JÚN
06
2018

Börtönkoszt

leszbi

Lebuktam. Nem volt nálam nagy adag – tőlünk nyugatabbra megúsztam volna egy kis, ejnye - bejnyével – de az ügyész indulni akart a következő választáson és úgy gondolta, hogy akkor most majd megmutatja a szülőknek milyen keményen lép fel azok ellen akik mariskával mérgezik az ifjúságot. Az, hogy tanárnőként dolgoztam, persze mázsás súllyal nyomta annak a bizonyos mérlegnek a nyelvét.
Egy Vâlcea melletti „intézetbe” dugtak hat hónapra. Éjjel érkeztünk, így nem sokat láttam az épületből, de amint beléptem a rozsdásan nyikorgó kapun megcsapott az igénytelenség, a nemtörődömség, a rothadás balkáni szaga. Egy sor anyázás és mi a faszomomozás után az álmos fegyőr kezembe nyomott egy dohos pakkot azzal, hogy öltözzek át.
- Itt? – kérdeztem törődött hangon.

JÚN
05
2018

Nancy történetei - Gólyatábor, az első aktus

hetero, nyaralás, tini, diák

Sikeres érettségi és sikeres felvétel után elérkezett a nyár várva várt eseménye, a gólyatábor. Felcseperedett anyuci kicsi lánya. Sajnos, jön az ő szemszögéből a legrosszabb. Kirepül a gyerek, egyedül marad. Noha mégsem, mert sok barátja, barátnője van. Elég aktív életet él és mintha egy pasi is a láthatáron lenne. De még erről nem sokat mesélt nekem. Szóval, lehetősége van minden leendő egyetemistának, főiskolásnak arra, hogy egy hétre orbitális buliban vegyen részt. Áh, persze a hangsúly a „Megismerni az egyetemet, a tanárokat, az egyetemista életet, megismerkedni a leendő csoporttársakkal, stb” van, de tudjuk, mi a dörgés az efféle rendezvényeken. Kocsmatúra, minden este ivászat és buli, ismerkedések, flörtölések, szerelmi kapcsolatok, majd sírások.

*  *  *

Hihetelen történetem 5. - befejező - rész

homo

Harmadik találkozásunk második estéje
A munkából „hazafelé” menet első dolgom volt, hogy telefonon felhívjalak. Megdumáltuk, hogy hol és mikor találkozzunk. Mivel nem kellett sietnem úgy döntöttem, hogy nem buszozom, inkább gyalog megyek. Így legalább szétnézhetek a városban, még úgyse jártam itt. A Szigethy úton baktattam és figyeltem a négysávos út kellően nyüzsgő forgalmát. Olyan tavaszi idő volt, amikor az embernek fogalma sincs, hogy is kéne öltözködni, mert a nap ugyan kellően felmelegít, de a levegő még mindig hűvös. Egyszerűen nem tudod eldönteni, hogy kabátban vagy anélkül lenne jobb. Számomra nem volt kérdéses, - mivel a napi pörgés és az a tudat, hogy este bulizunk egy jót, kellően fűtött - így a kabátomat a vállamra vetve sétáltam a szállásom felé. Éppen a Barátság park mellett haladtam el és az futott át az agyamon, hogy milyen kúúlság ez, hogy ezt a parkot nekünk nevezték el.

JÚN
04
2018

Baromi jó fogás 2. rész

családi, anál, anya-lánya

Imolával minden oké volt, de mint a legtöbb pasi, vágytam az újdonságra. Azon a bizonyos oldalon már direkt olyan hirdetéseket böngésztem ahol hölgyek keresnek kiegészítő melót, vagy részmunkaidőben végezhető tevékenységeket. Persze az is lényeg volt, hogy fotó is legyen a hölgyekről, mert nem akartam zsákbamacskát venni.
Kb. 25-30 hirdetést néztem már meg mikor rábukkantam egyre és nem akartam hinni a szememnek.
A szöveg valami olyasmi volt hogy: Jól fizető állást keresek, hogy ne veszítsük el a házunkat. Minden megoldás érdekel. Ez még nem lett volna olyan különleges, de a fotó mellette... Egy 20 év körüli csaj támaszkodott egy betonkerítéshez sötétkék miniruhában, eszméletlen gömbölyű cicikkel, gyönyörű arccal, hosszú barna hajjal és olyan hosszú combokkal, hogy elfáradt a szemem míg végignéztem rajta. Először azt hittem valami átverés van a dologban.

