JÚN
14
2018

Amit megszelídítesz 1. fejezet

hetero, tini, diák

- Good morning! - köszönt rám negédes hangon Alexander, a legundokabb diákom.
Már a hangját meghallva kinyílt zsebemben a kisbicska, annyira a bőröm alá férkőzött kiállhatatlanságával. Tizenhét évének minden gőgösségével igyekezett kihozni a sodromból. Nagyot fújtam, ahogy becsaptam a kocsim ajtaját. Én vagyok a felnőtt! Most én vagyok a tanár! Ismételgettem magamban, mint a mantrát. Felnőtt vagyok, már nem diák, erősítettem meg magam. Hatalmam van fölötte! Erre elmosolyodtam és így köszöntem vissza, tekintetem közölte vele, hogy tudom, mivel próbálkozik és nálam ez nem fog működni. Különösen, hogy tisztában voltam, az előző köszönés angol szókincsének fele volt.
A többi tanítványom is üdvözölt, én pedig eltökélten tartottam az épület másik végén lévő tanári bejárathoz. Hallottam, hogy Alexander és barátai felröhögnek mögöttem, eszem ágában sem volt hátra nézni vagy magamra venni a dolgot.

*  *  *

Az elátkozott szerelem

homo

Bevezető: Ez a történet igazából is megtörtént. Egy 28 és egy 34 valamint egy 29 éves férfi közös története ez. A legfiatalabb férfi kínlódásáról szól, aki olyan valakibe zúgott bele, akibe nem kellett volna. (Egyébként, ha merészebb és korábban lép, akkor nem kellett volna ennek így alakulnia. De hát a sors már csak ilyen furcsaságokat tud tenni még a melegekkel is.)
Ezt a történetet nem én találtam ki. Ezt a történetet egy középkorú férfi ismerősöm kérésére küldöm el. A cím ugyan magáért beszél, de higgyétek el azt, hogy érdemes lesz végigolvasni.
Sziasztok! Csanádnak hívnak és 1988. október hónapjába születtem. A történetem másik két főszereplője a bátyám, Ádám (1982. június) és Laci (1987. szeptember) lesz.
A bátyám és köztem meglevő korkülönbségből is adódik, hogy amikor Ádám bejelentette otthon, hogy meleg, akkor Ő már 16 éves volt, míg én 10 éves sem voltam.

JÚN
13
2018

Különszolgáltatás

gruppen, férj-feleség

Daphne mellbimbói megmerevedtek ahogy az utasításokat olvasta. A turistahajó utaskísérőjeként a különleges szolgálat egyáltalán nem volt része hivatalos munkaköri leírásának. Miután a titkos megbízás miatti izgalmán úrrá lett, apró darabokra tépte a papírt és papírzsebkendőkbe csavarva tette a szemetesbe hogy kollegái még véletlenül se olvashassák el. Ellenőrizte magát a tükörben és elégedett volt a látvánnyal. Perfekcionista lévén kisimította az egyenruhája ráncait. Kívülről nézve maga volt a megtestesült jó modor, belül azonban tűz égette és vadul vert a szíve. A puncija benedvesedett és biztos volt benne hogy a feladata elvégzése után bugyit kell majd cserélni. A mellbimbói pedig mereven álltak. Daphne a női öltözőkben híres volt a testéhez képest nagy mellbimbóiról. Néha zavarban is volt miattuk, de olyan jó érzés volt amikor szopogatták őket, hogy ez bőven kompenzálta a kényelmetlenséget.

*  *  *

Pókerjátszma hármasban 1. rész

hetero, játék

Az első meleg tavaszi péntek volt, igazi vidám, csillogó, életre kelt a természet a téli álmából. Ragyogott a város a türkiz ég alatt, az utcákon mosolygósabbak lettek az emberek. Előkerültek a könnyű nyári ruhák, laza dekoltázsok, rövid szoknyák, egyik ámulatból a másikba esve sétáltam hazafelé a munkából a lányokat csodálva. Mindenfelé tekintetet hívogató formás fenekek, színes felsőkön átsejlő feszes mellek körvonalai pattogtak a léptek ritmusára. Kinek ne kalandoznának el a gondolatai ennyi szemet gyönyörködtető szépségtől, még ha a világ legcsodálatosabb nője, szeretett menyasszonyom vár is otthon.
Délután beszéltem Bettivel utoljára, kedves hangja mindig melegséget kelt bennem. Telefonon kérdezte, nem bánom-e, ha Zsuzsi ma nálunk alszik. Főiskolán lettek legjobb barátnők, és hiába telt el egy év azóta, barátságuk szemernyit sem kopott.

