NOV
28
2014

André kalandjai Onániában 3. rész - Kati beavatja Andrét

hetero, nyaralás, illusztrált

Miután tetszett neki, hogy apja és Kati is leborotválta szeméremszőrzetét, André másnap azzal kezdte a napját, hogy a lakókocsiban lévő kis mosdóban leborotválta a farka körül serkenő szőrt. Utána lement szokott rejtekhelyére, a kempinget a tengerparttól elválasztó, bokrokkal benőtt dombra.

Jobb híján most is ki akarta verni a farkát, de nem tudta befejezni, mert maszturbálás közben egyszer csak Katit pillantotta meg, aki a dűnén lévő lejárón a strand felé tartott. A nő feléje nézett, de a fiú nem tudta, mennyit látott a ténykedéséből, mert egyetlen szó nélkül ment tovább, mintha ő ott se lett volna. A biztonság kedvéért abbahagyta az onanizálást, és lement a strandon lévő helyükre. Kati egyedül volt.

*  *  *
NOV
27
2014

Egy buja nap

hetero

Mindig korábban ébred, és csendben kioson a hálóból. Persze észreveszem, de visszaalszok, ő pedig végzi a reggeli rutinját; hétvégente friss péksütiért is elmegy. De ma visszabújik. Érzem, hogy fogat mosott, a keze is hideg, ahogy becsúsztatja a takaróm alá. Oldalamon fekszek, és ő finoman magához húz. A vállaimat és a nyakamat csókolgatja, így ébresztget. Finoman a melleimet markolássza, és mély lélegzetekkel szaglássza a bőrömet. Hozzámnyomja a farkát, érzem, milyen kemény. Az súgja, „jó reggelt”. Elnevetem magam: „valakinek már egész jó”. Határozott hangon megnyugtat, hogy nekem is hamarosan nagyon jó lesz. Olyan finom mozdulatokkal vetkeztet, hogy már az is felizgat. Mire hátulról belém csusszan, már teljesen benedvesedtem az izgalomtól. A hasamon fekszem, csípőmet megemelve, kezeim előre nyújtva a lepedőt markolásszák, és még ő is ráteszi a tenyerét a...

*  *  *

Első találkozás (avagy egy 40-es nő lélektana)

hetero

A nevem Szuzi, 44 ¾ éves fiatal vagyok és ahhoz a női többséghez tartozom, akik minden baráti kapcsolatot elvesztettek a saját testükhöz. Ez alatt leginkább a popo-has-mell csoportot értem, ami állítólag a legnagyobb női problémazóna. Feszülten figyelgetem magam a tükörben és megpróbálok nem még rosszabbra gondolni, pl. arra, hogy ma szombat van, még rosszabb, majdnem szombat este van és megint úgy néz ki, hogy egyedül töltöm a hétvégét.
Ideje lenne megint egy normális kapcsolatot kialakítani. Könnyebb mondani mint megoldani. Tehát ebből következően mi a legnagyobb női problémazóna: a férfi.
Semmi kedvem megint a vibrátoromat elővenni. Abba kell hagynom a magabiztosságomat és öntudatomat ilyen negatív gondolatokkal aláaknázni. OK! Gyerünk a computerhez. Semmi kedvem pornófilmet nézni. Böngészek az oldalakon. (magyar oldalakon) Szexpartnerkereső, melyiket klikkeljem?...

NOV
26
2014

Páros kapcsolat

gruppen, férj-feleség, vibrátor

A feleségem és én nyitott házasságban élünk. Egyik baráti párral most is kapcsoaltban vagyunk. Egy kiránduláson ismertük meg őket. Lövésünk sem volt róla, hogy itt laknak tőlünk nem messze. Az üdülés alatt nem alakult ki semmiféle szexuális kapcsolat közöttünk. Egyszerűen jóléreztük együtt magunkat. Sokat beszélgettünk, szórakoztunk, de szó sem esett a testiségről. Egyre jobban összeismerkedtünk. Rájöttünk, hogy nagyon is sok a közös bennünk és lassan – lassan a szex is terítékre került. Egymás előtt szeretkeztünk, ami mondhatom, sokkal izgalmasabbá tette együttléteinket. Majd megtörtént a párcsere is. Mostanra eléggé összeszokott négyesfogatot alkotunk. Nem is terveztük mások beavatását kis körünkbe. Sok dolgot együtt éltünk át először, illetve sok élményt csak együtt tudunk átélni. Innen indul rövid kis történetünk.

