DEC
23
2016

A francia stoppos

hetero, közlekedés, anál

Olyan régen történt, hogy talán nem is igaz. De elmondom. Már amire emlékszem belőle.
Egyszerûen imádok autózni. Meg egy kicsit unom is. Na jó, csak a hosszú utakat unom. Ez azért lehet, mert 18 éves korom óta folyamatosan vezetek, és még soha nem volt komolyabb balesetem, és van már akkora rutinom, hogy a vezetés mellett jut időm egyébre is. Így az igazán hosszú távú autózás egy idő után már unalmassá válik, főleg egyedül nem tudok igazán mit kitalálni, ami nem zavarja a vezetést, és mondjuk még fel is dob. Na jó, ha közben szól valami kellemes zene, akkor azért kibírom.
Ilyen útnak néztem elébe sok-sok évvel ezelőtt, akkor is, amikor Budapestről a szülővárosom felé vettem az irányt hétvégére, egy kellemes (no, nem a maihoz hasonlóan döglesztő) nyári nap végén, estefelé. Megvártam, amíg a nagy forgalom kiözönlik a városból az M7-es irányába, már kezdett szürkülni, amikor elindultam.

*  *  *

Büntetésem - Prológus

s/m, anál, vibrátor, játék

Péter vagyok, egy húszas évei elején járó egri fiatal. Stabil kapcsolatban élünk lassan már négy éve barátnőmmel Regivel, aki egy évvel fiatalabb nálam. Rólam annyit hogy 185 cm magas vagyok, rövid barna hajam van, kék szemem és enyhén izmos testem. Regi 170 cm magas feszes mellekkel, formás fenékkel és sportos alakkal. A szexuális ízlésünk is egyezik. Regi vad, szenvedélyes és belevaló csaj, és nem szégyenli kimutatni hogy mennyire élvezi az együttléteteinket. Az extrém szex nálunk kimerült abban, hogy a vonaton lovagoltattam meg a wc - ben. Azt viszont Reginek az elejétől fogva tudtára adtam, hogy gyengéim a női fehérneműk, amit ô persze ki is használt hiszen minden alkalmon kapott, hogy szexibbnél szexibb fehérneműket vásároljon, és vegyen fel, akár csak egy nagy bevásárláshoz is. A kapcsolatunk elején szinte mindennap szexeltünk, ám az utóbbi időben egyre többször aludtunk el kielégítetlenül. Ha rákérdeztem mindig a stresszre fogta.

*  *  *
DEC
22
2016

Nagynéném és szeretőm

családi, szűz, nagynéni/nagybácsi

Van úgy az életben, amikor megéri zsákutcába kanyarodni, tövig nyomni a gázpedált a sötét éjszakában, és nekiszáguldani a falnak. A zsákutcába, amit már jó előre táblák jeleznek,
mégis ott fénylik valami a legvégén, ami olyan lendülettel hív magához mielőtt még el sem fordítottad a kormányt, hogy nem is akarsz, nem is tudnál neki ellenállni, és amint bekanyarodsz, magába szippant. Hogy az én esetemben mi volt ez a valami? Még ha bizonyos jelzőkkel is kell illetni, mint például bűnös… de ez a valami nem más volt, mint maga a nagybetűs GYÖNYÖR. És hogy miért zsákutca? Mert Kati anyám húga.
Fehérváron él, mi pedig egy Budapest közeli településen. Amióta az eszemet tudom, évente néhányszor láttuk egymást. Nem tudom, ha gyerekkorom óta nap, mint nap találkoztunk volna, talán csak egy rokont látnék - e benne. Amilyen jó nő, ebben nem vagyok biztos.

*  *  *

Első élményem egy igazi transz/shemale nővel

bizarr, hermafrodita

Imádok sokáig játszani a farkammal, de melyik pasi nem? A szexet is imádom, de külön szerepet játszik az életemben a "családi ékszer" kényeztetése. Van mikor csak lazán játékosan verem ki, és mikor úgy tartja kedvem szinte durván erőszakosan rángatom, mikor milyen kedvem van. A szükséges pornó természetesen sosem marad el, a kedvenceim a nagymellű valamint a shemale videók, de időnként más kategóriákból is válogatok...
A nőkben a nagy mellek csodálója és hódolója vagyok, nameg a szűk nedves falni - és kefélnivaló puncinak is. A pasik nem izgatnak fel, viszont a shemale - ek igen. Számomra ők férfi testbe született nők, és egy ideje az "kis plussz" a lábuk között egyre jobban vonz. Régót foglalkoztatott már a gondolat, hogy milyen lehet nemcsak a saját, hanem más farkával is játszani, kényeztetni.

