JÚL
29
2014

Az első meleg kaland - kétféle szemszögből

homo

Sziasztok, egy megtörtént eseményt szeretnék elmesélni, kissé rendhagyó módon, minkét szereplő szemszögéből. (Az egyik főszereplő természetesen én vagyok, a történetet a másik szemszögből pedig kimerítő részletességű beszámolók alapján bátran megírhatom.) A történetek minden lényeges mozzanata valós eseményeken alapul.
Kezdjük az én saját történetemmel:
Az eset tavaly történt meg velem, akkor voltam 23 éves. Úgy gondoltam, keresni kellene egy barátot, akivel jól érezhetem magam a szó szoros, és átvitt értelmében is. Amolyan „barátság extrákkal” dolog érdekelt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, ahol sok emberrel megismerkedtem, de végül egy ismerkedés sem fordult komolyra. Aztán kaptam egy levelet egy 17 éves sráctól. Több levélváltás után végül is jobban megismerkedtünk, sokat beszélgettünk, sok dolgot megtudtunk egymásról. Mint az...

JÚL
28
2014

A születésnapi felszolgáló

gruppen, szobalány/lakáj, férj-feleség

Julie és én kamaszkorunk óta barátok vagyunk. Ugyanott kezdtünk el dolgozni is, és elég hamar elválaszthatatlanok lettünk. Mindenhová együtt mentünk és mindent együtt csináltunk. Most mindketten a harmincas éveinket tapossuk, és még mindig közel állunk egymáshoz. Időközben ő hozzáment Johnhoz, én pedig Rayhez.
Szerencsére a férjeink is jól kijönnek egymással, és gyakran ruccanunk ki együtt bulizni vagy golfozni. Sőt, még házat is egymás szomszédságában vettünk.
Az egyik reggel kettesben kávéztunk, és Julie–nak nyilvánvalóan máshol jártak a gondolatai.
– Bökd már ki, Julie – bátorítottam őt. – Mi jár a fejedben?
Pár másodpercig tétovázott, majd vett egy nagy levegőt.

*  *  *

Sógornőm Emőke

családi

Feleségem mamájának van egy nyaralója a Balatonon. Mivel idős, már kiszoktunk járni füvet nyírni, rendbe tenni. Persze eszt felváltva a feleségem nővérével (sógornőmmel).
Történ egyszer, hogy mind a két család egyszerre ment elintézni a szokásos tennivalókat a nyaraló körül. Vagyis mi a munka feléhez tudtunk csatlakozni. Miután végeztem a fűnyírással Yvett (feleségem) felajánlotta hogy ha már itt vagyunk elmegy a közeli szupermarketbe és hoz valamit amit közös főzés után elfogyaszthatunk. Yvett elviharzott és egyedül maradtam a sógornőmmel Emőkével. A teraszon aztán elkezdtünk beszélgetni semmitmondó dolgokról. Aszán egyszer csak azon kaptam magam, hogy nagyon alaposan végig mustrálom, hosszú fehér lábát, kicsi kerek ciciét,formás arcát hosszú szőke haját... elméláztam hogy ha lenne rá időm és titokban maradna bizony kikezdenék vele.

*  *  *
JÚL
27
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 13 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚL
25
2014

Lefeküdtem a nagyival 3. rész

családi, anál

A normál szeretkezések állandósultak. Most már nem csak hétvégente, hanem hét közben is felugrottam Alíz nagyihoz.
A hétvégék a hosszú, elnyújtott szeretkezéseké voltak, a hétköznapok inkább a gyors, szilaj dugásoké.
De a popó szexet nem engedte.
Először nem értettem, de azután jobban átgondolva meg olvasgatva róla azért nyilvánvaló lett, hogy annyira kellemes nem lehet egy nőnek, ha fenékbe dugják. Egy pasinak se lenne az.
Persze tanulható a dolog, a technika, és ha valaki elég kíváncsi és nyitott, akkor még élvezheti is. Nem túl gyakran, de azért orgazmusa is lehet ilyenkor egy nőnek.
Persze a pasik más téma.
Mivel a popó szűk, szoros, ezért sokkal nagyobb az élmény, no meg nem a hagyományos mód miatt is jóval izgatóbb.

*  *  *

Nóra

hetero

Már hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nórinak becézték a háta mögött.
Egy kora tavaszi koncerten ismertem meg, ahol az első sorban ugrált átadva magát a zene ritmusának. Hosszú barna haja, tengerkék szemei és édes mosolya szinte azonnal megbabonáztak.
Kapcsolatunkat az első percétől átjárta valami fülledt erotika, ami állandóan létrehozta köztünk azt a bizonyos vörösen izzó hidat. Sokat beszélgettünk, csókolóztunk, és gyengéden simogattuk egymást. Viszont annak dacára, hogy veszett történetek keringtek Nóráról, nem történt ennél komolyabb dolog.

*  *  *
JÚL
24
2014

Meglepetés munka után

hetero, férj-feleség

Szerencsémre ma nyugis napom volt a munkahelyemen, nem idegesített fel senki, nem is hajtottam agyon magam és a légkondicionált irodában jól tudtam dolgozni a saját tempómban. Azonban alig vártam, hogy haza érjek, mert kegyetlen meleg volt. Ugyan bringán volt egy kis menetszél, ám ahogy megálltam a kapunknál, azonnal leizzadtam. Sebaj, gondoltam, hamarosan a kertben loccsanok egyet a medencénkben és talán még Matildot is rá tudom venni egy kis etyepetyére. Nudizni rendszeresen szoktunk, mert az udvar szinte teljesen zárt. Köszönhetően a már bőven 4 méter magasra nőtt tuja soroknak a telekhatárokon. Gyerekeinket is a toleranciára, az elfogadásra neveltük és rendszeresen járunk nudista strandra is, és itthon is meztelenül szoktunk a kertben tenni-venni. No, szexelni azért mégse. Most viszont, hogy a gyerekeket elvitték a nagyszülők, miénk a világ.

*  *  *

Idősgondozó lettem Németországban

hetero, leskelődés

Katinak hívnak, 45 éves elvált asszony vagyok, két nagy gyerekkel. Munkahelyemet elvesztettem, így egy barátnőm ajánlásával Németországba mentem idősgondozónak. Egy idős jómódú házaspárhoz helyezkedtem el. A feleség 60 éves részben mozgásképtelen, a férj Stefán 64 éves nyugdíjas ügyvéd, aki elég jól tartotta magát.
Egy nagy villában éltek, az én szállásom az udvarban egy kis házban, szoba, konyha, fürdőszoba.
A munkám az idős nő gondozása, illetve a teljes háztartás vezetése volt.
Négy hetet kell kint dolgozni, utána négy hetet itthon.
Az első héten eléggé megbarátkoztam a családdal, a férjjel esténként későig beszélgettünk, és elmondtam neki, hogy otthon nincs munkalehetősség, és mivel nagyon kell a pénz, ezért hagytam otthon a gyerekeim.