Egy karrier kezdete 1. rész

Szavazás átlaga: 8.19 pont (74 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 4.
Hossz: 13 967 karakter
Elolvasva: 1 060 alkalommal
Adél hátradőlt a székében, miközben átnézte az önéletrajzot. A nagyvállalat igazgatója volt, de minden munkája közül a gyakornoki jelentkezések jóváhagyása volt a kedvenc feladata.
– Lenyűgöző önéletrajz. Az külön tetszik, hogy a szabadidődben időnként közösségi  jótékonysági munkát is végzel. – mondta.
Az íróasztal túloldalán Linda, egy aranyos külsejű egyetemista ült. Tágra nyílt szemű és friss arcú volt. Tökéletes testtartásával a „jó lány” megtestesült definíciójának tűnt.
– Köszönöm! – mondta büszkén a lány.
– A nyári szünetet a gyakornokomként szeretnéd tölteni. Miért?
Linda megköszörülte a torkát, mielőtt felelt:
– Mert azt hiszem, ez egy nagyszerű lehetőség a tanulásra. Remekül teljesítek a szervezési munkákban és az alantasabb irodai feladatokban. Nagy szolgálatára lehetek.
– Tegezz nyugodtan! Nem szeretnéd inkább a családoddal tölteni a nyarat?
– Megértik, hogy nagy lehetőség lenne egy ilyen vállalatnak dolgozni.
Adél elmosolyodott.  
– Ambíciózusság... Szeretem. Hasonlítottam rád a te korodban. Én is ambiciózus voltam. És bármit megtettem a siker érdekében.
– Ezt bóknak veszem!
– Utánanéztem egy kicsit a hátterednek. Úgy hallottam, hogy volt egy kisebb ügyed az egyetemen.
Linda önbizalma hirtelen eltűnt. Az arca kimerültnek tűnt, a szeme pedig elkerekedett.
– Ezt hogy érted?
– Pontosan tudod, hogy mire gondolok. A gólyabál utánra. Annyira romlott lány voltál, hogy még fegyelmi tárgyalás is fenyegetett. Szoros kapcsolatot tartunk az élvonalbeli egyetemekkel. Forrásaink jól tájékozottak.   – válaszolta Adél szinte vidáman.   
Linda ajka megremegett.  
– Nem vagyok olyan! Csak egyszer fordult elő. Még soha nem voltam ilyen bulin. Ha nem volt tervben, hogy megkapjam a gyakornoki pozíciót, akkor miért kérted ezt a találkozót?
– Ki mondta, hogy nincs tervben?
– Nem utasítod el a jelentkezésemet?
Adél megrázta a fejét.  
– Nem. A magánélet mindenki saját dolga. Nem bánom, ha rossz lány vagy.
– Nem vagyok rossz lány! Csak hibáztam. Borzalmas hiba volt. Soha többé nem csinálok ilyesmit!   – mondta Linda erősen védekezően.  
– Hiszek neked! Olyan édes lánynak nézel ki. A cégünk azonban óriás a vállalati világban. Milliárdokkal foglalkozunk. Ilyen hatalommal megköveteljük alkalmazottainktól a bizalmat. Ha nincs bizalom a vezetőség és az alkalmazottak között, akkor nem lehetünk sikeresek. Érted?
– Igen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.19 pont (74 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. február 27. 11:05
#23
Kár, pedig azt hittem van még egy szerelmes rajongóm :( :D
1
Ez egy válasz Titti 2024. február 26. 13:02-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 26. 13:22
#22
Kedves Bacsy!

Bocsi, hogy itt ömlengek a te írásod alatt. Megpróbálom jóvá tenni a bűnömet. 😀
A stílus tetszik, bár furcsa, hogy nem hiányolta senki az igazi akciót, másutt bezzeg szóvá teszik. Ez nyilván nem a te hbád. Ilyenek az olvasók. 😀
Az mindenesetre nagyon előremutató dolog egy cégvezetésben, hogy már a nyáron megtervezik a szilveszteri bulit és gyakorolnak is rá. Ez sem hiba, csak érdekesség.

– A nyári szünetet a gyakornokomként szeretnéd tölteni. Miért?
– Jó! A cégünk éves szilveszteri bulit tart az irodában. Néhány héttel később választás lesz. Ezért szeretnénk megörvendeztetni bizonyos részvényeseket.

