A+ A-

Felszabadító fényképek 2. rész - A végső kitárulkozás

Kicsit félrehúzta a hálószoba tolóajtaját, s behajolt a szinte vaksötét szobába. A sötétítő függönyök testőrként takarták az ablak előtt a külvilág fényeit. Általában azért, hogy reggelente ne adjak ingyen férfi sztriptízt öltözködés során az utcai járókelőknek. De gyanítom, most kicsit több nézelődő lett volna... Azonban onnan ahol én ültem, nem láthattam mást, mint hogy Dorka hosszú másodpercek óta úgy áll, lábujjhegyen, derék felett eltűnve a hálóban, csak szorosan összezárt, folyamatosan befeszített combjait és kidüllesztett popsiját mutatva felém.
A kíváncsiság, hogy mit láthat - na meg az áltata nyújtott látvány - nem hagyott nyugodni, felálltam - a farkam még csak szeretett volna - és odasettenkedtem. Mintha valami suttogást hallottam volna, mielőtt unokahugicám észrevette volna, hogy farkam a combjai közé furakodna.
- Szólongattam, hátha ébren van, de nem válaszol. - suttogta, amikor hátulról teljes testemmel hozzásimultam, hogy a feje felett én is bekukkanthassak.
A szoba belsejében, az ajtótól egy méterre már tényleg semmit sem lehetett látni, leszámítva azt a kis fénycsíkot, ami az ajtóból beszűrődött. Azonban az a fényvonal, ami így végigszaladt a szoba sötétjén, szerencsémre pont hosszában metszette az ágyam, rajta e csodás lénnyel. Ott szuszogott a drága, hason, de felső teste valamennyire felénk kifordulva. Az arcát nem láttuk, de a kis topp már fel volt csúszva szinte nyakig, valamennyire csak az egyik cicit takarta, szerencsére pont azt, amelyik amúgy is jobban az ágyba fúródott. A másik, amelyiket ruha sem takart, a test helyzetéből adódóan teljesen látható lett volna, ha a csajszi egyik alkarja nem előtte feküdt volna. A bimbót így nem láthattuk, de a mell alakját ki lehetett venni, hiszen a padlón nyílegyenes fénysugár itt lágy ívben meghajlott, akárcsak lejjebb, mert a szoknya sem látta már el feladatát, felfedte a csodás félgömböket, amelyeket a pajzán kis fénynyaláb a 3-as számjegy alakjában szkennelt be.
Mélyebben kezdtem venni a levegőt, farkam is fokozatosan felébredt Dorka szétnyíló combjai között, s belső oldalán felemelkedett oda, ahonnan már nincs tovább, csak előre, egy másik dimenzióba... A látvány és az érintés őt is magával ragadta, lassan egész teste hullámozni kezdett, éreztem a nedvcseppeit a farkam végén. Hogy ne essünk be a szobába, egyik kezemmel a falat támasztottam meg, a másikkal a derekánál oldalról előrenyúltam, fel a mellei közé (lehetőleg mindkettőt érintve egy-egy szélső ujjammal), alkarommal végigtámasztva felsőtestét. Így vonaglottunk némán egy ideig, de Dorka tovább akart menni. Mivel fogtam, hogy ne bukjon előre, már nem kellett a falra és az ajtóra tenyerelnie, mindkét keze szabaddá vált. A ballal a feje felett hátranyúlva a hajamba akart túrni, de gyorsan a számba kapva ujjait mohón nyaldosni kezdtem; míg a jobbal, az ügyesebbikkel a lábai között nyúlt hátra és a merevvé váló farkamat illesztette puncija bejáratához.
- Látom, te felébredtél. Nyársalj fel! - suttogta, a végét már hörögte inkább, s lassan kezdte rám tolni magát.
- Nekünk ezt nem szabad! - nyögtem ki, már amennyire képes voltam nyelvemmel az ujjai között.
Már a makkom félig benne volt, éreztem a pumpálást, a szívóhatást. Akaraterőm utolsó foszlányaiban megkapaszkodtam: az őt támasztó karomat kicsit félremozdítva erősen megmarkoltam felemelt keze alatt teljesen szabaddá vált jobb mellét - így akadályozva meg, hogy kövessen puncijával - miközben elnyújtva hangosan vonítva kihúztam hatalmasra duzzadt szerszámom. A hangra Veroni megmozdult, ébredezni kezdett, az eddig eltakart csodás cickója is láthatóvá vált. Mégsem mertem megvárni, hogy teljesen felébredjen, s szeme hozzászokjon a fényhez, ami az ajtórésből áramlott rá. Két okból sem: egyrészt nem akartam, hogy így lásson minket, másrészt, ha ott maradok, ösztöneimnek engedve félrerántottam volna az ajtót, s a felajzott Dorkát a lábai közé nyúlva a szűzies Veronira dobtam volna. Mondjuk Dorka nedvtől csöpögő ölével Veroni ásító arcát célozva, majd azzal a lendülettel Veroni szoknya alól kibújt seggecskéjéhez ugrottam volna, s Dorka nedvétől síkos kezemmel Veroni bársonyos fenekét széthúzva hátulról kegyetlenül, gyomorig hatolóan bevágtam volna neki lángoló hímvesszőm, ami abban a pillanatban telipumpálta volna minden feszültségemmel, ami eddig felhalmozódott bennem.
De nem ez történt, mert ahogy korábban is említettem, én nem a forró érzelmek embere vagyok, hanem a hűvös racionalitásé... Így gyorsan a fürdőszobába szaladtam, s beálltam a zuhany alá, hogy lehűtsem magam. Amennyire felizgattak a történtek a hálóban, annyira nyugtatólag hatott a vízsugár, amely a zuhanyrózsából zúdult felhevült mellkasomra. Azon agyaltam, hogy miként fogom Dorkával tisztázni ezt a dolgot. Közben - gondoltam, legalább a kondizás okozta izzadságot lemosom magamról - beszappanoztam arcom, felsőtestem, végtagjaim. Az ötödik végtag nem akart lenyugodni, vörösen dühöngött, teljesen érthető okból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2014. 09. 13. szombat 06:37
10P
#8 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:13
Nem rossz.
#7 cervelo 2012. 07. 24. kedd 07:42
Nagyon jó!
#6 Kaszkadör 2012. 01. 7. szombat 12:58
Szép,lesz folytatása mert kíváncsian várom nyes
#5 jutyuk 2012. 01. 2. hétfő 17:30
Még-még-még!
#4 panyi 2011. 12. 28. szerda 08:05
Rémunalmas.
#3 v-ir-a 2011. 12. 27. kedd 17:38
hát nem ilyen folytatásra számítottam, de jó smile
#2 x124 2011. 12. 27. kedd 16:16
jó!
#1 Törté-Net 2011. 12. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?