JÚN
29
2018
JÚN
28
2018

Szólíts anyának!

hetero, férj-feleség

A férjem nyolc évvel fiatalabb nálam. Nem lényeges dolog, legalábbis szerintünk. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk, összeházasodtunk. Soha nem foglalkoztunk a korkülönbséggel, és mások sem nagyon hozták ezt szóba nekünk. Még csak azt sem kérdeztük meg egymástól soha, nem zavar-e ez a nyolc év? E nélkül is tudtuk, mit válaszolna a másik. Amikor először találkoztunk egy szilveszter éjszakán, harminchárom voltam, amikor elvett feleségül, már harmincnégy. Volt már korábban egy elkapkodva megkötött, zátonyra futott házasságom, neki pedig néhány laza, és talán egy komolynak nevezhető kapcsolata. Ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – imádni való, tökéletes férj lett belőle, bár tudom, hogy ez elfogult vélemény. Nyuszi, mondta nekem egyszer (mert párszor így is szólított), nyuszi, szerintem az életkor számít a legkevésbé, ha két ember jól megérti egymást.

*  *  *

A bosszú

gruppen, anál, leskelődés, bilincs, férj-feleség

Elkövettem egy nagy hibát. Tíz év házasság után megcsaltam a feleségem. Az egyik kolléganő volt a tettestárs, és szinte egyből utána meg is bántam. Aztán pár héttel később a feleségem valahogy megtudta. És ez után bántam csak meg igazán, amit tettem, de jó leckét kaptam, hogy többet ilyen eszembe se jusson.
Egyik nap Kata, a feleségem felvetette, hogy maradjunk otthon kettesben egy kicsit. Régen volt már ilyen, és hát engem sem kellett különösebben bíztatni ilyenre. Szóval péntekre szabadságot vettem ki. Sokáig aludtunk, majd Kata felvetette, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk valami újat. Felcsillant a szemem, mikor elővette a bilincseket. Már nekem is eszembe jutott, hogy megkötözzük egymást, és úgy látszik, Katát sem hagyja hidegen ez a dolog. Szóval gyorsan az ágyhoz bilincselt meztelenül. A két lábamat pedig az ágy másik végéhez kötötte. Fülig ért a szám, de nem sokáig. Ekkor ugyanis felállt, és felhívott valakit.

JÚN
27
2018

Kulcs a "boldogsághoz"

hetero

Nem akarlak titeket untatni, de szükség van egy kis előtörténetre mielőtt a közepébe vágom. Mikor gyermekem megszületett magányra lettem úgymond ítélve(egy kis faluban lakunk távol a civilizációtól), mert a férjem távol dolgozott és ha pár naponta haza jött akkor is dög fáradt volt, nyűgös. Sokszor egész nap a fejembe volt milyen jó lesz vele este ágyba bújni, de ritkán lett belőle valami. Hogy magányomat kissé enyhítsen beregisztráltam egy - két társkereső oldalra, de sok volt a csalódás. Én nem párt kerestem, hanem azt aki újra vissza adja azt az érzést, hogy nőnek érezzem magam. 2 év keresgélés és jó pár csalódás után jött Ő. Egy korai nyári napon ismertem meg ott, pár mondat után közölte, véget ért a munkaideje mennie kell haza, ha folytatni akarom a beszélgetést lépjünk át egy kedvelt közösségi oldalra és ott csevegjünk, én voltam az első nő az oldalról akit meginvitált oda, mert tartott a zaklatástól.

*  *  *

Vetélytársak 4. rész

maszturbáció, tini

Kényelmetlenül fészkelődtem az ülésen. Hiába kenegettem mindenféle kencével, a fenekem még másnap is sajgott. Nem nekem való az anál döntöttem el határozottan, de amikor reggel megláttam Viktort, ahogy a fürdőnacijában, a Porschéjét tisztítja, tudtam, hogy csak kérnie kell, és újra megteszem neki.
Csak nem most. Most ugyanis a rohanó villanyoszlopokat bámulom, és arra várok, hogy a vonat elvigyem Melinda nénihez. Ha nem tudnám, hogy anya nem rajong túlságosan a húgáért – és most finoman fogalmaztam – biztos lennék benne, hogy ez is csak egy újabb trükk, hogy eltávolítson a pasija közeléből. Nagynéném az állomáson várt.
- Szióka nagylány! – Köszöntött, amint meglátott. – Biztos, hogy te vagy az? – Incselkedett. - Csodásan nézel ki!