Egyébként a történet jó. Gratulálok hozzá. 
Csak mert az kekeckedés lenne részemről, ha azt is megemlíteném, hogy több fért volna bele, hisz én is írtam már rövidebbet. De itt talán elfért volna a több.
1
Titti
2024. február 26. 13:02
#21
Utána néztem és akár igazad is lehet. Ugyanis ezt találtam az ömlengés szó értelmezéséről:
ömlengés főnév 
Az ömleng igével kifejezett cselekvés, megnyilatkozás; az a tény, hogy valaki ömleng; lelkes, elragadtatott, érzelmes, bőbeszédű áradozás; túláradó, hosszas ömledezés. Költői, szerelmes ömlengés. 
Ennek eredménye: érzelmes bőbeszédűséggel mondott, áradozó beszéd. 
Kegyelmed egyedül rám vesztegeti ömlengéseit, pedig még itt más valaki is van. (Jókai Mór) 
Nem volt arra időnk, hogy ömlengésekkel édesítsük … szerelmünket. (Csiky Gergely)

Háát... A bőbeszédű az tutira igaz. 😊 A szerelmes nem, de attól még igazat adok. 
Szeri
2
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 15:40-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 25. 19:55
#20
Drága Főszereplőm! Nem tudok magamhoz térni attól a felismeréstől, hogy szerelmes vagyok beléd. Bevallom régen nevettem ilyen jót, mint akkor, mikor ezt olvastam. Ez plussz pont, hogy humorod is van. Te igazi vagy? Az életben is ilyen vagy, vagy csak az internet névtelen homályában? Az igaz, hogy általában a főszereplőimet nagyon szeretem, de csak a szerelemről szóló történetekben. Amit rólad írtam az inkább egy s/m sztori, de hagyjuk is, hiszen nem ismerheted.  Az írók lelkét akkor óvom, ha jót írtak, ha érdemtelenül vannak lepontozva. Azt elárulod nekem, hogy mi egyéb gondod van Évával? Kíváncsivá tettél.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 14:35-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 25. 15:06
#18
Akinek nem inge... Sajnálom, hogy így jött le neked. 
Az ömlengés sem az aminek látszik. 😀
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 12:44-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 14:35
#17
Mert nem is tudnád, mivel nincsennek annyian. Neked mások is beszóltak, azokat miért nem kéred számon? Nekem is sokan beszóltak, én mondjuk emiatt nem akartam innen elmenekülni. De sokszor dicsértelek is, ezt miért felejted el ilyenkor? 
Tudtam, hogy én vagyok a sztorid főszereplője. Nyilván szerelmes is vagy belém, azért foglalkozol mindig velem :D Régebben is volt, hogy pozitívan reagáltam.  
Mások helyett nem kell megsértődnöd. Andreasba amúgy most hol álltam bele? Neki is sok ellentmondása volt ezen az oldalon. Amikor láttam egyet, akkor mindig rászóltam, és talán emiatt, mostanában ebből visszavett. Újabban Éva kezdte el ezt, de vele egyéb gondom is van. 
Óvod az írók lelkét? Cuki vagy. Amikor engem savaztak kezdettől fogva, akkor miért nem vettél a szárnyaid alá? Vagy azt a rengeteg más írót?
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 25. 14:03-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 25. 14:03
#16
Jake Kedves!  Nem szeretném sorolni azokat, akiknek beszóltál, közöttük nekem is nem egyszer. Volt egy időszak, amikor a támadásaid miatt azon gondolkodtam, hogy eltűzök innen. Gyenge voltam a beszólásaid kezeléséhez. Aztán segített az írás. Írtam egy történetet, aminek te voltál a főszereplője, amiben megszelídítettelek. Nem tettem közzé, de azzal, hogy kiírtam magamból, kissé megnyugodtam. Aztán egy ideig hallgattál, de most újra itt vagy, írogatsz. Az igaz, hogy az én mostanában föltett írásaimra kellemes hangnemben szóltál hozzá, ami meg is lepett, de mikor láttam, hogy azért megmaradt a savazós szöveged és Évába, Andreasba beleálltál, akkor írnom kellett. Kérlek! Legyél az a szelíd Jake, akit sikerült megszelídítenem. Amikor beleállsz valakibe, akkor mindig játszd le előbb, hogy te mit szólnál, ha valaki téged így megtámadna és finomíts. Tudod, én ilyen vagyok, féltem Lorenát, féltem az emberek lelkét, óvom az itt írókat, és ha alacsony pontszámot látok, akkor adok 10 pontot, hogy ne érezze rosszul magát, aki írta. Nekem sem kellett volna ennyi mindent leírni, de ezek az érzéseim és szerettem volna megosztani, hogy te is érezz!
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 12:39-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 12:44
#15
Te is több pozitív kommentet kaptál tőlem, erre kötözködést meg gonoszkodást hánysz elém :( Tök jó, hogy te is csak az én negatív kommentjeimet, ”kötözködéseimet” veszed észre. A hosszú ömlengésre pedig kár volt időt fordítani :(
1
Ez egy válasz Titti 2024. február 25. 02:36-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 12:39
#14
Tőled is megkérdem. Ki az a mindenki? És miért csak a negatív kommenteket veszed észre? Azt írta, hogy az olvasottságot nézi, de múltkor, egy állítólag lopott történet alatt a ”szarul pontozással” támadta a szerzőt.

