A+ A-

A kis kukkoló

Életem legfantasztikusabb erotikus és szex élménye közé tartozik a következő történet, amit szeretnék megosztani veletek. Még a mai napig, közel harminc éves fejjel is kőkemény erekcióm lesz, ha felidézem a régmúlt emlékeit!
Kijártam az általános iskolát és sikerült felvételt nyernem egy eléggé jó nevű gimnáziumba is. Azt leszámítva, hogy egyre erősebben tudatosult bennem, hogy nekem a férfiak jobban tetszenek, mint a nők, átlagos fiú voltam. Mindkét szülőmnek jó munkája volt, egyetlen gyermekként megadtak nekem mindent. Forró nyár volt, mi Budpesthez egy közeli városkában laktunk egy kertes házban. Éveztem ezt a nyarat, izgalommal töltött el a tudat, hogy szeptembertől új suliba fogok járni, ezen kívül pedig csodáltam testem változásait is. A farkamon a kis pihék mintha kezdtek volna erősödni, illetve a péniszem mérete is látványos növekedésnek indult. Amikor a szüleimmel strandoltunk néha már komoly gondot okozott egy-egy izmos férfitest látványa, fogalmazzunk úgy, hogy ilyen esetekben még jó néhány percig nem volt tanácsos számomra kijönni a vízből...
Ezek a változások természetesen magukkal hozták azt is, hogy egyre jobban érdekelt a szex. Sajnos azonban akkoriban nagyon kevés lehetőségem volt arra, hogy valami jó kis pornográf anyaghoz jussak! Volt olyan, hogy az iskolában silány minőségű pornóújságot néztünk a barátaimmal, sőt, egyszer egy osztálykirándulásunk alkalmával a közösen ki is vertük.
Az osztályunkat akkor 4-5 darab, többszemélyes faházban szállásolták el. Vagy hat haverommal bezárkóztunk a saját házunkba és elkezdtük nézegetni az újságokat. Mivel ezek az anyagok elsősorban a női nemre fókuszáltak, ezért annyira engem nem érdekeltek, de láttam, hogy a haverok egyre kellemetlenebbül érzik magukat a szűk farmerekben. Volt akinek már annyira szorított a naci, hogy meg kellet igazítania a brét, de azt is megfigyeltem, hogy a srácoknak valamiért egyre gyakrabban téved "oda" a keze, természetesen csak nadrágon keresztül. Pár perc elteltével szinte már mindenki nadrágon keresztül cirógatta magát, volt, aki keményen meg-megmarkolta magának. Ekkor Jani, a jóképű uszófiú, aki az általam ült fotel mögött állt és a kezemben lévő újságot bámulta kijelentette, hogy szarik bele az egészbe, ő most ki fogja verni magának! A lehúzódó slicc jellegzetes hangját hallottam és mire a hang irányába fordultam, Jani farka már bíborvörösen és csillogón meredt előre. Azonnal rámarkolt és mohón elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Arcán élvezetet és megkönnyebbülést láttam, a szemét behunyta, a száját beszívta, és baromi gyors tempóra váltott! Gyönyörű volt! Igazán fel lehetett izgulva, szerintem ha nem ránt rá, akkor is magától elment volna pár perc alatt. A többiekkel együtt azonnal elkezdtük követni a példáját. Nem kellett hozzá öt perc és sorban, egymás után, nyögdécselve élveztünk el...
