NOV
28
2016

Egy asszony élete lánya születésnapja után 3. rész

gruppen, közlekedés, anál, leskelődés, férj-feleség

Reggel korán felébredtem és a kusza kapcsolatokra gondoltam. Zoli szülei és a másik pár, Zoli meg én. És Gyuri is. Nem volt lelkiismeret furdalásom Zoli miatt. Délelőtt a társaság elment vásárolni, a fiatalok meg fürödni. Engem Gyuri hívott, hogy mit szólnák hozzá, ha kora délután elmennénk valahova kocsival. Persze belementem.
A megbeszélt helyen Gyuri felvett engem. Egy testhez simuló póló, tanga és szoknya volt rajtam. Gyuri szó nélkül elindult, mikor kérdeztem, hova megyünk, csak mosolygott, majd kiderül.
- Te megint valami perverz dolgon töröd a fejed igaz?
- Persze, de mi a perverz neked, mikor éppen te mesélted a kalandod a fiatal nagyfarkúval este?
- Te mindig ki tudsz találni valamit.
A szokásossal ellentétben Gyuri csak néha simogatta meg szolidan combjaim, aztán egy erdősebb részhez érkeztünk, ahol egy büfé, panzió, és egy nagy parkoló volt kocsikkal, kamionokkal.

*  *  *

Meglepetés Kevinnek

családi, anya-fia, nagynéni/nagybácsi

Cindy és a húga Betsy éppen a konyha ablakon keresztül figyeli amint Cindy fia Kevin a kertben lévő medencében úszik. Kevin kimászik meztelenül a medencéből és a konyha ablak felé fordulva törölközik. Cindy és Betsy szeme a Kevin meztelen testét pásztázza. Majd a csupasz farkán akad meg mind kettőjük szeme.
- Milyen Kevin az ágyban? - kérdezi Cindy Betsy-től.
- Ezt meg honnan tudod? – kérdezi vissza támadva Betsy, miután felkaparta az állát a földről.
- Ti ketten nagyon egy húron pendültök mostanában. Ezt csak a vak nem veszi észre. – mondta Cindy.
Ekkor Betsy eldöntötte, hogy nem hazudik a kapcsolatukról és elmondja az igazat a nővérének.
- Fantasztikus az ágyban, jobb mind a volt férjem. – vallott szint Betsy.

*  *  *
NOV
27
2016

Szeretnénk pár remek történetet ajánlani nektek, amelyek szintén egy-egy hűvös, szeles november szülöttei :)

Egy fiú babaországban 9. rész

családi, testvérek

Egy 15 részes sorozat sokdaik része, amelyen át egy csládi összegabalyodását követhetjük végig, kezdve a testvérekkel. :).

Irodai pillangók 8. rész - Előléptetés

hetero

Régi idők falusi napjaiból sem hiányzott a vad erotika, ott is tomboltak a hormonok. Aki nem hiszi, vadász47-nek köszönhetően, maga is meggyőződhet róla. :)

Társasjáték - Az első szintek

gruppen, játék

Itt viszont egy nagyonis modern, formabontó társasjátékba kaphatunk betekintést. :)

És természetesen továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)

NOV
25
2016

Meztelen élet

gruppen, vibrátor

– Rebecca, ilyent nem csinálhatsz – Vadon szavai kicsit viccesen hangzottak, tekintve, hogy a farka éppen a kezemben volt. Alulról fogtam és néha a golyóit is masszíroztam, ahogy vertem azt a görbe rudat.
– Mi bajod van? – kérdeztem álságosan, míg kinyomtam a mellemet. Vadon lehajolt és bekapta a bimbót.
– Ümm, amm – nagyjából ezt hallottam. Megráztam a kicsikéimet(!) és így kikerült a szájából. Csalódottan pislantott rám. Bocca ezt a pillanatot választotta, hogy a nyakamba csókoljon hátulról és megmarkolja a két hatalmas cicim. Vadon szemei elkerekedtek, én meg rászorítottam a húsára és éreztem, hogy majd eldurran a kezemben.
– Tehát mit nem szabad? – évődtem vele és elengedtem, hogy megfordulva Boccát csókolhassam. Testünk összefeszült, kisebb mellei épp úgy bökték az enyémet, ahogy én az övét. A tus alá irányítottam, az otthagyott műanyag szék felé és ráültettem. Kapott még egy gyors csókot és széthúztam a térdeit.

