SZEP
13
2018

Vetélytársak 10. rész

s/m, anál

A limuzin vad tempóba kanyargott az óváros utcáin. Nem sokat láttam … pontosabban semmit, mert Marco egy fekete selyemkendővel bekötötte a szememet. Csak a macskaköves út huppanásaiból következtettem ki, hogy elhagytuk városunk huszadik századi szegletét. – Itt vagyunk – szólalt meg váratlanul és kisegített a kocsiból. A látásomat is visszakaptam, de nem sok köszönet volt benne. Elég jellegtelen, szürkére festett ajtó előtt álltunk.
Kísérőm csörömpölt egy kicsit a kulcsaival majd kinyitotta. Bent a kintinél mélyebb sötétség fogadott. Partnerem megfogta hátul a derekamat. Még soha egyetlen férfi sem csinálta ezt velem. Vezetett, mintha a tulajdona lennék. Valamiért olyan erotikusnak tűnt a helyzett.
Gyenge fény villant. A lakás sokkal visszafogottabbnak bizonyult, mint amire számítottam egy ilyen embertől. Noha a bútorzat és a kevés dekoráció nyilvánvalóan drága volt, mégsem tűnt hivalkodónak.

SZEP
12
2018

Visszaemlékezéseim Petivel 2. fejezet - A kádban

hetero, szűz

A három fiú még mindig a vendégünk. Előkészítettem az ebédnek valót, és instrukciókat adtam a lányoknak, hogy mit hol találnak, és mit csináljanak. Megkértem őket, hogy segítsenek. Vagyis, szinte ők csináltak mindent, mert én Petivel voltam elfoglalva. Roland és a haverja azt hitték, hogy tegnap éjjel csak beszélgettünk. Hiszen tudja mindenki, hogy nagyon jóban vagyunk. Nagyon jó barátok. De most már szeretők is.
- Szeretnék megfürdeni - mondja Peti.
- Hozok egy törölközőt neked, menj nyugodtan be. Találsz mindent a kád szélén, amire szükséged lehet.
Izgatott vagyok. Érezni akarom őt. Beviszem a törölközőt. Hevesen nekinyomulok, a mosdókagylónak támaszkodik. Nem akarja hárítani a közeledésem, inkább szenvedélyesen tapad ő is hozzám.

*  *  *

A fehér ló gazdája

hetero

Egy fehér ló. Egy tó.
Kristálytiszta felületén visszatükröződik arcom. Zöld szem, barna haj mosolygós száj. Boldog vagyok, hiszen a természet lágy ölén tölthetem napjaimat. A szél feltámad s pajkosan felkapja a szoknyámat, hüvős levegő érinti meg combjaimat.
A fehér ló még mindig ott áll, de sajnos nem egyedül. Ugyanis ez a ló, valószínűleg a gazdáját hordozza. Lassan felállok, hajamat lengeti a szél, valahol a távolban egy madár énekel boldogan. A tó még mindig szikrázóan gyönyörű. Lassan megfordulok, fehér ruhám lágyan lengedezik körülöttem. Ezzel egy időben az idegen leszáll a lóról s tekintetünk összetalálkozik. Végig pillant a testemen, majd újra az arcomat kezdi kémlelni. Haja lágyan omlik a vállára, barna szinű szemével jól harmonizál. Haja sötétebb árnyalatú a szeménél, de tetszetős. Jól látszik, hogy fiatal még, se ősz hajszál se hiányos fogazat. Egymagas velem, ami elég ritka, általában mindenki magasabb nálam.

SZEP
11
2018

Vetélytársak 9. rész

hetero

Úgy éreztem magam mintha kitárult volna, a börtönöm ajtaja. Nem is oly rég még kis csitri voltam, aki megőrült, ha csak megérintette a szeretett férfi. Most meg olyan gyerekesnek tűnik a vetélkedésem anyával egy olyan férfiért, aki nem ér többet, mint a vibrátorom.
Sokat gondolkodtam azon, hogy elmondom a muternak, amit Melindától megtudtam. Végül a hallgatás mellett döntöttem. Ha valóban van olyan hálózat, amiről a kopasz pasi mesélt, hát kivetette rám a hálóját. A Petrával és a testvérével eltöltött emlékezetes este után valami megváltozott. Viktor is másképp nézett rám, már nem próbált a bugyimba bejutni és anyám óriási megkönnyebbülésére én se erőltettem a dolgot. Cserébe annyi szabadságot és pénzt kaptam, amennyi csak akartam. Jöttek viszont a rejtélyes hívások, amelyek újabb és vadabb élvezeteket ajánlottak.

*  *  *

Balatoni nyaralás 1. rész

homo

Nyár lévén nagyon vágytam már egy kis kikapcsolódásra, szülők nélkül persze, így hát rábeszéltem a legjobb haveromat, Danit (18), hogy menjünk le a Balatonra, a szülők biztos ide adják a családi nyaralót. Nem is kellett nagyon rábeszélni őket, gondolom örültek hogy egy rövid időre megszabadulnak tőlem és az öcsémtől. Márk ugyanis mikor meghallotta hogy le akarunk menni a nyaralóba Danival, ő is jönni akart, na meg a szülők is rám akarták tukmálni. Szóltam Daninak hogy mi a helyzet, erre megnyugtatott hogy semmi gáz, akkor ő is hozza az öccsét, Tomit, legalább a srácok el lesznek együtt. Úgyis egyidősek, mindketten 14 évesek, én pedig a rangidős voltam a csapatban, a magam 19 évével. Egyébként én Krisztián vagyok, de inkább csak Krisznek szoktak szólítani, így rövidebb, és a Kriszt én is jobban szeretem.

