MÁR
10
2014

Napfürdőzés 9. rész - Susanne 2. - Testvéri együttlét

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

- Tulajdonképpen hogy barátkoztatok össze anyámmal? - kérdezte Kevin, amíg anyjára vártak a nappaliban.
- Hát az elég hosszú történet - felelte Susanne -, nem is tudom, hogy elmesélhetem-e neked. Na jó, majd utólag megkérdezem az anyádat. Szóval amikor vagy tizenkét évvel ezelőtt au pair voltam nálatok, tehát itt laktam és vigyáztam rád és Lindára, volt egy afférom az apáddal.
- Apámmal?
- Csodálkozol, mi?... Stefan belém szeretett, én meg őbelé.
- És anya?
- Neki nem volt szabad tudnia róla.
- Hogyhogy? De hiszen barátnők vagytok.
- Tudod, ez még korábban volt, akkor még nem voltunk barátnők, csak az alkalmazottjuk. Tizennyolc éves voltam, és hát... nem szép dolog, de fülig belehabarodtam az apádba. És nem is kellett nagyon megerőltetnem magam, mert ő is belém esett. Fülig.

*  *  *

A terápia

hetero

Dr. Jonas Albright pszichiáter volt. Az egyik legjobb a városban. Híres orvosként rengeteg gazdag és befolyásos embert kezelt, akik nem kevés pénzt áldoztak remélt gyógyulásuk érdekében. Páciensei nagy hányadát, főleg az említett, felsőbb tízezer rétegéből szerezte. Drogproblémákkal küszködő hírességek, teljesítményük határait feszegető sportolók, folyamatos stresszben élő bankárok és üzletemberek színesítették pacientúráját. Persze nem hiányozhattak azok unatkozó feleségeik és persze elkényeztetett csemetéik sem betegei köréből. Boldog családapaként éldegélt egy elit kerület hatalmas magánházában, szép feleségével és két csodás gyermekével egyetemben. Külön bejáratú magánrendelőjét házuk egy félreeső, nyugalmasabb szárnyában alakította ki, ahol soha semmilyen körülmények között, senki sem zavarhatta munka közben. Ezt, mint első számú...

*  *  *
MÁR
07
2014

Építőkészlet 1. rész

családi, anál, vibrátor, leskelődés, anya-fia, testvérek

Soha nem feledem el azt a napot 2011.08.11.! Ezen a napon egy csapásra megváltozott az addigi megszokott kis lúzernek titulált életem. Soha nem fogom megtudni az okát, de igazából nem is érdekelnek az okok csak a végeredmény.
Előzmény:
Mondhatnám, hogy éltem az átlagos 18 évesek életét, de ez sajnos nem igaz, mert egy lúzer voltam! Olyan igazi balfék se barátnő se haverok se történések, csak tv, videó és számítógép. A szex mint olyan nem volt az életem része, hiszen nem volt kivel. Csonka családban éltem talán ezért is különböztem a többiektől, mert nem volt apám, sajnos kiskoromban meghalt ezért nem volt mintaképem. Ha nagyon ágaskodott a hancúrléc elmentem a szobámba és maszturbáltam miközben a számítógépen néztem pornó videókat.

*  *  *

Éjszakai fürdőzés

gruppen, anál

A történet amely félig igaz, félig pedig az elmebajom szülötte. Melyik fele igaz? Nem árulom el.
Az egész héten erre vártunk mind a ketten. Forró téli fürdőzés éjszaka meztelenül egy éjszaka is nyitva tartó fürdőben. Az este a vártnál nem kicsit mozgalmasabbra sikeredett,de ne menjünk ennyire a dolgok elé.
Már kissé fáradtak voltunk a hosszú utazástól. Elég gyorsan megtaláltuk a szállásunkat, majd lepakoltunk és irány a strand. Az öltözőben gyorsan levetkőztünk és egy szál fürdőköpenyben igyekeztünk a nagy hidegben a strand hátsó részébe ahol a természet és adolgos emberi kezek kisebb-nagyobb természetesnek tűnő , és szabálytalan medencéket hoztak létre. Gyorsan haladtunk a hangulatosan megvilágított keskeny úton. Izgalmasnak ígérkezett ez az este. Talán a késői időpont miatt, hiszen már este tíz is elmúlt.

