NOV
27
2013

Cica néni 1. rész

maszturbáció

15 éves voltam már amikor Cica néni egy augusztusi vasárnap délelőtt szokása szerint ismét váratlanul betoppant hozzánk megrakodva mindenféle finomsággal.
Anyám legjobb barátnője volt és inkább családtagnak számított már mint vendégnek.
Ők tökéletes ellentétei volt egymásnak. Anyám aranyszőke hajú, mélykék szemű skandináv jellegű, míg Cica néni hollófekete hajával, fekete tüzes szemével igen egzotikus jelenség volt. A harmincas évei elején járhatott akkoriban és legszebb asszonyi szépségében pompázott. Ha valaki az utcán hátulról pillantotta meg amint feltornyozott hajával, kerek fenekén feszülő miniszoknyában, ringó csípővel egyensúlyozva billegett tűsarkain, egyszerűen nem bírt betelni a látvánnyal és menten elfogta az őrjítő vágy. Szemből látva azonban ahogy magasan ívelt szemöldökei alól tágra nyílt szemekkel álmélkodva tekintgetett a...

*  *  *
NOV
26
2013

Leonie és a kukkoló

maszturbáció, leskelődés

Sehol egy pasi, aki partnerként szóba jöhetett volna, aki tudomást vett volna Leonie Engelről.
A vékony nő jó egy éve élt szingliként. Az önsajnálat és a kétségbeesés ugyan nem a legjobb barátok, de kéretlenül mellé szegődtek. Leonie kimondhatatlan tehernek érezte kicsi melleit.
Az, hogy a vőlegénye Martin a lány huszonnegyedik születésnapján szakított vele, hihetetlenül megtépázta az önbizalmát.
Még rosszabbnak érezte az árulást, amit Martin elkövetett. Pont a legjobb barátnőjével Marennel, azzal a kövér kurvával feküdt le. Martin több alkalommal is megcsalta Leoniet, ahogy őszintén beismerte.
A pozitív élmények és emlékek hirtelen elhalványultak, a közösen megélt szép évekkel együtt. Feledésbe merültek Maren jó tulajdonságai: érzékeny, empatikus természete, ragadós humora, a számtalan éjszakai buli. Ezzel az agyatlan csöcsszörnnyel kefél...

*  *  *

A leleplezés

bizarr

A férfi egy nappal korábban szabadult el a vidéki konferenciáról. Úgy gondolta, meglepi a feleségét, akivel az utóbbi estéken már szinte csak arról lehetett beszélni a chaten, hogy ha hazaér, milyen pózokban fognak szeretkezni, vagy hogy miközben gépel, másik kezének hány ujja merül el éppen a nedvességtől tocsogó puncijában. Alig várta, hogy a meglepetés erejétől még vadabban essenek otthon egymásnak.
Amikor hazaért, látta, hogy a felesége otthon van, mert égett a villany a szobákban, de a köszönésére senki nem válaszolt. A fürdőszobában égett a lámpa, és résnyire az ajtó is nyitva volt. A férfi nem akart leskelődni, de a látványtól mégis mosolyogva torpant meg a küszöb előtt, és gyorsan visszahúzódott az ajtófélfa mögé – igaz, felesége lehunyt szemmel ült a kád peremén, így máskülönben sem vette volna észre. Épp mással volt elfoglalva: hátrahajtott...

NOV
25
2013

Napfürdőzés 6. rész: - Anya új kiadásban / Apa kitesz magáért

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Amikor Linda szobájához értek, Heléna megállt az ajtóban.
- Nem tudom, gyerekek, de annyi dolgom lenne. Stefan mindjárt itthon lesz, és még nincs kész a vacsora...
Lindának és Kevinnek gyengéd erőszakkal mégiscsak sikerült betolni anyjukat a szobába, ahol lehuppant az ágyra. Linda és Kevin két oldalról mellé ültek.
- Biztos nem értitek meg a problémámat - mondta Heléna. - De én alul még soha nem voltam csupaszra borotválva. Megnézhetem még egyszer nálatok?
Fejét Linda felé fordította, aki szétnyitotta a fürdőköpenyét és szétrakta a lábait. Amikor a fia felé fordult, az már szétnyitott fürdőköpenyben ült mellette. Heléna ide-oda forgatta a fejét, aztán felé nyújtotta a kezét, és megtapogatta fia frissen simára borotvált ágyékát. Ugyanakkor Linda kezét érezte a combjai között, aki végigsimította a combját és bugyijára tette a kezét.

*  *  *

Vera a közösben 10. rész

gruppen, leskelődés

- Milyen érzés más feleségét ölelni? - A kérdésre Laci hümmögve dörzsölgette az állát, mire jóleső kuncogás hullámzott végig a társaságon.
- Na, de komolyan! - A férfi nagyot szürcsölt az italából, és azzal a tipikusan erős, jelentőségteljes mozdulatával az asztalra koppantotta az üres poharat.
- Nézd... Megkapni egy nőt, az egy dolog. De mikor úgy kapod meg, hogy ő közben valaki másé... na az, na az...! - Ismét kuncogás. Ilyen beszélgetés közben már mindenki kényelmetlenül fészkelődött a székén, de azért igyekeztünk visszafojtani az ösztöneinket még egy kicsit. A kérdező István volt, aki most először találkozott velünk. Lacit és feleségét, Erikát már ismerte korábbról, de nem intim kapcsolat fűzte össze a barátságukat, sokkal inkább az üzlet és a mindennapos közös ismeretség. István azonban érdeklődni kezdett Vera után, és amikor megtudta,...

*  *  *
NOV
22
2013

Anyósommal 5. rész

családi, anál, férj-feleség, anyós

Beértünk a nappaliba, melynek a közepén egy nagy szőnyeg volt, Kriszta közölte, ha megfelel nekünk is itt kényelmesen elférünk mind a négyen. Anyósom közölte vetkőzés közben, hogy persze. Majd már csak a fehérneműt viselve letérdelt és elkezdte szopni Ákos álló farkát.
Én sem akartam várni, lekaptam a ruhákat és a Kriszta is a kis ujjatlanját és ekkor elém tárultak a nagy mellei. Egy olyan melltartót viselt, ami csak alulról tartotta a logó csöcsöket, nagyon izgató volt! Majd ő is elém térdelt és elkezdett szopni, először gyengéden, majd egyre vadabbul. Én is akartam nyújtani neki valamit, úgyhogy jött a 69-es póz és szopása közben elkezdtem nyalogatni a bozontos punciját meg a segglyukát. A puncijában éreztem még Ákos ondóját, de annyira be voltam zsongva, hogy nem érdekelt, sőt még jobban fokozta a vágyat.

*  *  *

A vágy édes bosszúja

hetero

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot. Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:
- Vetkőzz le teljesen! – Mindent vegyél le! – Ne beszélj, csak tedd amit mondok! – Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! – mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. – Kész vagy? Gyere be!

*  *  *