JÚN
12
2018

Döntés és esély 1. rész

homo

Egy hete az jutott eszembe, hogy elbiciklizzem Paducah-ból (Kentucky állam) a Missiouriben lévő Joplinba. Volt bicóm, telefonom, és a zsebem is tele pénzzel, de a dolgok hamar megváltoznak - három nappal később már csak a hátizsákom és a törött telefonom maradt. A biciklim összetörték és a pénzem elszedték azok a faszfejek, akik egy pick-up teherautóval voltak és belém kötöttek az úton.
A bicaj roncsait eldugtam a bokrok közé a Mark Twain Nemzeti Parkban és elindultam gyalog, gondosan ügyelve, hogy ne stoppoljak olyan kisteherautókat, amelyekben az előbbihez hasonló társaság ülhet. Két nap telt el így, amikor egy olyan városkába értem, amelynek már volt közel a civilizációhoz: volt benne Wallmart, egy Meki, egy másik hamburgerező, pár benzinkút és egy hotel.

JÚN
11
2018

A kislányom, Eliza 3. rész

családi, tini, apa-lánya

Másnap reggel felkeltünk, Eliza könyörgött, hogy szeretkezzünk még egy utolsót, de én hajthatatlan voltam. Elhatároztam, hogy megváltozik a dolog, és próbáltam is magam hozzá tartani. Gyorsan rendet raktam, letusoltunk majd reggeli után elindultunk Ritáért a kórházba. Ádám már egész jól volt, sajnálkozott, hogy elromlott a nyaralás, és alig várta már, hogy hazamehessünk. Én is. Hiányzott a munkám, a normális életem. Jó volt ez a pár nap Elizával, de ez sehogyen se működhetne, a törvény duplán is tiltja, hiszen kiskorú és a lányom, és én ügyvédként nem akartam olyan helyzetbe kerülni, ami törvényellenes. Rita jó színben volt, de megviselte a kórházi ülve alvás, ezért megígértem neki, hogy délután wellnesezünk kicsit, este pedig egy hatalmasat alszunk.

*  *  *

Vetélytársak 2. rász

hetero, szűz, tini

Tudtam, hogy anyám nemsokára kénytelen lesz egy elutazni egy konferenciára, ezért a felkészüléssel töltöttem a következő órákat. Vettem egy hosszú fürdőt, és elhasználtam a kedvenc parfümöm maradékát. Fényesre kikeféltem a hosszú fekete hajamat. Feltettem egy kis szájfényt és egy aranyos baba rózsaszín mini ruhát vettem fel. Nem törődtem a melltartóval. Mindössze egy apró fehér pamut bugyi vettem alá. Már most kezdtem megint benedvesedni, csak azért mert rá gondoltam. Istenem a szája… Vártam, hogy visszatérjen a reptérről.
Néhány perc múlva kinyílott az ajtó. Röviden körbe nézet majd átölt. Szorosan tartott, majd birtoklóan megsimogatta a ruhámat.
- Biztos vagy benne, Ritácska?
Lábujjhegyre állok, és megcsókolom a száját. Már a tiéd vagyok. Te tettél azzá az garázsban. A szeme összeszűkült, és megnyalta a száját. Nagyon férfiasan nézet ki. Gyönyörű inget és farmert viselt.

*  *  *
JÚN
08
2018

Családi gruppen

családi, tini, testvérek

Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.
Nevezzük a lányokat Andinak és Anikónak. Mivel nyár volt így nem voltak túlöltözve és bizony barátság ide, barátság oda bizony érdeklődve nézelődtem a cicijüket és formás feneküket. Észre is vették mert nevetgélve figyelmeztettek, hogy bizony el fogom hagyni a szememet, ha nem vigyázok.

