Hírek

JAN.
1.
2024

Anna kalandjai a világ körül 1. rész - Jemeni kaland

Kopogtak az ajtón és Anna a fürdőszobából kilépve hallotta meg, de abban a pillanatban mikor nyúlt volna a kilincshez már nyílt is az ajtó. Egy szobalány állt előtte, aki zavarban volt és szabadkozott arabul majd angolul kért elnézést. Anna a hajára tekerte a törölközőt, összefogta magán a fürdőköpenyt és próbálta megnyugtatni a nőt, aki már fordult is ki az ajtón.
Anna már negyedik napja lakott Jemen fővárosának Szanaanak egyik legszebb szállodájában. Napközben az idegenvezetőjével a várost járták, de este semmi program nem volt ezért a szobájában ült vacsora után és a televízión az európai csatornákat keresgélte és híreket vadászott. Boldog volt, ha talált valahol híreket vagy...


DEC.
31.
2023

A Mikuláslány-fotó

Éppen a konferencia fő előadója beszélt, amikor Dorothy telefonja megzizzent. Értesítést kapott: „Gregnek tetszett a fényképed. ”
A szíve majd’ kiugrott a helyéről. Odakoppintott, hogy megnézze: a képen a tükör előtt pózolt szexi Mikuláslány ruhájában, piros csipkés push-up melltartójában és alig takaró vörös bugyiban.
Azonnal üzent a pasinak: "Huncut vagy, minek lájkolgatsz ilyen régi képeket? "
Greg üzenete egy percen belül megérkezett:
"Régi, de jó. Nem tudtam neki ellenállni. ”
Dorothy érezte, ahogy a bőre felforrósodik. Keresztbe tette és összeszorította a lábát.
„Most épp nem dolgoznod kellene, te kis perverz? ” írta, majd ismét az előadóra koncentrált. Ez volt...


Hogyan lettem szexrabszolga, amit aztán nagyon élveztem 2. rész

Gyorsan rendet csináltam, a tisztára mosott edényeket a szárítóba raktam. Közben gondolkoztam. Megint csak ők fognak elélvezni? Vagy lesz bennük annyi tisztesség, hogy engem is elélveztetnek? De ha nem, akkor sem tehetek semmit. Vállaltam a szexrabszolgaságot, és viselnem kell a következményeit.
Tizenöt perc múlva, négykézláb átmentem hozzájuk.
Csaba az egyik fotelben ült meztelenül, vörösbort kortyolgatva, lekonyult lógó farokkal. Eszter az ágyon feküdt hanyatt, keze-lába széttárva. Tudtam, hogy engem vár, de én mégis Csabához mentem, ránéztem, fejem a lába közé dugtam. Vártam a beleegyezését. Amikor bólintott odahajoltam, számba vettem kókadt fütykösét, elkezdtem szopni. Eszter egy...


A legjobb szándékkal 1. rész

A fiam rajtakapott, amint maszturbálok a szobájában és ismételt előadást szeretne.
Hát nem vicces, hogy a legapróbb tettek milyen nagy következményekkel járhatnak? Lehet, hogy a legjobb szándékkal készülünk valamire, de úgy tűnik, nagyobb erők összeesküdnek ellenünk, és a későbbi eredmény egészen más, mint azt valaha is elképzeltük volna.  
A nevem Tünde, és negyvenhárom éves, elvált anyuka vagyok, két csodálatos gyermekkel. Szonja lányom huszonegy éves, és már elköltözött tőlünk a barátjával. Gergő még gimnazista és itthon él velem.
Ápolónő vagyok, és a munkám gyakran megköveteli az esti túlórákat. Ebből kifolyólag nem voltam mindig a közelben, hogy annyira megfigyelhessem a...


