A+ A-

A nevelt fiam és én

Műszaki rajzolóként dolgoztam egy tervező intézetben és éltem egy 19 éves lány gondtalan életét, a munka mellett sportoltam, szórakoztam, fiúztam.
Egy nap új mérnök került hozzánk. A jóképű, 30 - as férfiről a lányok hamar kiderítették, hogy felesége összeállt egy afrikai diplomatával, elválásukkor lemondott a férj a javára fiukról, akit most egyedül nevel.
Nekem hamar megtetszett a csendes, udvarias ember és csakhamar észrevettem, hogy én sem vagyok közömbös számára. Néhány hónap, s ahogy mondják, fellángolt a szerelem és én nemsokára Tamás boldog felesége lettem.
A 8 éves Tomival rögtön összemelegedtünk, és nagy egyetértésben éltünk hármasban, sőt kezdtünk gondolkodni, hogy négyesben még jobb lenne. A boldogság azonban nem tartott soká.
Tamás súlyos beteg lett és egy évi szenvedés után, nagyon fiatalon meghalt. Halála előtt csak arra kért, hogy neveljem fel Tomit, ne adjam oda senkinek. Nem volt nehéz megígérni, mert nagyon megszerettem a kisfiút, aki szintén egyre jobban ragaszkodott hozzám.
Az évek rohantak és én igyekeztem Tamás végakaratát teljesíteni. Sokat dolgoztam, de ügyeltem, hogy Tomira mindig legyen időm, még annak árán is, hogy emiatt a szexre is alig jutott lehetőségem, pedig fiatal testem sokszor követelte jogait. Hosszú reggeli futásokkal próbáltam energiáimat lekötni.
A 15 éves Tomiból remek fickó lett. Már elérte apja magasságát, jóképű, értelmes, szelíd, de otthonülő fiúvá vált.
Nem anya - fiú, hanem haveri viszony jellemezte kapcsolatunkat. Így nem okozott problémát serdülése sem, nyugodtan öltözött - vetkőzött előttem és én is zavar nélkül mentem be a fürdőszobába ha fürdött és nekem valami keresnivalóm volt ott. Elismeréssel láttam, hogy sűrű szőrzete közül már tekintélyes méretű farok himbálódzik.
De én is nyugodtan forgolódtam előtte a kis lakásban egy száll bugyiban, bár észrevettem, hogy egyre többször les annak két szélén kikandikáló göndör szőrzetem felé.
"Kíváncsi a gyerek" mosolyogtam magamban.
Különösen a hétvégéket szerettük. Szombaton kitakarítottunk, két napra megfőztem és a vasárnap a nagy beszélgetések, játékok és pihenések napja volt.
Egy ilyen vasárnap reggel a késői felkelés után lezuhanyoztam és amíg Tomi is a fürdőbe volt, magamra kapva férjem egykori pizsamakabátját, mely olyan hosszú volt nekem, hogy bőven eltakarta tangámat is elkészítettem a konyhában reggelinket. A meleg nyárban Tomi is csak egy gatyát vett fel és reggeli után a szobámba mentünk beszélgetni. Én visszabújtam ágyamba, Tomi pedig az ágy végén kuporogva mesélt, majd jókedvünkben nagy párnacsatát rendeztünk.
Egy hirtelen mozdulatnál azonban kabátom gombja lepattant és a szétnyíló kabátból kibukott a két kemény cickóm. Egy pillanatra mindketten megdermedtünk.
Máskor is látta már, de így "testközelben" valahogy más volt. Tomi arca kipirult majd furcsa hangon megszólalt:
- Megpuszilhatom?
Mielőtt bármit mondhattam volna odahajolt, egy gyerekesen lágy puszit lehelt mellemre, majd hirtelen beleharapott.
- Te ez fáj, mondtam és magamat sem értve szájába tettem mellem bimbós részét.
Tomi lelkesen szívta.
