Hírek

OKT.
12.
2022

Igy történt az első nővel való kapcsolatom!

Igy történt az első nővel való kapcsolatom!
// másként nevezve: Szüzességem elvesztése//
Összeírásra, a XIV. – XVI. ker. – i Katonai Kiegészítő Parancsnokság 1964. február 18. – n berendelt kötelező egészségügyi vizsgálatra. Erre a napra rendeltek be az előzetes katonai egészségügyi vizsgálatra. Mindent rendben találtak és megkérdezték tőlem, hogy hajlandó lennék egy ingyenes személygépkocsi és tehergépjármű tanfolyam elvégzésére, ami az MHSZ keretein belül zajlódna le. A sikeres vizsgák letétele után ennek az ingyenes tanfolyamnak az volna az ára, hogy bármikor a legközelebbi sorozásnál behívót kaphatok!
A Gépjárművezetői Tanfolyamokat az MHSZ berkein belül tartották meg....


OKT.
11.
2022

Kicsi a rakás

Sziasztok, Ildi vagyok aki nem rejti véka alá a gondolatait és a bájait!
Néha, ha időm engedi elmerengek a múlton és a jövőn. Így jutott eszembe egy régi régi eset, talán 21-22 éves ha lehettem. Hú, 30 éve!
Buliztam ezerrel, és ha a pia mellet a kéjnedv is folyt hajnalig az volt a kielégítő!
Ez a ’90-es évek eleje.
Aktuális pasim elvitt egyszer egy buliba, vagy ahogy ő mondta partyra, de a rongyrázáson kívül semmi érdekes nem volt ott, a buli hangulat nagyon hiányzott. Egy szolid zsúr hangulata volt a dolognak, ráadásul a pasim is eltűnt mint a kámfor.
A társaságban felismertem a lovas oktatómat, akiről régebben már írtam, ő is unatkozott így könnyű volt vele beszédbe...


Kóterban

Történt ugyanis ezelőtt 8 évvel hogy kis falusi fiúcska voltam, aki a szexről még azt sem tudta micsoda még sehová nem nőtt egy szőrszál sem sőt még azt sem tudtam, hogy magamnak is tudok örömet szerezni. Ebben a kis faluban – ezt csak azért írom, hogy valamennyire el tudjátok képzelni az akkori ismereteimet a szexről – a legnagyobb szex esemény a faluban az volt, ha valaki valahonnan előhalászott egy női aktot ábrázoló kisnaptárt és azt kézről kézre adogattuk a suliban, hogy senki meg ne lássa.
Tehát én ilyen tudatlanul elmentem a nagyvárosba továbbtanulni mivel a faluban csak nyolc általános volt. Szeptember 15 volt, amikor kezdődött az iskola és én bekerültem a kollégiumba a többi...


OKT.
10.
2022

Ne vígy minket kísértésbe...

Fáradtan ültem a gyóntatószékben, alig várva, hogy leteljen végre az idő. Ismét nyílt az ajtó, kis motoszkálás, ajtó csukódása. Félrehúztam a függönyt, hogy meghallgassak egy újabb bűnös lelket.
– Áldjon meg atyám, mert vétkeztem. Sosem gyóntam még, a szentmisékre is csak azért jártam, mert a szüleim akarták. – csendült fel egy fiatalos lányhang.
– Mit követtél el lányom? – tettem fel a szokásos kérdést, ám a válasz korántsem volt a szokásos.
– Paráználkodtam, többször is. Egy ideje nagyon kívánom a szexet, és olyankor nem bírok magammal. Régen mindig magamhoz nyúltam, hogy enyhítsem a gerjedelmem, de egy idő után ez már kevés volt. Hiába dörzsölgettem a puncimat, ez már nem...


Anyuci a hátsó ülésen 4. rész - A férj alszik

Elég gyorsan lenyeltem még egy rakományt „az útra”, a gloryhole-ban.
Szerencsére a legtöbb férfi gyorstüzelő.
Nem akartam, hogy a fiammal túl későn térjünk vissza este, és felkeltsük a férjem gyanúját. Cory és én elindultunk a gloryhole-ból, vissza a kocsihoz – az arcomat vastagon ondó borította. Nem meglepő módon az érzés, hogy az arcomon mindenhol geci van, csak még vadabbá tett.
Cory egy benzinkúthoz hajtott, mert rájött, hogy korábban elfelejtett tankolni. Beküldött fizetni, miközben az arcomat vastagon borította a rászáradt sperma. Az ügyintéző, egy tizenéves fiú, furcsán nézett rám, de nem szólt semmit.
Meg akartam botránkoztatni, ezért azt mondtam: „Ó, a francba, még...


