Hírek

DEC.
16.
2022

Szárnypróbálgatás

Szeretném előre bocsátani, hogy megtörtént eseményt mesélek el. Éppen ezért megváltoztattam a szereplők nevét és egy-két egyéb részletet – helyszínt, foglalkozásokat. Erre két okom is van. Az egyik, hogy a senkinek sem szeretnék kellemetlenséget okozni a múltból felbukkanó intim dolgokkal. A másik, hogy az eltelt évtizedek jócskán megkoptatták az emlékezetemet, főként a részletek és egy-két név vonatkozásában. Nos, tisztelt Olvasóm, ha így is érdekel az én „elsőm” története, akkor vágjunk bele.
Egy kisvárosban nőttem fel még az „átkos” rendszer idején. A középiskola elvégzése után elsőre nem sikerült a felvételim, így valami munka után kellett néznem. Apám segítségével egy gyárba...


DEC.
15.
2022

Vad kemping otthon 6. rész

Ebéd után a teraszon üldögéltem, amikor jött egy üzim Messengeren.
– Én voltam, ne ijedj meg. – hallottam a hangját bentről. Nézd meg, neked melyik ruha tetszik, pár linket küldtem.
– Fürdőruha? Vagy valami szexi nekem?
– Lakodalomra, teeee.
– Ja jó, de alá attól még mehet alá valami dögös?
– Moderáld magad – dugta ki a fejét az erkélyajtón – nálunk leszünk. Semmi ökörködés, célozgatás. Anyuékkal megyünk, rokonokkal is tele leszünk, uh pofa be. Gyakorolhatod is, ha holnap lemegyünk ebédelni.
– Akkor semmi lagzis flört a koszorúslányokkal? – néztem rá ártatlanul.
– Pffff, kéne is az neked.
– Kéne... vagy valami falusi bika?
– Nekem vagy neked?
...


A boglári gömbkilátó tövében kezdődött - 2. rész

– Kérését megértve, megvártam mikor kéri ezen ujjaim használatát, amikor a jelzést megkaptam a baszási mozdulatokkal lassítanom kellett, míg elsőre a kezével a hüvelyk ujjamat a faszom mellé tolta be, közben a mutató ujjam hegyével a segge lyukát kezdte tágítani. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan engedett fel a seggének záró izma. Amikor kezdett tágulni a segglyukába dugta át a hüvelykulyamat tövig, míg a mutató ujjam a faszom mellé csúsztatta be. Ezeket a mozdulatokat ellentételesen kellett végeznem. Farkammal mikor löktem a kezemmel kifelé húzást kellett elvégeznem. Mikor kifelé húztam a farkam a kezemmel olyan erővel kellett befelé tolnom ujjaimat amennyire csak bírtam.
– Éreztem, hogy...


DEC.
14.
2022

A lányok és az anyjuk 1. rész

Gábor vagyok 24 éves, végzős egyetemista srác, átlagos alkattal, 180 cm magas, 75 kg, világosbarna haj és zöld szemek. Már egy éve járok Laurával, a 22 éves kertészmérnök hallgató csajjal, aki igazi bombázó. 170 cm magas, 55 kg lehet, vállig érő szőke göndör hajú, barna szemű, vékony, karcsú lány, hosszú lábakkal, és combokkal, karcsú derék, picit szélesebb csípő. A mellei kemények nem férnek el egy tenyérben, de nem is túl nagyok, olyan másfél kezesek, kicsi bimbókkal, keskeny udvarral keretezve. Aerobikozik, ennek következtében feszes, izmos teste olyan hajlékony és laza, hogy szinte bármire képes vele. Mindig elkápráztat, ahogy ki tudja csavarni magát, könnyedén spárgázik, vagy hátrafelé...