JÚN
26
2018

Svédtorna 2. rész - Lovagülés derékon

hetero, tini

A másnapi reggelinél kínosabb és gyönyörteljesebb étkezésem sem volt még. Hatan ültünk az asztalnál, én, Vera, mostohaapám, anyám és még két rokonszerűség, mami és fia. Miközben felszolgálták a kaját belelendültünk a beszélgetésbe, a szüleim a nászútról, én a velem szembe ülő „nagynénémmel” szemeztem a srác meg valaki hülye videojátékról dumált, de persze senki nem figyelt rá. Váratlanul egy láb megérintette az enyémet. A puha kis ujjacskák végigsiklottak a combomon. Rémülten néztem fel, de senki nem figyelt. Ahogy egyre feljebb araszoltak, úgy emelkedett a vérnyomásom. Kellett nekem szoknyát venni – átkoztam magam, de már késő volt, Vera kinyújtott lába már a puncim után kutakodott. Nem … nem … soha akartam mondani, de helyette szétnyitottam a combjaim.

*  *  *

Roma Dom

homo

Na hát újra itt vagyok. Most van egy kis szabadidőm ezért folytatnám is a sztorizást. Azt kérdeztétek, hogy voltam-e már roma férfivel? Be kell, hogy valljam, igen! Tudom ez sokaknál kiveri most a biztosítékot, de mielőtt előítéletekbe bocsátkoznánk, elmondanám, hogy is néz ki ez a dolog az én szemszögemből, hátha így másképp fogják látni azok is akik irtóznak a roma emberektől.
Alapjáraton én kimondottan nem vagyok rasszista ez abból is érzékelhető, hogy dugott már meg néger bika is és kimondottan fantasztikus élmény volt. Az igaz, hogy nekem is vannak fenntartásaim a romákkal kapcsolatban, mert lássuk be vannak velük problémák. De mivel ez is a terveim közt szerepelt réges régen, hogy megbasszon egy roma bika ezért már túl vagyok ezen a dolgon és meg kell, hogy mondjam az egyik legjobb élményeim közé tartoznak ezek az esetek. Összesen háromszor voltam köcsöge roma kanoknak.

JÚN
25
2018

Felvilágositás 4. rész

családi, anya-fia, illusztrált

A családban marad...
Na, szóval elindultam Lolótol haza felé, útközben gondolkodtam, hogyan tovább. Mit fog Jutka kérdezni, mit is mondjak, mi is történt. Szerintem tudja. Lehet, hogy meg is beszélték Lolóval. Hmm, minden lehetséges. Igaz is, mi legyen otthon. Itt van Jutka, aki anyám helyett anyám volt és most megbasztam. Igaz, mindketten benne voltunk, meg aztán a körülmények, stb és apám hiánya Jutkának hozta össze, de ez így nem tartható. Mit csináljak most? Na ez jó kérdés, de így nem mehet tovább, de nélküle most semmit nem tudnék, meg aztán ma Lolót sem dugtam volna meg. Na most légy okos. Míg ezen agyaltam, haza is értem.
- Megjöttem - szóltam.
- Ideje volt - szólt Jutka - lehet ebédelni. Leültünk enni. Amig ettünk, kissé ideges lettem. Miért? Jutka nem kérdezett semmit arról, hogy mi történt Lolónál. Olyan volt, mint aki mindent tud. Honnan? Honnan! Lehet, hogy ők ketten főztél ki a mai napot? Minden lehet.

*  *  *

Pókerjátszma hármasban 2. rész

gruppen

Betti már hason feküdt az ágyon, mellette a masszázs-olaj, amit különleges alkalmakkor szoktunk használni. Lekapcsoltam a villanyt, csak a kis asztali lámpa világított halványan, erotikus félhomályba burkolva a szobát.
- Már azt hittem itt hagytok egyedül feküdni! - méltatlankodott - Mit csináltatok ti ott kettesben anyaszült meztelenül?
- Hát... - válaszoltam - Csak ismerkedtünk. De te inkább relaxálj, koncentrálj az érintésekre!
A dereka mellé ültünk két oldalra, Zsuzsival egymásra mosolyogtunk, mint akiknek közös titka van. Izgalmas kapcsolatot alakított ki közöttünk, hogy mi ketten kerültünk ki pucéran a játékból, feltárva egymásnak meztelen testünket.
Nyomtam pár csepp olajt mindkettőnk tenyerébe, majd lassú mozdulatokkal nekiálltunk kedvesem hátát simogatni.

*  *  *