NOV
29
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 17. rész

hetero, anál

Csütörtök
Lorena a műszak vége után, előre megbeszélten, a munkahelyéhez legközelebb lévő buszmegállóban találkozott Sanyival. Együtt indultak a lányhoz a leghamarabb érkező járattal.
Hazaérve ettek valamit, majd ittak egy üdítőt, ami után Lorena zuhanyzáshoz készülődött.
– Elmegyek zuhanyozni – mondta törölközőjét a vállára dobva – Addig készülj fel! – utasította a már otthon megfürdött partnerét mosolyogva, és egy csókot nyomott a szájára.
A lány gyorsan letusolt, aztán mindenhol szárazra törölte a testét, kivéve a combjai között. A közelgő szex gondolatától keletkező, vízcseppekkel keveredett kéjnedveket, szándékosan nem itatta fel.
Teljesen meztelenül lépett ki a fürdőszobából. Nővére nem tartózkodott otthon, szülei pedig ilyenkor már nem szoktak feljönni, ezért nyugodt léptekkel tartott a hálószobája felé.

NOV
28
2017

A férjem figyel rám

gruppen, nyaralás, anál, férj-feleség

A nevem Lívia. 28 éves vagyok, szexinek mondanak. Szerintem is csinos vagyok, talán mellem lehetne kicsit nagyobb. Három éve házasodtam férjem,Ákos, aki 52 éves, és azt mondja, én vagyok az ő elégedetlen kis kurvája, Én nagyon imádom őt. Szexuális életünk nagyon izgalmas, sok szokatlan és lehetetlen helyen szeretkezünk, mindig bátorít vetkőzzem le gátlásaimat. Élvezzem a szexet. Különleges volt számomra, az élvezet filozófiáját megismerni, és az asszimmetria gondolata a szexben. A szerelmi szeretkezésből lassan átjutottam az élvezeti szex birodalmába. Két éve voltunk már házasok, amikor barátja András egy 40- es fickó, az Adrián, vitorlázásközben csatlakozott hozzánk, hogy fűszerezze a szeretkezést számomra. Óriási élmény volt orgazmusból zuhantam orgazmusba és amikor a két farkat megéreztem, két lukamban a csillagokban éreztem magam. Nem tudom összehasonlítani semmivel csúcs érzés volt.

*  *  *

Melegek története – Lóri és a többiek

homo

Bevezető: Ez egy nem valós történet, ami egy meleg életét mutatja be. Az élettel való esetleges egybehangzás teljesen véletlen
Az Egy meleg élete című sorozatom kiegészítése egyetlen történetben, melyet 2 részre bontok!
I. Lóri életének végkifejlete
Lóri életében ugyan 7 hónap eltelt egy újabb kapcsolatig. A párját (Zolit), egy vendéglátóhelyen ismerte meg, ahol az „első” randevúik is zajlottak. A férfi 18 hónappal volt idősebb Nála. Ez a kapcsolat gyorsan (kb.) mindegy 3 hónap alatt révbe ért és további 199 hónapig tartott. A „fiatalabb” férfi 53 éves 11 hónapos, míg az „idősebb” férfi 55 éves 5 hónapos volt, amikor megismerkedtek. kb. 3 hónappal az „első randi” után már fel is vetődött az összeköltözés lehetősége. Amely párnappal később Zolinál meg is történik. A következő 16,5 év remekül zajlott közöttük.

NOV
27
2017

A nagypapa nagyon gazdag 2. rész

családi, anál, vibrátor, tini

Tompa fejfájásra ébredtem. Ezúttal szerencsére a saját ágyamban. Kibotorkáltam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. A langyos víz felfrissített és lassan fejem is kitisztult. Emlékképek villantak, de nehezen tudtam összerakni őket. Megdugott a saját nagyapám! – villámlott belém hirtelen a felismerés. Meredten bámultam a rózsaszín csempét. Mi lesz, ha kiderül? Mi lesz, ha anyám megtudja? Bűnös vagyok. Egy ribanc. Egy… . Élveztem. Nem kell szégyellnem a vágyaimat! A szüleim elmehetnek a francba! Bármikor újra megtenném! – kiabáltam a csobogó víznek.
Ebben a harcias hangulatban törülköztem meg, kaptam magamra a köpenyemet és robogtam le a konyhába reggelizni. Alexa, miniatűr otthonkájában a mosogatógépnél ügyködött. Nagyapám kávéját kortyolgatta. Amint meglátott, felállt, mellém lépett és megcsókolt. Egy szempillantásra meghökkentem, de aztán győzött a bátrabbik/erkölcstelenebbik énem és átdugtam nyelvemet a szájába.