Niki felejthetetlen élményei Bécsben

A nővérem unokája, Niki most érettségizik, kis törékeny, barna hajú lány, sokkal fiatalabbnak néz ki koránál. Most volt Nálam Bécsben hétvégén az apjával. Szombaton voltunk Schönbrunnban, az Állatkertben, közben vásárlás is volt, amit felesleges idő és pénzpocsékolásnak éreztem, hiszen rengeteg látnivaló, kulturális programlehetőség van.
Este Duna-part, cukrászda végül fáradtan érkeztünk haza a kis lakásba. Ákos, az apja, még lement a kocsihoz, én elkezdtem főzni, tyúkhúslevest, rántott szeletet krumplipürével.
Niki eléggé izgatott volt, nézegette, hogy mit kapott, legjobban a rózsaszín masnis bugyija tetszett neki, felpróbálta, kérdezte, hogy milyen. Persze én nem az idétlen masnit...


DEC.
13.
2022

Orsi beindul - Orsi 2. rész

Orsi csinos lány.
Attila a férje, akiről megtudja, hogy megcsalta. Bánatában leissza magát, amikor egyedül van otthon. Pechjére előbb nyugtatót vett be és a kettő keveréke drogként hat a testére, lelkére. Egyik pillanatban levert a hangulata és meg akar halni, a másikban nagyon is felcsigázott és bosszút akar állni. A teste is ezekhez az érzelmekhez igazodik.

A szomszédja egyedülálló fiatal srác. Petinek régóta tetszik Orsi. Úgy két hónappal ezelőtt költöztek mellé és neki már akkor szemet szúrt a csinos asszonyka. Tudta, hogy nem helyes, hisz a nőnek férje van, mégse tudta megállni, hogy alkalomadtán ne Orsira gondolva maszturbáljon. Azóta a pornó oldalakon is hozzá hasonló...


Az első szopás

A neten ismerkedtünk meg, az adatlapja szerint csak szoptatni szeretne, semmi komolyabb. Ez így nekem is éppen megfelelt, hát írtam neki.
Megbeszéltük, hogy eljön, lecumiztat és megy tovább, valamint megegyeztünk abban is, lehet kicsit keményebben használni a számat és a torkomat a szokásosnál.

Péntek délután megjelent a megbeszélt időpontban, beinvitáltam, váltottunk pár szót, majd el is kezdtük a dolgot. Nem sokat teketóriázott a srác.
Az ágyon ültem, odajött hozzám, letolta a farmerjét és odahúzta a az arcomat az ágyékához, egyelőre még csak boxeron keresztül, és a számhoz dörzsölte akkor még lankadt hímtagját.
Nagyon vágytam már rá, hogy a számban is érezhessek végre...


DEC.
12.
2022

Az egyetemista anyuka tavaszi vakációja fiával 4. rész

SZOMBAT
Anya szeretett művészeti múzeumokba és galériákba járni minden olyan városban, ahol eddig járt. Így tettük ezt szombaton is, miközben Jessica és Brad egy Everglades-körútra mentek.
Anya fogta a kezem, miközben galériáról galériára vezetett a divatos művészeti negyedben. A művészetről mesélt és megkért, hogy beszéljek arról, mit szeretek és mit nem.
– Ez nagyon szórakoztató – csicseregte.
"Úgy érzem magam, mint egy középiskolás lány a randin egy sráccal, akibe nagyon beleszeretett. "
Nem egyszerűen csak a művészetet nézte és továbbment. Megbeszélte a galéria munkatársaival a neki tetsző darabokat. Művészettörténet szakos volt, és lenyűgözött tudásának látható...


A legjobb férj

Lisa egész testében rázkódva zokogott, miközben az ágyban ült és az ölében lévő piciny tárgyat nézte. Nem akarta elhinni, hogy ez az egész megtörténik vele. Az elmúlt három éve csak a bánatról, a fájdalomról és a sírásról szólt. Azt hitte ettől rosszabb már nem lehet és most mégis.
Pedig olyan szépen indult minden...
Tizenöt évvel ezelőtt, amikor Lisa tizenkilenc évesen elkezdte az egyetemet, egy karácsonyi partin, amire el sem akart menni, megismerkedett az egyetem focicsapatának kapitányával és egyben irányítójával, a másodéves Dereck Coltrain-nel. Lisa sokáig kérette magát, mire igent mondott Dereck randi meghívására, mert nem értette, hogy egy olyan izmos, jóképű és népszerű...