JÚN
12
2018

A kolléganőm 2. rész

hetero, anál

Az előző történetben ott hagytam abban amikor, hogy a kolléganőm nyaralójára rá engedtem a vizet és utána jól megdugtam a kolléganőm kiéhezett pináját. Sajnos a nyár hamar eltelt, utána jött a nyirkos ősz, meg a ködös tél is. Nem jutottam hozzá a hőn áhított forró pinájához meg a szűz ánuszához sem. Valahogy a sors nem akarta, hogy összejöjjünk. Pedig minden nap láttam ott volt a másik irodában, sokszor megsimogatott és én is sokszor megsimogattam, de csak ennyi. Eljött a tél és ekkor jött a nagy arcul csapás. Bejelentették, hogy a kolléganőm visszamegy a cég másik telephelyére ahonnan jött. Búcsúzásunkkor megkérdeztem tőle:
- Na, akkor mi lesz azzal az ígérettel?
- Nem tudom. De amit ígértem azt mindig is meg szoktam tartani. Ne félj tiéd lesz a fenekem szüzessége. De ha véletlenül soha nem találkoznánk, akkor azt a szüzességet a sírba viszem. – mondta mosolyogva.

*  *  *

Döntés és esély 1. rész

homo

Egy hete az jutott eszembe, hogy elbiciklizzem Paducah-ból (Kentucky állam) a Missiouriben lévő Joplinba. Volt bicóm, telefonom, és a zsebem is tele pénzzel, de a dolgok hamar megváltoznak - három nappal később már csak a hátizsákom és a törött telefonom maradt. A biciklim összetörték és a pénzem elszedték azok a faszfejek, akik egy pick-up teherautóval voltak és belém kötöttek az úton.
A bicaj roncsait eldugtam a bokrok közé a Mark Twain Nemzeti Parkban és elindultam gyalog, gondosan ügyelve, hogy ne stoppoljak olyan kisteherautókat, amelyekben az előbbihez hasonló társaság ülhet. Két nap telt el így, amikor egy olyan városkába értem, amelynek már volt közel a civilizációhoz: volt benne Wallmart, egy Meki, egy másik hamburgerező, pár benzinkút és egy hotel.

JÚN
11
2018

A kislányom, Eliza 3. rész

családi, tini, apa-lánya

Másnap reggel felkeltünk, Eliza könyörgött, hogy szeretkezzünk még egy utolsót, de én hajthatatlan voltam. Elhatároztam, hogy megváltozik a dolog, és próbáltam is magam hozzá tartani. Gyorsan rendet raktam, letusoltunk majd reggeli után elindultunk Ritáért a kórházba. Ádám már egész jól volt, sajnálkozott, hogy elromlott a nyaralás, és alig várta már, hogy hazamehessünk. Én is. Hiányzott a munkám, a normális életem. Jó volt ez a pár nap Elizával, de ez sehogyen se működhetne, a törvény duplán is tiltja, hiszen kiskorú és a lányom, és én ügyvédként nem akartam olyan helyzetbe kerülni, ami törvényellenes. Rita jó színben volt, de megviselte a kórházi ülve alvás, ezért megígértem neki, hogy délután wellnesezünk kicsit, este pedig egy hatalmasat alszunk.

*  *  *

Vetélytársak 2. rász

hetero, szűz, tini

Tudtam, hogy anyám nemsokára kénytelen lesz egy elutazni egy konferenciára, ezért a felkészüléssel töltöttem a következő órákat. Vettem egy hosszú fürdőt, és elhasználtam a kedvenc parfümöm maradékát. Fényesre kikeféltem a hosszú fekete hajamat. Feltettem egy kis szájfényt és egy aranyos baba rózsaszín mini ruhát vettem fel. Nem törődtem a melltartóval. Mindössze egy apró fehér pamut bugyi vettem alá. Már most kezdtem megint benedvesedni, csak azért mert rá gondoltam. Istenem a szája… Vártam, hogy visszatérjen a reptérről.
Néhány perc múlva kinyílott az ajtó. Röviden körbe nézet majd átölt. Szorosan tartott, majd birtoklóan megsimogatta a ruhámat.
- Biztos vagy benne, Ritácska?
Lábujjhegyre állok, és megcsókolom a száját. Már a tiéd vagyok. Te tettél azzá az garázsban. A szeme összeszűkült, és megnyalta a száját. Nagyon férfiasan nézet ki. Gyönyörű inget és farmert viselt.

*  *  *
JÚN
08
2018

Családi gruppen

családi, tini, testvérek

Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.
Nevezzük a lányokat Andinak és Anikónak. Mivel nyár volt így nem voltak túlöltözve és bizony barátság ide, barátság oda bizony érdeklődve nézelődtem a cicijüket és formás feneküket. Észre is vették mert nevetgélve figyelmeztettek, hogy bizony el fogom hagyni a szememet, ha nem vigyázok.