Hírek

OKT.
27.
2020

Petráék felfedezik a világot 8. rész - A dugás

Az álmos szemek kíváncsian nézték mi is történik. Ugyanis közben Petráék ledobták a takarót, és a két meztelen test egymáson kalandozott. A fiú kényeztette a lány mellbimbóját, lány pedig két kézre fogta a fiú farkát. A kíváncsian fel könyöklő fiatalok egyre nagyobb lelkesedéssel nézték, ahogy a középen fekvő pár egymásba gabalyodva falja egymást.
Nemsokára, nekik is megjött a kedvük, hogy hasonló dolgot csináljanak. A szoba megtelt nyögésekkel és sóhajtozásokkal.
A fiúk lányok száját keresték. Heves csókcsaták kezdődtek, a lányok a fiúk hátát kaparták, vagy éppen péniszüket simogatták. Nemsokára elkezdődött a franciázás.
Valahogy úgy alakult, hogy a már kialakult párok kényeztették egymást a szájukkal. Puncik cuppogása hallatszott. A kéjes hangokkal teli szobában egyszer csak egy hang emelkedett ki a zajok közül


Irodai buli 1-2. rész

1. rész - A szabályok
Nagyon izgatót voltam, már kezdtem a napokat számlálni a halloweeni partiig, amikor végül eljött a nap. Ron megüzente nekem, hogy milyen lesz és tart némi meglepetés is számomra, melyet Lorennel nem osztottam meg, inkább csak a beöltözős részét mondtam el neki, melytől azonnal fel is pörgött. Azóta csak a jelmezeken és leginkább a páros álarcokon gondolkodott, míg nem végül meg lett a győztes is.
Én lettem Tarzan, feleségem pedig Jean lett, a Disney-i mese alapján szerezte meg a ruhákat a boltból. Rajtam lényegében egy bokszerszerű zöld ruhadarab van, amiből pálmalevelek lógnak ki és veszi körbe, Loren pedig még a szőrtelen felsőtestemet is bekente némi olajjal, melyet azonnal ki is próbáltunk, hogy hogyan is működik.


OKT.
26.
2020

Ébredésünk hajnalán

Nem írom le, hogy mennyi idősek lehettünk, nehogy valaki megbotránkozzon, bár ezt szinte így is borítékolom. Maradjunk annyiban, hogy gimnazisták voltunk már, és nagyjából másfél év van köztünk, az én javamra.
Alig pár napja kezdődött meg a nyári szünet, mégis azonnal véget is ért, részemről legalábbis biztosan. Unokahúgom (valójában unokatestvérek vagyunk, a szüleink testvérek, de valahogy mindig unokahúg-unokabáty elnevezést használtuk egymásra) valami hülye nyárkezdési majálison eltörte a lábát. Kapott egy hónap fekvő gipszet, utána járót a nyár végéig, nyílt törése volt.
Amíg fekvő gipszben volt, keresztanyám otthon maradt vele, persze szimpátia látogatást tett a család minden tagja feléjük, és jöttek a szokásos frázisok is, hogy ha bármi segítség kell, szóljanak, stb.


Egy nem túl átlagos első randi

Tegnap randiztam már egy jó ideje először. Chateltünk már előtte, és már tisztában voltam vele, hogy elég hasonló dolgok jönnek be nekünk, és azzal is mindketten tisztában voltunk, hogy eléggé valószínű, hogy szexelni is fogunk. Eredetileg azt terveztük, hogy egy bárban találkozunk, és talán utána felmegyünk hozzá.
Nem tudom, a kedves olvasók hogy vannak vele, de nekem van egy külön ruhám, amit első randikon viselni szeretek. Klasszikus, de jó kis dekoltázsa van, elég rövid, de nem túlságosan, és jól kiemeli a testem vonalait.
Hagyományos esetben ezt vettem volna fel, de épp mosásban volt – úgyhogy olyan ruhát vettem fel, ami még sosem volt rajtam: fekete, vékony pántos ruha, mély kivágással, mély hátvillantással – és nagyon-nagyon rövid szoknyarésszel. Mintha túl rövidre tervezték volna. Elég magas vagyok, és lehet, hogy aki ezt tervezte, egyszerűen csak egy úgy 15 centivel alacsonyabb modellel dolgozott.