DEC.
30.
2023

Alvás? 2. rész - Az álom valósággá válik

„Ó, Istenem! ” Gondoltam, amikor megláttam a „+” jelet. „A kurva életbe, teherbe ejtettem az anyámat”. Mondanom sem kell, hogy megdöbbentem. Óvszert kellett volna használnom, de már túl késő. Csak egyszer kell élesben kefélni a terhességhez, és én többször is megdugtam, megtöltöttem méhét a magommal.
A görcs a gyomromban eloszlott, a helyét izgalom vette át, minél többet gondoltam rá. A gondolattól, – hogy az én erős spermám minden egyes alkalommal, amikor keféltünk, megtöltötte anyám forró, termékeny pináját, – kezdett megkeményedni a farkam.
Visszadobva a tesztet a szemetesbe, odasétáltam a bezárt hálószobaajtóhoz. „Mit gondolhat? ” Tűnődtem. Odatettem a fülem az ajtóhoz, de csak a...


Elrabolva

Juli idegesen hajtott be a hatalmas ház kocsibehajtójára. Pár percig matatott még a kocsiban, de aztán belátta, hogy nem halaszthatja a találkozást a mostoha apjával és kiszállt apró kocsijából.
A ház nagyon nagynak látszott és tiszteletet parancsolóan állt előtte, mint amilyen a tulajdonosa is volt. Az ajtó kinyílt még mielőtt a lány a kilincsért nyúlhatott volna és egy elegáns komornyik állt előtte.
– Kisasszony, Rubint úr már várja önt a könyvtárszobában.
– Köszönöm – suttogta a lány, és azon gondolkodott, hogy a férfi az ablakon kukucskált és figyelte őt, amíg a kocsiban erőt gyűjtött a kiszállásra.
A komornyik egy mozdulattal nyitotta ki előtte a kétszárnyú ajtót és...


Annamari férfiakkal - Harmadik férfi: Gergő

Vasárnap egész nap üzengettünk egymásnak, ami hétfőn is folytatódott.
    Gergőtől csak úgy záporoztak a bókok és a kétértelmű utalások, utóbbi magas labdákat egytől egyig le is csaptam, amit jó néven vett. Kissé fel is izgultam a sokadik pajzán megjegyzése után, és megfogadtam, hogy bárhol találkozom vele, első dolgom lesz letépni róla a ruhát. Igen, tudom, egy kis tigriscica vagyok, roárr!
    A műszak vége felé aztán jött az az üzenet, amitől végképp eldobtam az agyam: Holnap a szüleim elmennek gyógyfürdőbe, üres lesz a ház. Segítesz átvészelni a magányomat?, amit egy kacsintós emoji zárt le. A szívem kalapált, alig tudtam bepötyögni a választ: Igen. Nem kellett sokat várnom az ő...


DEC.
29.
2023

Vakrandi 3. rész - Tibi

– Tibi! – Kapta sikoltva a kezét az arca elé.  
– Tündi! – Borultam térdre elé, és a lábait átkarolva zokogni kezdtem.   
Nem tudom Tündiben mi játszódott le,   – valószínűleg latolgatta a lehetséges forgatókönyveket. Veszekedés, vagy kibékülés? Harag, vagy szex?  
Nem tudtam, mire számítsak? Szemrehányás a tettenérés miatt? De hisz ez kölcsönös, ő is kefélni jött ide egy vadidegen ellenkező neművel, meg én is.
Eltartott néhány percig, mire a helyzet normalizálódott. Amikor kezdett kínos lenni a szituáció, Tündi lehajolt, lefejtette lábairól a két karomat és felhúzott magához. Egyik kezével a tarkómnál fogva a szájához nyomta a számat, a másik kezével a seggembe markolt....


Fiú a könyvtárban

Közel a lakásomhoz van egy könyvtár, ahova az egyetemista éveimben kezdtem rendszeresen járni, hogy az ódon, zegzugos, könyvekkel megrakott csendes olvasótermekben némi nyugalomra leljek tanuláshoz, vagy csak úgy egy nehéz nap után. Az is egy ilyen nap volt, mikor először megláttam őt, kora este, egy órával zárás előtt. Egy hátsó teremben állt a téglafalnak dőlve, kezében szétnyitva egy súlyos kötet, amit olyan átéléssel olvasott, hogy észre sem vette, figyelem.
Magas termetű, fiatal fiú volt, vékony alkatú, de feltűrt ujjú inge alatt szép, széles vállakat és izmos karokat sejtettem. A divatosnál valamivel hosszabb, sötét haja – a kedvenc stílusom – előre hullott, eltakarva előlem arca...