*  *  *

Egy perverz nő hálójában

hetero, nyaralás, szűz, tini

Mivel a szüleim, hol felváltva, hol egyszerre németbe dolgoztak, sokat voltam a nagyinál vidéken. Kicsit olyan volt a környék, mint a Tüskevárban, melyet nagy nehezen sikerült elolvasnom, miután anyám megfenyegetett, hogy elveszi a mobilom. A folyónak, ahová kijártam fürödni, volt egy kis beugró része, amit sűrű nád lepett el, de egy kis helyen mégis ki lehetett menni a partszakaszra. Mivel egyedül voltam aznap egészen messze leúsztam, és akkor pillantottam meg ezt a nádast.
Először észre sem vettem a megritkított részt, mert olyan jól eltakarta a többi nád, de amikor megláttam, gondoltam, hogy beúszom kicsit, és kifekszem a partra. Már majdnem el-értem a partot, amikor észrevettem, hogy a kinti füves részen valaki fekszik. Közelebb úsztam, mert azt hittem, valamelyik haverom az, akire ráijeszthetek. Lassan, alig hallhatóan tempóztam feléje, és szinte hangtalanul álltam fel a vízben, és indultam el irányába.

*  *  *
JÚN
07
2018

Kacérkodás

gruppen, nyaralás

A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam.
Egyik alkalommal délutáni forróság volt, megbeszéltük Adéllal, hogy leugrunk a strandra, mártózunk egyet a tenger hűsítő vizében. Mindig olyan helyet kerestünk, ahol kevesebben voltak, mert szerettünk monokinizni, és a partszakasz teljes vonalán tilos volt a nudizmus, még a felső levétele is. Bezzeg a fiúk, mutogathatják felső részüket, mi a különbség az én mellem, meg egy hájas fickó mellei között? Akkor ő se tegye szemlére. De nem nagyon érdekelt amúgy az emberek véleménye, mert ha monokinizni akartam, akkor monokinizek, vagy ha pucéron akarok fürödni, akkor úgy teszek.

*  *  *

Erős gyengédség

homo

Tominak vannak furcsa emlékei az apjával. Akkoriban minden természetesnek tűnt, de utólag belegondolva lehet, hogy nem mindig az történt, mint amit akkor gondolt. Kilenc éves korában a szülei elváltak. Ő az apjával maradt. Egy alkalommal – először az anyja helyett – az apjának szólt, hogy szorulása van. Letolt gatyával, hassal az asztalra kellett feküdnie. Az apa nem mondta meg mit csinál, de Tomi érezte, hogy jó alaposan bekenik a feneke lyukát valami krémmel, aztán be is nyúlnak oda. Érezte bensejében a vájkálást és a tapogatózást, végül a széklete erőlködés nélkül kicsusszant. De a dolog mégsem itt ért véget, még egy adag behatolás következett, ráadásul most valami vastagabbat érzett…
Tavasz vége felé jártunk, az idő kezdett meleg lenni. A nyolcadik osztályos Tomi jött haza az iskolából. Pólóban volt és rövidnadrágban.

JÚN
06
2018

Üvegezésből orgia

hetero, nyaralás, játék, szűz, tini, diák

Rohadt meleg volt, legalább 40 fok árnyékban, persze az osztályfőnök pont ezt az alkalmat jelölte ki osztálykirándulásra. Ekkortályt 15 évesek voltunk és az osztályfőnök még az év elején megígérte, hogy tizedik végén elvisz minket egy egyhetes osztálykirándulásra, most ez meg is történt. Nem voltunk sokan az osztályban, mindössze 12 fiú és 6 lány. Rajtunk kívül jött még az osztályfőnök, Török tanár úr és a 13 éves lánya, Lolita. Nem volt nagy szám a hely, egy bakonyi kempingben szálltunk meg, kis három fős faházakban. Én (a nevem Ádám) Patrikkal és Dáviddal, az osztály ún. „menő arcaival” kerültem egy szobába. Nem örültem ennek, mindig is inkább visszahúzódó típus voltam. Estefelé rávettek a szobatársaim, hogy menjünk át a csajokhoz üvegezni, így átcuccoltunk a szemben lévő faházhoz, ahol az osztály két bombázója, Olga és Kata lakott.