SZEP
08
2014

A fáraó kivánsága

családi, anya-fia, apa-lánya

A lenyugvó nap fénye megvilágitotta Théba városát. A napsugarak fényében az egész város aranyszinben tündökölt. A templomok és paloták városa fénykorát élte, mióta a kilencedik dinasztia uralkodása alatt fővárosi rangra emeltetett. Virágzott a kereskedelem és a kézmüvesség, a megreformált katonaság pedig nemcsak a határoktól tartotta távol a barbár hordákat, de jelentősen kiterjesztette a birodalom befolyását keleti irányban.
Talhamon fáraó fejében ezen gondolatok cikáztak, miközben a várost figyelte. Aztán hirtelen egy lány felkacagott a háta mögött. Hátra sem kellett pillantania, tudta hogy a lánya, Nefretti az. A tizenhat éves leány birodalmának ékköve volt. Válláig érő barna haja remekül keretezte szép arcát, melyben talán a legfeltünőbbek hatalmas, mélybarna szemei voltak, melyek első pillantásra megigézték a legtöbb férfit. Aranyos orra alatt vörösre...

*  *  *

A piercing

hetero, játék

Az élénkzöld pázsittal borított kis parkban az automata locsoló berendezés vidáman forogva szórta frissítő permetjét maga köré. A formás kis fák lombjai között néhány madárka csivitelt, élvezve a kellemes kora nyári délelőtt üdeségét. Kevesen töltötték idejüket ilyentájt errefelé. A park egyik sétányán egy szálas, atletikus termetű férfi lépdelt. Járásán látszott, hogy nem csak az időt múlatva sétálgat, hanem határozottan, de nem sietve tart ismeretlen célja felé. Az egyszerűség kedvéért nevezzük őt Péternek.
Sötétzöld, könnyű, sportos vászonzakót, egy árnyalattal világosabb nadrágot, divatos barna bőrcipőt viselt. Nyakkendő nem volt rajta, de valahogy nem is hiányzott az összképből. Jóképű, frissen borotvált negyven körüli férfi volt, markáns, kissé szögletes, de mégis megnyerő arcvonásokkal, széles, egyenes vállal, keskeny csípővel, jól...

*  *  *
SZEP
05
2014

Gyász a testvéremmel 1. rész

családi, vibrátor, játék, testvérek

Az életemben igazán szomorú időszak köszöntött. Elhunyt az édesanyám és egy hete volt a temetése. Vidékre utaztam, hogy egy kis faluban ahol anyám házába össze pakoljam a dolgait. A nővéremmel aki hét évvel volt idősebb nálam ( 34 ) ott találkoztunk. Ő a családjával érkezett a férjével és két gyerekével. Mivel nagyon nehéz volt ez nekem és a nővéremnek is, elküldtem a férjét és a gyerekeit pár órára, hogy ketten maradjunk ezzel a teherrel.
Brigin látszott nagyon a gyász, karikás ki sírt szemek és mérhetetlen szomorúság az arcán. Nehezen de végül erőt vettünk magunkon és persze ebben az erőben közre játszott az a pár vodka feles is amit bátorítóként gurítottunk le majd dobozolni, zsákolni kezdtünk. Szépen sorjába haladtunk a helyiségeken utoljára hagyva a hálót. Nem mondom, hogy nem volt olyan pillanat amikor bizonyos pozókban nem lestem meg a nővérem...

*  *  *

Viki az új osztályból

hetero, leskelődés, szűz, tini, diák

Új év, új osztály. A nevem Ádám, csak egy átlagos srác aki most lett kilencedikes egy gimnáziumban. Most szeptemberben leszek tizenöt éves és már kurvára elegem van abból, hogy még sosem voltam egy lánnyal sem. Igaz volt már barátnőm nyolcadik osztályban, de egy kellemes kis orálnál sosem jutottunk tovább, mivel ő mindig ezzel jött „Tizenhat éves korom előtt nem akarom elveszíteni, nem vagyok picsa!” kijelentésével.
De térjünk rá az eredeti történetre ami miatt igazából belekezdtem az egészbe. Az egész szeptember elsején kezdődött. Hét óra tizenöt perckor kezdődött az első tanítási óra, semmi kedvem nem volt bemenni, de hát melyik gyereknek van?! Az én legnagyobb szerencsémre persze, hogy senkit nem ismertem az új osztályból… Amint beléptem az osztályterembe egyből kiszúrtam a tanáripadnál az osztályfőnököt aki ott volt a beiratkozásnál is.

