Hírek

DEC.
11.
2022

Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 8. rész

Lorena szülei hétfő délután jöttek felköszönteni lányukat. A csaj előtte gyorsan rendbe szedte az albérletet, kisebb takarítást végzett, majd a szekrényébe rejtette az íróasztalán pihenő, óvszerekkel telepakolt üvegtálat.

Kedd
Lorena a megbeszélt helyen várta aktuális randipartnerét. Ezúttal egy Gézával hozta össze a sors. A magas, barna hajú-szemű huszonéves srác nagyjából ugyanúgy festett, mint a képeken.
– Na Szép Jó Napot! Géza vagyok – mutatkozott be kezet nyújtva a férfi.
– Én meg Lorena, vagyis Renáta – árulta el másodjára, mosolyogva a lány.
– Igen, emlékeztem. De a Lorena amúgy jobban illik hozzád.
– Ezt mintha már mások is mondták volna – reagált...


DEC.
10.
2022

Epizódok 8. rész - 3. fejezet

... – Egy ilyen alkalommal, mint most is Csilla megjelent az ajtóban és végig nézte a szeretkezésünket, ahogy tette most is, nem szólt semmit csak kiment, nem úgy mint most. Anya utána rohant. Lassan totyogtam utánuk. Csendes, de ingerült veszekedés volt... – én a föld alá tudtam volna süllyedni.
– Befognád a pofád. Megbeszéltük kussolunk...
– Eriggyé mán magadnak, most nagy a csicsergőd, de a barátnőd is beavattad, kitálaltál mindent csak, hogy mindkettőtöket dughassam. Miről ugatsz... – fájt a fülem a hangerőtöl. – vetkőzz inkább itt van Ildi tuti nem zavarja ha kinyalod. Ő is szexőrült, mint amilyenek mi vagyunk, sőt tovább megyek volt nővel és volt unokatesójával is, bár még...


Először néztem végig

Kezem a kilincsen. Nincs bezárva a bejárat... Miért is lenne, hisz ezt ígérted! Halkan nyitok be, csendben haladok végig az előszobán. Félhomály van, csak a távoli szobából szűrődik ki a fény. Elhagyott ruhák, egy nadrág, egy felső, egy melltartó... A szívem a torkomban dobog. Már hallom a hangodat, ahogy sóhajtasz. Velem szoktál így... Már érzem, hogy vér áramlik az ágyékomba, de nem nyúlok oda. Lassan haladok előre, minden pillanatát megélem. Izgulok, mint egy kisgyerek a születésnapján, de félek is. Tudom mit kapok, de még mindig nem hiszem el, hogy megtörténik. Mi lesz, ha majd nem örülök neki? Egy kéjes nyögés... Már biztosan benned van... És most már én is kőkemény vagyok! A szobaajtó...


DEC.
9.
2022

Ádám szülinapi bulija

Egy nyári történetet mesélek el. Az egyik kollégám és felesége meghívott hozzájuk egy vacsorára és bizalmas kéréssel fordult Hozzánk. Péterék a szokásos közhelyes beszélgetés után nem kerteltek, az volt a kérésük, hogy a feleségem segítsen a fiuknak, Ádámnak. A srác még sosem volt nővel és a 18. születésnapjára a következőt gondolták.
A feleségem, Tündi, elmenne hozzájuk egy délutáni beszélgetésre. Közben a feleségek panaszkodnának, hogy a sok házimunka, ablakpucolás miatt nagyon fáj a derekuk, hátuk. Zsófi, Ádám anyukája felvetné, hogy a férje igazán megmasszírozhatná őt, Ádám pedig, mivel jól nevelt fiú, a feleségemet. A nők levetkőznétek és kezdődne a masszázs. Péter profi benne,...


