Hírek

DEC.
13.
2022

Orsi beindul - Orsi 2. rész

Orsi csinos lány.
Attila a férje, akiről megtudja, hogy megcsalta. Bánatában leissza magát, amikor egyedül van otthon. Pechjére előbb nyugtatót vett be és a kettő keveréke drogként hat a testére, lelkére. Egyik pillanatban levert a hangulata és meg akar halni, a másikban nagyon is felcsigázott és bosszút akar állni. A teste is ezekhez az érzelmekhez igazodik.

A szomszédja egyedülálló fiatal srác. Petinek régóta tetszik Orsi. Úgy két hónappal ezelőtt költöztek mellé és neki már akkor szemet szúrt a csinos asszonyka. Tudta, hogy nem helyes, hisz a nőnek férje van, mégse tudta megállni, hogy alkalomadtán ne Orsira gondolva maszturbáljon. Azóta a pornó oldalakon is hozzá hasonló...


Az első szopás

A neten ismerkedtünk meg, az adatlapja szerint csak szoptatni szeretne, semmi komolyabb. Ez így nekem is éppen megfelelt, hát írtam neki.
Megbeszéltük, hogy eljön, lecumiztat és megy tovább, valamint megegyeztünk abban is, lehet kicsit keményebben használni a számat és a torkomat a szokásosnál.

Péntek délután megjelent a megbeszélt időpontban, beinvitáltam, váltottunk pár szót, majd el is kezdtük a dolgot. Nem sokat teketóriázott a srác.
Az ágyon ültem, odajött hozzám, letolta a farmerjét és odahúzta a az arcomat az ágyékához, egyelőre még csak boxeron keresztül, és a számhoz dörzsölte akkor még lankadt hímtagját.
Nagyon vágytam már rá, hogy a számban is érezhessek végre...


DEC.
12.
2022

Az egyetemista anyuka tavaszi vakációja fiával 4. rész

SZOMBAT
Anya szeretett művészeti múzeumokba és galériákba járni minden olyan városban, ahol eddig járt. Így tettük ezt szombaton is, miközben Jessica és Brad egy Everglades-körútra mentek.
Anya fogta a kezem, miközben galériáról galériára vezetett a divatos művészeti negyedben. A művészetről mesélt és megkért, hogy beszéljek arról, mit szeretek és mit nem.
– Ez nagyon szórakoztató – csicseregte.
"Úgy érzem magam, mint egy középiskolás lány a randin egy sráccal, akibe nagyon beleszeretett. "
Nem egyszerűen csak a művészetet nézte és továbbment. Megbeszélte a galéria munkatársaival a neki tetsző darabokat. Művészettörténet szakos volt, és lenyűgözött tudásának látható...


A legjobb férj

Lisa egész testében rázkódva zokogott, miközben az ágyban ült és az ölében lévő piciny tárgyat nézte. Nem akarta elhinni, hogy ez az egész megtörténik vele. Az elmúlt három éve csak a bánatról, a fájdalomról és a sírásról szólt. Azt hitte ettől rosszabb már nem lehet és most mégis.
Pedig olyan szépen indult minden...
Tizenöt évvel ezelőtt, amikor Lisa tizenkilenc évesen elkezdte az egyetemet, egy karácsonyi partin, amire el sem akart menni, megismerkedett az egyetem focicsapatának kapitányával és egyben irányítójával, a másodéves Dereck Coltrain-nel. Lisa sokáig kérette magát, mire igent mondott Dereck randi meghívására, mert nem értette, hogy egy olyan izmos, jóképű és népszerű...