*  *  *

Home video

hetero, iroda

Kiküldetésben voltam az egyik budai irodaházban az egyik munkatársam helyett, és az irodaház folyosóján fel, s alá sétálgatva a pontos feladatokról érdeklődtem a telefon másik végén lévő munkatársamnál. Iroda átalakítások miatt mozgásérzékelőket és kamerákat kellett áthelyezem, mert a rekonstrukciókat követően néhány kamera és mozgásérzékelő nem a megfelelő teret figyelte.
Mivel az ilyen munkákat az iroda nyugalmának megóvása érdekében csak munkaidő után lehet elvégezni, nagyon meglepődtem, amikor egy irodai dolgozó jött velem szembe folyosón. Egy gyönyörű női alkalmazott.
Alacsony termete, barna, hosszú, egyenes haja, a fehér lenge blúz alatt megbújó mellei, és a rövid szoknya által alig takart lábai elkápráztattak, ezért hosszasan bámultam, miközben elhaladt mellettem.

*  *  *
NOV
24
2017

A nővérem, barátnője és én

családi, anál, leskelődés, tini

Balázs vagyok most 25 éves.
Szeretnék elmesélni nektek egy kis történetet, ami 17 éves koromban esett meg velem.
A családom édesanyámból(45), édesapámból(49), a nővéremből(Réka 18) és belőlem(17) áll, szűk keretek között.
A történet egy tűzforró júliusi napon játszódik, kertes házban lakunk vidéken egy kissé puccosabb környéken. A nappaliban ültem nővéremmel mikor a szüleink elénk jönnek és közlik velünk hogy elmennek nyaralni Spanyolországba 3 hétre.
Amit érdemes tudni a nővéremről hogy minden fiú rávolt állva a suliban és vagy 9 ezer követője volt facebook - on, meg hasonló közösségi oldalakon. Minden nap edzett fenékre, járt futni és olyan teste volt hogy azt mindenki meghajtotta volna, arcra is gyönyörű volt, de ami különösen kitűnt az formás feszes feneke volt. Főképp cicanadrágban és picsagatyában járt.

*  *  *

Hattyúdal

hetero

Muszáj újra látnom. Muszáj eggyé válnom vele. Újra. Általa vagyok nő. Ő formált. Ő mutatta meg, mi a szerelem. nem a lelki síkú, hanem a véres, az állati. A testi. Az érzéki. Soha nem fog megváltozni az érzés. Szerelem, vágy = D. Kísértem a sorsot, kísértem őt, és ő engem. Vágyom rá. Mindig. Örökké. Ő a férfi-képem, ami örökre belém égett. Érezni akarom a csókját. Az ajkait. Amint a nyelve erőszakosan utat tör a számban. Amint vadul harapja az ajkaim. Amint levetkőztet és kóstol. Amint két kezébe fogja a melleimet és sóvárogva falja őket. Amint reszket a teste a vágytól. Amint feszül a nadrágja a hatalmas erekciójától. Látni, érezni akarom, mennyire kíván. Kioldom a nadrágját, elétérdelek. Nem tud megszólalni a meglepettségtől, nem ilyennek ismert. Nem tudja, hogy ez a nő már nem az a lány, akit ő évekkel ezelőtt ismert meg és avatott fel. Ez a nő már nagyon is tudja, mit akar.

*  *  *
NOV
23
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 16. rész

hetero

Hétfő
Szabi az ágyon hasalva, Lorena combjai között mozgatva fejét, nyalta a nő punciját. A srác még vasárnap este ment át partneréhez. Éjjelig szexeltek, aztán a fiú a lánynál maradva töltötte az éjszaka hátralevő részét. Ébredés után Lorena reggelit és kávét készített maguknak, majd fogmosás után visszatértek az ágyba, hogy lenyomjanak egy délelőtti menetet is.
A férfi alulról felfele haladva kényeztette a vaginát, közben párszor a szájába véve szopkodta a nő nedves nagyajkait. Lorena a srác nyelvének ritmusára mozgatta a csípőjét. Már majdnem teljesen ráhangolódott a nyalásra, mikor Szabi megállt, és felemelte a fejét.
– Próbáltad már a 69-et? – kérdezte.
– Nem, még nem – felelte a lány.
– Akkor gyere rám! – szólította fel a partnerét Szabi, majd háttal Lorena helyére feküdt. A nő átvetette bal lábát a fiú mellkasa felett, és négykézláb helyezkedett el fölötte.