*  *  *

Jókor jó helyen

hetero

Néhány hete meglátogatni indultam a nagyanyámat a kórházban. Szerencsére nem volt komoly baja, de pár napig bent fogták. A Kútvölgyibe vitték, de mivel közel vannak egymáshoz én először a Szent János hátsó bejárata közelében álltam meg egyrészt, mert nem volt kiírva semmi, másrészt könnyű egyikre azt hinni, hogy a másik, miközben negyed órája barangolsz kocsival a domboldalon, mert a húgod félreigazított.
A bejárat felé sietve egy 45 - 50 körüli nagykabátos kövér nő jött velem szemben a járdán. Megkérdeztem, ez a Kútvölgyi - e. Mint kiderült nem. Sóhajtott egyet, mielőtt elkezdte magyarázni hogyan keveredek oda a mellékutcákon keresztül, de nem olyan hangon mintha feltartanám, csak mint aki a gondolatait összeszedvén vesz mély levegőt, és a további hanghordozásán is érződött, szívesen segít csak fáradt vagy rossz kedve lehet.

*  *  *
NOV
24
2016

Erika

hetero, anál

Erika az egyik legszebb nő, akivel valaha is találkoztam. Régóta ismerem. Amikor megismertem még nem tetszett, de ahogy felcseperedtünk, egyre kívánatosabb, szexi nő vált belőle. 24 éves, csupán 160 cm magas körül lehet, de én kedvelem a kistermetű lányokat. Vékony, enyhén kreol bőrű és fekete hosszú egyenes haja van. Az arca bájos és kedves, mindig mosolygós. Rengeteget fantáziáltam róla, hogy hogyan dughatnám meg egyszer. Már úgy éreztem belebetegszem, ha nem érinthetem meg a testének rejtett zugait, mikor történt valami.
Erika barátja jó ismerősöm volt, de azért nem voltunk barátok. Egyszer Erika munkahelye előtt mentem el. Gondoltam beköszönök neki, így bementem hozzá. Egy nagyáruházban dolgozott, így mikor megpillantottam az üzlet dolgozóinak az egyenruhája, piros nadrág és felső volt rajta, valamint egy pici, talán kb. 37-es fehér klumpa. Ébenfekete haja fel volt tűzve.

*  *  *

1988-ban történt

hetero, férj-feleség

Éppen haltápot csomagoltunk már mindannyian untuk a munkát, ugyanis már a hetedik órában ültünk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az előttem ülő lány, elkezdi kipakolni az ennivalóját és tisztogatni a kezeit. Az ujjai a kolbászon fel-le mozogtak, kecsesen és finoman. Teljesen belemerültem abba, amit csinált. Olyannyira, hogy arra eszméltem, hogy a férfiasságom a nadrágomban elkezd mocorogni. Már alig bírtam magammal, amikor kilehetett menni szünetre. Gyorsan összepakoltam és kisiettem a teremből. A következő órában úgyszintén előttem ült. Tegyük hozzá, hogy azért a lány nem néz ki rosszul… Nagyon szép, sima bőre van, karcsú, sportos testalkata, hosszú barna haja és gyönyörű szép csillogó szemei. Elkezdődött a munka. Egész órában őt figyeltem; hogyan bontja ki majd fogja újra össze a haját, hogyan veszi fel a zacskót ami leesett… Végre szóltak és mehettünk haza.

NOV
23
2016

Az első kísértés

hetero, munkatárs

Egy pár éve történt, vidéki középvállalatnál dolgoztam, minket is utolért a fúzió, egy multi felvásárolt minket.
Ahogy az lenni szokott, egy kis átszervezés után, a hatékony munkavégzés érdekében hamarosan csapatépítő tréninget szerveztek, ami nem is igazi tréning volt, mert inkább az ismerkedés, eszem- iszom volt a cél, hogy a társosztályok könnyebben eligazodjanak az ügyintés során, megismerjük ki ül a telefon másik végén.
A mi csapatunk kicsit később érkezett, a bogrács már állt, a sörök behűtve szóval elkezdődött az barátkozás. Semmi csajozás nem volt betervezve, így hát nekiálltunk sörözni, pálinkázni rendesen.
Vacsora közben mellém sorsolt a gondviselő egy huncutszemű, kistermetű kolléganőt, olyan jó karban lévő 40-es, de semmi kihívó. Utóbb kiderült, hogy a gondviselő maga a kolléganő volt, de erről majd később.