Néha ezt az emléket elevenítettem fel a maszturbálásaim során, illetve amikor a szüleim már lefeküdtek, a tv-ben keresgéltem erotikus műsorok után. Akkoriban a kábeltévén elég gyakran adtak különböző erotikus filmeket, sorozat formájában. Sajnos ezek az alkotások sem csigáztak fel igazán, hiszen a "lényeget" soha sem mutatták, illetve nagyon zavart, hogy a szereplők csak meztelenül ölelgetik egymást és még a kefélés látszatát sem próbálják meg imitálni! Azért akadt egy- két igazán helyes színész is, akikre felizgultam, ilyenkor rendszerint a takaró alatt rejszoltam. Szerettem nézni, ahogyan a takaró fel-alá jár, miközben egyre gyorsabban és erősebben verem a faszom. Mivel ez már eléggé egyhangú volt, valami többre vágytam. Eljátszottam a gondolattal, hogy a tékából kikölcsönzök egy pornó filmet, de mivel nem voltam benne biztos, hogy a koromra való tekintettel az ürge a tékában kiadná nekem a kazettát, így elvetettem az ötletet.
Szerencsére erre nem is kellett sort kerítenem, ugyanis az élet a lehető legfantasztikusabb dolgot produkálta, amit csak átélhettem! Egyik haverom a születésnapja alkalmából bulit rendezett, ahová engem is meghívott. A buli 21:00-kor kezdődött én pedig egy óráig voltam elengedve, ami azt jelenti, hogy nekem egykor már otthon kellett lennem. A szüleim a lelkemre kötötték, hogy vigyázzak magamra, nehogy igyak alkoholt, stb, stb. A buli nem volt nagy szám, a kezdet után kb. egy órával áramszünet lett, ami kinyírta a partit! A résztvevők nagy része elment máshová szórakozni és a félórás várakozás után egyre többen követték a példájukat. Voltak olyanok is, akik rögtön hazafelé vették az irányt! Mivel én nem voltam az a nagy bulizós fajta, elbúcsúztam haveromtól és úgy döntöttem, hogy haza megyek. Otthon halkan nyitottam ki az ajtót, hogy ha a szüleim már alszanak, akkor ne ébresszem fel őket! Belépve rögtön láttam, hogy már felmentek a hálóba, mivel a földszint sötét volt és csöndes. Elindultam a lépcsőn én is a hálóm felé, de ekkor különös hangokra lettem figyelmes. Nagyon gyors ütemű zaj: csat-csat-csat-csat, az ágy jellegzetes nyikorgása, és anyám kéjes sóhajai. A felismerés lebénított egy pillanatra. Kefélnek! És ahogy hallom nem is akárhogy! Ez tuti nem úgy néz ki, mint azokban a hülye erotikus filmekben, ahogy hallom apám keni neki rendesen! A lépcsőn felérve a folyósón láttam, hogy a szobájuk ajtaja nyitva van és lágy narancssárga fény szűrődik ki. - Tuti, hogy nem vártak még haza!- Apám még gyorsabb tempóra váltott: puff-puff-puff! -Ezt meg kell néznem!- gondoltam. Álló fasszal odaosontam az ajtóhoz és a látványtól szinte azonnal elélveztem. A szobában hangulatos gyertyák világítottak! A francia ágy közepén anyám olyan pózban volt, mint amikor az iskolában a rákjárást gyakoroltuk! Apám alatta feküdt, a csípőjénél tartotta anyámat és irgalmatlan tempóban kúrta! Gyönyörűek voltak. Apám picit izzadt már, a nyakán kidagadtak az erek. Az egész testén megfeszültek az izmok és miközben anyámat dolgozta. Megcsapta az orrom a nemi szervek finom illata is. Belefeledkeztem a látványba! Újra apámra fókuszáltam. Aztán azonnal visszahúztam a fejem a fal mögé! - Atya ég! Jól láttam, hogy meglátott?? Mintha éppen akkor kapta volna el a tekintetét, amikor az arcát néztem. Vagy lehet hogy a szemem káprázott! - Mocorgást hallottam odabentről. Újra bepillantottam és láttam, hogy felveszik a misszionárius pózt.
