Hírek

MÁRC.
2.
2023

Egy kis leskelődés 2. rész

Hetek teltek el azóta, hogy meglestem anyum maszturbálását, és magam is megtapasztaltam az újfajta orgazmust egy üvegfasszal. Azóta több szexuális segédeszközt is kipróbáltam anyum fiókrejtekéből. Mindegyik igen izgató és érdekes volt. Sok típusát megismertem ezeknek, volt, amelyikkel elértem a G pontomat, s úgy éltem át egy frenetikus kielégülést, volt, amelyik csak a csiklómat izgatta, ez is nagyon élvezetes volt. De a legutóbbit élveztem eddig a legjobban, és ehhez kapcsolódik egy új sztorim is, ami egy újabb édes kis leskelődébe torkollott. Most ezt mesélem majd el.

Egyik hétköznap nem volt semmi érdekes előadás az egyetemen és úgy gondoltam, hogy kihagyom a sulit és inkább...


A dolgozó lány

A zuhany alól kilépve rájöttem hogy mit érezhet egy vámpír amikor rátör a szomjúság. Az éhség és a vágy elsőbbséget élvez minden más előtt és a vágy aznap este mélyen égetett.

Szárazra dörzsöltem magam, majd ledobtam a törölközőmet a fürdőszoba csempézett padlójára és bementem a hálószobába. Virágillatú parfüm ködébe burkolom meztelen testemet a tükör előtt állva. Negyven évesen még mindig elég jól nézek ki! – állapítottam meg magamban.

Magas vagyok, de nem mindenki fölé tornyosuló. Nehéz melleim a hasam feszes íve fölött ugrálnak kissé mozgás közben. Lekerekített combjaim a szeméremtestem borotvált háromszögében találkoznak és a duzzadó szeméremajkaim nedves fénye nem csak...


MÁRC.
1.
2023

Kriss a családban 1. rész

Sziasztok! Andrea vagyok, a negyvenes éveim közepét taposó boldog családanya. Sosem tartottam magam egy nagy szépségnek, de rendszeresen mozgok (séta, jóga, torna), figyelek az étkezésemre, próbálok visszafogottan, de azért csinosan öltözni. Arcra helyesnek mondanak, és kedves, visszafogott személyiségemet általában szeretik az emberek. Nem szoktam neki jelentőséget tulajdonítani, de azért többször próbálnak flörtölni velem, vagy megfordulnak a pasik utánam, hogy végig pásztázzanak rajtam a szemükkel. A házasságom jó, boldogok vagyunk a férjemmel, szép otthonunk van, jó egzisztenciánk, két szép egyetemista korú gyermekünk, Anikó 18 éves és Attila 21. A szexuális életünkre sincs semmi panasz,...


Csak az idő múlik 5. rész

... Mindkettőnknek a végszó a TÖBBET SEM volt. Három munkanapig maradt a munkahelyen az ellenséges hangulat. Csütörtökön borult a bili. Talán a legjobb katonám szabit kért már jó egy hónapja. Eljegyzése lesz ahova engem is meghívott, de távolsággal hárítottam. Egyik újonc szaladt az irodámba, hogy a tizedes felakarja magát akasztani. Vágta a raktárba. Valóban hurkot készített. Kiderült kihúzták a szabiról. Bevágtattam az írnokhoz.
– Ki húzta ki szabiról Vinyovot? – ordítottam. Az írnok az asztal alól.
– Jelentem a törzs tiszt. – most nem mert tegezni az írnok. Irány a törzsfőnöki. Kopogás nélkül szakítottam fel az ajtót.
– Ki a fasznak képzeled magad te kis buzi. – kettőt...


FEB.
28.
2023

Nézni, ahogy a barátaim megdugják az anyám 1. rész

Helyszín: 1: 00 John és Deb Nelson házában

"John nagyon köszönöm, hogy elkísérhetett minket a karácsonyi partira! " – mondta anyukám részeg állapotban, amikor végre véget ért a buli zenéje.

A Nelson éves karácsonyi partija mindig is fantasztikus idő volt, és arról volt híres, hogy meglehetősen vadul bántak, mivel nagyon liberálisan kezelték az alkoholt.

