A kis apácajelölt dugása

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.32 pont (65 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 10.
Hossz: 5 115 karakter
Elolvasva: 1 000 alkalommal
Pár évvel korábban az egyetemről egy kisváros egyik patikájába (összesen három volt) kerültem gyógyszerésznek. Körülöttem csupa nő dolgozott, az idősödő tulaj, a főgyógyszerész, meg három asszisztens. Közülük kettő férjes, két-két , akiknek leg-fontosabb témája a háztartás, mit modtak, mit csináltak stb. A harmadik hölgy 25 éves, nem szép, de ápolt és vonzó, jó alakú szingli volt.
Talán két hét telt el, kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz, sokat beszélgettünk, amikor ügyeletben voltam, este hozott be harapnivalót. Így ment ez két-három hónapig, amikor egyszer "rosszkor" nyitottam be az öltözőbe, ami egyuttal pihenő szobánk is volt. Tiszta meztelenűl állt egy tükör előtt. Jobban zavarba jöttem mint ő, ki akartam hátrálni, valami elnézés-félét motyogtam, amikor megszólalt, kezét a kulcscsontja fölé a másikat a comb közepére helyezve, "Ugye innentől idáig egészen jól nézek ki".
Nem tudtam válaszolni, csak álltam megbűvöltem. Miért nem jössz közelebb? Hallottam, s mikor mellé léptem, csókokkal borítottam nyakát, melleit, ő pedig szorosan combjai közé fogta a nadrágba már alig férő fütykösömet. Ezután már nem volt megállás. Legközelebbi ügyeletekor én mentem vacsorával, meg egy kis . Szerencsére senki sem zavart bennünket, s ott megtörtént az egyesülés. Forró, tapasztalt nő volt, szabadszájú, olykor követelőző. Hetente kétszer-háromszor találtunk alkalmat a szeretkezésre. "Mi lenne ha bemutatnálak a családomnak"?
Nem voltam oda az ötletért, de beleegyeztem. Tudni kell, hogy a többségében kálvinista lakosságú városkában, kevés, de annál bigottabban vallásos katolikus család élt. A barátnőm nem, de apja, anyja, nővére (aki már férjnél volt) erősen vallásosak, s mint megtudtam van egy harmadik testvér is aki zárdába vonult. A bemutatkozást húztam, halasztottam ameddig lehetett, de karácsony előtt, mégis sort kerítettünk rá. A kispolgári értelmiség normáinak megfelelően virágot vittem a mamának, egy üveg a papának, édességet a férjezett (de rám kiváncsi) testvérnek, meg persze barátnőmnek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.32 pont (65 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. február 10. 07:54
#4
Nagyon gyenge, helyesírás is pocsék.
0
sztbali
2024. február 10. 05:34
#3
Közepes alatti.
0
veteran
2024. február 10. 03:47
#2
Nem erőltetted meg magad.
0
T
Törté-Net
2024. február 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1