*  *  *

Vetélytársak 1. rész

hetero, szűz, tini

Soha nem jöttem ki jól anyámmal, mostanában mégis irigyeltem. Miután elvált az apámtól, hosszas kutakodás után megtalálta a tökéletes pasit. Most is őt bámulom, ahogy a garázsajtót szereli. Az ingujján megfeszülnek az izmai és a khaki nadrágja szorosan körül öleli a csinos seggét. Napszemcsit visel, és a sűrű fekete haját hátra fésülte. Szeretnék a hajába túrni, és összeborzolni.
Néha, amikor rám néz, a nadrágja annyira kidudorodik, hogy megőrülök tőle. Végig futtatnám a kezemet a hatalmas rúdján, majd kicsomagolnám a rucijából. Rengeteg időt töltök azzal, hogy azon gondolkodom, hogy vajon mi van a ruhája alatt, és hogy mit szeretnénk csinálni a hatalmas testével. Hogy hogyan futtatnám a nyelvemet végig a farka hegyén, és addig ingerelném, amíg annyira elborítaná a vágy, hogy megdugná a szűz puncimat.

*  *  *
JÚN
01
2018

Annika és Liza 5. rész

családi, tini, unokatestvérek, illusztrált

Miután Stefán a zuhanyozóban borotvahabbal beszappanozta magát alul, Katrin pedig térdre ereszkedett előtte és saját női borotvájával az utolsó szőrszáltól is megszabadította férjét, ígéretéhez híven befejezte, amit Stefán előzőleg elkezdett. Még mindig férje előtt térdelve a tövénél megmarkolta és szájába vette férje farkát, hogy szájával és kezével kielégítse.

Miután Stefán Katrin szájába élvezett, a nő gondosan tisztára nyalta a bájdorongot és kiment a fürdőszobából, Stefán pedig a zuhany alatt leöblítette farkáról és hasáról a maradék ondót. Úgy érezte magát, mintha a paradicsomban lenne. Arra gondolt, hogy most visszamegy feleségéhez és kölcsönösen tisztára nyalják egymást. Ő a nő simára borotvált mindzsóját, az pedig az ő frissen megkopasztott herezacskóját - s mindezt közvetlenül azután, hogy egyszer már felesége szájába élvezett.

*  *  *

Mégsem annyira elhagyatott tisztás

hetero, nyaralás, leskelődés

Néhány évvel ezelőtt, július végén egy könnyed délutáni kirándulásra mentünk Bogival a barátnőmmel. Nem sok cuccot vittünk, csak ami egy-egy hátizsákban elfért. Egy közeli parkolótól gyalog indultunk tovább, az általam már jól ismert környéken. Úgy másfél óra bóklászás után letértünk a turistaútról és letáboroztunk egy tisztáson, ahonnan elég jó kilátás nyílt a környező hegyekre.
Bogi kiterült a pokrócon, a hátizsákját a feje alá rakta és percekig csak pihegett. Miután kipakoltam az innivalót, meg a szendvicseket a hátizsákból leültem vele szemben és alig tudtam betelni a látvánnyal. Hosszú, szőke haja szétterült mögötte, élénk barna szemeit lecsukva pihentette, keskeny ajkát pedig utánozhatatlan makacssággal préselte össze, majd nyitotta ki valamilyen szándékolatlan érzékiséggel minden egyes mély levegővételnél. Zöld, spagettipántos felsője ráfeszült nem túl nagy, de annál formásabb cicijeire.

*  *  *
MÁJ
31
2018

Egy házasság titkai 3. rész

gruppen, anál, férj-feleség

Éjfél már jóval elmúlt, mikor Laci lakására értünk. Erika főnökének barátja, és üzlettársa , egy elvált 55 év körüli és anyagilag nagyon jó körülmények között élő vállalkozó volt. Sokáig versenyszerűen sportolt, látszott rajta, hogy kiváló a fizikuma. A fürdőszobában, ahová Feleségemmel elvonultunk, és egy gyors szexet lenyomtunk szintén látszott a jólét, és a luxus. Biztos voltam benne, hogy kihallatszott a szeretkezésünk, mert Erika nem nagyon fogta vissza magát. A buliban Lacival való flört, a kisbuszban a főnökével történő szex, és a mostani hangos szeretkezésünk után szerintem egyértelművé tette a két fickónak, hogy a következő néhány órának mi lesz a programja.
- Hogy vagy? - kérdeztem a tusoló Feleségemet.
- Kitűnően. Nagyon bejönnek ezek az idősebb pasik. Tele vannak energiával, meg tapasztalattal. Úgy érzem, hogy még bizsereg odalent...– válaszolta