Apám farkát meglátva a szívem a dupláján kezdett verni és pedig levegő után kapkodtam. Hosszú volt és egyenes, a testével teljesen arányos, nagy, itt-ott kirajzolódtak az erek. Csak úgy csillogott anyám nedveitől! Apám olyan pózban helyezte el anyámat, hogy eléggé jó rálátásom nyílott a dolgokra. Anyu apu dereka köré kulcsolta a lábát, aztán megragadta apám seggét és egy heves mozdulattal magába vezette. Apám ütemesen és borzasztó keményen dolgozott! Néha, amikor tövig nyomta anyámba a hatalmas péniszét, körözött egyet a csípőjével is, hogy anyámat még nagyobb élvezethez jutassa. - És már megint! Már megint úgy láttam, mintha erre felé nézett volna apu!- A hangok felerősödtek! Apám megint turbóba kapcsolt, anyám pedig szinte már üvöltött, szerintem akkor élvezett el! Benéztem és láttam, ahogyan az a fél isten anyámat keményen bassza (a dugás vagy kefélés kifejezés itt nem állja meg a helyét, higgyétek el: keményen baszta őt)! Majd egy heves mozdulattal, óriási és lassú döfések kíséretében hirtelen az összes gecijét anyámba engedi! Fantasztikus volt a látvány! Gyönyörű arc az élvezettől eltorzulva és a hozzátartozó izmos, férfias test! Anyum puncijából apám farka mellett kibuggyanó sperma látványa megtette a hatását, ezért amilyen halkan és amilyen gyorsan csak tudtam, bementem a fürdőbe! Magamra zártam az ajtót. És a nagy fürdőszobai tükör felé fordultam. Nem ismertem magamra!
Az arcom nagyon kipirult, a szemem csillogott, kapkodva vettem a levegőt. A farkam pedig úgy meredt előre nadrágon keresztül, mintha nem is az enyém lett volna! Még sosem láttam ilyen nagynak! Levettem a pólómat! A felső testem is ki volt pirulva, a pici mellbimbóim keményen álltak! Mindenhol libabőrös voltam! Így félmeztelen a farkam még inkább kirajzolódott. Gyorsan letéptem magamról a nadrágot az alsónadrággal együtt, hogy megcsodálhassam, ami a lábam között van! Csillogott az elő váladéktól! Valóban hatalmasnak tűnt, a makkom izzott, vörös volt, duzzadt és nyálkás! Az egész faszom önálló életet élt, mozgott a szívem ritmusára. Nem létezett más csak a faszom meg én, és a kéj, a vágy a kielégülésre, ami magát az élvezetett, az életet jelentette abban a pillanatban! Már az is fantasztikus élmény volt, amikor a nedves makkomat a tenyerembe szorítottam, hihetetlen megkönnyebbülést és a vágyam fokozódását éreztem egyszerre! Elkezdtem keményen verni a farkam, körülbelül a hetedik rántásnál élveztem el, az első adag meglepetésemre az arcomig jött, még soha nem sikerült ilyen magasra lőni. Hihetetlen módon ezt egy második és egy harmadik adag sperma is követte. Eddig mindig csak egy két cseppet sikerült produkálnom, barmi jó érzés volt ez az "áradat" és látványnak sem volt utolsó! Ugyan több sperma nem jött belőle, de az élvezés nem fejeződött be, a farkam tovább ontotta magából a nem létező spermát engem pedig az élvezet az ájulás küszöbére sodort. Ha a golyóim már termeltek volna annyi gecit, gyanítom vagy tíz spricc tutira jött volna belőle. Az egész testem remegett az átélt orgazmustól, nem akartam, hogy vége legyen. Nagy nehezen azért összeszedtem magam, feltakarítottam és elindultam a szobám felé. Az ajtóban azonban apámmal találtam szemben magam. Rögtön tudtam, hogy lebuktam, hiszen az arcomra rá volt írva minden: az , hogy meglestem őket, és az is, hogy most éltem át életem legintenzívebb orgazmusát. Ő ott állt előttem egy szál boxerben, mosolygott és figyelt engem. A szemem sarkából láttam, hogy a fasza nem lankadt még le teljesen, eléggé hegyes még az alsónadrágja. Végül így szólt: - Holnap beszélünk, most menj lefeküdni, mielőtt anyád észrevesz!- és egy pici kis tenyerest kaptam a seggemre, ezzel indított útnak a szobám felé. Nem tudtam mire vélni a dolgot, de hihetetlenül megkönnyebbültem, hogy mennyire barátságos volt.
