AUG
29
2016
AUG
26
2016

Anyám az ápolónővér

családi, anya-fia

Jocelyn Jones egy fárasztó tizenkét órás műszak után érkezett haza a korházból. Nagyon el volt fáradva, amikor belépet a lakásba.
- Robert itthon vagy? – kiáltotta miközben levette a kabátját. Majd elindult a konyha felé, ekkor megérezte kiáramló csodás illatot. – Szia édesem, a vacsora illata egyszerűen csodálatos. – folytatta mosolyogva, és Jocelyn megállapította, hogy a világ egyszerű és csodálatos.
Robert amint meghallotta, hogy jön az anyja, lenézett a duzzadt farkára miközben azt gondolta” Na ez fasza ezt anya meglátja és még a bugyiját is észre fogja venni”. A merevedést nem tudta olyan gyorsan lelohasztani, hogy azt anyja ne tudná észrevenni, mivel nagyon keményen is állt és ez a „szex istennő” egyre jobban közeledet feléje.

*  *  *

Álom vagy valóság

hetero

Hajnali 3 óra van. Valami felébresztett. Úgy érzem, nem vagyok egyedül a lakásban. Mint ahogy nem is...kinyitom a szemem, utána az éjjeliszekrényen ácsorgó lámpa kapcsolója után tapogatózom. Fény lobban a hálószobára…egy férfi áll tőlem nem messze. Nem tudom, mitől ijedjek meg jobban: attól, hogy valaki bejött a lakásba, vagy attól, hogy aki bejött, kicsit sem idegen…
Mivel meglehetősen kómás vagyok a hirtelen ébredéstől, az alábbi értelmes kérdést teszem fel:
- Itt vagy?
Elneveti magát, mint ahogy szokta az összes hülye poénomon.
- Itt – feleli lényegre törően.
Nem tudom hová tenni a dolgot. Bámulok ki a fejemből, érzésem szerint ostoba arccal.
Ő továbbra is nevet, szórakoztatja, hogy nem értek semmit a szituból…

AUG
25
2016

A Baker-család 3. rész - Diane Baker

hetero, szűz, tini

Mikor becsukta az ajtót Diane-en újra erőt vett a lehangoltság és a magány. Eldöntötte hogy ma változtat életén, és végre keres valakit aki megadja neki azt amire már rég vágyik. Végső lökést a reggeli szex adta meg, hiába is élvezett el a férje érezte hogy nem volt már olyan mint régen. És nem is ez volt az első ilyen alkalom. Bement a konyhába és gyorsan eltüntette a reggeli maradványait. Azután felment lefürdött rendbe hozta magát majd felvett egy lenge rövid szoknyát és hozzá egy inget. Bugyit melltartót nem vett fel. Ezután lement a buszmegállóba és várta a buszt. Volt kocsija de egy ideje szívesebben járt busszal. Sokáig kocsival járt míg egyszer bedöglött és amíg a kocsi szervizben volt, Ő elkezdett busszal járni. A busz egy idősek otthona előtt is megállt. Sok idős néni és bácsi szállt fel és ő átadta az egyiknek a helyét. A következő megállóban felszállt 3 építőmunkás kinézetű alak, nagy izmos kigyúrt 2 ajtós szekrények.

*  *  *

Négyesben fantasztikus

gruppen, anál

A történet nálunk játszódik a közös albérletünkben szereplői Én, Te, Fruzsina, Ákos. Ákos és Fruzsina szerelmespárok úgy, mint mi. Nagyon szeretik egymást viszont ők is nagyon vevők az új dolgokra akárcsak mi. Egyik nap eljöttek hozzánk vacsorára hoztak bort, és egy kis whiskyt. Iszogattunk elég sokat. De nektek még mindig nem volt elég te és Ákos elmentetek még piáért. Addig én meg Fruzsi egy kicsikét összemelegedtünk le is vettünk egy két ruhadarabot.
Megpillantottam a cicijét és le sem tudtam venni a szemem róla és ezt ő észrevette megfogta a kezem és rátette én meg elkezdtem tapizni, markolászni mindkettőt. Annyira élveztem, hogy benedvesedtem. Annyira jó volt egymást érezni ő is megtapizta az én cicimet ahh… nagyon jó volt! Egymásra néztünk és egyszer csak azt vettem észre hogy hevesen csókolózunk és a bugyimhoz nyúl ami már nagyon nedves…

