SZEP
29
2016

Egy kellemes strandolás

hetero

- Hová pakoljunk? – kérdeztem Ákost, a pénztártól a strand területére besétálva.
- Nézd csak! – mutatott a hátul levő termál medence irányába. – Ott van árnyék nekem és napos rész neked. És arra nyugis, nincsenek sokan.
Arrafelé vettük az irányt, és a strand hátsó sarkában lepakoltuk a cuccunkat. Nyugodtnak csak kis szépséghibával volt az, mert egy család: apu, anyu és két örökmozgó 7-8 év körüli gyerek volt letáborozva nem messze tőlünk. Gyerekek csivitelésétől eltekintve viszont tényleg csendes kis zugot találtunk. Apuka az illőnél kicsit jobban megnézett, amiért az asszony szemrehányó pillantásaival bűnhődött szinte azonnal. Én kis mosollyal nyugtáztam magamban az elismerő pillantást. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem hibáztatom. 26 évesen, 8 évnyi versenytáncos múlttal nincs miért szégyenkeznem az alakom miatt. Az arcomat is többször illették a bájos babaarc jelzővel.

*  *  *

Lakótársból, hálótárs 1. rész

leszbi

Már 2 hete, hogy Heni kiköltözött, és még mindig nincs lakótársam, ezt nem hiszem el. Utálok egyedül lenni, ez a csend...borzalmas. Miközben ezen elmélkedem kinyílik a szobám ajtaja és belép rajta egy életvidám, bár a nehéz bőröndje miatt elfáradt lány. Olyan velem egykorú lehet, talán picivel idősebb, de mindenképp szimpatikus jelenség. Szegény teljesen kikészült amit nem is csodálok tekintve, hogy a másodikra cipelte fel a bőröndjét, mert a liftet még mindig nem javították meg. Éppen csak a szemébe nézek, amikor észrevesz és elmosolyodik. Már érzem, hogy jóban leszünk.
- Szia, Rea vagyok- nyújtja felém a kezét, miközben becsukja az ajtót maga után.
- Szia, én pedig Anna, és örülök, hogy lakótársat kaptam. Pakolj le nyugodtan, és utána könnyebben tudunk beszélgetni.

SZEP
28
2016

Evelyn ráduplázott...

gruppen, anál, vibrátor

- Basszál meg! Basszál meg!
Evelyn nyögéseitõl lüktetni kezdett a farkam. Ujjai a dugás közben mélyen a hátamba vájtak. A szobát megtöltötte izzadt testünk csattogása.
- Keményebben! – nyögte a csaj, és lábát a testem köré csavarta.
Felemelkedtem, hogy jobban támadhassak, és keményen dugtam a barátnõmet, egyre mélyebbre toltam neki a farkamat. Ragyogó szemmel nézett rám. Felnyúlt, a tarkómba kapaszkodott, magába rántott. Teljes testsúlyommal ránehezedtem, mellei hozzám szorultak. Éreztem, hogy melle minden lélegzetvételnél felemelkedik, arca az enyémhez feszül, és éreztem forró leheletét a füleben, miközben ezt suttogta:
- Dugd az ujjad a seggembe!
Az arcához tartottam az ujjamat, õ a szájába vette, szenvedélyesen beszívta, szemét behunyta. Lágy ajkai végigcsókolgatták és benyálazták az ujjamat.

*  *  *

A szomszéd fiú. 2. rész - Kettesben

homo

Leült mellém és megcsókolt.
- Ilyen jó még senkivel sem volt. Suttogta oda.
- Most meghálálom neked ezt a kényeztetést. Mosolyodott el. Azzal elkezdte csókolgatni a nyakam.
Halk szuszogással nyugtáztam mennyire jól esik amit csinál. Sajnos hirtelen megtörte az erdő zaját egy éles kiáltás.
- Baruuuuuuuuuuuuu!Merre vagy? Baruuuuu!!
Úgy megijedtem, hogy azonnal ellöktem magamtól Barut. Mondanom sem kell, hogy hasonlóan megijedt Ő is. Azonnal húztuk magunkra a ruháinkat. Még annyit sem tudtam mondani, hogy mikor találkozunk legközelebb. Baru már el is tűnt a fák között. Kicsit vártam. Hallottam ahogy beszélget valakivel a távolban. Miután elcsendesült újra az erdő elindultam az út felé. Még mindig remegtek a lábaim az ijedségtől. Így mikor az út mellé értem óvatosan kinéztem, hogy tiszta - e a levegő. Már senki sem volt a környéken. Elindultam haza felé. Menet közben még mindig Baru járt az eszemben.

SZEP
27
2016

A változások kora

hetero, férj-feleség

Régóta nem élünk már együtt a (volt) feleségemmel.
Azt hiszem, hogy a mai, sivár intim életem – annak hiánya – éppen eme sajnálatos körülményre vezethetõ vissza!
Hogy miért nem élünk együtt?
Annak több oka is van.
Leginkább az, hogy késõn eszméltem fel, hogy mit veszíthetek!
Mert voltak figyelmeztetõ jelek a házasságunk ideje alatt, ami az intim együttléteket illeti. A házasságunk 10-ik évfordulója tájékán kezdõdtek a problémák. Akkoriban kezdõdtek a nagy változások, az egész világ kifordult a sarkából, egy-két év alatt megszûnt körülöttünk az addig ismert világ, és egyszerre ott találtuk magunkat a nagy, szédítõ, részegítõ szabadságban!
Jó pár éven keresztül szinte semmi sem volt tilos! A mai, agyonszabályozott, és törvényekkel körülbástyázott társadalmunkban elképzelni sem lehet, hogy akkoriban miféle szabadságban volt részünk!