Melegség öntött el, éreztem amint bimbóim mereven ágaskodni kezdenek Tomi szájában.
- Elég volt, lihegtem, de nem volt erőm elhúzódni.
Hirtelen érzem Tomi meleg, nedves tenyerét tangámból kidomborodó fenekemen.
Erősen megmarkolja és közelebb húz, miközben mohón tovább szívja egyre jobban duzzadó cicimet. Combomhoz ér nadrágjának feszülő merev farka. Érzem, hogy pinám nedvesedni kezd, Halántékom lüktetett, gondolataim rendezetlenül zakatolnak agyamban. Megoldást kell keresnem!
Eltolom magamtól,s megfordulok, hogy megszabaduljak rámtekeredő, mozgásomat gátló pizsamakabátomtól. Majd visszafordulok és egy határozott mozdulattal lehúzom Tomi nadrágját. Elhűlve látom mereven álló hatalmas faszát melyet eddig csak nyugalmi állapotban láttam.
Hatalmas a mérete, de különösen a vastagsága ami fantasztikus.
Megmarkolom és kezemmel finoman húzogatni kezdem,hogy így elégítsem ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (247 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#32 veteran 2017. 01. 11. szerda 13:22
Tetszett.
#31 feherfabia 2016. 07. 22. péntek 06:20
Nagyon jó!
#30 vakon53 2015. 12. 22. kedd 10:43
Lennék énis a Tomi hellyébe szivesen!

10 Pont!
#29 zoltan611230 2014. 11. 24. hétfő 16:54
#28 zsuzsika 2014. 10. 29. szerda 07:41
Jó.
#27 listike 2014. 01. 16. csütörtök 07:50
Nagyon tetszett.
#26 A57L 2013. 07. 24. szerda 04:28
Aranyos.
#25 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:04
Jóféle. smile
#24 sihupapa 2008. 09. 26. péntek 00:23
fekszipapa.Te mindig ilyen undok vagy?
#23 faszimádóanyuka 2008. 08. 26. kedd 15:13
A férjem fia (azaz a mostoha fiam) engem is kefélgetett, lebuktunk azóta többször 3-asban csináljuk a srác jobban bírja , mint az apja , dehát van közöttük 22 év korkülönbség ez nem csoda .Én nem tartom betegesnek , úgyanis nem vagyunk rokonok ,ezért nem is férfertőzés , akár össze is házasodhatnánk. Kívánomminden 50 fölötti asszonynak probálja ki a huszon éves faszt , nincs annál jobb , pláne egyszerre az idősebbel , a férjem míg elélvez , a "fiam" 3-szor robban .
#22 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 10:56
kőzepes
#21 konzul 2008. 04. 6. vasárnap 12:45
észbontoan jo...nem azt értem ezallatt hogy anya s fia ugy mint nő és fiu.mert a másik értelemben,beteges...