”A számok beszélnek.”

Nem beszélnek a számok. Ez elég primitív érvelés. A minőség számít meg a szubjektív megítélés.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 24. 19:02-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 12:35
#13
Ki az a mindenki? Te meg miért nem veszed észre a pozitív hozzászólásokat? A jó történetekről légy szíves inkább ne beszéljél! A lentebbi kommentemben Éva ellentmondására mutattam rá. Az S/M-be nem kell romantika, persze lehet belevinni.
Miért másokat negatívozol, amikor csak a negatív kommentekre ugrassz rá?
1
Ez egy válasz Kékég 2024. február 24. 17:57-kor írt üzenetére.
Titti
2024. február 25. 02:36
#12
Kedves Jake!

Ne hallgass te senkire, kötözködj csak továbbra is, mert ettől leszel te: Te, még akkor is, ha a gondolataid némelyike, vagy egyike sem tetszik egyeseknek. Ettől lesz az oldal színes, bár talán nem szebb, csak más.

Amiért tulajdonképpen reagáltam az csak annyi, hogy hozzám is szóltál ezzel, mert én is így vagyok vele, hogy néha a pontozást szeretem, néha meg nem. Van amikor az olvasottságát figyelem egy sztorinak, de tudom, ez sem mindig mérvadó. Már csak azért sem, mert egyik sem éri el a 8 milliárdot, márpedig nagyjából ennyien vagyunk ma a földön. Ezt egy statisztikából vettem, ami viszont folyton változik, akárcsak az én ízlésem, hozzáállásom. Tehát az se tud mindenkinek megfelelni, mint ahogy senki sem. Még az ilyen címet viselő írásom sem! Pedig ez logikus és igaz, mégsem. Például a fehér és a fekete a színek között két véglet. Ebből nekem tetszik mindkettő – mondhatnám – de bizonyára nem minden esetre vonatkoztatva. Van akinek a király koronája tetszik, másnak a királyné nyakéke. Mint ékszer mindkettő pénzzé tehető és az mindenkinek tetszetős, mindenki abból él, de van amikor nem az kell. Ha nekem most nem a pénz kell, hanem a szeretet, akkor hiába hordanál elém pénz-hegyeket. Ez talán fordítva is igaz, bár egyik a másikára átváltható „valuta". Ez a feltételezés ugye milyen bugyuta? Szerintem. Mert a pénzért vett szeretet már nem nekem szól, nem engem fog érte szeretni, akit megveszek. Tehát nem igaz? De gondolj csak a Stokcholm-szindrómára, ami ennek ellent mondana! Na meg arra, hogy ha valakit megsimogatok, akkor az azért kapott értéket tortára válthatom, amit megeszek, mert finom. Igaz, hogy akkor is csak a tortát szeretem, nem téged simogatni, de hát ez van. 

