Margó néni 2. rész

Szavazás átlaga: 7.92 pont (65 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 11.
Hossz: 18 157 karakter
Elolvasva: 2 254 alkalommal
Miután kibújtam Margó néni ágyból fogtam magam átmentem a belső szobába és bebújtam az ágyamba a húgom mellé. A két ágy egymásnak volt tolva. Betakaróztam, feküdtem a hátamon, néztem a sötét mennyezetet. Átgondoltam a ma este történteket. Hihetetlen, hogy milyen szerencsés vagyok, mert túl teljesítettem a tervemet. A tervem az volt, hogy valamikor meglesem, megnézem Margó nénit valamikor fürdés közben. Tervem az volt, hogy amikor fürdik a konyhába, kimegyek az udvarra és oda lopódzom az ablakhoz és akkor meglesem, de erre a álmomban sem mertem gondolni, hogy  nemcsak meglesem hanem, együtt fürdök vele sőt ő lesz az első aki felavatja a punci szűz kukacomat. Ezen morfondíroztam, közben  furdalta a piszkos fantáziámat hogy milyen lehetett amikor a Döme éppen Margó nénibe nyomta a farkát. Végül úgy elmerültem a gondolataiban, hogy én se tudom mikor, de elaludtam reggel amikor feleltem, már világos volt megnéztem az órámat akkor volt éppen 7: 00 húgom még ott aludt mellettem. Nagyon kellett , úgy gondoltam hogy fel kellene kelni, kimásztam az ágyból kimentem a külső szobába Margó néni már rég fent volt, hallottam hogy a konyhában van és dudorászik. Odamentem benéztem az ajtón és köszöntem.
– Jó reggelt Margó néni.  
– Jó reggelt. Kialudtad magad?  
– Álmos nem vagyok csak egy kicsit fáradtnak érzem még magam.  
– Nem is csodálkozom rajta hisz este jól kidolgoztad magad, azt én se gondoltam volna, hogy háromszor is feláll a kukacod az én öreg testemre.  
– Tudod Margó néni a cicid volt az első, amit fogdoshattam, és a te puncid volt az első amibe a farkam bele csúszhatott.  
– Azt már párnapja észrevettem, hogy állandóan a melleimet . Már azon gondolkodtam, hogy megmutatom neked csak kerestem az alkalmat hogy, hogyan és mikor, de tegnap ez magától megoldódott. Amikor tegnap fürdettelek és szappanozás közben a kezemben megmerevedett a kukacod, mivel régen volt a kezemben, elkezdtem játszani vele,  és elég gyorsan belespriccelt a markomba. Amikor a hátamat mostad és először bökted meg a bugyin keresztül a puncimat az gondoltam véletlen, de utána ezt a bökést követte 1 2 3 és még jó pár az én vérem is felforrósodott. Mivel férfival nem voltam már-már évtizedek óta és megkívántam, gondoltam, megragadom a lehetőséget, hogy egy kemény fütyi megkívánt, és amikor hátra húzódtál, gyorsan félre rántottam a bugyimat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.92 pont (65 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. január 17. 11:36
#8
Hiába, akinek van szeme és esze, az hamar rájön a teljes igazságra. Én nem mentem vissza az első részre, eszembe se jutott, de lám van aki  gondolkodik.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 17. 10:41-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. december 13. 11:42
#4
Valahogy olyan gyerekesnek érzem az egészet. Attól, hogy az egyik szereplő gyerek, még nem kellene ilyennek lennie. De legalább nem családon belüli szex.
1
kivancsifancsi
2023. december 13. 11:25
#3
Egyetértek Andreas. A téma és a cselekmény is jó.
1
Andreas6
2023. december 11. 07:39
#2
Kár, hogy nem tudsz magyarul helyesen írni.
2
T
Törté-Net
2023. december 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1