Buja előadás

A professzorommal azóta többször voltunk együtt. A játék és a lebukás veszélye Őt is izgatja, ahogy engem is, de óvatosak voltunk. Már-már túlságosan is. Viszont egy előadása alkalmával megleptem.
Az irodájában látogattam meg az előadás előtt. Ez nem volt az ínyére. Szeretett egyszerre csak egy dologra koncentrálni és az jelenesetben az óra előkészületei voltak. Hozzásimultam, fülcimpáját ajkaim közé vettem és gyengéden morzsolgatni kezdtem. Kezeim testét pásztázták. Lassan oldódott, de végül átölelt és mélyen magába szívta illatomat.
– Édes, te mindig fel tudsz izgatni. – Nyögte, és közben éreztem, hogy átadja magát a kényeztetésnek és minden kéjnek.
Kikapcsoltam az övét,...


DEC.
8.
2022

Barátnők 2. rész - Zsuzsi új pasija

Már több mint egy félév eltelt Zsuzsi 26. születésnapja óta, de mi nem hoztuk fel egymás között az akkor történteket. Már kezdtük is elfelejteni, és csak egy szép, és izgalmas szexuális élményként gondoltunk rá. Tényleg csak erősítette a kapcsolatunkat Szandrával, tudtuk, hogy mindent megtennénk a másikért, csakhogy boldognak lássuk szerettünket és osztozzunk a másik örömében. Ez kölcsönös bizalmat adott mindkettőnknek, tudtuk, hogy csakis őszintén, mindent együtt megbeszélve és megélve élhetünk teljes életet, és amúgy sem tudunk semmi jót megtagadni a másiktól.
Éppen egy szombat esti vad szeretkezésünk után pihentük ki magunkat egymás karjaiban, amikor Szandra elmesélte, hogy két nappal...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 9. rész

Kedd
Kornél izgatottan szedte a lépcsőfokokat. Alig várta, hogy lássa már a lányt.
– Vajon mi lesz rajta? Mennyire lesz beindulva? Miket fog bevállalni? – ezek a gondolatok cikáztak a fejében.
Megállt a célpontot jelentő ajtónál, majd bekopogott rajta. Mikor belépett, egy hosszú pillanatra elakadt a lélegzete: a nő hátközépig érő haja világosbarna színben pompázott, a ruházata pedig egy fekete szaténköntösből, ugyanilyen színű fehérneműszettből és egy pár szintén fekete magassarkú cipőből állt.
– Szia! Eszméletlenül dögös vagy és jól áll az új hajszíned – bókolt mosolyogva a fiú.
– Szia! Köszi, de nem új, mert ez az eredeti hajszínem – fogadta a bókot Lorena.
A...


DEC.
7.
2022

Epizódok 8. rész - 2. fejezet

... – Aranyos vagy, de ezt nem lehetne sms-ben. – Csillára néztem aki csak mosolygot. – Nem a nővéred előtt, meg nekem nem komputer az agyam.
– Ok. – csókolt meg nem törődve nővérével, majd kezét Csilla felé nyújtva indultak ki. Fura mód visszafordulva mondta.
– Visszanéztem, tehát folyt köv... – nevettünk egyszerre mindhárman.

Nagy nehezen két és fél hét után tudtunk időpontot egyeztetni. III. ker számomra sötétfolt, csak a Szentendrei utat ismerem, így egy reptéri taxi kupont felhasználva taxival mentem az elküldött címre. Sok villa szerű kéglik után régebbi stílusú eltolt szintü, felújított családi ház előtt álltunk meg. Kaputelefonon csengettem be.
– Szia Drága!...


Kamaszkorom perverz játékai 1. rész

Régóta olvasok szextörténeteket, főleg családon belüli témában, persze nem véletlenül! Szerintem az emberek nagy része aki ilyen témájú történeteket olvas, annak személyes tapasztalata is van..
Én sem vagyok másképp, nekem is megvan a magam kis története, amit most megosztok veletek!
De még annyit leírnàk, hogy nem vagyok rá büszke, de megtörténtek ezek a dolgok, nyomot hagytak mindkettőnkben és a mai napig kettős érzést vált ki belőlem..
Egy dunántúli kis falu egy átlagos családjàban, és az ezredforduló előtt pár évvel történtek az események.
Nagy család volt a miénk 4en voltunk testvérek és én vagyok a legkisebb.
Két bátyám és egy nővérem van és nővérem 10evvel idősebb...