SZEP
15
2016

Szaunában Kittivel

hetero

1. rész
Egyszer hallottam hogy anyu ordibál a nagymamámmal. Ez furcsának tartottam, mert anyu sose ordibált senkivel. Úgy döntöttem kihallgatom, hogy mért üvöltöznek. Hallottam, hogy anyu a nagyinak megmondja, hogy Anettal (az egyik testvérével) nem fog kibékülni és hogy a megmaradt képeket is el fogja égetni. Később mikor anyu elment, megnéztem az említett fotóalbumot. Anettnak és a férjének, Gábornak volt egy fia, akiről nem is tudok.
Ő most 16 éves Gergőnek hívják. Én 15 éves vagyok. Gondoltam a nagyi tartja velük a kapcsolatot és lementem kérdezősködni. Kiderült a nagyinak van róla képe. Gergő igen jóképű srác volt. Gondoltam bizti, hogy van csaja. Van neki egy öccse, Márk. Ő 14 éves múlt, ő is jóképű de messze nem olyan mint a bátyja. Nagyi megígérte, hogy a hét végén elvisz hozzájuk. Alig vártam a hétvégét! Már az se bántott, hogy anyu nem tud róla. Vettem új ruci és sminkeket.

SZEP
14
2016

Zsófi, a fiatal cigánylány

hetero, anál, tini

Az eset pár éve történt, 38 éves voltam, és nőtlen. Sógornőmnek van egy gyönyörű, akkor 18 éves cigány keresztlánya (egy barátnőjének a lánya). Forró nyári nap volt, és a kiscsaj (nevezzük Zsófinak), kitalálta, hogy menjünk el ketten a strandra. Kicsit meg is lepődtem az ötletén, hisz öcsémnek van egy felfújható medencéje(olyan négy méter körüli átmérővel), ami ráadásul fel is volt töltve vízzel, de ha ő strandra akart menni velem, gondoltam, legyen. Biciklire ültünk, és elindultunk. A kiscsaj egy könnyű kis egyrészes nyári ruhát, szandált, és baseball - sapkát viselt. A strand a város másik végén volt, én anyámmal a központhoz közel laktam, Így útba ejtve a lakást én is összekészítettem magamnak a strandcuccot, és mentünk tovább. Ő ment elől, és a néha - néha feltámadó szél alákapott a ruhájának, fellebbentve azt, láttatni engedve gyönyörű szexis, tangabugyitól bizony alig - alig takart fenekét…Aztán a strand közelében letért az útról,

*  *  *

Meglepetés

hetero, szűz

Egész éjjel utaztunk, hogy reggelre ide érhessünk. Végigaludtam az utat, mert szerettem volna egész nap talpon lenni és kihasználni ezt a kis vakációt. A szüleimmel kb. két hete döntöttük el, hogy ideje kicsit meglépni a világ elől. Nyári szünet van, így egy üdülőparadicsom mellett döntöttünk. Halálra untam volna magam egyedül, mivel nincs tesóm, akivel hülyülni tudtam volna, ezért meggyőztem aput, hogy ide jöhessünk. Nem messze van Rin és Haru kedvenc helye, ahol úszni szoktak. Tavaly nyár óta Rin szinte a legjobb barátomnak számít, olyan akár a bátyám. Minden marhaságban benne volt amiben én is. Annyira, de annyira hiányzott már. Azon a nyáron képzeletben bővült a család egy bátyóval.
A Haruka iránt táplált érzéseim viszont teljesen eltérnek a Rin iránt érzettektől. Bár tudom, hogy mi van köztük Rinnel, még ha ők nem is képesek bevallani, de tetszik nekem Haru.

SZEP
13
2016

Vasúti szex kaland

hetero, közlekedés, anál

A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában.
Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg egy szandált. Átsejlett a mellbimbóm a top vékony anyagán keresztül, de nem érdekelt. Hadd bámulja, akit érdekel. Meleg van, én meg egyszerűen nem vagyok hajlandó jobban felöltözni.
Megvettem a jegyet reggel, közölte a kis hölgy, hogy:
- Sajnálattal közlöm kisasszony, javítások zajlanak a vonalon, így csak holnap hajnalban ér a vonat a tengerpartra.

*  *  *

Ma végre a hármast választotta

leszbi, vibrátor

Remegő hangon mondta be a 3-as számot. Innentől kezdve már csak annyi volt a dolga, hogy még néhány kérdésre válaszoljon.
Sue a negyvenes éveinek végében járó, dekoratív nő volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy végül pár nélkül marad. Hatalmas hullámos fekete haj keretezte a latin vonásokat rejtő arcát. Néhány éve plasztikáztatta a melleit, de csak olyan formában, hogy teljesen természetesek maradjanak. Gyerekkora óta mindig képviselt valamilyen testmozgást, így karcsú, de kontrasztos testén gyönyörű barna bőr feszült. Legjobban mégis a lábaira és a minden irányban gömbölyű fenekére volt büszke. Igazából a felmenőinek köszönhette, hiszen a genetikája garantálta ezt a formát. Ki hitte volna, hogy ennyi idősen egyedül fogja tengetni napjait. Azt bezzeg senki sem tudta róla, hogy két akkora csalódáson esett keresztül, melyek után sosem mert volna tartós kapcsolatba bonyolódni.