#20 koko 2007. 12. 27. csütörtök 01:13
A volt anyóssomat kellet hetenként többször is meg kefélni mertaz apóssom idő előtt meghalt és már a temetésén szemet vetettem rá.Megfogadtam hogy valahogyan meg környékezem még ha el kell miatta válnom is az sem riaszt vissza.A párom sokat éjszakázott mert az egészségügyben dolgozott,talán még ott is van.Eléggé jó viszonyba voltam a mamival.Az egyik este tv-nézés közben meg kinált egy itallal és koccintottunk átkarolt és szájon csókolt, egy nyelves puszival.Magához szoritott és smároltunk.Kérdezem tölle mire véljem ezt a szenvedéjes csókot tudnia kell hogy a lánya a feleségem.Tisztába vagyok vele az egy dolog sugta a fülembe.És ha rájön? Egy nő megérez mindent mondom meglepetten.Arra megesküszöm hogy nem tud meg semmit mondja.Felugrott a fotelből és bezárta az ajtót kulcsal, és a köntöst ledobta magáról.Láttam én már többször is mesztelen mikor véletlenül rányitottam stb,stb. de ügyet nem vetettem ugy rá mert élt az apóssom.De most mikor meg láttam a fekete csipkés kombinétban ami a térdéig ért,és a fekete tanga bugyit rajta amiben előttem mozgott,rá jöttem hogy ő előre készült rá.Tudta hogy a fekete női holmik a kedvenceim és izgulok rá mert,töbször megkértem hogy vásároljon a lányának fekete bugyikat stb. Mert ezzel akarom meg lepni a lányát.és én kifizetem az ajándékot.Ahogy ültem a fotelban oda ugrott és szabályosan rám mászott és,lehuzta róllam a pólót,és elkezdett csókolgatni.Ezzel beindult a gépezet, szabályosan bekattantam ahogy simogattam a gömbolyü kemény fenekét, és a melleit.És sziszegte a fülembe akarlak, érted akarlak és mindig hangosabban hogy akarlak, és kivánlak.Gyorsan megszabaditottam a kombinétól meg a bugyijától és rá ült a farkamra és ugy lovagolt mint a cirkuszi ló, és szabályosan nyeritett mikor vonaglott.Közben kezelésbe vette a nyakamat a fülemet stb, mondom a nyakamat ki ne szivjad mert akkor bukta van.Vigyázok szivem suttogta a fülembe.Ügyeltem rá hogy az aktus minnél tovább tartson hagy élvezze a sex örömeit és ez lett a végzetem.Az aktus végén mindig mikor elélvezett egy hatalmasat üvöltött és igen,igen ez kell nekem csak is ez üvöltötte hosszant.Majd le nyomtam a vállát a farkamhoz és be adtam a szájába a farkamat.Előbb ellenkezett de megértette hogy igy lehet csinálni.Szopjad keményre és folytassuk suttogtam a fülébe és közben a csiklójával foglalkoztam.Mikor bekeményitette a farkamat irány a szőnyegre és egy hatalmas dugást vittün véghez és át mentünk franciázásba, szopás, nyalás, csak a seggét nem engedte meg dugni.Minden esetre nagyon tetszet neki is meg nekem is.Mondta is hogy irigylem a lányomat mikor vonaglik mert szokta hallani,mivel a szobánk egymás mellett van.És több éven keresztül volt kapcsolatunk hol este hol nappal mikor hogy dolgozott az asszony.Való igaz ott is helyt kellett állni de, az anyja valahogy rámenősebb volt.
#19 pölös 2007. 11. 16. péntek 15:27
Szüleim válása után apám egy 9 évvel fiatalabb szexbombát vett el. Tetszett nekem és amikor a 40 éves szülinapját ünnepelte apám felesége, akkor 19 évesen megkeféltem! Nagyon jó volt vele az ágyban!
#18 kellenek 2007. 08. 2. csütörtök 17:38
Egyszer elolvasható
#17 oh-yeh 2007. 07. 16. hétfő 21:15
azért egy frikai lajhárral elhagyta....az jobban tetszett volna..
#16 SI 2005. 07. 31. vasárnap 18:31
Csak az öregedő pasiknak van kicsi és puha farkuk.
A fiataloknak, nagy, vastag, kemény, folyamatosan álló, szinte azonnal izgatható a farkuk.
Kér hogy a féfiak 35 felett elvesztik ezeket a tulajdonságokat. :-(
A történet jó, a vége kicsit gyors lett.
Lapzárta volt? :-)
#15 medver 2004. 08. 17. kedd 06:35
Egyzer
#14 Kaldy 2002. 07. 14. vasárnap 20:25
Annyira nem rossz!
A vége nagyon elnagyolt és kicsit részletesebben is le lehetett volna írni!
Egyszer el lehet olvasni!
#13 Mynock 2002. 07. 12. péntek 21:52
En nem ertem.Minden tortenetben serdulo fiuknak hatalmas farkuk van es ugy kefelnek mitha mar profik lennenek.Vagy csak nekem volt mostoha gyerekkorom?