MÁJ
30
2014

Saci

hetero

16 évesen ismertem meg Mariannt a Kapcsolat koncerten. 2 hónap után aludt először nálunk, de szex még nem volt. Ő fél évvel fiatalabb nálam, de én nem akartam "ajtóstól rontani a házba". A szülők persze először tartottak a kapcsolat tartósságától, a tomboló hormonoktól, és persze aggódtak a tanulmányi eredmények romlásáért. Szerencsére az utolsóval nincs gond azóta sem. Na de a hormonok...
Szóval ezek után apámék beleegyeztek, hogy minden szombaton este együtt aludhatunk Mariannal. Ez eleinte felváltva működött, de mivel mi csak egy másfél szobás panelben élünk, míg Mariann családja a közeli kertes házas övezetben egy nyolcvan négyzetméteres, három szobás házban, egy idő után már csak náluk töltöttük a szombat estéket. Többnyire videóztunk, vagy csak pihentünk, aludtunk a délutáni séták után. Tényleg nem volt szó többről. Na jó, néha egy-egy heves...

*  *  *
MÁJ
29
2014

Kicsapongásaim 2. rész

leszbi

Ki tudja mennyi idő telt el mikor felriadtam. Moccanásaimra ő is felébredt.
- Húúú... - vetette szét karjait, miután melléhengeredve én is elterültem az ágyon - ... voltam már jó néhányszor csajokkal, de te..., nem is tudom mit műveltél velem - hallgatott el kicsit és könyökére támaszkodva felém fordult.
- Mennyi lehet az idő? - kérdeztem kissé izgatottan.
- Éjfél múlt - válaszolta, ahogy oldalra fordult és izgatóan kinyújtózkodva leolvasta az éjjeliszekrényen lévő órájáról a pontos időt.
- Nekem... - próbáltam mondani, de máris csókban forrt össze az ajkunk és érzéki érintései tudatosították bennem, hogy egyáltalán nem szeretné, ha én most itt hagynám. Így szinte másodperceken belül már ismét szétvetett combjaim közét lefetyelte.

*  *  *

Éjszakai műszak

hetero, munkatárs, iroda

Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.
Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.
Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncá volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi...

MÁJ
28
2014

Éva 2. rész

hetero, diák

Nem telt el sok idő azóta a viharos péntek óta, én máris újra Éva tanárnő ajtaja előtt álltam a ruhákkal, amiket ő adott kölcsön. Élesen élt még bennem az emléke annak a gyönyörteli napnak, legbelül abban reménykedtem, hogy újra megtörténik. Becsengettem hát és vártam. Kisvártatva kinyílt az ajtó és ott állt előttem Éva tanárnő. Szélesen elmosolyodott és el is vörösödött. Azonnal észrevettem, hogy készül valahová, a táskája már a vállára volt akasztva.
- Jó napot! – köszöntem – Én csak a ruhákat hoztam vissza.
- Szia, igen látom. –válaszolta – Én éppen a bíróságra igyekszem, elválok a férjemtől.
Erre kissé bűntudatom támadt, nem is tudom miért. Tudtam, hogy a férje megcsalja őt, de valahol ott motoszkált bennem a tudat, hogy ő is megcsalta a férjét, méghozzá velem. Végül is csak megkérdeztem, hogy miért.

*  *  *

Osztálykirándulás a német cserediákokkal

hetero, diák

Ez a történet az egyik legfrissebb ami velem történt meg...
A héten épp osztálykiránduláson voltunk,ahova 3 német lány cserediák is velünk tartott...
Mivel nem tudtak magyarul ezért engem ért az a feladat,hogy az elhangzottakat lefordítsam nekik németre,valamint amit ők mondanak,azt a többieknek magyarra. Működött is a dolog hibátlanul, sőt egyre inkább kezdtem jól érezni magam velük... igaz volt, hogy nehéz volt egymást megérteni, de a végén mindig sikeres volt a beszélgetés...nem voltak az igazi nagy német szépségek... a többiek már sokszor mondták, hogy biztos dugom a csúnyaságokat, de ez engem hidegen hagyott, mert jól éreztem magam velük... az egyikük egy alacsony, kb 160-165 centi magas, 80 kiló körül járó kövérkés lány, fekete hajjal, testéhez képest kicsi mellekkel, a neve Greta. A másikuk egy vékony, kb 50 kiló, 180 magas körüli szőke, kis mellű, lapos...

