FEB
27
2018

Dia bugyija

hetero, vibrátor

20 évesen mikor az embernek nincs, barátnője nagyon sok perverz dolgot kipróbál, hogy izgalmasabbá tegye a masztizást. Én is így voltam ezzel. Az egyik kedvenc módszerem a használt bugyik voltak. Így lehettem a legközelebb egy szaftos puncihoz. És mivel limitált a hely ahonnan ilyen bugyit találhat az ember én is itthon keresgéltem.
Diával ketten laktunk egy házba. Ő anyu barátnője volt egy tipikus 40-es szexi nő. Mindig kiöltözve, elegánsan, formás dekoltázs, harisnya, stb. ahogy kell. A férfiakkal viszont kicsit úgy volt mint én a csajokkal. Kereste az igazit, de nem találta. Nem kerestem sokat épp ezért laktam vele együtt. Neki tetszett, hogy egy fiatal sráccal lakhat együtt, aki minden szaván csüng én pedig ingyen laktam ott és tényleg jó fej volt.

*  *  *

A fürdőző srác

homo

A nyár csodálatos, a napfény, a természet, a forróság és persze véget nem érő bulik mindenhol. Boldogabb időszak nem is lehetne ugye? Kivéve ez a nyár! Életem legrosszabb időszakát elem éppen, akiknek pedig jobbá kellene ezt tenniük, csak belém rúgnak. Kezdem megszokni, az életem romokban hever, így már nem is fáj annyira, viszont most már tényleg ideje lenne, hogy történjen valami jó is még mielőtt feladom.
Ezek és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben akkor is, amikor eldöntöttem, hogy egy kis pihenésre van szükségem, különben megörülök.
Jelenlegi helyzetemben nem vágyom semmi másra csak minél messzebbre kerülni és kilépni ebből a sok szarból, ami most egyszerre a nyakamba zúdult, éppen ezért döntöttem úgy pár hete, hogy elutazom egy wellness hétvégére.

FEB
26
2018

Erzsébet 4-5. fejezet

családi, anál, szobalány/lakáj, testvérek

Az ablakon beszűrődő reggeli világosság ébresztgetett gyönyörteli álmaimból, majd eszméltem megriadva, elaludtam! Épp hogy rendbeszedtem magam, kopogtattak az ajtón. Mire a szívem hevesen kezdett verni, vajon ki lehet?
A személyzet egy számomra eddig ismeretlen tagja közölte velem, hogy a gróf úr meghagyta, hogy amint a kisasszony készenáll, átszállíttassék az úr erdélyi rezidenciájára. Meglepetésként ért, de második gondolatra már nem is annyira, hiszen megszokhattam volna, hogy az utóbbi időben semmibe vesz, szinte levegőnek néz. Pedig annyira vágytam már haza, az otthonom egyszerűsége ellenére hiányzott.
4. fejezet - Vadászház
Hosszú és fárasztó utazást követően, unalmas és magányos napok, hetek következtek. Unalmas esték, korai lefekvés, én pedig csak vártam és vártam, de mindhiába, se üzenet, se hír nem érkezett felőle. A tavasz napsugarai, a zöldellő táj, a csicsergő madarak elhesegették bánatos gondolataimat.

*  *  *

Osztálytalálkozó 2. rész

gruppen

Mire felébredtem, már világos volt. Ellentétben a tegnappal, síri csend honolt a környéken. Elégedetten nyújtóztattam ki a tagjaimat, amik bágyadtan tiltakoztak. Oldalra néztem, de az ágy üres volt. Enyhe csalódottsággal másztam ki, és a kötelező fürdőszobai kör után a konyha felé vettem az irányt. Sehol senki, minden csukva. Már épp nyitottam a szám, hogy megkérdezzem, van-e itthon egyáltalán valaki, amikor egy cetlin akadt meg a szemem.
"Elugrottunk vásárolni, csók: N."
Az órámra pillantottam: fél egy. Ideje ránézni a telefonomra, illetve előbb megkeresni, hiszen két napja volt a kezemben utoljára. Első próbálkozásra meglett: valaki a táskámba tette. Gondolatban dobtam egy csókot "valakinek" és előkotortam a töltőt. Ahogy bekapcsoltam, valóságos üzenetáradat indult meg. Szilvi... Amióta elindult innen a kocsival, még csak nem is gondoltam rá.

