Anyai vigasz

Szavazás átlaga: 7.87 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 5.
Hossz: 12 467 karakter
Elolvasva: 1 451 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Csak azt tudom mondani, hogy hála Istennek, hogy anyám mellettem volt!
Az esküvőm napja már több mint egy éve volt, de még mindig olyan élénk az emlék, mintha tegnap történt volna. Ez a nap életem legrosszabbjából egy pillanat alatt a legjobb lett.
Eszternek hívnak. Felnőve jó megjelenésű lány lettem, nagy mellekkel, hosszú lábakkal és homokóra alakkal. Természetes vörös hajam és fehér bőröm csak fokozta a népszerűségemet. Több barátom is volt, de András tűnt az igazinak, akivel az egyetemen ismerkedtem meg. Az utolsó évben megkérte a kezemet.
Édesanyám telt idomú, de nem kövér nő, hosszú, sötétvörös hajjal és hosszú lábakkal. A korát meghazudtolva még a feneke is formás és feszes. Az emberek néha azt hitték, hogy testvérek vagyunk. Mivel apa évekkel ezelőtt elhagyott bennünket, ő adott férjhez az esküvőn.
Anya szerint András egy kicsit túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, és ezt a véleményét előttem sem titkolta. Nem egyszer veszekedtünk ezen, és végül szégyelltem azokat a dolgokat, amelyeket haragomban mondtam rá. Egy nap, amikor ezen vitatkoztunk, örömtelen vénlánynak neveztem – amire pofon vágott. Isten tudja, hogy megérdemeltem, de a pillanat hevében mégis visszaadtam.  
A következő pillanatban civakodó tinilányokként feszültünk egymásnak. Éreztem, ahogy anya nagy mellei az enyémhez nyomódnak, lehelete pedig megcsapta a nyakamat, miközben harcoltunk... és meglepetten vettem észre, hogy kezdek felizgulni.
Szinte gondolkodás nélkül dörzsölni kezdtem a dombomat a lábához, ahogy az az én lábaim közé nyomódott. Úgy tűnt, nem vette észre, de én percről percre egyre nedvesebb lettem. Még soha nem voltam nővel, és nagyon szerettem volna kipróbálni. Persze nem anyámmal – ez az ötlet egy pillanatra sem jutott eszembe! – de ahogy testünk egymáshoz nyomódott, előjött  a titkos biszexuális érdeklődésem. Akkoriban nem egyszer fantáziáltam arról, hogy András és én meghívunk egy másik nőt az ágyunkba, miután összeházasodtunk. Anyával végül megjött az eszünk és rájöttünk, hogy milyen nevetségesen viselkedünk.
Aznap este azonban képzeletemben leszbikus forgatókönyvekbe merülve maszturbáltam... és ezúttal András nem volt a résztvevője.
A leánybúcsúm estéje emlékezetes volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.87 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Taxman
2024. február 24. 15:48
#5
Tetszett a történet, és mint a legtöbb történet semmi valóság alapja sincs. De ezek az írók  nem is merik feltárni a velük megtörtént eseményeket, mert mint tudjuk a vérfertőzés (?) jogilag elitélendő. A fantázia ennek ellenére tömegével termeli itthon és külföldön a családi történeteket és nagyon nagy a látogatottságuk.
1
m
matzkó54
2024. február 6. 22:29
#4
uhh élrdekes... izgató)))
1
f
fiesta14
2024. február 5. 14:53
#3
Fura. az irás jó, a történet... jó... csak valahogy nezen tudom elképzelni a valóságban.
1
veteran
2024. február 5. 08:33
#2
Ritkán esik meg ilyen történet. de az anyai szeretett mindent megtud oldani.
1
T
Törté-Net
2024. február 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1