Másnap reggel, míg anyám a földszinten a reggelit készítette, apám bejött a szobámba. Munkába készült! Már öltönynadrágban volt, de az inget még nem gombolta be a felső testén, így megcsodálhattam a gyönyörű, kerek mellizmát és azt is, ahogyan a kockák ki-kirajzolódnak az enyhén szőrös köldöke fölött! Amint a szemébe néztem, legszívesebben lesmároltam volna! Soha nem éreztem ilyet azelőtt, ezért zavarba is jöttem.
- Szia, mi újság? - Kérdezte barátságosan.
- Semmi különös, nem tudok semmit- feleltem zavartan
- Semmit? Értem... Na, és hogy TETSZETTEM neked tegnap este?- Kérdezte egy pajkos mosoly kíséretében.
- Hogy mi?
- Nyugi, fiam! Tudom, hogy a pasikra buksz! Már régen kiszúrtam a strandon is, hogy a lányok helyet a pasikat figyeled! De nincs is ezzel semmi baj! Én például mindenevő vagyok!
- Mindenevő?- értetlenkedtem
- Biszexuális - Magyarázta. - Az azt jelenti, hogy nekem ugyanannyira tetszenek a fiúk is, mint a lányok!
- Óh - mondtam, mert értelmesebb dolgot hirtelen nem igazán tudtam kinyögni.
- Szóval nincs ezzel semmi probléma, csak mielőtt leragadnál az egyik nemnél, szerintem próbálj ki mindent, szerezz tapasztalatokat, aztán majd kiforrja magát ez az egész dolog!
- Rajtam ne múljon - mondtam megkönnyebbülve.
- Látom apád fia vagy- nevetett.
- És nem haragszol a tegnap esti dolog miatt?
- Hogy meglestél bennünket anyáddal? Nem, sőt ami engem is meglepett, izgatott a dolog! A te korodban én is kíváncsi voltam. De figyelj, akkor megbízhatok benned ugye? Ez a beszélgetés szigorúan köztünk marad! Anyádnak nem kell tudni, hogy mi megbeszéljük egymással a dolgainkat!
- Persze, hogy nem!
- Oké, akkor odalent várunk a reggelivel!- Elindult kifelé az ajtón, de én utána szóltam!
- Apa!
- Igen?
- Kösz mindent!
- Nincs mit, te kis kukkoló - Huncut kacsintás kíséretében hagyta el a szobámat.
Pár nap elteltével az ágyamban aludtam, amikor arra ébredtem, hogy valaki halkan a ébresztget!
- Hahó! Ébredj! - Apám volt bent a szobámban, ránéztem az rádiós órámra, hajnali fél három lehetett.
- Mi az? - kérdeztem álmosan
- Akarsz újabb szex jelenetet látni? - kérdezte izgatottan
- Háááát - nem akartam rögtön rávágni, hogy igen!
- Hülye kérdés volt, persze hogy akarsz! - mondta - De viszont cserébe van egy feltételem! Végignézheted, hogy mit csinálok anyáddal, de csakis ebben!- erre egy rózsaszín, bolyhos bilincset mutatott fel!
- Ez minek?
- Azért, hogy addig ne tudj elélvezni, amíg tart a műsor! Ugyanis ha te láthatod, hogy én hogyan élvezek el, akkor én is megnézlek téged!
- Ööö oké - mondtam már felizgulva
- Akkor fordulj meg gyorsan! Sietni kell, mert anyád mindjárt elkészül a fürdőben!
