühös vagy rám, amiért ilyen rosszkislány voltam. És ha kinyitod az ajtót, két szabály van:
      1. A lakótársam reggel 6-kor ér haza a munkából
      2. Nem mondok semmit neked

Megfogtam a kilincset. Mit tegyek? Kiabáljak vele? Verjem meg? Követeljem vissza a pénzem? Hívjam a rendőrséget?
A legjobb lett volna elhagyni a házat, de az az ajtó annyira hívogató volt. A cetlivel a kezemben kinyitottam az ajtót.
Bekukkantottam. Odabenn félhomály volt. Egy fából készült padot láttam. A padló betonból volt. Olyan volt, mint valami műhely. A padlón egy kis lámpa állt, körülötte kötelek meg pár apróság, amit nem tudtam rendesen kivenni. A szoba többi része és a bútorok nem ragadták meg a figyelmem. Csak a lány.
Ott térdelt a szoba közepén és engem nézett. A szájában fa pecek; egy bőrszíjjal volt a feje köré kötve. Meztelen volt. Vörös haja a vállára omlott, egészen a melléig. Zihálva lélegzett. Ijedtnek tűnt. Karja a teste mellett lógott, egyiken bilincs, a másik szabadon. Az ajtóban állva figyeltem meztelen testét. Gyönyörű volt. Minden haragom elpárolgott, legszívesebben odarohantam volna hozzá, hogy betakarjam a zakómmal, felkapjam és elvigyem innen, bármibe keveredett is.
- Bajban vagy? - léptem oda hozzá. - Megsérültél?
De csöndben maradt, nem is mozdult meg. Nem mondok semmit neked, így szólt a szabály. Mindenesetre tudnom kellett.
- Bólints, ha te írtad ezt a cetlit, és nem vagy veszélyben.
Bólintott.
A bennem oly mélyen rejtőző detektív ekkor szúrta ki a lány testén az írást. Kis betűk voltak, úgyhogy le kellett ereszkedjek hozzá, hogy el tudjam olvasni. Fekete filccel volt ráírva:
Azt tehetsz velem, amit akarsz:
- Büntess meg
- Fenekelj el
- Bassz meg
Lehet bármelyik vagy akár mindegyik
X

Felálltam, és körbesétáltam a szobát. A kis tárgyak egy lovaglópálcának és egy bőrből készült fenekelő lapátkának bizonyultak. Volt ott még egy nagy fekete dildó és ezüstös análdugók, amilyet eddig csak vad pornófilmekben láttam a neten.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo
2018. 04. 15. vasárnap 17:03
Egész jó lett. Válaszolok rá!
#10 Pavlov
2015. 12. 18. péntek 13:31
És meg is jelent! Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2015. 12. 3. csütörtök 20:40
Köszi, már feltöltöttem! Válaszolok rá!
#8 tomi19
2015. 12. 2. szerda 09:21
Nagyon jó,10 pont várom a folytatást..... Válaszolok rá!
#7 Pavlov
2015. 12. 1. kedd 20:36
Köszönöm a dicsérő szavakat! Válaszolok rá!
#6 veteran
2015. 11. 30. hétfő 17:39
Nem az én világom. Közepes. Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2015. 11. 30. hétfő 08:41
Közepes. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2015. 11. 30. hétfő 07:31
Alaqkul. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2015. 11. 30. hétfő 05:59
jó kezdet! Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 11. 30. hétfő 05:23
Van benne jó is,rossz is.Közepesnek mondható. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 11. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!