A+ A-

Főiskolás lányok 13. rész - Barátok közt

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. május
Szerdán mindhárman Julie kocsijával mentünk. Julie kegyetlenül jól nézett ki a szűk kis bőrszoknyájában. Volt rajta egy feszes blúz, de melltartó már nem. Az is nyilvánvaló volt, hogy nem visel bugyit. Csupasz lábán magassarkú cipő díszelgett, s az egész csaj sugározta magából az erotikát.
Mivel Julie vezetett, April és én a hátsó ülésen ültünk. April még Julie-nál is ribancosabb ruhát viselt. A melleit csak egy bőrből készült melltartó fedte, farmerdzsekije mellette hevert az ülésen. Könnyű, áttetsző vászonnadrág volt rajta, ki lehetett venni alatta a tangáját. Ő is ugyanúgy be volt zsongva, mint Julie.
Mielőtt Lorelei lakására értünk volna, megtapasztalhattam, hogy April mennyire be van indulva. Tapizni és csókolni is kezdtük egymást a hátsó ülésen. Kibontottam a melltartója elejét, hogy hozzáférhessek finoman meredező bimbóihoz, a csaj pedig rögtön kinyitotta a sliccemet, és kemény kézzel verni kezdte a farkamat. Segített lejjebb tolni a nadrágját és elhúzni a tangáját az útból, aztán két ujjamat betoltam a forró kis puncijába.
- Most még nem élvezhettek el - mondta Julie az első ülésről. - Vissza kell fognunk magunkat, amíg a szüzikéhez nem érünk.
- Csak bemelegítünk - mondta April, és lassan az ölembe emelte az egyik lábát. Lecsúsztam a kocsi padlójára, be a lány lábai közé, ő meg rámült, az ágyékához illesztette a farkamat, és ráereszkedett.
- Vigyázz, ne élvezz el - suttogta April. - Most csak jól fel akarlak izgatni. Szólj, ha élvezni készülsz, és kihúzzuk, hogy jusson belőle Lorelei-nak.
Még egyik csaj sem találkozott Lorelei-al, de nagyon szívesen velem tartottak ma este. Mondtam nekik, hogy ő a legizgatóbb csaj a világon. Ettől April és Julie is beindult.
April lassan mozogni kezdett rajtam, a farkam ki-be csúszkált benne.
- Ez nagyon jó - nyöszörgött. - Remélem, hamar odaérünk...
Piros lámpához értünk. Julie behúzta a kéziféket, hátrahajolt, és belemarkolt April fenekébe. Lejjebbhúzta April nadrágját, és a csaj izzadt popsijába tolta a nyelvét. April kissé felemelte magát, hogy Julie jobban odaférhessen. Julie nyaldosni is kezdte April fenekét.
- Ez... az... - nyögte April.
Ránkdudáltak, mert a lámpa zöldre váltott, úgyhogy Julie megfordult, kiengedte a kéziféket, és gázt adott. April visszacsúszott a farkamra.
- Ahh... olyan jó... basszál...
Megálltunk Lorelei lakásánál. Julie megforudlt, és játékosan April fenekére csapott.
- Na gyertek! Nyomás felfelé! Sok meló vár ránk odafent!
April lassan felemelkedett rólam, a dákóm kicsúszott a csöpögő puncijából. Leült, és visszarángatta a gatyámat a farkamra. A puncinedve mindent benedvesített, de a csaj nem törődött vele, bezipzározta a sliccemet. Aztán a saját nadrágját is a helyére igazította.
- Sajnálom, kicism - mondta, és megcsókolt. - A mi kis barátnőnknek tartogatom magam. Menjünk be.
Kiszálltunk a kocsiból, és követtük Julie-t, aki felsietett a lépcsőn. Csodás lába volt, élvezettel néztem végig a miniszoknyájától a magassarkú cipőjéig. A farkam még mindig kemény volt, úgy mentem be.
Julie kopogott, és Lorelei ajtót nyitott nekünk. Amikor meglátott minket, a szeme elkerekedett, a szája kinyílt. Nem mondtam neki, hogy két csajt is fogok hozni... És azt főleg nem, hogy ilyen jó nők lesznek. Lorelei egy pillanatig csak bámult minket, végigmérte Julie-t, jól megvizsgálta a lány mély dekoltázsát, aztán hosszú, formás lábait. Lorelei is elég jól mutatott szoros gyapjúfelsőjében. Ő sem viselt melltartót, és hasonló miniszoknya volt rajta, és hosszú, fehér harisnya.
Julie belépett, és átölelte Loreleit.
- Biztos te vagy Lori. Nagyon jó kis ribancnak tűnsz.
Julie megcsókolta Lorit. Ettől Lori előbb felsikkantott, teljesen ledöbbent, de szinte azonnal átölelte Julie-t, és a szájába tolta a nyelvét. Közben én is bementem a lakásba. Lori idegesen nézett körbe.
- Menjünk a szobámba - suttogta. - Gyorsan!
Mindannyian Lori szobájába mentünk. Becsuktam az ajtót, de nem zártam be. Mire megfordultam, April és Julie már az ágyra fektették Loreleit, és mellémásztak.
- Csak lazulj el, kicsim. April és én sok csajjal csináltuk már. És már nagyon vágyunk rá, hogy kezelésbe vehessük ezt a gyönyörű testedet.
April gyorsan levette magáról a nadrágot. Kiszáradt torokkal figyeltem az egészet. Julie Lorelei blúzát vette le, és közben csókolgatta is a lányt. April széttárta Lorelei lábait, és befeküdt közéjük, feltolta lábán a miniszoknyát. Arcát a lány ágyékába temette.
- Óóóó, micsoda finom kis fiatal cunika - búgta onnan. - Azt mondod, ezt még egy nő sem nyalta ki? Hát ezen változtatni kell...
April kis keze Lorelei szoknyája alá csusszant, és lehúzta róla a harisnyát. Lorelei mindezt elégedetten élvezte. April annyira behajolt, hogy láttam a fenekét és a tangáját, ami jó mélyen becsípődött. Nagy kedvem lett volna beállni mögé és betolni neki a farkam, de visszafogtam magam, hagytam, hogy a három nőci jól bemelegedjen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:18
https://www.smashwords.com/books/view/722375 a teljes Főiskolás lányok!
#5 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 10:23
Örülök, hogy tetszik. Blogomon további remek anyagok: http://pavlovurasag.blogspot.com/
#4 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 10:31
Ígí a vége felé zavaros, de egész jó.
#3 Pavlov 2008. 06. 18. szerda 18:22
Az a fő, hogy bejön.
#2 fiest 2008. 06. 18. szerda 14:43
az első 2/3 ada jó de a vége össze csapott!az uj fiu és az uj csaj mit, hogy ,kivel? szoval ebből még egyet ki lehetett volna hozni! de nekem bejön!
#1 Törté-Net 2008. 06. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?