Háttal fordított, majd a hátam mögé kellett raknom mindkét kezem, amit ő összebilincselt a kis játékszerükkel. Esküdni mernék, hogy közben legalább kétszer a kezemhez dörzsölte az álló, forró faszát, amire én nem szóltam semmit, de a bizsergés a farkam hegyén még intenzívebb lett! A hálószobájukban az ajtóval szemközti gardróbban bújtatott el, aminek az ajtaja fából készült és olyan hatása volt, mint egy reluxának. Így jókora réseken át kémlelhettem az ágyat, ami a gardrób és az ajtó között helyezkedett el. Lényegében ugyanabból a szögből nyílt rálátásom az ágyra, mint amikor az ajtóból kukkoltam őket, csak most az ellenkező oldalról. Egy hatalmas utazóbőröndöt fordított fel apu, úgy hogy kényelmesen rá tudjak ülni. A helyem, több mint tökéletes volt, csak a hátrabilincselt kezem zavart, nagyon esetlennek éreztem magam. Miközben elhelyezkedtem apám mosolyogva nézte az álló szerszámom és megjegyezte - Látom már tettre kész vagy!- Mosolygott. - Csak várd ki a műsor végét, könyörögni fogsz, hogy vegyem le a bilincset- Mondta gonoszul! Azzal a lelkemre kötötte, hogy egy hangot se adjak ki, majd gyorsan rám zárta az ajtót és hanyatt fekvésbe helyezkedett az ágyon. Míg várta anyámat finoman cirógatta magát "ott", és néha egy vigyort is eleresztett felém. Pár perc múlva anyám egy szál fehérneműben jelent meg az ajtóban. Anyám, mint egy macska, puha halk és lassú léptekkel közeledett az ágy felé, apám is elindult, az ágy szélénél találkoztak. Az ágy előtt állva vad, erotikus csókolózásba kezdtek! Anyám felmászott az ágyra és négykézláb kezdett hátrafelé mászni, miközben apámat csókolta. Már apám is négykézláb volt az ágyon és csókolózás közben anyám melleit simogatta. Anyum felegyenesedett, így a mellei apám fejéhez szorultak, aki melltartón keresztül csókolgatni és szívni kezdte őket. A fantasztikus lüktetés már most elkezdtem érezni a faszomban, el sem tudtam képzelni, hogy mi lesz velem, mire a végére érnek, ha már az előjátékra is így reagálok!
Apám közben visszatért anyám szájához és csókolózás közben hanyatt fektette őt az ágyon. Erotikus csókokkal haladt lefelé a nyakán, a mellénél elidőzve, egészen a köldöke aljáig. Onnan elindult visszafelé a mellekhez, amiket kiemelt a melltartóból és szopogatni kezdte hol a bimbót, hol anyám nyelvét. Közben anyám a csípőjével elkezdett körözni apám farkánál, mivel apám anyámon feküdt, ezért nem volt nehéz. Anyámon még bugyi volt, apámon meg alsógatya, mondhatni szárazon dugtak. Mindkettő erotikusan körözött a csípőjével, apám mozgása valami fantasztikus volt! A gondolat, hogy az ő fasza legalább hozzáér valami finom dologhoz, az enyém meg itt lüktet egy alsógatya szorításában csak még inkább felizgatott! Apám szája újra elindult anyámon lefelé, de most már elért a punciáig is. Először bugyin keresztül kezdte nyalni, majd a kis tangától is megszabadította Őt! Apu élvezettel és sokáig nyalta anyum pináját, a legjobban az tetszett, amikor apu