MÁJ
27
2014

A valódi Nő

hetero

Jack a szokásos unaloműző körútját végzi a neten… a mindennapos fáradalmait szívesen piheni ki így… az ágyon fekve, ölébe laptopjával… Különös világ a net világa. Könnyen magával ragadja az embert, és ha nem vigyáz, el is veszhet benne… Különösen veszélyes a chat… Arc nélküli emberek magukban elfojtott személyiségüket felszínre hozva élik itt második életüket…
Jack rendszeres vendég ezeken az oldalakon… Néha csak olvassa a zajló eseményeket, hogy ki hogyan próbálja egyéniségét a középpontba helyezni… Vagy csak egy újabb trófeát kiszemelve kezdi becserkészni áldozatát, és a vadászat máris kezdetét vette… Sokféle személyiség kavalkádja ez… Van ki a humorát csillogtatva próbál érvényesülni… van aki az érinthetetlenség titokzatos hercegnőjét játssza… és persze nem maradhatnak el az IQ bajnokok sem, akik nem létező műveltségüket...

*  *  *

Vakáció

bizarr, nyaralás, hermafrodita

Néhány éve történt, amikor Görögországban a tengerparton nyaraltam.
Gondoltam, hogy kipróbálom a nudizást de mivel szégyenlős vagyok elhatároztam, hogy keresek egy elhagyatott partszakaszt. Béreltem egyet a számtalan kis robogó közül és elindultam körülnézni. Találtam is egy remek helyet, olyan öbölfélét. Aranyló homok borította a partot és körbeölelték a sziklák. Már két napja oda jártam fürödni és akkor kezdõdött életem legegzotikusabb szexuális kalandja.
Jól benne voltunk már a délutánban ezért elkezdtem készülődni, hogy visszamegyek a szállodába, de gondoltam, hogy előtte azért még úszom egyet. Amikor jövök ki a vízből akkor láttam csak, hogy közben még valaki odajött napozni. Összeszedtem a cuccomat, bepakoltam a hátizsákomba, felhúztam a shortom és elindultam. Amikor közelebb értem akkor láttam, hogy egy hosszú barnahajú lány napozik ott...

MÁJ
26
2014

Napfürdőzés 11. rész - Egy izgalmas videó 2. fejezet

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált, anál

Stefan és Kevin este a konyhaasztalnál ültek és kávéztak. Heléna fent a hálószobában rámolt és készülődött a videofelvételre.
– Anya kérdezte tőled, hogy akarsz-e minket videózni, ugye? – kérdezte Stefan kissé feszélyezett hangon.
– Aha – felelte Kevin szűkszavúan.
– Egy kicsit furcsa kérés, nem? Hogy videózzál minket, amikor mi... az ágyban...
Kevin zavartan nevetgélt, de Stefan folytatta:
– Akkor most már elárulhatom, hogy a fürdőszobaablakból láttam, hogy te mit csináltál anyáddal a teraszon. Így tehát oké, hogy te is nézheted, hogy mi hogy csináljuk – tette még hozzá nevetve.
– Tudom, apa. Ez akkor volt, amikor te Lindával kettyintettél a fürdőszobában. Ő mesélte.

*  *  *

Kurvát játszik a feleségem 6. rész

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, játék, férj-feleség

– Csak nem képzeled, hogy csak neked jár a jóból.
Szótlanul feküdtem tovább a két lány meleg teste között, s lassan elszunyókáltam. Arra ébredtem, hogy fázni kezdtem, és Kriszti halk hangját hallom:
– Helló hétalvó. Ideje lenne felkelni, és pótolni az elhasznált energiát egy vacsorával, mert így használhatatlan leszel éjszaka, azt pedig egyikünk se akarja. Igaz Melinda?
Az asztalnál halkan beszélgettünk, miközben jóízűen fogyasztottuk a kiadós vacsorát.
– Mikor lánnyal vagy, egyenlő partnerként szoktatok együtt lenni, vagy valamelyikkőtök szokott domináns lenni – tettem fel a kérdést Melindának.
– Mire gondolsz? – kérdezett vissza Melinda.
– Két lány közül az egyik fiúsabban viselkedik, vagy hogyan is fogalmazzam meg a kérdést – feleltem.