Szóval ne tartsd vissza magad, légy önmagad és gonoszkodj nyugodtan bárhol, bárkivel, ha nem tudsz, vagy nem akarsz megváltozni. Nincs értelme önmagad másnak mutatni, mint aki vagy. Viszont jusson eszedbe Ikejás gondolata is, hogy mindig az erősebb kutya b..ik (vagy iszik?)  na meg az, hogy minden erősnél létezik egy sokkal erősebb is, maximum nem találkoztál még vele. 

Én mindenesetre gondolatban most megsimogatlak, hátha hatásos lesz e szeretet, ha a mégse gombra nyomnál közben, akkor persze nem, de az is a te döntésed. Egy másik lehetőségként választhatod azt is, hogy megváltozol és felhagysz a gonoszkodással. Meglátod sokkal több simogatást kaphatsz – ingyen. 
Ingyen? Ó, dehogy! Annak is ára van. Egy olyan ár, ami a te megváltozásod (lenne, lehetne) , ha hajlandó vagy megfizetni. Ezt sokan beilleszkedésnek hívják, mások toleranciának, de mindegy milyen nyelven írom, a lényeg a nyelvelés. Persze ne gondolj rosszra most. Bár az is nézőpont kérdése, hogy kinek mi a rossz. 

Na, mentem aludni, hátha álmomban majd megsimogatsz. Remélem nem bunkósbotot választasz ehhez. Már csak azért sem, mert a bunkósbot már nem te lennél.
Puszi
0
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 24. 12:37-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 24. 19:02
#11
Kedves Jake! Miért kell mindenkibe belekötnöd? Éva596 azt írta, hogy az olvasottságot nézi. A szerinted jobb és izgalmasabb történetet eddig 866-an olvasták és amivel összevetetted az Első állásom története 1. részét 2450-en. A számok beszélnek.
2
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 24. 12:37-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 24. 17:57
#10
Kedves JakeAmazing! Tudod, tudjátok már alig kommentelek, de vannak dolgok mit nem tudok átugrani. Mond, miért kell állandóan mindenkivel kötözködnöd?  Én a szinglijeidet  nem olvastam, de kíváncsiságból belenéztem az utolsóba... Inkább jó történeteket kellene írnod, mint belekötni mindenkibe, mert amit olvastam igen messze volt a jótól, Évához képest. Éva jól ír. Tud s/m, tud igazi erotikát és van benne romantika. Én örülnék ha a lába nyomdokába léphetnék. Talán követhetnéd példám, ha nőt nem tiszteled benne az írásaiba fektetett munkát értékelnéd. Tudhatod magadról vagy nem? Kérlek ne légy ennyire negatív...
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 24. 12:37-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 24. 12:37
#9
Magadnál az olvasottságot nézed, de ha valakit le akarsz szólni, akkor előveszed a pontozást.
0
Ez egy válasz Éva596 2024. február 7. 19:40-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. február 7. 19:40
#7
Kedves Andreas6!
Köszönöm a jó szavakat, a dicséretet. De várjuk meg a folytatást, kíváncsi vagyok hogy fog folytatódni. 
Azt azonban megjegyezném, hogy szexoldalon felrakott szex nélküli történetre 8 pont felett adnak az roppant érdekes. Nagyon sok olyan történetet tudnék felsorolni, amik jó sztorik, bőven van bennük szex is, de nem érték el a 8 pontot sem. Ezért is az olvasottságot nézem, ha egy történetet rangsorolni akarok. Ez az anyag 4 nap alatt 565 olvasót fogott meg, nem valami sok, ha a pontszámához viszonyítjuk.
És még egy apróság. Megszólítottam a szerzőt az előző hozzászólásomban, de arra sem méltatott, hogy válaszoljon. Ebből azt érzem, hogy az én történetemmel való összehasonlítás talált.
0
Ez egy válasz Andreas6 2024. február 7. 18:06-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. február 7. 18:06
#6
Kedves Éva! Szerintem a te írásod sokkal jobb.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. február 4. 08:12-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. február 5. 14:00
#5
Jól indul. Olvasom majd a folytatást is.
1
Éva596
2024. február 4. 08:12
#4
Kedves bacsy! Csak nem olvastad az Első állásom történetét? Mintha annak a parafrázisát olvastam volna. Azonos alapszituáció, csak nálam közvetlenül, itt pedig női felvezetéssel. Nem másolás, a helyzet más, csak az alap, a szopás állásért van meg. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Netán még s/m is lesz benne?
1