SZEP
10
2018

A masszázs

gruppen, férj-feleség

Egyik péntek este éppen hazaértem edzésről, amikor szerelmem, Viki csókot nyomott a számra, hogy rohan is, mert shoppingolni mennek, barátnője Nóri már a ház előtt várja. Gondoltam magamban, ez nagyon jó ötlet, hiszen engem kihagynak belőle, kinek van kedve két nővel a pláza boltjait járni. Elköszönt és én birtokba vettem a fürdőszobát. Bekészítettem magamnak egy kis bort, zenét és észre sem vettem, hogy elrepült az idő. Már csak arra lettem figyelmes, hogy nem vagyok egyedül, Viki is hazaért. Kimentem, hogy üdvözöljem, de legnagyobb meglepetésemre Nóri is feljött, még szerencse, hogy törölközőben és nem egy szál semmiben sétáltam ki. Üdvözöltem őket, aztán elmesélték, hogy nem tudtak venni semmi jó „rucit”, így most bánatukban feljöttek egyet borozni. Gondoltam semmi akadálya, hiszen vége a hétnek, holnap pedig semmi dolgunk, hát miért ne ihatnánk?

*  *  *
SZEP
07
2018

Elítéled az anyát?

családi, leskelődés, szűz, tini, anya-fia

Eszti vagyok, 33 éves nő, egyedül neveltem a 13 éves mozgássérült fiamat, Andrist. Budapesten éltünk egy 1 szobás lakásban, amihez egy kicsi konyha tartozik és egy fürdőszoba. A férjem egy autóbalesetben meghalt 5 évvel ezelőtt. A rendőrök azt mondták, hogy a szembejövő autós áttért az ő sávjába, és totálisan összeütköztek. Ittas állapotban volt a sofőr. A helyszínen a férjem egyből életét veszítette. A másik sofőr a mentőben halt meg. A kocsiban ült 8 éves kisfiam is. Nagy szerencsével túlélte a balesetet, de viszont egy életre nyomorék lett. Tolószékbe kényszerült. A lábait nem tudja mozgatni, kezei sem egészséges, a beszédéért felelős idegek is sérültek az agyában, de legalább életben maradt. A baleset után teljesen megváltozott az életem. A fiammal nehéz helyzetbe kerültünk. Új élet állt be, és sokkal több anyai erőfeszítést követelt meg. Nekem kellett őt fürdetnem, öltöztetnem, vécéztetni, tolnom neki a tólószéket az utcán...stb.

*  *  *

Perverzek násza

hetero, anál

Gondoltam egy fél deci segít, hogy oldja a feszültségem és jó társaság legyek. Gyorsan lenyeltem amíg ő a mosdóban volt. Amíg várakoztam felmértem a helyet. Hangulatos, és igényes kis kocsma volt. Kezdett sötétedni és egyre több fiatal baráti társaság jelent meg. Én először jártam nem csak ott, de még a városban is. Kitty miatt jöttem el a hétvégére, hogy személyesen is megismerkedjünk ha már a neten annyira „intim” kapcsolatba kerültünk.
A tumblr-on kezdtem el vele ismerkedni ami úgy indult, hogy nagyon megtetszett neki a blogom ahová a legextrémebb perverzióimról posztoltam pornó képeket és videókat. Az ő blogja is hasonló tartalmakkal bírt, így hamar találtunk közös témákat. Egy kis csetelés után el is kezdtünk egymásnak fotókat küldeni magunkról meztelenül előszőr arc nélkül, majd az idő előre haladtával fokozatosan az arcunk is szerepelt a képeken. Nagyon egymásra gerjedtünk, és eljött az idő, hogy meglátogassam.

*  *  *
SZEP
06
2018

Én, John és Evelin

gruppen, férj-feleség

Felcsigázott a gondolat, hogy lesz még valaki az ágyunkban rajtunk kívül. Nem mintha John nem lenne eszméletlen szexi. A három év házasság átalakított bennünk valamit, egyértelműbbé váltunk egymás számára. Azonnal tudom, hogy mikor mit hogyan szeretne. Ez dinamikát kölcsönöz a hálószobánkban is, azonban picit unalmasabbá teszi a dolgokat. Fiatal nő vagyok még, megérdemlem az izgalmakat.
A barátnőm, Mira mesélt arról, hogy van ilyen app, amit csak letöltök a telefonomra, regisztrálok, beállítom a preferenciáimat és találkozhatok bárkivel. Akik ezen az alkalmazáson fent vannak, bármit bevállalnak. Legális, mert nem fizetünk egymásnak, mindenki a saját és egymás szórakoztatására használja. Mira nem próbálta még, de olyan beleéléssel mesélt, hogy szerintem titkon már regisztrált. Kíváncsi lennék az ő történetére is.