AUG
24
2016

Játékaink avagy hogyan színezzük ki a hétköznapokat

gruppen

A fantázia jó dolog, de egy idő után kevés lesz. Így volt ez nálunk is. Több mint 10 éve vagyunk együtt a párommal, jól megértjük egymást minden téren, a szex szintén fantasztikus, már a kezdetektől. Mindig is úgy gondoltuk, hogy a jó szex a jó kapcsolat alapja ezért sok mindent kipróbáltunk. Erotikus fehérneműt, segédeszközöket, különféle pózokat, a párom azt is szereti, ha szex közben beszélek hozzá. Mit szeretnék, hogyan csinálja, előjöttek kulonféle fantáziaképek is. Már nem is emlékszem melyikünk dobta fel a témát, hogy mi lenne, ha bevennénk egy nőt. Mindketten tudtunk, hogy szívesen kipróbálnám a szexet egy másik nővel, de még soha nem volt rá alkalmam. Így indult, hogy keresni kezdtünk, először csak egy velem egykorú csajt. Aztán rá kellett jönnünk, hogy nőt találni, és főleg olyat, aki mindkettőnknek megfelel, nagyon nehéz. Így megbeszéltük, hogy megpróbálunk inkább párt keresni.

*  *  *

Szingli pörgés 9. rész

hetero

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena fél egy körül ébredt fel másnaposan, továbbra is zúgó fejjel. Lezuhanyozott, rendbe tette magát, ivott egy kávét, és a gép elé ült. Látta, hogy mindkét barátnője üzenetet küldött neki. Party cicának, bulikirálynőnek, és szexbombának nevezték. Eszébe jutott, hogy az izgató tánca szóba sem jött a hazaút során, mivel alig szóltak egymáshoz kimerültségük miatt.
A két lány pontosan tudta, hogy merre járt és mit csinált Lorena az eltűnése alatt, és azt is látták rajta éjjel, hogy jól szórakozott, de attól még kíváncsiak voltak a részletekre. Lorena beszámolt nekik arról, hogy újra sikerült elmennie, megint seggbe dugták, és hogy anál szex közben is elélvezett a csiklóján keresztül.

AUG
23
2016

Hugi

családi, szűz, tini, testvérek

Ajka lágyan tapadt ajkamhoz, orra pedig finoman dörzsölte orromat. Ekkor behunyta a szemét, nyelvével végig nyalta az ajkam. Szám reflexszerűen nyílt meg, ő pedig nyelvével belém hatolt, és lassú, lágy keringőbe kezdett az enyémmel… Csókja még jobban feltüzelt, és pillanatok alatt új életet lehelt az előbbi kitörés után lankadni kezdő farkamba…
- Azt akarom, hogy úgy szeretkezz velem, mint még ahogy eddig soha senkivel- súgta a fülembe, majd a szemembe nézett. A tekintetében lévő tűz végig perzselte a testem, miközben ő az ágy szélére ült. Még egy utolsó pillantást vetett rám, majd felállt, és elindult.
Figyeltem, ahogy csípője lágyan ring. Popsiján megcsillant a holdfény, majd eltűnt erkélyem ajtajának a sarkában. Én pedig készen álltam rá, hogy kövessem. Készen álltam rá, hogy átlépjem szobája küszöbét, és elvegyem ártatlanságát…

*  *  *

Kicsit beljebb

homo

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy kipróbálom mi a különbség egy női popó megdugása és egy férfi popó dugása közt.
Szerencsémre párom elég rugalmas felfogású és nem megbotránkozott az ötletemen, csak egyszerűen feleslegesnek gondolta. Én persze finoman, rábeszéléssel napirenden tartottam a témát. Egy szex baráti házaspárral szoktunk időnként közös bulit csinálni, de ilyet mint az ötletem még nem csináltunk. Nosza, beszéljünk velük is. Már több ízben észrevettem, hogy Józsi fixirozza a farkam, de a tetlegeségíg soha sem jutott el. Igaz többször ő is beigazította a farkam a feleségébe Juciba, de ez csak amolyan baráti segítség volt. Nem volt szexuális töltete. A következő buli előtt sejtettem velük, hogy egy kis újításra vágyok. A két nő elpletyizett a dologról és így már felkészülten jöttek. Józsi rögtön bedobott két felest, talán arra foghatja majd ha a Juci, a felesége számon kéri az engedékenységét.

AUG
22
2016

Lánykollégium 2. rész

leszbi, tini, diák

Az izgalmas estét követő nap, hasonlóan az összes többihez, az iskola templomában kezdődött. Hatkor én is bevonultam az egyszerű faépületbe, ahol közel 300, rendkívül álmos lány töltötte meg a termet. Volt időm átgondolni az előző esti eseményeket és saját cselekedeteimet. A legnehezebb annak beismerése volt, hogy én bizony szexuálisan vonzódom a lányokhoz. Pontosabban a lányokhoz is vonzódom, mert abban biztos voltam, hogy a fiúktól sem ment el a kedvem. Mégis furcsán éreztem magam, mintha valami helytelent csináltam volna, hiába győzködtem magam, hogy minden rendben, nincs abban semmi rossz, ha megkívánok egy lányt. Lehet, hogy vallásos neveltetésem mégiscsak nagyobb hatással van rám, mint ahogy gondoltam, hiába az ellenállás és az észérvek.