DEC.
11.
2022

Keresztanyu

A történet a szexel való ismerkedésem korai időszakában kezdődik. 18 vagyok, Ádámnak hívnak, átlagos srác, semmi extra nincs rajtam, nincs hatalmas farkam ( 17/ 4), bár sok lány szerint helyes vagyok, 12 osztályos gimnáziumba járok. Volt már jó pár barátnőm és már szűz sem vagyok, de azért nem vagyok egy lepedő akrobata, van mit tanulnom. A történet másik szereplője a keresztanyám, Ági, ő anyu nővére. Róla annyit kell tudni, hogy egy igazi dekoratív, dögös milf, 40 éves, elvált, közepes cicik, vékony derék, kicsit szélesebb csípő és valami eszméletlen jó segg, hosszú barna, enyhén hullámos haj, szerintem szép arccal és csak úgy árad belőle a szexualitás. Ági nagyon szerette a férjét, de...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 8. rész

Lorena szülei hétfő délután jöttek felköszönteni lányukat. A csaj előtte gyorsan rendbe szedte az albérletet, kisebb takarítást végzett, majd a szekrényébe rejtette az íróasztalán pihenő, óvszerekkel telepakolt üvegtálat.

Kedd
Lorena a megbeszélt helyen várta aktuális randipartnerét. Ezúttal egy Gézával hozta össze a sors. A magas, barna hajú-szemű huszonéves srác nagyjából ugyanúgy festett, mint a képeken.
– Na Szép Jó Napot! Géza vagyok – mutatkozott be kezet nyújtva a férfi.
– Én meg Lorena, vagyis Renáta – árulta el másodjára, mosolyogva a lány.
– Igen, emlékeztem. De a Lorena amúgy jobban illik hozzád.
– Ezt mintha már mások is mondták volna – reagált...


DEC.
10.
2022

Epizódok 8. rész - 3. fejezet

... – Egy ilyen alkalommal, mint most is Csilla megjelent az ajtóban és végig nézte a szeretkezésünket, ahogy tette most is, nem szólt semmit csak kiment, nem úgy mint most. Anya utána rohant. Lassan totyogtam utánuk. Csendes, de ingerült veszekedés volt... – én a föld alá tudtam volna süllyedni.
– Befognád a pofád. Megbeszéltük kussolunk...
– Eriggyé mán magadnak, most nagy a csicsergőd, de a barátnőd is beavattad, kitálaltál mindent csak, hogy mindkettőtöket dughassam. Miről ugatsz... – fájt a fülem a hangerőtöl. – vetkőzz inkább itt van Ildi tuti nem zavarja ha kinyalod. Ő is szexőrült, mint amilyenek mi vagyunk, sőt tovább megyek volt nővel és volt unokatesójával is, bár még...


Először néztem végig

Kezem a kilincsen. Nincs bezárva a bejárat... Miért is lenne, hisz ezt ígérted! Halkan nyitok be, csendben haladok végig az előszobán. Félhomály van, csak a távoli szobából szűrődik ki a fény. Elhagyott ruhák, egy nadrág, egy felső, egy melltartó... A szívem a torkomban dobog. Már hallom a hangodat, ahogy sóhajtasz. Velem szoktál így... Már érzem, hogy vér áramlik az ágyékomba, de nem nyúlok oda. Lassan haladok előre, minden pillanatát megélem. Izgulok, mint egy kisgyerek a születésnapján, de félek is. Tudom mit kapok, de még mindig nem hiszem el, hogy megtörténik. Mi lesz, ha majd nem örülök neki? Egy kéjes nyögés... Már biztosan benned van... És most már én is kőkemény vagyok! A szobaajtó...


DEC.
9.
2022

Ádám szülinapi bulija

Egy nyári történetet mesélek el. Az egyik kollégám és felesége meghívott hozzájuk egy vacsorára és bizalmas kéréssel fordult Hozzánk. Péterék a szokásos közhelyes beszélgetés után nem kerteltek, az volt a kérésük, hogy a feleségem segítsen a fiuknak, Ádámnak. A srác még sosem volt nővel és a 18. születésnapjára a következőt gondolták.
A feleségem, Tündi, elmenne hozzájuk egy délutáni beszélgetésre. Közben a feleségek panaszkodnának, hogy a sok házimunka, ablakpucolás miatt nagyon fáj a derekuk, hátuk. Zsófi, Ádám anyukája felvetné, hogy a férje igazán megmasszírozhatná őt, Ádám pedig, mivel jól nevelt fiú, a feleségemet. A nők levetkőznétek és kezdődne a masszázs. Péter profi benne,...