*  *  *

Hurrá nyaralunk!

bizarr

Megcsörrent a vekker. Reggel öt óra. Frissen pattanok föl az ágyamból, de rég is vártam erre, itt a szabadság. Idestova öt éve nem voltunk nyaralni. Most végre indulhatunk. Az összes csomagunk már az autóban, egy gyors mosdás, és kalandra fel. Még alig pirkad, az utak szinte üresek, egy kicsit álmosan, de azért jókedvuen rójuk a kilométereket. Horvátországban foglaltunk szállást egy naturista kempingben. Fogy a távolság, és ahogy az ido elorehalad, gondolataink is úgy merülnek el a nyaralás tervezgetésében. De jó lenne találni egy kellemes párt, akivel eltölthetnénk az idot, és ha
sikerül akár egy kellemes kis szex is kikerekedhetne belole. Ahogy közeledünk, egyre no a feszültség, hiszen csak telefonon foglaltunk szállást, mi lesz, ha nem vették komolyan. De az ember optimista, így elhessegettük a kétségeinket. Aztán feltunik a tábla, Monsena, megérkeztünk.

SZEP
05
2018

Partyban

gruppen, anál, bilincs

Lassan sétálva haza a munkából, az éledő természetet csodálod. Lassacskán nyílnak majd a fák a virágok, hó már sehol nem takarja el a pázsitokat, parkolókban a jég már nem okoz baleseteket... Kitavaszodni igyekszik a világ. Kellemes, bár még kissé hűvös szellő fogadja az utcán a fejüket sétára adókat... kora délután van, igazából még alig múlt el az ebédidő. Az emberek zöme vagy még a munkahelyén van, az irodákban ülnek vagy délutános műszakra készülnek még indulás előtt otthon. Az iskolákban és más intézményekben is folynak még az oktatások, foglalkozások így az utca szinte a tied. A parkokban sincsenek jelen a kint lógó naplopók sem, hiszen ahhoz még nincs elég meleg a szabadban, de téged az üresség pompás hangulatba hoz... nem véletlenül vagy te itt, éppen most. Nem véletlenül maradt ki az ebédszünet, pontosan jó okkal most vetted ki a csúszó-idődet, amivel a rugalmas munkaidő csodája biztosított neked.

*  *  *

Valóra vált álom

leszbi

Időnként nekem is túl szépen hangzik, hogy igaz legyen, mégis ez a két szó fejezi ki mit érzek, a maga egyszerűségében és tökéletességében, amikor végigtekintek eddigi életemen.
Ha születésem előtt valaki azt kérdezte volna:
- Vállalod azt a sok szart? Az elcseszett gyerekkorodat? Hogy vonzó lány létedre gátlásokkal és ostoba félelmekkel teli tinédzser éveket élj? Hogy miután lemaradtál a fiatal éveidről, a húszas éveid derekán váratlanul rádtaláljon
a mennyország, és az lehess, aki mindig is lenni szerettél volna, de a kishitűséged és a szorongásaid megakadályoztak benne?
Valószínűleg azt mondtam volna:
- Hát ... jó! Vágjunk bele!
A számtalan hiba, amik miatt fogtam a fejem, hogy lehetek ennyire lúzer... Ha összejöttem volna azzal a helyes fiúval, aki annak idején annyira tetszett... milyen szépek is lehettek volna az elvesztegetett tinédzser éveim...

SZEP
04
2018

A dobókocka

gruppen, játék, férj-feleség

Egyik szombat este a menyasszonyommal társasjátékoztunk. Természetesen nem a Gazdálkodj okosan-on, hanem egy felnőtteknek szánt játékon. Még karácsonyra kaptam tőle, ami jól tükrözi a kapcsolatunk minőségét, amelyben nagyon fontos mindkettőnknek a sex, a sok és nagyon tartalmas sex. Nem riadunk vissza a közös pornó fim nézésektől sem, nem nagyon ismerünk tabut a témában, kedvenc kategóriánk egyike a több szereplős filmek.
Amikor már kb. 1 órája arról szólt a játék, hogy nem érinthetjük meg egymást „ott”, és egyéb helyeken is csak szájjal, nyelvvel és egyéb módon, amelyek amolyan előjátékként funkcionáltak, már mindkettőnknek végünk volt. Viki puncija csak úgy csillogott a sok nedvtől (rajta már nem volt ruha), az én farkam pedig szinte már átbökte az alsónadrágom, ami szintén jól el volt ázva. Már vártuk a kör végét, hogy beinduljanak végre a dolgok, amikor váratlanul sms-t kaptam.