Évente körülbelül 6-7 környékbeli család gyűlt össze a karácsony előtti héten és buliztak a késő reggeli órákig.

A buli szinte minden vendége elment, és Mrs. Nelson körülbelül egy órája elájult, miután túlságosan kalapált.

Most, hajnali 1-kor már csak Én, az anyám (Jen Frank), Mr. Nelson (John), a...


Első állásom története 7. rész

Reggel viszonylag könnyen ébredtem a telefonom ébresztésére. Testemben azért még éreztem a tegnap esti parti fáradtságát. Jó forró vízzel lezuhanyoztam, majd hidegre állítva a zuhanyt, végig csapattam a testem a kiáramló hideg vízzel. Mondhatom ettől teljesen felébredtem. Gyorsan összekapkodtam magam, és lesiettem reggelizni, hiszen ma van a váltás, s mivel Gyuszi, a gondnok csak valamikor délután érkezik vissza, nekem kell ebben részt vállalni, és ellenőrizni, hogy minden simán menjen. Arra is figyelnem kellett, hogy mindenki 10 óráig elhagyja a szobát, s a takarító lányok teljesen rendbe tegyék, hiszen kettőtől már jönnek az újak. Közben a vendégek is megérkeztek a reggeliző helyre, és a...


FEB.
27.
2023

Igaz szeretet 8. rész

... Egy hét telt el új élményem óta. Apa szomorúan jött haza péntek este. Áthívta nénnyét is. Tudtam olyat akar mondani ami fontos. Nénnye aki alapból nagyon nyugodt volt, most látszott rajta a zavarodottság. Mondókája közben, fokozatosan enyhült bennünk a feszültség.
– Drágáim. Ma derült ki, új tűzvédelmi és riasztó rendszert fognak telepíteni. 4 embernek kell megtanulni és hatósági vizsgát tenni belőle. Sajnos az egyik én lettem. – magunkban nénnyével felsóhajtottunk.
– Ez jó, gratulálok... – kezdte nénnye, én foghegyről vetettem oda.
– Gratula...
– ... Ez dicsőség, megbecsülés, biztosíték a tartós munkahelyen maradásra. Gondolom pénz is jár mellé. – folytatta nénnye...


Az irodai feleség 1. rész

1. Fejezet

Jake Barrow új ember volt a Marble City Fundnál, egy befektetésialap kezelő társaságnál Knoxville-ben, Tennessee-ben. Különös elhelyezkedése ellenére a viszonylag kis cég már több mint 100 éve működött és a gazdasági fellendülések és zuhanások révén nyereségesen működött.

A cég 2014-ben felvette Jake-et új alapkezelőként. A cégnek mindössze 4 vezetője volt, mielőtt megérkezett és tetszett neki az ötlet, hogy egy kis cégnél dolgozzon. Az egyik nagy New York-i alaptól ajánlották be.

Jake szerette New Yorkot, de voltak előnyei a kisebb városban való életnek. Az ingatlan árak például. Vásárolt egy luxus két hálószobás lakást Knoxville belvárosában,...


The Last of Us

The Last of Us The Last of Us The Last of Us

FEB.
26.
2023

Az edzőm

Elhatároztam hogy edzőterembe fogok járni, mert le akartam fogyni vagy öt kilót és formába akartam hozni a testemet. Egy közeli edzőteremhez, és mivel nem akartam amatőr módon pazarolni az erőfeszítéseimet Tamást választottam edzőmnek. Tamás a húszas évei elején járt, fittnek és izmosnak tűnt. Be kell vallanom, hogy vonzódtam hozzá. Az otthoni szex már régen nem volt az igazi, és nem tudtam levenni a szemem Tamás testéről.

Amikor edzettünk, a tekintetem a rövidnadrágján járt és a farka kidudorodását néztem. Tudtam, hogy benedvesedtem a lábaim között. Néhány alkalom után felbátorodtam és megkérdeztem hogy nincs-e kedve inni egy kávét. Azt felelte hogy elmehetünk. Átmentünk egy közeli...