MÁJ
09
2014
MÁJ
08
2014

Mint egy szerető

hetero

Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.
- Kérsz nasit? – tette fel a kérdést, majd nyújtotta felém a gumicukros zacsit.
- Tudod, hogy csak most vacsiztam. Ilyenkor nem tudok enni… - adtam a választ.
Mélyen a szemembe nézett, majd pár másodperc múlva kérdőn húzta fel bal szemöldökét.
- Na jó. Legyen.
Kajánul elmosolyodott. Nyúltam volna a gumimaciért, de játékosan elhúzta a zacskót.

*  *  *

Magas, barna lány, felemás vágyakkal

hetero

A következő történet valóban megtörtént. Velem és egy magas, barna lánnyal, nem egy általam megtekintett felnőtt film szereplőivel.
Kellemes, kora nyári este. A Nap már egyre vörösebben bukik a horizont alá. A burjánzó szőlőlugas mellett néhány szikla, köztük egyre kevésbé ropog a tűz. Lassan kialszik, a parázson végre lehetne mindenféle finomságot sütni. De ekkor a szemem már rég csukva van, kedves vacsoravendégem perceken át tartó forró csókja elfeledteti velem a külvilágot. Lehunyt szememmel érzékelem, hogy egyre kevesebb fényt ad nekünk a tűz, de saslik helyett inkább a hosszú combokon jár az eszem. Egyre kényelmetlenebbé válik nyakatekert csók-pozitúránk, meg eléggé útban van a kempingszék karfája is, ezért finoman magamhoz húzom, és az ölembe ültetem. A csók egy pillanatra sem marad abba, nyelve minden másodpercben Gordiuszi csomót szándékszik kötni az...

MÁJ
07
2014

Egy eset

hetero

Lilla, mint a pillangó szállt át az életen. A cserfes kislányból rámenos no lett. Repkedo-röppeno aranyszoke tincsei alig gyozték követni gazdájukat. Az iskolapad sem sokáig tartotta vissza a nagybetus élettol. Könyökét nem sokáig koptatta unalmas, középfokú végzettséget igénylo, szellemtelen, röghöz kötött munkahelyeken. Beszippantotta a NAGY BUSINESS, a díjtartalékos életbiztosítás. Lubickolt a kiképzés szituációs gyakorlataiban, villámgyors, eloítéletektol, gátlásoktól mentes gondolkodásmódja az MLM, a modernkori házalók legsikeresebbjévé tették a cégnél. Minden héten o kötötte a legtöbb biztosítást.
Boldogan fürdött a hétfoi üzletkötoi értekezleten a legjobbnak kijáró dicsfényben. O volt a SZTÁR. A példakép. Az ügynökök cserélodtek, porba hulltak a könnyu kereset ábrándjával becsábított naiv széplelkek, lelkiismeretes sótlanok, nehézkes és...

*  *  *

Kocsmában

gruppen

Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Óriási nagy ricsajjal, nevetgélve. Hirtelen csönd lett. Minden szem rájuk szegeződött, de pár másodperc múlva már vissza is tért minden a szokásos kerékvágásába. És az a tipikus szórakozóhely-nyüzsgés indult be. Mi, fiúk azért lopva oda-oda pillantottunk a lányokra. Vihogtak, nevetgéltek és persze ittak. Nem is akármilyen tempóban.

*  *  *
MÁJ
06
2014

Anytime, anywhere 1. rész

hetero

- Seggfej! - sziszegte Amy mérgesen, miközben bevágta a fekete Nissan ajtaját. Három kilométernyi gyaloglás várt rá hála a kedves ismerősének aki elfelejtette közölni vele hogy csak a buszmegállóig hozza el. Vagyis inkább azt felejtette el közölni vele hogy mi lenne az ára a további fuvarnak... akkor már inkább a gyaloglás.
Este tíz óra körül járt és pokoli meleg volt még mindig. Egy rövid farmernadrág, egy elől megkötött rövid kockás ing alatta egy fekete csipkés push - up melltartó, ez volt az aznapi szerelése megbolondítva egy fekete magassarkúval ami nem éppen gyalogtúrára volt kitalálva... cowboy - buli volt a suliban, minden lány hasonlóan festett, csak úgy hemzsegtek a Jessica Simpson klónok a tornateremben... Amy nem tartozott közéjük bár nagyon szeretett volna, viszont a természet nem volt hozzá valami kegyes. Volt rajta némi súlyfelesleg amitől képtelen volt...

*  *  *

Ingyen masszázs

homo

Elballagtam az ismeretlen gőzfürdőbe egy kis lazításra. Mivel új volt a hely gondoltam először körülnézek, és majd utána szaunázok. Lezuhanyoztam jól, lemosva magamról „az út porát” és elindultam. A szaunában volt még szabad hely bőven, így beültem és körülnéztem. Volt ott néhány jóvágású farokra húzható popsi. Persze akadt hozzáillő, illetve beleillő jókora lelógó fasz is. Szemezgetni kezdtem, de a visszajelzésekből úgy láttam, hogy minden lyuknak van már párja és nem kacérkodnak több vesszővel egy lyukra játszva. Amúgy sem keménykedtem még és kis bemelegedés után mentem tovább. Több fülke sorakozott a félhomályos folyosón. Legtöbbnek nyitva volt az ajtaja és üres volt. Amelyik csukva volt abban lehetett valaki, mert motozás és sóhajok hallatszottak. Tovább menve kifúrt falú fülkék álltak üresen. Azután nagy piros lámpás szobát betöltő ágyak,...

MÁJ
05
2014

Az ajándék 2. rész

hetero

Nem sokkal később magukra hagytam a lányokat. Úgy éreztem szükségük van egy kis „egyedüllétre” az este átéltek után. Hazahajtottam az autómmal és egy hosszú zuhany után, magam is nyugovóra tértem.
Másnap vasárnap lévén, ebédre voltam hivatalos a szüleimhez, mint mindig. Részvétel általában kötelező, ezen a napon sem volt ez másként. Pontosan délben érkeztem. Isteni illatok fogadtak már az előszobában. Az ebédlő felől vidám csevej és hangos nevetés hallatszott. Remek, a lányok már itt vannak... Nem tudom miért, de mintha egy egészen apró gombócocska kezdett volna növekedni a torkomban. Kínosnak éreztem a tegnap este után pont itt találkozni velük először a szüleim ebédlőjében. Vettem egy mély levegőt és beljebb sétáltam.

*  *  *

Első nap a paradicsomban, vaksötétben

hetero, tini

- Szerintem írásaink sikere a Te különlegességeden múlt. És itt most nem egyedül a vakságodon érzem a fő hangsúlyt. Hanem a vakságod, az ártatlanságod, a vele ellentétes szexuális nyitottságod és a szerelmünk kölcsönös beteljesülésének, együttesén.
- Lehet, hogy igazad van. Én tudom, hogy ez egy érdekes téma lehet egy látónak. Itt van egy fiatal lány, aki annyira más helyzetben van a kortársaihoz képest, hogy az már felkelti az érdeklődést.
- Ez ennél még több is! Biztos vagyok benne, hogy a történeteink olvasói azonosulni próbálnak velünk... Főleg veled. Egy látó embernek nagyon nehéz elképzelni, hogy Te úgy nőttél fel, hogy nem érzékelted a nők és férfiak közötti látható nemi különbségeket.