Anyuci a hátsó ülésen 5. rész - Dugig tömve spermával

Azon a reggelen, amíg Alex zuhanyzott, odarohantam Cory ágyához, kihalásztam a farkát, és elkezdtem cumizni. Nyögdécselt, ahogy a lehető legjobb módon ébresztettem fel, ahogyan egy férfit fel lehet ébreszteni... szájjal.
A farka már kemény volt. Szeretem a reggeli merevedést . Éhesen cumiztam, tudván, hogy az idő sürget. Az első töltetet reggelire akartam, mivel bíztam benne, hogy megkapom tőle a beígért négyet, mielőtt (egy időre) magára hagyom a kollégiumban, majd kezdeményezzem életem legnehezebb beszélgetését... húszéves házasságom végét.
Mégis, a bűntudatomat felülírta a vágyam.
Szerettem a fiamat.
Szerettem a farkát.
Imádtam az ondóját.
Imádtam a ribanca lenni....


OKT.
8.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Tomival fürdünk, masztizunk

Hogy is kezdődött ez a fura kapcsolat? Már nem is tudom. A lényeg az, hogy a bátyám nálam két évvel idősebb és nagyon jó pasi. Én akkor kb. 14-15 éves lehettem és szűz. A családunkban soha nem volt tabu a meztelenség és a szex. Elég lazák voltak a szüleink e téren is. Meztelenül aludtunk, és az udvari medencében is mindig meztelenül fürödtünk. Nyáron, amikor a szobámba voltam szinte mindig meztelen voltam és a bátyám is csak akkor öltözött fel,...

Julie - este az irodában

Julie egy pillanatra megtorpant az iroda ajtajában, mielőtt belépett volna. Halk beszéd, de senki nem válaszol – telefon? Talán. Ez elrontja a meglepetés erejét, gondolta. Vagy mégsem, támadt egy huncut gondolata. Körbenézett, a többi iroda felől semmit sem hallott. Mostanra az összes titkárnő és a többi ügyvéd is rég lelépett, csak Mike maradt bent, mint minden este. Tökéletes.
Hallgatózott pár pillanatig, még mindig hallotta Mike szavait,...

Nancy történetei - Élménymesélések: Huncutkodás az első fiúval

Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 7. osztályosok voltunk, 13 évesek kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korban is menő az, ha valakinek van...

Nyalni jó...

Vidékről költöztem fel évekkel ezelőtt a fővárosba. Mivel ismerősöm nem volt, jó formán egyedül éltem az akkori albérletemben. Azokban az időkben, nagyon népszerűek voltak a telefonon elérhető wapos chatek. Mivel más dolgom nem nagyon akadt, minden időmet ebben a virtuális térben töltöttem el. A chat gyorsan segített abban, hogy legyenek barátaim ebben az idegen városban is. Ekkor és ilyen módon ismertem meg Lisát, akivel immár 8 éve...


OKT.
7.
2022

Miért 10. rész

... Talán életemben először testem karjaimmal takarva lépkedtem el előttük, ki a fürdőbe. Mielőtt becsukódott volna mögöttem az ajtó, hátba vágtak, taszítottak beljebb apa szavai.
– Mielőbb szeretnélek nézni benneteket ahogy szeretkeztek.
Arról az éjszakáról nem beszéltünk anyával az elkövetkező napokban. Kerülgettük, mint macska a forró kását. Tudtam, tudtuk beszélni kell erről, hiszen bennem a vágy az ismétlésért, a már tudatosságért, gyülemlő vágyért az őrület szélére taszított. Szombat reggel a feszültség hármunk között nagyon érződött. Nem tudtam miért, de vibrált a levegő, sistergéséből éreztem nagy dolog van kilátásban. Hiába a szombat délelőttöm a szokásos körút volt. Apa...


Dóri, az őrjítő szexdémon 7. adag - Alantas játékok

Eddigre egyeztetett időpontra mentem, csak hogy elkerüljük a félreértéseket. Lecuccoltam az előszobában, bementem a nappaliba. Oldalán feküdve várt a díványon, szexi fekete harisnyakötőben és csipkés harisnyában, a melltartója még a bimbókat sem fedte el. Ágyéka teljesen fedetlen, kopasz puncija magára rántja a tekintetemet, lábánál játékszerek. Lajos, lovaglóostor... légycsapó... bazzeg az egy gumibot?

Úgy dobtam le magamról a felsőmet, a rövidnacimat és az alsómat, mintha komoly lett volna a gyanúm, hogy pestist rejtegetnek. A köszöngetés az amatőröknek való.

Levágtam magam a díványra, felé fordulva. Alul lévő keze azonnal rátalált a farkamra, míg a másik a tarkóm mögé...