SZEP
13
2016

Ma végre a hármast választotta

leszbi, vibrátor

Remegő hangon mondta be a 3-as számot. Innentől kezdve már csak annyi volt a dolga, hogy még néhány kérdésre válaszoljon.
Sue a negyvenes éveinek végében járó, dekoratív nő volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy végül pár nélkül marad. Hatalmas hullámos fekete haj keretezte a latin vonásokat rejtő arcát. Néhány éve plasztikáztatta a melleit, de csak olyan formában, hogy teljesen természetesek maradjanak. Gyerekkora óta mindig képviselt valamilyen testmozgást, így karcsú, de kontrasztos testén gyönyörű barna bőr feszült. Legjobban mégis a lábaira és a minden irányban gömbölyű fenekére volt büszke. Igazából a felmenőinek köszönhette, hiszen a genetikája garantálta ezt a formát. Ki hitte volna, hogy ennyi idősen egyedül fogja tengetni napjait. Azt bezzeg senki sem tudta róla, hogy két akkora csalódáson esett keresztül, melyek után sosem mert volna tartós kapcsolatba bonyolódni.

SZEP
12
2016

Egy véletlennel kezdődött

családi, leskelődés, anya-fia

Péter vagyok 17 éves.
Dugom az anyámat.
El kell mondanom, vagy le kell írnom, mert érzem, hogy szétfeszít ez a titok!
Tavaly kezdődött, egy véletlennel.
16 évesen a suliban csak a csajokról ment a duma, ki kivel hányszor és hogyan. Két barátom volt Karesz és Attila, sajnos nekünk még nem volt soha igazi csajunk. Rengeteg pornót néztünk és szex lapokat is olvastunk, de igazi hús-vér nőt még nem dugtunk. Attilának volt egy nővére, és ha alkalma volt rá, megleste, volt, hogy le is videózta a telójával. Egyszer megnézhettük amint zuhanyozik. Csinos csaj és hát nem pornósztár, hanem a lány a szomszédból. Sokkal izgatóbb volt, mint a pornók. Sajnos Attila nem hozta be, csak egyszer, és aztán le is törölte, mert félt, hogy valaki meglátja, és akkor a nővére megöli. Mesélte, hogy egyszer megleste a fürdőszobában amint a pasija dugja. Szépen elmesélte az egészet az elejétől a végéig.

*  *  *

A borosgazda 2. rész

hetero, anál, tini

Sajnos hamar elrepült a nyár, Zsuzsival nagyon jól éreztük magunkat. Nekem elkezdődött az iskola, és a szőlőben is elfogytak a munkák. Egyre ritkábban találkoztunk, utoljára szüretkor voltunk együtt. Ott maradt velem éjszaka préselni, aminek persze egy hatalmas kefélés lett a vége. Később halottam, hogy kiengedték a férjét, így már nem jött többé.
Apám becsajozott, miután bemutatta nekünk Jolikát, a nagyi röviden így jellemezte.
- Sunyi, számító egy ribanc ez gyerekem, jó lesz vele vigyázni.
Nekem nem volt ellenszenves, ha apának tetszik, legyen vele boldog gondoltam. Amikor azonban kitalálták, hogy költözzek haza, mivel mostantól mi egy boldog család leszünk, kezdtem én is Jolikára gyanakodni. Azt még nem tudtam, hogy ezzel mi a célja, de sajnos nem volt más választásom, mert apa is nagyon támogatta az ötletet.

*  *  *
SZEP
09
2016

Apu kiskurvája

családi, anál, vibrátor, szűz, tini, apa-lánya

Sziasztok, Ildi vagyok egy kis szőke nyuszifül csajszi.
Régóta olvasgatom a sztoritokat, amióta ráleltem az oldalra, megpróbálom én is leírni a velem történt „kalandokat” hátha kedvetek lelitek benne.
Velem ellentétben (néha).
A kis beszámolóm nem a képzelet szüleménye, csupán megosztom azokat az élményeket, amelyeket átéltem. Nem teszek hozzá, nem veszek el belőle semmit sem.
Szüleim több éve elváltak, anya Debrecenben maradt, apu elköltözött tőlünk egy kis településre nem oly messze Debitől, így ingázhattam köztük.
Hét közben a suli miatt anyával éltem, hétvégén apuhoz jártam ki. Mindkettőjüknél van egy kis szobám berendezve, úgyhogy jól éreztem magam ebben a formációban.
A 14. szülinapomra apu nem tudom milyen indíttatásból meglepett egy vibrátorral, gondoltam a poén kedvéért. Mindig fel tudott vidítani, jobb kedvre deríteni.