*  *  *

Szenvedéllyel szerelmeskedni

hetero

Többnapos távollét után térek haza szerelmemhez, aki ebéddel vár engem és néhány közeli barátunkat.
Az ebéd fantasztikus, az ízek orgiája is mind az érzékekre kihegyezve, nekem szólnak. Bazsalikom és fehérborban pácolt rókagomba a húson, hozzá illatos jázminrizs és almakompót, amit a gyömbér, szegfûszeg, fahéj és citrom tett vadítóvá...
Egy korty portói bort iszunk a kávé és a csokoládétorta mellé. Mindenbõl csak egy keveset, mert nem a mennyiség, hanem a minõség számít... mint a szexben is...
Ahogy sürög-forog körülöttünk, titkon néha hozzáérek... a kezéhez, a melléhez, a fenekéhez... ilyenkor össze-összerándul a teste, elmosolyodik és sokatmondó pillantásokat vet rám...
Ebéd után nemsokkal távoznak vendégeink, s mi végre kettesben maradtunk. Az ajtóban sokáig csókolóztunk, beszívjuk egymás illatát és olyan szorosan öleljük egymást, hogy az már szinte fájt.

SZEP
26
2016

Egy londoni lány

családi, unokatestvérek

Lustán lógattam a lábaimat a székről, ahogy az odakint elhaladó embereket néztem. Egy újabb szürke nap köszöntött Londonra, illő a hosszú és hideg tél végéhez, a járókelők még mindig pulóverbe, kabátba és sálba burkolóztak a metsző szél ellen. Gyér, rideg napfény szökött át a felrepedezett felhőzeten, tarka színekbe vonva az autókat és a buszokat. Piszkálgattam az ételemet a villámmal, bekaptam egy újabb falat sashimit, aztán ismét a mobilomra pillantottam.
Az email tegnap érkezett, késő este. June nénikém ritkán írt nekem, általában csak azért, hogy megérdeklődje ép és egészséges vagyok-e, illetve továbbítson pár unalmas hírt a rokonságról. Ezúttal azonban más volt a helyzet - mint írta, Andrew unokatestvérem a héten fog Londonba érkezni, és megkért rá, hogy ha tudok, kukkantsak rá és esetleg segítsek neki beköltözni.

*  *  *

Méretes szívatás

hetero, iroda, munkatárs

Azon a balul kezdődő tavaszon, huszonhét évesen munkahelyet kellett váltanom. Kicsit rosszul esett, de a kezdeti nehézségek után rájöttem, milyen jó helyre vetett a sorsom. Barátságos és segítőkész munkatársak, új és izgalmas kihívások, és fenséges környezet. Nagyjából így lehetne jellemezni a százéves bérleményben működtetett informatikai kirendeltséget.
Még nem volt vége az iskolaévnek, és a kollegáimmal rövid pihenőkre előszeretettel álltunk ki a utcasarki épület valószínűleg egykor bejáratnak készült kis erkélyére, ahonnan remekül végiggusztálhattuk a keskeny utca másik oldalán álló lánykollégiumi felhozatalt. Az az igazság, hogy túl fiatalok, túl üdék, és elérhetetlenek voltak, de megcsodálva őket hamar felcsigáztuk a piszkos fantáziánkat. Engem személy szerint jobban érdekelt a harminc méterrel arrébb eső könyvelőiroda bejárata, ahonnan gyönyörű, elegánsan öltöző hölgyek jártak ki dohányozni az utcára.

*  *  *
SZEP
23
2016

Ex és szex

hetero

- Csillaaaa gyere már, nem várunk rád hajnalig!!!
- Jövööök már..minek kell ordibálni? Komolyan ha nem a legjobb barátnőm lennél már biztos, hogy megfojtalak egy kanál vízben.
- Tudom, hogy nem bírnád nélkülem.
- Valószínű...de most emeld a segged és induljunk, ha már olyan mehetnék vagy.
- Éljeeen, induljunk!!
Ezután beszálltunk a baráti társaság kocsijába és már süvítettünk is a szilveszteri házibuliba. Tudni kell rólam, hogy ezeket mindig jobban szerettem mint a tuc-tuc discókat, így majd kicsattantam az örömtől, hogy a vizsgák között volt időm egy kis bulira. Úgy voltam vele, ha már csináljuk akkor csináljuk tökéletesen. Lejjebb húztam fekete csipkés hát nélküli ruhámat, majd megmozgattam a lábujjaimat a tűzpiros magassarkúmban. Ahhh igen, jó nőnek lenni. Barátnőm tanácsára kiengedtem vörösesbarna göndör hajamat, és megtapogattam a táskámat amiben már ott lapult egy óvszer. Ki tudja alapon tettem bele.