*  *  *

Észrevétlen szerelem 1. rész

leszbi

Halkan felnyögtem, ahogy letelepedtem az asztalomhoz és megmasszíroztam a vádlimat.
– Túl sok séta a fénymásolóhoz, Jessica? – kérdezte a főnököm együttérző mosollyal az arcán, miközben a harmadik kávéját iszogatta.
Már épp levegőt vettem, hogy válaszoljak, amikor ismét visszafordult az irodája felé, majdnem teljesen becsukva maga mögött az ajtót. Megráztam a fejem, majd ismét visszatértem sajgó lábamhoz. Nem az én hibám, hogy a fénymásoló az épület másik végében, egy távoli emeleten volt. És nem is Diane hibája volt. Hogy annyit kellett fénymásolnia.
Még alig egy éve voltam csak Diane asszisztense. Ez volt az ötödik munkahelyem, ahol igyekeztem elhelyezkedni. Az első főnököm egy kedves idős úr volt, de a második szívrohama után nyugdíjba kényszerült. Nekem pedig utána nem jutott normális állás. A második főnököm evidenciaként kezelte, hogy...

NOV
25
2014

Hétvégi találkozás

gruppen, férj-feleség

Három éve már hogy elváltam. Ági volt az első, és ez idáig egyetlen feleségem. Valamint ő volt az is, akivel ezt a nem mindennapi kalandomat megélhettem, amelyet most megosztok veletek. Ági, két évvel volt fiatalabb, mint én. Gesztenyeszínű hajában néhány melírcsík húzódott. Arcát kiemelték hatalmas barna szemei, és fitos kis orra alatt, pedig érzéki ajkak voltak. Testén semmi kivetnivalót nem lehetett találni. Formás cicik, kerekded popsi, lapos poci. Nem volt se sovány, se kövér. Ám mégis volt rajta mit fogni. Bár magasabb azért lehetett volna…
A szex remekül működött köztünk. Talán az egyetlen, amire nem volt panasz semelyikük részéről sem, a két év alatt. Szerettük az új dolgokat kipróbálni, és nem voltunk prűdek. Ott, és akkor dugtunk ahol, és amikor csak ránk jött. Mindig újítottunk. Soha nem volt két egyforma dugás köztünk. Hol az egyikünk vitt be...

*  *  *

Életem szerelme

homo

Egy év plusz mire nem képes, igaz? Sokan abban a hitben élnek, hogy a 18 életévet amint betöltik, azonnal megváltozik minden. Ez hol teljesen hol pedig csak részben igaz. Nálam is változott, de olyan irányba, amilyenre már régóta nem számítottam. A tizennyolcadik születésnapomon mikor felkeltem, egy nagyon sóhajtottam.
- Nem akarom! - Motyogtam a szobámban. No persze nem kell már rögtön az elején rosszra gondolni, csupán nem akartam megélni ezt a napot. Ismervén a családomat ismét csak leszólogatásokat kapnék ajándékok helyett. Mondjuk jogosan, mivel eddig ugyan sok kapcsolatom volt, de eddig a leghosszabb egy internet szolgáltatóval volt 2 év. Jó, viccet félre téve, 2 hétnél hosszabb együttlétem sem fiúval, sem pedig lánnyal nem volt még. Egészen eddig a napig? Irány a fürdő! A zuhany alá állok, s rögtön megszólal a telefonom.

NOV
24
2014

Egy anya és fia története 1. rész

családi, anya-fia

Bevezetés
Már két éve meghalt Tommy Ritter apja. Tommy tizenhat volt, amikor a tragédia történt. Tommynak hiányzott az apja. Életük az anyjával ideális volt - a kertvárosban éltek, két autós garázs családi házzal, és szép iskolában tanulhatott. Minden tökéletes volt, amíg a baleset nem történt meg. Bob Ritter hazafelé tartott munkából késő este, amikor egy részeg sofőr átlépte a középvonalat és a két kocsi frontálisan ütközött. Soha nem volt esélye apjának az életben maradásra. A rendőrség azt mondta, hogy a vétkes autó közel száznyolcvan kilométer per óra sebességgel hajtott. A temetés nehéz volt mindenki számára. Bob és Sue rokonai szerte az országból ide repültek, és ez nagy segítség volt Tommynak és az anyjának. Azonban, a temetés véget ért, ő és Tommy haza kellett, hogy menjenek és egyedül foglalkoztak az őket ért veszteséggel.

*  *  *

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 6. fejezet - James perverz vadászata

híresség, tini, regény

A Cullen házban tett látogatását követően Bella a délutánjait legszívesebben Edwarddal töltötte kettesben. A fiút, annak kérésére bemutatta apjának. Edward így hivatalosan kérhetett engedélyt Charlietól, hogy a lányát meghívhassa egy kis családi baseballozásra.
- Szóval, Bella baseballozni fog… – vakarta meg Charlie a fültövét, miközben Edward szemébe nézve, egy gondolatsort eresztett meg: „… a szomszéd lova meg hátast úszik!” „… de letörlöm azt a kis sunyi vigyort a képedről, ha rosszul sül el a dolog, hapsikám!”
– Hát legyen, de időben itthon! – mondta határozottan Bellára nézve.
Bella izgatottan érdeklődött Edwardtól, mikor kettesben maradtak:
- Na, milyen volt apámmal beszélni?