*  *  *

Alkalom szüli...

hetero

Akkoriban egy nálam jóval fiatalabb lánnyal jártam, már vagy két éve, a szüleivel is kiváló volt a kapcsolatom, főleg, hogy alig tizenegypár évvel voltak csak idősebbek nálam. Kulcsom volt a házhoz, így azon az estén is bejelentés nélkül érkeztem. Teca (a barátnőm) szobája üres volt, de a fürdő ajtaja alatt látszott, hogy ég bent a lámpa, így hangos "Helló!" - val be is nyitottam. Ám a kádban nem az én kedvesem ázott, hanem az anyja, akit én csak Babimamának szólítottam, bár a "mama" korhoz még volt vissza néhány éve.
- Teca? - kérdeztem kissé sután és nem nagyon meresztettem a szememet a kád felé, csak úgy illemből, de éreztem, hogy valahogy "természetesen" kellene viselkednem, hiszen Babimama nyakig a vízben, a víz tetején arasznyi vastag hab, szóval nem igazán vétünk az illem ellen, mégis...

SZEP
08
2016

Négy találkozás a vendéggel 1. fejezet

hetero

- Készen állsz? - Mark elvész a dús szőke haj illatozásában.
- Igen. - Teste beleremeg a válaszba.
Katherine egyre izgatottabb lesz. Szeretné, ha Mark magáévá tenné. A simogatás vágyat és ijedtséget zúdít a fiatal fodrásznőre. Hüvelye fala elkezd nedvesedni, kéjes gondolatok foglalják el a lelkét. Katherine egyre inkább átadja magát a lelki vászonképének, ahol épp a felfűtött, kéjsóváros álmai jelennek meg. Mark a nyakát csókolgatja, miközben a fiatalasszony vágyfilmje vetítődik, de mikor a férfi érintése eltűnik, a vászon is megszűnik.
- Menj, öltözz át! - súgja a fülébe.
Katherine kinyitja a szemét, s engedelmeskedik a parancsnak. Ahogy benyit a hálószobába, a helyiségben található ágyon ott van a ruha, amit ma fog viselni. A félelme fokozódik a fekete spandex ruha láttán. A nő vesz egy nagy levegőt, és elkezd vetkőzni, közben felidézi magában a Markkal való első találkozását.

*  *  *

Egy srác naplójából...

homo

Amit tudni kell rólam,hogy egy 23 éves srác vagyok átlagos testalkattal, aki jelenleg külföldön él és dolgozik, s sokáig azt sem tudta, hova tartozik. Igazából sose voltam az a tipikus srác... tudjátok: csöcsök, autók, foci, sör. Bármennyire is érdekeltek ezek a dolgok... szóval egy kicsit visszahúzódó lehettem. De valamiben mindig is különböztem, hogy tudtam, már nagyon kis gyerekkorom óta, más vagyok mint a többi fiú... de akkor még nem tudtam, hogy miért, vagy miben...
Így elérkeztünk az általános iskolába,ahol ugyebár tesi órák is vannak, átöltözéssel, piszoárok válaszfalak nélkül, és ötödik és hatodik osztálynak úszás is. Lévén kezdetben minden srác érdeklődik a másik farka iránt, így sokszor volt, hogy többedmagunkkal tesi után az öltözőben,vagy a wc-ben maradtunk és megmutogattuk egymásnak, kinek mekkora van...

SZEP
07
2016

Baráti segítség

hetero

Egy meleg nyári délután történt velem mindez. A legjobb barátom Karesz felhívott, nincs e kedvem elkísérni őt egy kis biciklitúrára. Mivel nem volt más dolgom és amúgy is egyedül voltam otthon, gondoltam vele tartok, jót tesz egy kis kiruccanás a magányomból. Letekertünk vagy 10 km-t, ami nekem már nagyon soknak tűnt, hiszen régen nem tekertem már, meg a hőség is nagy volt. Karesz még bírta volna, de tekintettel volt rám, így haza indultunk. Mivel nagyon jól elbeszélgettünk, beinvitáltam egy üdítőre, amire azonnal igent mondott. Mielőtt bementünk volna a lakásba gondoltam, vigyük le a pincébe a bicikliket (bérházban lakom) levittük a pincehelyisgégbe a bringákat. Míg én azzal voltam elfoglalva, hogy a sok bicikli közé sz enyémet is normálisan helyre tegyem, közben azt ecseteltem Karesznak, hogy mennyire megizzasztott, és kicsúszott a számon egy olyan kijelentés, hogy minden ruhadarabom átnedvesedett.

*  *  *

Angyalok bora

hetero

2222 ősze.
Éjjel van. 40 perc múlva éjfél.
A kanapén ülve, szüntelen kínzó gondolataimba merülten várom a megváltó hangot.
A jó öreg mennyei sistergést. És már le is főtt a kávé! Kérem engedje meg, hogy kimenjek egy cigarettára! Á, az erkélyem! Milyen felemelő érzés is volt annak idején éjszakánként kijönni ide a város tetejére a feleségemmel. Átölelni őt, és a nyaka tövét kóstolva, pimasz ujjaimmal a dekoltázsa alá merészkedve szerelmes szavakat súgni neki, miközben gyönyörűséges kislányunk az igazak álmát aludta odabenn. De bárhogy próbálom felidézni a pillanatot, újra és újra az a kép villan be, amikor utoljára találkoztunk.
A háztömbünk melletti sikátorban vártak rám. Egy szemetes konténerben. Holtan.
Ők voltak az első áldozatai az Angyalok bora nevű szer indította járványnak.