OKT.
22.
2020

Éva története 6. rész - A harmadik büntetés

Fekszel az ágyon és csak bámulod a mennyezetet. Melletted Géza ütemesen hortyog, mint minden alkalommal, amikor többet ivott a kelleténél. Biztos vagy benne, hogy veled ellentétben ő semmire sem fog emlékezni a tegnapi családi vacsorából az étteremben. Ő alszik te pedig bámulsz magad elé és ahogy ő elmerül a tudattalan álmában téged úgy ragadtak éberségbe - talán ha egy órányi alvás után - az emlékek. Az események, mintha egy régi film emlékei lennének, csak foszlányokban látszik élesen, s a történések ezek tükrében nyer valós képet.
Tisztán emlékszel arra, hogy a kilincs a mosdóban nehezen de hangtalanul nyílt, a csempe hidegségére amikor nekidőltél a piszoár mellett a szádat tátva, az üveg párás képére ahogy a homlokoddal nekifeszülve a férjedet nézed aki az udvaron hányt..., ahogy a fiad a ruhádat szagolja.


Hullámvasút

A múltkori eset után elhatároztam, hogy mégsem szeretnék tovább merülni a férfiszex esetlen bugyraiba. Hazafelé menet még éreztem a számban azt, de kielégülve inkább rossznak hatott, idegennek, nagyon távolinak. Míg orgazmusom előtt mohón nyeltem volna perverzitásom eme gyümölcsét, most kiürültnek éreztem magam, nem tudtam elképzelni mi vitt rá arra, hogy spermát nyeljek. Más férfiét.
A vágy nem ismer kegyelmet. Űz, hajt, felöklel, egyre elkeseredettebben szeretne kitörni belőled, meg akarja kapni az ideges rángatódzással járó orgazmust. És ha nem hódolsz be neki, egyre jobban gyötör, egyre vadabb álmokba hajt és kinevet. Jót mulat esetlenségeden, kínlódásodon, beteríti agyad minden zegzugát szexista képekkel, merevedést okoz a villamoson. Vagy megtörsz vagy véged, olyan tettekre ösztönöz melyeket józanul nem és nem akarnál. Magam sem szeretem a meleg férfiak csókolózását a nyílt utcán, Álszent buzi vagyok, aki csak magányban szop.


OKT.
21.
2020

A gondolat ereje 6. rész

XIV.
Tervek
Pár hét alatt elég tűrhetően meg tanultam kezelni az eddig megszerzett tudásomat, főleg a gondolatolvasást. Most már csak akkor halottam a mások gondolatát, ha én akartam, sokkal kellemesebb volt nem volt akkor zűrzavar a fejemben. Elég jól boldogultam az emberek aurája olvasásával, de főleg az alakformálás ment nagyon jól.
Főleg ez a tudásom vezette el a párom arra az elhatározásra, hogy e tudásomat kamatoztatni is lehetne. Pár napi rábeszélést követően elhatároztam, hogy nyitok egy szépség klinikát egy elit társaság megszépítésére, akik nem sajnálják a pénzüket. A gond csak az volt, hogyan lehet egy ilyen klinikát üzemeltetni úgy, hogy ne tudódjon, ki miben is rejlik a megszépülés fortéja. Persze megint Éva jött a megfejtéssel. Egyszerűen az összes alkalmazottnak manipulálom az agyát, hogy ne beszéljenek a beavatkozás mikéntjéről.


Az a kis micsoda

- Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.
A hálás kis klitorisz éledezett a simogatás hatására. Ujja felszánkázott a szeméremdombon és a szexi kis köldökön át a mellek közötti völgyig, majd a hátrafeszülő nyakon át Kyara ajkait cirógatta. A lány bekapta és szopogatta, rágcsálta az ujjat, mely oly jól értett hozzá. Kilehelte a régóta bennakadt lélegzetét és feje tisztult valamelyest.
- Gyere vissza, akarom még....! - lihegte közvetlen közelről a féloldalt mellette fekvő Sabio fülébe. Csípője tekergett a gyűrött lepedőn, és jobb combját rátette Sabióra még több teret engedve a fiú simogatásának.