nyalás közben néha annyira felizgult, hogy benyúlt a boxerébe, hogy megmasszírozza a farkát! Ezt lassú mozdulatokkal tette, a tövétől a hegyéig! Ő megtehette rajta nem volt bilincs! Anyám nyögdécselt, sóhajtott, majd egy eléggé hangos sóhaj kíséretében remegve elélvezett. Na apámnak sem kellett több, pina nedvtől csillogó gyönyörű száját azonnal az anyáméra tapasztotta, közben lerángatta magáról a boxert! Felmászott anyámhoz és egy lassú mozdulattal betette neki! Anyumnak a gyönyörtől felakadt a szeme! Apu azonnal intenzív mozgásba kezdett. A szememet vonzotta a bőrénél jóval világosabb bőrszínű fenék, ahogyan minden egyes lökésnél fel s alá jár s közben megfeszül rajta az izom. Figyeltem az arcát baszás közben, az alhasán az izmokat és átkoztam a rohadt bilincseket! Annyira élveztem a műsort, hogy a farkam hegyénél az alsógatyám már teljesen átázott az elő váladéktól. Nagyon szerettem volna örömet szerezni magamnak, de sehogyan sem tudtam! Így figyeltem tovább az eseményeket! Kb. húsz perc kemény misszionárius pózban kefélés után anyám szopni kezdte apámat! Láttam, hogy apám mennyire élvezi és gyakran felém téved a tekintete, miközben az arcára kiül az élvezet! Még egy huncut kacsintást is megengedett magának. Apám hanyatt feküdt, most anyám volt felül! Kb. öt perc lovaglás után apám ebben a pózban is átvette az irányítást, és olyan keményen kezdte el baszni anyámat, amit azóta is csak a legkeményebb pornókban volt szerencsém látni! Láttam, hogy anyám megint elélvez, de azt is, hogy már apámnak sem kell sok. Apu belassult, másodpercenként egy órásit lökött, közben iszonyatosan keményen szorította a karjával magához anyámat és a nyelvével körözött a szájában. Én már éreztem, hogy valami csorog végig a faszomon, minden vágyam az volt, hogy a lefelé folyó valamit szétkenjem a makkomon, megváltáshoz juttatva magam! Apám hirtelen megragadta anyámat, felemelte és hanyatt fektette, újra ő került felülre. Ez már a vég, gondoltam, most élvezésig fogja baszni! Újra misszionáriusba kezdte dugni anyámat turbó-kemény fokozatban, majd hirtelen kivette az óriási szerszámot és verni kezdte! Az ötödik rántásnál telespriccelte anyám hasát és mellét gecivel! Titkon tudtam, hogy azért nem a punciába élvezett, hogy színesebb legyen a kis előadás. Apámból csak úgy áradt a geci, el sem tudtam képzelni, hogy honnan jön ennyi! Ekkorra már a kéj teljesen elvette az eszem! A csípőm önkéntelenül, magától elkezdett baszó mozdulatokat végezni! El kell élveznem, különben vége a világnak. Végre anyám kiment a fürdőbe, hogy megfürödjön! Apám amint meghallotta a zuhany hangját rögtön a szekrényhez sietett! Láttam hogy mosolyog, de amint kinyitotta szekrényajtót és meglátta milyen állapotban vagyok, az arcára fagyott a mosoly és a szemében vágyakozás lett úrrá! - Látom tetszett- Nézte, ahogyan kapkodom a levegőt és elidőzött a kőkeményen előre meredő farkamon, ami teljesen átáztatta a rajta lévő boxeralsót!
