MÁR
17
2014

Érettségi ajándék 1. rész

családi, nyaralás, anya-fia

Carol Ames korábban hagyta el a Nőegyleti ülést, mert tudta, hogy a fia, Tim, áthív hozzájuk pár srácot, és ott tartják meg az érettségi utáni bulit. Tudta, hogy nem kevés alkohol fog fogyni. Nem sokkal múlt kilenc óra, amikor leparkolt a házuk előtt az utcán. A kocsibehajtón négy másik autó állt. Nem gondolta komolyan, hogy a srácok valami rosszat tennének, de biztosra akart menni.
Senki nem volt az első tornácon, így megkerülve a házat a ház mögötti, fából készült teraszhoz sétált. Hangokra lett figyelmes, ezért megállt.
- Gyerünk Allie – kérlelte Brad a barátnőjét, akivel már rég óta együtt voltak. – Megígérted!
- Még nem mondtam biztosra – mondta a kicsi szőke lány, miközben eltolta magától a jóval nagyobb pasiját. – Majd máshogy elintézlek.

*  *  *

Édes sokas 3. rész

gruppen, anál

Eljött a várt buli szombat estéje, amire néhány napja gyönyörű hennafestés emlékeztet a testemen. Természetesen elmeséltem otthon, hogy mi történt Carlaék házában, először csak úgy nagyvonalakban, aztán...miután csokifiú hosszasan diskurált telefonon életem párjával, egészen részletesen is beszámoltam az eseményekről. Férjuram jókat mosolygott a bajúsza alatt, és időnként megjegyezte, lám, lám, miből lesz a cserebogár.
Szombat este egy kiadós vacsorát ettünk a kedvenc éttermünkben, hogy egész biztosan ne haljunk éhen az éjszakában. Vacsora közben, kihasználva, hogy az általunk beszélt anyanyelvet egészen biztos, hogy senki nem beszéli rajtunk kívül, pikáns témákról folyt a társalgás. Részletekbe menően kérdezte, hogy miért izgatott a kiszolgáltatottság érzése, és hogy miért szeretem nézni, ha ő egy másik nővel van együtt. Különös....hosszú évek...

*  *  *
MÁR
14
2014

Öcsémmel a nyaraláson 1. rész

családi, nyaralás, tini, testvérek

A kezdet
16 éves koromban nyaralni mentünk Görögországba, egy kis szigetre. A nagy nyaraló a kikötőtől távol, egy erdő szélén feküdt. Négyen voltunk, a szüleim, én - azaz Eliza, bár általában csak Liza - és a 14 éves öcsém, Péter. A ház csak egy emeletes volt, a nappali mellett még két hálószoba volt benne. Az egyikben franciaágy volt, abban lktak a szüleim, míg a másikban - ahol két kisebb ágy volt - voltam és Péter.
Róla egyébként azt kell tudni, hogy magas, vékony, de rendkívül izmos, szőke hajú és kék szemű fiú. Jó tanuló, sportol és remek humorérzéke van. Ezen tulajdonságai ellenére szégynelős és félszeg, főleg a lányokkal szemben. Már egy ideje nem láttam teljesen meztelenül, de mikor lementünk a partra, fürdőnadrágja sokat mondóan dudorodott alul... Igyekeztem kifigyleni, mikor átöltözik, de nem láttam jól.

*  *  *

Az egyik kis történetem

hetero, munkatárs, anál

Pár éve történt. Az egyik alkalmazottam, aki tizenkilenc éves volt, dús, eredeti vörös hajjal, térül-fordult körülöttem. De közben semmilyen kisugárzást nem éreztem felém belőle. Ha most jobban belegondolok, olyan "Liptai Klaudia" alkata volt. Igazi vörös kanca. Egy kis fekete csontkeretes szemüveg mögé rejtette magát. Már vagy egy éve nekem dolgozott, de pár szónál többet sosem váltottunk. Mondhatni hideg volt a viszonyunk. Kicsit kíváncsivá tett.
Aztán gondoltam egyet, mert valahol belül éreztem, hogy amennyire visszafogott a munkája közben, annyira vad lehet az ágyban. De ez csak egy kósza gondolat volt. Még a telefonszámát sem tudtam. Az egyik kolléganőjétől tudtam meg - valami buta ürügyre hivatkozva. Sokáig nem mertem felhívni. Aztán egy átmulatott estén felhívtam. Kiderült, hogy még nálam is jobban becsípett és ha már felhívtam, megkért, menjek el ért és...

