Isten jóváhagyásával 3. rész - Réka - A hit ereje

Szavazás átlaga: 7.68 pont (82 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 8.
Hossz: 14 894 karakter
Elolvasva: 788 alkalommal
Köszönöm! – Suttogtam a fülébe. Ő az ajkaim simogatva mondta.  
Csodás nő vagy, és nem az átéltek miatt! Valóságos angyal, angyalom vagy, és maradsz örökkön örökké.  
Ámen! – Válaszoltam és ismét sírtam...   
Szinte azonnal elaludtam Csabi ölelésében. A telefonom ébresztője riasztott. Nem tudtam, ki vagyok, hol vagyok, ki ez a férfi, aki meztelenül ölel? Miért vagyok itt, miért kell felkelnem? A férfi látta rajtam, hogy tudatlanul nézek bamba tekintettel.

– Réka drágám! Imádlak, de el kell menned! Mindkettőnknek indul a nap! A hang, az illatok, és az idő múlása kezdett magamhoz téríteni. Igen, Csabi ölel, akihez ismét préseltem magam, szorítottam, nem engedtem. A „mindig vele akarok maradni” érzést a szétpréselődő melleimbe sugárzó fájdalom se csitította, de tudtam, ez nekem, nekünk nem adatik meg. Be kell érjem az adott pillanat örömével.  
Langyos vízben zuhanyoztam, rettegve Józsi atya mennyet is megrengető horkantásai között. Lopódzva, már dolgozó ruhámban mentem át a szemközti önkormányzatba takarítani. Azokban a szobákba időztem sokat, ahonnan láttam Csabát a plébánia udvarán kialakított eszközökön edzeni. Ránagyítva fényképeztem, hogy majd magányos estéimen legalább azokat nézegessem.

Két nap múlva a napi rutin telefonos beszélgetéseink alkalmával félénken említette meg, hogy neki jó érzés lenne, ha átmennék, és nála aludnék, mert Józsi atyát kivizsgálásra a megyei kórházba vitték. Én röpködtem, míg el nem jött az esti mise vége, hogy mehessek. Boldogan öleltem Csabát, csókba forrva szívtam magamba a belőle áradó szeretetet. Pizzát vacsoráztunk, majd végre – a lebukás veszélye nélkül – közösen zuhanyoztunk. Én bódultan simogattam izmos mellkasát, vállát, dudorodó karizmait. Egy óriás volt hozzám képest, egy szelíd, szerető óriás. Karjába felkapva vitt a szobájába. Karjában tartva csókolóztunk, ereje akkora volt, hogy meg sem remegett a hosszú csók alatt súlyomtól. Szinte pehelyként tett az ágyra. Meredező férfi áldása elbűvölt, csak a látványa orgiai magaslatokba emelt. Nem tudtam türtőztetni magam. Hirtelen rántással magamra rántottam, amikor éppen a súlypontját akarta áthelyezni. Súlya alatt nyekkentem, de már karoltam is át a nyakát, húztam magamhoz. Csók közben – a rövid idő ellenére is „rongyosra” nézett – képei vibráltak lelki szemeim előtt. Életben, érintve testközelben is érezni, látni akarom.  

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.68 pont (82 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2024. február 9. 20:12
#6
Tetszik a történet, fordulatos, talán kicsit sok benne a bibliai idézet, Remélem jön a folytatás.
0
j
joe013
2024. február 8. 18:56
#5
Igen jól megírt történet. Szívesen olvasnám tovább...
1
Waderlaci
2024. február 8. 07:07
#3
Az 1000 mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik. Egy igencsak hosszú út kezdetének tűnik ez történet. Erre lehet azt mondani, hogy magával ragadó. Már várom, hogy mi fog még történni velük.
2
Lolamacko
2024. február 8. 00:31
#2
Tetszik, olvastam volna tovább.
2
T
Törté-Net
2024. február 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1