SZEP
04
2014

Anális szex 2. rész

hetero, anál, vibrátor

Jó ideig használtuk még a középső kúpot, mire minden kényelmetlenség eltűnt. A továbblépéshez jó eséllyel hozzájárult az is, hogy tettünk egy kiruccanást egy szexshopba, mert szeretett volna szétnézni. Ha meg már ott voltunk, természetesen vettünk is valamit. Ez pedig egy análfüzér volt (~37cm hosszú gyöngysor, az elején a legkisebb gyöngy nagyjából fél cm átmérőjű, míg a legnagyobb kb 2,5cm; minden méretű golyóból kettő található egymás után).
Későre járt, mire hazaértünk, de annyira felcsigázott minket a mindenféle szexi ruci és játék, hogy úgy döntöttünk, kipróbáljuk legújabb szerzeményünk.
Gyorsan ledobáltunk magunkról a ruhákat és letusoltunk, majd a háló felé vettük az irányt. Leheveredtem az ágyra, majd fölém térdelt és a farkammal kezdett játszani. Fenekét hátrébb tolta, hogy hozzáférjek a puncijához. Csókolgatni kezdtem a...

*  *  *

Masszázs

hetero

A lány már nagyon várta szeretőjét. Mindig ilyentájt találkoztak, és ő minden alkalommal várakozással nézett elébe a fantasztikus szeretkezéseknek. Amikor hazaért gyorsan összekapta a lakást, lezuhanyzott. Egy kis smink, gyönyörű, izgató fehérnemű és egy kevés parfüm. Fölvett egy lenge ruhát is, ha véletlenül valamelyik szomszéd kopogtatna be, ne egy szál fűzőben, bugyiban nyisson ajtót.
Bekészítette a kávéfőzőt, hogy ha megjött szeretője, csak meg kelljen főzni. Akkor már nem akart ezzel pepecselni, jobb tervei voltak. Minden pillanatot ki akart használni, amikor kedvesével lehetett.
Éppen elkészült, amikor kopogtattak, és belépett a férfi.
Egy könnyű csókkal köszöntötték egymást. A lány megvárta, míg a férfi lepakolja táskáját, és megszabadul kabátjától. A következő pillanatban már a falnak lökte, és letérdelt elé. Egyik kezével máris a...

SZEP
03
2014

Pincétől a tetőig

hetero, munkatárs

Nem vagyok alacsony. 180 centimmel inkább magasnak mondanám magam, de a fél fejjel felettem tornyosuló lány mellett kényelmetlenül feszengtem. Ha lábujjhegyre billentem, a magasság megfelelt volna, ám ebben a cipőben kényelmetlen pozíciónak bizonyult, és elképzeltem a mögöttem állók vihogását: hol magasabb vagyok 5 centivel, hol pedig mégsem.
A lány időnként szórakozottan körbefuttatta a tekintetét, mint délceg zsiráflány a szavannán, rámosolygott valamelyik kollégára, majd odanézett rám is. Lefelé. Mintha csodálkozna, hogy nála lentebb is van élet...
De van ám! Olyan hévvel szívtam be az illatát, mintha képes lennék a parfümjét atomjaira bontva elemezni.
Komoly képet vágtam, afféle értelmes fejet, nehogy azt higgye, hogy nála kisebb és butább is vagyok. Egyébként is úgy képzeltem, hogy a tömérdek irodista lenéz bennünket, fizikai dolgozókat, és csak...

*  *  *

M élete 2. rész

bizarr

Bementem lezuhanyozni és leborotváltam az összes szeméremszőrzetemet. Elég büszke voltam rá, jó sötét és bozontos volt, de most az egész oda. Mikor törölköztem a fürdőszoba ajtó kinyílt, és bejött rajta a mostohaanyám. Mosolygott.
„Na, egy igazi kisfiú vagy. Teljesen sima és tiszta. Haha, most a kis farkincád még kisebbnek tűnik mint ezelőtt. Azt mondják, ha leborotválja egy férfi akkor nagyobbnak tűnik tőle a férfiassága, de legyünk őszinték, ez a simaság illik az olyan kisfiúkhoz, mint te. Mostantól mindig ilyen sima legyél, borotváld rendszeresen.”
Mindössze bólintani tudtam. Az iskolában az első tesióra után teljesen zavarban voltam. Noha legtöbb srác csak megnézte, kicsit elcsodálkoztak, de semmi komoly. De akkor is kisfiúnak éreztem magam és ez megalázó volt. De ugye hozzá kell szoknom. És teljesen szőrtelennek lenni nem az egyetlen dolog volt amit...

*  *  *