*  *  *
MÁR
13
2014

Anna sétája

gruppen, tini

Anna egy hétköznapi lány volt. 160 centis magassággal, vékony testalkattal és kicsi, de formás mellekkel volt felszerelkezve. Sosem öltözött kihívóan, de meg kell hagyni elegánsan csinosan. 19 évesen első komoly kapcsolatával élt együtt. Amint elvégezte a gimnáziumot, hozzá is költözött, mert szerette és nem akarta, hogy más lecsapja a kezéről a fiút. Még nem dolgozott, a fiú viszont napközben távol volt, ő meg otthon egyedül. Azért nem unatkozott. Készült a felvételijére és a nyelvvizsgát is le akarta tenni, no meg persze vezette a háztartást. Egy dolog volt amihez mindig hűen kötötte magát. Ha fújt, ha esett, ő minden nap lement egy nagyot tempósan sétálni edzés gyanánt. Ami meg is hozta gyümölcsét, feszes feneke és formás lábai lettek.

*  *  *

Puding és nyalakodás

hetero

Egyik nap nagyon borús hangulatban mentem haza. Összerúgtam a port a főnökömmel, és ráadásul be kellett látnom, hogy annak a baromnak majdnem igaza is volt. Szóval félig, meddig én szúrtam el. Ennél nem tudok rosszabbat elképzelni sem.
Kedvemet az sem virította fel, hogy otthon, az egy szobás kérómban éppen leendő anyósjelöltem vendégeskedett. Még ez is! 54 éves, de 84-nek néz ki, és állandóan karattyol valamit. Ha éppen nincs senki mellette, akkor megemeli a hangját, hogy a többi helységben is lehessen hallani. Szóval el lehet képzelni...
Ahogy hazaértem, nem is várt más, mint amire számítottam.
- Szerbusz, képzeld főztem paradicsomlevest, mert gondoltam éhes leszel mikor hazajössz, mert ha jól emlékszem szereted (- soha nem mondtam ilyet -) és ezért ma kimentem a boltba, és megvettem a hozzávalókat, de hogy nálatok itt Pesten milyen drágaság van, mert otthon a...

MÁR
12
2014

Elcsábítás

hetero

Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyenes háttal ült, hogy látszottak a megfeszült izmai. Egy könnyű, áttetsző blúz volt rajta és egy szűk, rövid szoknya. Mikor meghallotta a mondatot a fejét lassan felemelte, mély barna szemei először értetlenül néztek a férfira. Mikor a tudatáig elért a mondat értelme harag tüze lobbant a szemében, szája megfeszült, kifehéredett, arca elsápadt. Körmével szinte belemart az asztalba.

*  *  *

A csellós lány

hetero

A fotelban ültem. E velem szemben, egy támla nélküli széken, és csellón játszott. A háta mögött lévő leengedett redőny rései között beszűrődő fény élesen kirajzolta a kontúrjait, ahogy testének egyes részei szinte összefonódnak a hangszerrel. A szobában kellemes nyári meleg volt, a nyitott ablakon befújó szél időnként behozott egy-két madárszót is, amik mintha csak a kiszűrődő zenére kontráztak volna. Nem nagyon bírtam levenni a szemem E-ről, a látványa megbabonázott. Lábai közé fogta a cselló kiszélesedő alsó részét, amit szorítva valamiért a lábfejeit spiccben tartotta, azt kívántam, bárcsak az izmos vádlijai az én derekamat ölelnék így körül. Emiatt lenge nyári egészruhája combközépig felcsúszott, s ahogy a zenélés közben együtt mozgott a hangszerrel, időnként felláttam egészen a bugyijáig. Nem volt egy vékony lány, meg lehetett volna mintázni...