- Kérlek segíts! Könyörögtem! Arra számítottam, hogy leszedi rólam a bilincset, így rögtön kiverhetem magamnak! Ehelyett lesmárolt! Megszűnt körülöttem minden, amint megéreztem a nyelvét a számban! El sem hittem, hogy ez a tapasztalt férfi, akit az előbb néztem végig, hogy milyen profin elégít ki bárkit, most velem foglalkozik! A farkam, mint egy szörnyeteg követelte a kielégülést! Miközben csókolt picit megcsípte a mellbimbómat, amitől hirtelen azt hittem, hogy a gatyámba durranok el, de szerencsére nem így lett. A két kezével két oldalt megragadta a boxerem és egy hatalmas rántás kíséretében megszabadított tőle! Amint meglátta a hatalmas, nyálkás már - már lila színű, eres faszom, egy nyögés hagyta el az édes ajkát. Megragadta a seggemet és felemelt! Addig emelt, amíg a faszom egy vonalba nem került a szájával, aztán az egészet egy hirtelen mozdulattal tövig bekapta! - Atya ég! Most szopnak engem! Ilyet még soha nem éreztem, a faszom a lehető legjobb helyen van most, apám szájában! - Amikor ez megtörtént, és megéreztem a torkának szorítását, vonyítani kezdtem az élvezettől. Én a lábamat átkulcsoltam a tarkóján, ő a kezével tartott a seggemnél, hogy ne essek le, illetve nagyon közel állt a szekrényhez, hogy az támasztékul szolgáljon nekem! Szopás közben a mutatóujja hegyével finoman a végbélnyílásomat cirógatta. Fel sem fogtam, hogy mi történik, csak valamilyen mély, állatias ösztöntől vezérelve elkezdtem kefélni a száját! Vonaglottam a kezei között, mint egy kígyó. Hihetetlen, fantasztikus új élmény volt ez, semmihez sem fogható! A kiéhezett makkomnak megváltás volt, számomra mámor, a legfantasztikusabb kéjérzet, amit valaha éreztem! Forró, szűk és nedves! Nyelv, száj, torok! A fura hangok, amik a szájából és a torkából jöttek, miközben intenzíven mozogtam benne csak még izgatóbbá tették a helyzetet! Körülbelül egy percig tarthatott az aktus! Még ez is nagyon soknak tűnt, hisz azt hittem, hogy magától fel fog robbanni a farkam a szekrényben, de csak most szembesültem vele, hogy a szopás nem olyan intenzív dolog, mint amikor magamnak verem ki. Fater, mikor látta, hogy jövök, újra bekapta az egészet tövig és úgy szorított a seggeménél fogva magához, ahogyan azt anyámmal csinálta kefélés közben! Beletúrtam a hajába, a szemem felakadt, az egész testem megfeszült az élvezettől és csak spricceltem a forró anyagot a szájába. Néhány csepp gecit láttam a szája szélénél kijönni! Amikor élvezés után még az egész testem remegett az élménytől, ő megspékelte azzal dolgot, hogy megmutatta a gecimet a szájában, majd lenyelte. Én cserébe lesmároltam őt, ő pedig közben letett engem a földre és levette rólam a bilincset! Mire anyám kijött a fürdőből én már újra a saját ágyamban a takaró alatt voltam arra gondolva, hogy ennek tutira lesz folytatása...
Szavazz Te is!

Átlag: 7.31 pont (176 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 t.555 2017. 10. 10. kedd 05:07
Tetszett, 10 pont!
#10 91boy 2017. 06. 4. vasárnap 15:58
Az egyetlen apró bibi a történetben, hogy a végén a kissrác beletúr az apja hajába, de a bilincs csak ezután kerule róla... amúgy klassz smile
#9 barbi81 2016. 10. 8. szombat 20:38
smile
#8 tomm6 2015. 10. 9. péntek 09:51
Szívesen lettem volna a fiú helyében! Nagyon tetszett. A folytatást én is várom.
#7 fisit03 2014. 09. 7. vasárnap 13:10
Nagyon várom a folyatatást már! reméllem, hogy lesz is! nyes
#6 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 12:23
Végül az apja öt is megdugja.
#5 gaborthefirst 2013. 08. 1. csütörtök 23:57
Nem családi, hanem incest ... a kiscsávó a saját apjával ... pfujj!
#4 papi2007 2013. 08. 1. csütörtök 17:29
ez családi sex
#3 gaborthefirst 2013. 08. 1. csütörtök 11:55
Én nem! Ennél ocsmányabbat soha nem olvastam. :-S
#2 genius33 2013. 08. 1. csütörtök 06:49
Hm nem rossz smile Kiváncsi vagyok a folytatásra is.
#1 Törté-Net 2013. 08. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?