DEC
21
2016

Művészi fotók

leszbi, vibrátor, szűz, tini

Tracy a szombati újságban vette észre a művészeti vásár reklámját. A legjobb barátnője születésnapja előtt két héttel úgy vélte, hogy ott biztosan talál majd valami, ami Luciának tetszeni fog. Talán valami ékszert vagy díszt a hajába.
Így hát buszra szállt és elment a megadott parkba. Mire az utolsó bemutató sátorhoz ért, csalódott volt. Semmit sem talált, amit megfelelőnek tartott volna. Az utolsó helyen gyönyörű keretezett képeket talált. Tudta, hogy itt már semmit nem fog venni, de úgy határozott, hogy puszta műélvezetből végignézi a kínálatot. A képek java részén cuki állatok voltak: kiskutyák, kismacskák, nyuszik. Kisebb részükön játszó gyerekek voltak.
- Mindegyik képet én csináltam. - mondta egy hang Tracy mögött.
A lány hátrafordult és egy egyedi festésű pólót viselő nőt látott, aki Tracy válla fölött nézte a képeket.

*  *  *

Lázasan 1-2. rész

hetero, nyaralás, tini

1. rész
Akadnak az életnek ritka pillanatai, amikor óriási pofont kapsz, azt hiszed, vége a világnak, de tévedsz: A világnak soha nincs vége. Újjáalakul folyamatosan. A mi világunk is folyamatosan alakul, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy nyissunk a lehetőségeink felé. Ez egy kis történet arról, milyen közel is állnak a legmélyebb szakadékok a legmagasabb hegycsúcsokhoz
Késő este kint ültem a tenerifei Garachico fekete lávastrandján, kezemben egy üveg Madeirával és a megmaradt strandolókat figyeltem. A repülőm már úton volt hazafelé, valahol Portugália felett lehetett éppen, nélkülem – lesz mit magyarázkodnom a munkáltatómnak, ha valamikor hazaérek. Néhány órával előtte még nyugodt, megállapodott házasembernek gondoltam magam, de délben, röviddel azelőtt hogy vissza kellett volna indulnunk Adéje, a repülőtér felé, beütött a krach.

DEC
20
2016

Első barátnőmmel

hetero, szűz

Másnap reggel óriási csillogó szemekkel ébredt mellettem Fruzsi. Teljesen meztelen volt a takaró alatt. Belenéztem igéző szemeibe, amitől felidéződött bennem az előző este történése. Természetesen a reggeli merevedésemre ez az emlékkép is rásegített. Fruzsi minden bizonnyal megérezhette mi történik az alsómban, és akár egy kiscica végigdörzsölte hab testét az enyémen, majd halkan a fülembe duruzsolt:
- Oh, hát én meg vele nem is foglalkoztam. – és egy határozott mozdulattal végigsimította a dudorodó bokszeremet, és széles mosolyra húzta a száját. Abban a másodpercben azt hittem nem bírok a véremmel és Fruzsit a matrachoz szögezve vad szeretkezésbe kezdünk. Szerencsére nem így lett, mivel a következő pillanatban bevillant, hogy ez már tényleg ne volna helyes, ráadásul barátnőm is van. Megfogtam az apró hófehér vállat, és egyetlen finoman határozott mozdulattal leállítottam a közeledését.

*  *  *

Jobb módszer

bizarr, szörnyeteg

Elise bal kezével átkarolta a korlátot és lebámult a mélységbe. A korábbi kemény elhatározása határozottan szelídült. Szinte el is feledkezett a tériszonyáról, amikor úgy döntött, hogy a hídról a mélybe veti magát. A többi módszert, pl. az altatók túladagolását túl gyávának tartotta. Pisztolya nem volt és az ötlet, hogy a vendéglőben túlórázzon hónapokig, hogy vehessen egyet, pont az probléma volt, ami idehozta.
Az emlékei közé nyúlt, hogy újra megszilárdítsa elhatározását. Nem volt ragyogó elme gyerekkorában. Erre az anyja is sokszor emlékeztette. Valahogy átküzdötte magát a középiskolán, de éppen csak hogy. A ballagáson a többiek már a továbbtanuláson gondolkoztak, ő pedig annak örült, hogy legalább érettségije van. Az első munkája - mint sok más lánynak - pincérnősködés volt a város éttermében. De amíg a többiek továbbléptek, ez a munka neki életfogytig tartó karriernek nézett ki.

DEC
19
2016

Egy teljesen normális család 6. rész

családi, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Krisztián kiment a teraszra, ahol az egész család meztelenül napozott. Bár a meztelenség amúgy sem volt náluk tabu, Krisztián azon kapta magát, hogy gyönyörködve nézi, milyen gyönyörű nőies teste van a lányának, sőt még azzal a gondolattal is eljátszott, hogy lánya formás didkóinak ugyanolyan jó fogása van-e, mint a felesége melleinek.
Lehet, hogy emiatt, de Krisztián „befűzése” sokkal könnyebben ment, mint gondolták. Anikó látta, hogy apja hogy legelteti rajta a szemét, ezért úgy szólt neki oda, mintha az égvilágon semmi hátsó gondolata nem lenne.
– Vetkőzz le, apa, és gyere ki te is napozni.
Krisztiánnak persze sejtelme sem volt róla, hogy egy családi szexpartiba akarják bevonni, de mivel borzasztóan meleg volt, és úgyis gyönyörködni akart lánya csodaszép testében, örömmel eleget tett kérésének és gyorsan levetkőzött.