*  *  *
MÁR
06
2014

Egy buli története

hetero, anál

Néhány évvel ezelőtt történt meg velem ez az eset, melyet most megosztok veletek. Éppen nem volt állandó barátnőm, ezért elég könnyen vettem a dolgokat, nem nagyon érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. A lehető legtöbbet buliztam. Az egyik ilyen alkalommal egy ismerős lánynak Gabinak szóltam, hogy mi lenne, ha elmennénk szórakozni valahova, erre Ő közölte velem, hogy ennek semmi akadálya részéről, de jönne a barátnője is Edit, aki épp akkor szakított a pasijával. Természetesen nekem nem volt ez ellen kifogásom, úgyis ismertem a lányt, aki egyébként nagyon bejött nekem, a 48 kilójával, és a szépen tenyérbe illő nem éppen kicsi melleivel.
Megbeszéltem Gabival, hogy este 9 órára elmegyek érte taxival, beülünk valahova meginni egy-két italt, és irány a buli, ahol majd találkozunk Edittel is.

*  *  *

Mester és Tanítványa 1. rész - A Műhelyben

homo

Sziasztok. A nevem Peti. A történetem 15 évesen kezdődött. Ekkor jöttem rá hogy a fiuk is érdekelnek.
Az egyik dél-dunántúli nagyvárosba jártam középiskolába, autószerelőnek tanultam. Első évfolyamos voltam mikor elkezdett a saját nemem is érdekelni.
Rólam annyit, hogy akkoriban 195 cm magas voltam, kék szemű világosbarna hajú az átlagnál jóval izmosabb 95 kg-os srác.13 éves koromtól keményen súlyzóztam a kosarazás miatt. És most a történet:
2-2.5 honapja jártam a suliba. Minden második hét gyakszi. A mesterem, akit Janinak hívtak, félrehívott, hogy szeretne velem beszélni.
Meg kérdezte nincs e kedvem egy kis zsebpénzt keresni. Elmondta, hogy nagyon ügyesnek tart és sok lehetőséget lát bennem. Szerinte egy-két másodikost is túlteszek a tudásommal. - igyekeztem minél többet tanulni gyakorlatban is. A gyakorlati időnk naponta 7-14-ig tartott....

MÁR
05
2014

Különleges szexélményeim 30. rész

hetero

Sziasztok. Továbbra is folytatjuk a mocskos ul izgató viszonyt a húgommal, de néha adódnak más lehetőségek, élmények is. Most is egy ilyen, még decemberben, az ünnepek előtt megtörtént esetet osztanék meg veletek. Az őrült nő. Minden férfinak életében legalább egyszer van dolga a fajtájával. Rá nem hat az izomautó, az izmos férfi test, a nők szokásos gyengéi. Ő tipikusan valamely ügyben hisz, környezetvédő, népnevelő, stb . És emellett általában jó teste van, vagy legalább egy területen rendkívüli. Szép arc, vagy jó formás fenék, vagy nagy mellek. Szóval az ember hajlandó részt venni a dolgaiban, mert kívánja nagyon. Például a közeli mocsárban nehéz gumi horgászruhában segít a csajnak menteni a hárompikkelyes varangybékákat.

*  *  *

Egy kiállítás képei

hetero, anál

1.
Az idei nyár egyik kevés hűvösebb, borult napján gondoltam felkeresem az egyik kiemelt kiállítást. Munkanap-munkaidő, de a szükséges dolgokat már elvégeztem, a megmaradtakhoz pedig semmi kedvem nem volt, egy kis kultúrára vágytam. A tárlaton alig lézeng pár ember, sebaj legalább nyugodtan szemrevételezhetem a képeket.
Alaposan elbambultam az egyik előtt, mikor is hirtelen egy gyönyörű női hangra eszmélek. A hang felé fordulok és egy kedves zavarban mosolygó, első pillantásra is nagyon vonzó nőt pillantok meg. Nőiesen telt alakján könnyű fekete ruha, épp akkora dekoltázzsal, ami sokat láttat, de nem közönséges, napbarnított bőr, barna haj, nagy barna őzike szemek. Azonnal vele kapcsolatos erotikus gondolatok töltik el az agyam, de igyekszem megzabolázni őket és úriemberként viselkedni. Nehéz dolog! :)