*  *  *
FEB
23
2018

Párom húga és én

hetero, tini

Egy nyári délutánon mikor volt párom már indult melózni akkor toppant be az ajtón a húga, Kitti. Tánc tanfolyamról ért haza. Páromtól elköszöntem és becsuktam az ajtót. Mindig ráfordítottam a reteszt most is így tettem. Jobb a biztonság címmel. Ekkor még semmi nem volt és halvány gondolatom sem volt arról ami később megtörténik.
Vissza mentem a szobába felültem az ágyra és olvastam tovább. Néhány perc elteltével Kitti jött be a szobába és mosolyogva kérdezte.
- Megmutathatom mit tanultunk ma tánc órán?
- Persze, mutasd nyugodtan. Vágtam rá a választ kissé csodálva a kérdését.
Mivel hip-hop táncot tanult betettem egy ilyen válogatás cd-t a hifibe. Elkezdődött a zene. Lassan de egyre biztosabban kezdte rázni magát a kislány. Kitti még csak 17 éves volt.

*  *  *

Rita triplán szereti

gruppen, anál

“Gyűjtögetsz? :)”
“Mire gondolsz?”
“Tudod te azt! Mint a múltkor.”
“Ha akarod.. :)”
“Jó lenne.. Tetszett... :)”
“Aha, nekem is úgy rémlik.”
“A héten nem érek rá, de jövő héten talizhatunk.”
“Jól hangzik, addig gyűjthetek jó sokat... %)”
“Az a jó, ha jó sok.. Szeretem.”
“Én vmi máson törtem a fejem...”
“Mi az?”
“Meglepetés”
“Azt is szeretem. De azért elárulhatnád!”
“Akkor nem lenne meglepetés”
“Nnnna, lécciléccci”
“Először kikötözlek...”
“Minek, úgyis azt csinálsz velem amit csak akarsz. Mondtam én valamire nemet? :)”
“:) Ez igaz! Izgató, azért.. :)”
“Hm, megfontolom. Aztán? Elfenekelsz?”
“Azt szeretnéd?”
“Gondoltam már rá, igen.”
“Lehet...”

*  *  *
FEB
22
2018

Szobacsere - Lisa és Ashton

hetero, nyaralás

[Lisa]
- Hol lehet már? – kérdeztem az üres szobától, de persze nem jött válasz, csak a szomszédok vihorászása hallatszott át, és egypár nyögés hangja, melytől még inkább nem bírtam magammal. – A francba, ilyen nehéz ide találnia? Ennyi erővel már egy vadidegennel is ágyba bújnék, - közben a szomszédban még erősebbre vették a hangerőt, melybe egy férfihang is vegyült, éreztem, ahogy testem kezd beindulni ettől a hangorgiától - ha már a pasim ennyire balfácán, hogy elfelejti hova is kell jönnie.
Majd megfordultam az ágyon az átlátszó piros selyem köntösömben a hátamra, hogy addig is elérhetetlen távolságban legyen a kezeimtől az egyre nedves hüvelyem. Lábaim a levegőben fel-le mozgattam és vártam mikor lép be valaki az ajtón, hátra néztem az éjjeli szekrényen lévő órára. 9 óra múlt 5 perccel és még Brandon sehol, azonnal a táskámért nyúltam az ágy mellett, kivettem a mobilomat, de se egy sms-t se egy hívást nem kaptam tőle.

*  *  *

S/M történet

s/m, férj-feleség

Fél év telt el, hogy Krisztával akaratunkon kívül részesei lettünk egy nem kívánt szexuális élménynek . Azóta már többször szeretkeztünk, de észre vettem, hogy Kriszta nem élvezi úgy, mint korábban. Sokat gondolkodtam a dolgon, míg végül úgy döntöttem, hogy megkérdezem tőle mi a baj. A választól majd hanyatt estem. Kiderült, hogy Kriszta azóta sokszor gondolt arra, hogy milyen is volt az mikor egyszerre többen kefélték, illetve amikor dugás közben vertek minket. Eltartott egy - két napig mire leülepedett bennem, amit mondott, és újra leültem vele megbeszélni a dolgot.
Végül megállapodtunk, hogy kipróbáljuk a szex s/m változatát, de csak addig elmenve ameddig mindkettőnk akarja. És ekkor ért a következő meglepetés, mert Kriszta a szekrényéhez lépve egy dobozt vett elő, amiben különféle bőr szíjjak, ruhák és egyéb eszközök voltak.