SZEP
10
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 4. fejezet

családi, anya-fia

Feltettem a kávét, közben elõkészítettem a csészéinket, míg õ a WC-ben és a fürdõszobában motoszkált. Pont, ahogy kitöltöttem a feketét, majd máris vittem az asztalhoz, õ is elõkerült. Lenge köntösébe bújt az övet lazán megkötve, de az ablakon át beszûrõdõ ellenfényben jól kivehetõ volt meztelen testének sziluettje. Velem szemben leült az asztalhoz és komótosan kavargatni kezdte a gõzölgõ italt. Noha szótlanul, gondolatainkba merültünk, azért néha-néha boldogságtól ragyogó tekintettel összenéztünk.
Az intim csendességünkben egyszer csak azon kaptam magam, hogy erekcióm lett. Gondolom közre játszott ebben egyrészt, hogy pisilnem kellett, de másrészt nyilván a tudatomban kavargó buja képek sem kevésbé.
- Hoppá! - törtem meg a csendet - Van egy kis baj... - és mire anyám felkapta a fejét már felálltam vele szemben, az asztal túl felén.

*  *  *

A masszázs

gruppen, férj-feleség

Egyik péntek este éppen hazaértem edzésről, amikor szerelmem, Viki csókot nyomott a számra, hogy rohan is, mert shoppingolni mennek, barátnője Nóri már a ház előtt várja. Gondoltam magamban, ez nagyon jó ötlet, hiszen engem kihagynak belőle, kinek van kedve két nővel a pláza boltjait járni. Elköszönt és én birtokba vettem a fürdőszobát. Bekészítettem magamnak egy kis bort, zenét és észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Már csak arra lettem figyelmes, hogy nem vagyok egyedül, Viki is hazaért. Kimentem, hogy üdvözöljem, de legnagyobb meglepetésemre Nóri is feljött, még szerencse, hogy törölközőben és nem egy szál semmiben sétáltam ki. Üdvözöltem őket, aztán elmesélték, hogy nem tudtak venni semmi jó „rucit”, így most bánatukban feljöttek egyet borozni. Gondoltam semmi akadálya, hiszen vége a hétnek, holnap pedig semmi dolgunk, hát miért ne ihatnánk?

*  *  *
SZEP
07
2018

Elítéled az anyát?

családi, leskelődés, szűz, tini, anya-fia

Eszti vagyok, 33 éves nő, egyedül neveltem a 13 éves mozgássérült fiamat, Andrist. Budapesten éltünk egy 1 szobás lakásban, amihez egy kicsi konyha tartozik és egy fürdőszoba. A férjem egy autóbalesetben meghalt 5 évvel ezelőtt. A rendőrök azt mondták, hogy a szembejövő autós áttért az ő sávjába, és totálisan összeütköztek. Ittas állapotban volt a sofőr. A helyszínen a férjem egyből életét veszítette. A másik sofőr a mentőben halt meg. A kocsiban ült 8 éves kisfiam is. Nagy szerencsével túlélte a balesetet, de viszont egy életre nyomorék lett. Tolószékbe kényszerült. A lábait nem tudja mozgatni, kezei sem egészséges, a beszédéért felelős idegek is sérültek az agyában, de legalább életben maradt. A baleset után teljesen megváltozott az életem. A fiammal nehéz helyzetbe kerültünk. Új élet állt be, és sokkal több anyai erőfeszítést követelt meg. Nekem kellett őt fürdetnem, öltöztetnem, vécéztetni, tolnom neki a tólószéket az utcán...stb.

*  *  *

Perverzek násza

hetero, anál

Gondoltam egy fél deci segít, hogy oldja a feszültségem és jó társaság legyek. Gyorsan lenyeltem amíg ő a mosdóban volt. Amíg várakoztam felmértem a helyet. Hangulatos, és igényes kis kocsma volt. Kezdett sötétedni és egyre több fiatal baráti társaság jelent meg. Én először jártam nem csak ott, de még a városban is. Kitty miatt jöttem el a hétvégére, hogy személyesen is megismerkedjünk ha már a neten annyira „intim” kapcsolatba kerültünk.
A tumblr-on kezdtem el vele ismerkedni ami úgy indult, hogy nagyon megtetszett neki a blogom ahová a legextrémebb perverzióimról posztoltam pornó képeket és videókat. Az ő blogja is hasonló tartalmakkal bírt, így hamar találtunk közös témákat. Egy kis csetelés után el is kezdtünk egymásnak fotókat küldeni magunkról meztelenül előszőr arc nélkül, majd az idő előre haladtával fokozatosan az arcunk is szerepelt a képeken. Nagyon egymásra gerjedtünk, és eljött az idő, hogy meglátogassam.