SZEP
12
2016

Egy véletlennel kezdődött

családi, leskelődés, anya-fia

Péter vagyok 17 éves.
Dugom az anyámat.
El kell mondanom, vagy le kell írnom, mert érzem, hogy szétfeszít ez a titok!
Tavaly kezdődött, egy véletlennel.
16 évesen a suliban csak a csajokról ment a duma, ki kivel hányszor és hogyan. Két barátom volt Karesz és Attila, sajnos nekünk még nem volt soha igazi csajunk. Rengeteg pornót néztünk és szex lapokat is olvastunk, de igazi hús-vér nőt még nem dugtunk. Attilának volt egy nővére, és ha alkalma volt rá, megleste, volt, hogy le is videózta a telójával. Egyszer megnézhettük amint zuhanyozik. Csinos csaj és hát nem pornósztár, hanem a lány a szomszédból. Sokkal izgatóbb volt, mint a pornók. Sajnos Attila nem hozta be, csak egyszer, és aztán le is törölte, mert félt, hogy valaki meglátja, és akkor a nővére megöli. Mesélte, hogy egyszer megleste a fürdőszobában amint a pasija dugja. Szépen elmesélte az egészet az elejétől a végéig.

*  *  *

A borosgazda 2. rész

hetero, anál, tini

Sajnos hamar elrepült a nyár, Zsuzsival nagyon jól éreztük magunkat. Nekem elkezdődött az iskola, és a szőlőben is elfogytak a munkák. Egyre ritkábban találkoztunk, utoljára szüretkor voltunk együtt. Ott maradt velem éjszaka préselni, aminek persze egy hatalmas kefélés lett a vége. Később halottam, hogy kiengedték a férjét, így már nem jött többé.
Apám becsajozott, miután bemutatta nekünk Jolikát, a nagyi röviden így jellemezte.
- Sunyi, számító egy ribanc ez gyerekem, jó lesz vele vigyázni.
Nekem nem volt ellenszenves, ha apának tetszik, legyen vele boldog gondoltam. Amikor azonban kitalálták, hogy költözzek haza, mivel mostantól mi egy boldog család leszünk, kezdtem én is Jolikára gyanakodni. Azt még nem tudtam, hogy ezzel mi a célja, de sajnos nem volt más választásom, mert apa is nagyon támogatta az ötletet.

*  *  *
SZEP
09
2016

Apu kiskurvája

családi, anál, vibrátor, szűz, tini, apa-lánya

Sziasztok, Ildi vagyok egy kis szőke nyuszifül csajszi.
Régóta olvasgatom a sztoritokat, amióta ráleltem az oldalra, megpróbálom én is leírni a velem történt „kalandokat” hátha kedvetek lelitek benne.
Velem ellentétben (néha).
A kis beszámolóm nem a képzelet szüleménye, csupán megosztom azokat az élményeket, amelyeket átéltem. Nem teszek hozzá, nem veszek el belőle semmit sem.
Szüleim több éve elváltak, anya Debrecenben maradt, apu elköltözött tőlünk egy kis településre nem oly messze Debitől, így ingázhattam köztük.
Hét közben a suli miatt anyával éltem, hétvégén apuhoz jártam ki. Mindkettőjüknél van egy kis szobám berendezve, úgyhogy jól éreztem magam ebben a formációban.
A 14. szülinapomra apu nem tudom milyen indíttatásból meglepett egy vibrátorral, gondoltam a poén kedvéért. Mindig fel tudott vidítani, jobb kedvre deríteni.

*  *  *

Alkalom szüli...

hetero

Akkoriban egy nálam jóval fiatalabb lánnyal jártam, már vagy két éve, a szüleivel is kiváló volt a kapcsolatom, főleg, hogy alig tizenegypár évvel voltak csak idősebbek nálam. Kulcsom volt a házhoz, így azon az estén is bejelentés nélkül érkeztem. Teca (a barátnőm) szobája üres volt, de a fürdő ajtaja alatt látszott, hogy ég bent a lámpa, így hangos "Helló!" - val be is nyitottam. Ám a kádban nem az én kedvesem ázott, hanem az anyja, akit én csak Babimamának szólítottam, bár a "mama" korhoz még volt vissza néhány éve.
- Teca? - kérdeztem kissé sután és nem nagyon meresztettem a szememet a kád felé, csak úgy illemből, de éreztem, hogy valahogy "természetesen" kellene viselkednem, hiszen Babimama nyakig a vízben, a víz tetején arasznyi vastag hab, szóval nem igazán vétünk az illem ellen, mégis...