FEB
09
2017

Estéd

maszturbáció

Barátnőd küldött egy történetet. Egy barátja írta. Kellemes kis erotikus történet. Úton voltál, mikor kaptad, csak átfutottad, de berögzült a fejedben. Kicsit már útközben érezted, hogy felcsigáz, de teendőid elnyomták a felébredő vágyat.
Este még úszni is elmentél. Mikor átöltöztél, észrevetted bugyidon az email nyomait. Ismét bizsergető érzés kerített hatalmába, de újra túl kellett tenned magad a helyzeten. A dresszt magadra vetted és épp csak annyi fért bele, hogy mikor elszaladtál mosdóba, mielőtt a medencébe mártottad volna magad, pisilés után ahogy tisztára törölted magad, a forróságnak hódolva egy-két játszi kört írtál le ujjaiddal csiklódon. Beleremegtél, de már mentél is a vízbe. A magadnak előírt hosszok felénél pihenésképp lábaid közé véve a bójákat, nekidőltél a medence szélének.

FEB
08
2017

Különóra

hetero

Pár hete kezdődött a nyári szünet. Végre kiszabadultam a gimnázium nyomasztó termeiből. Ez volt az utolsó nyári szünetem, mielőtt szeptembertől kezdődött volna az utolsó év iskolai nyomor, az érettségivel tetézve az egészet. Bár ez a katasztrófa folyton ott lebegett a fejem fölött, mégis jobban izgatott, hogy ezek után mi lesz. Szerettem volna valami egyetemféleségre bekerülni, mert hát mégis... Nehogy már otthon balhé legyen - egyrészt. Másrészt meg... azért nekem is tetszett volna a dolog. Mégis csak több értelmét láttam, mint az eddigi tanulmányaimnak. Szóval, hát érthető, asszem. Csak nem olyan nagy égés, hogy ezt gondoltam.
Nem mondanám, hogy hülye voltam. Csak kurv... akarom mondani rohadtul... vagyis na... egyáltalán nem érdekelt a tanulás. Legalábbis addig, míg nem szembesültem azzal a szomorú ténnyel, hogy már az érettségiről is lazán kivágtak volna, ha nem szedtem volna kicsit össze magam.

*  *  *

Edzés után

leszbi

Már napok teltek el, de még mindig tökéletes emlékszem mindenre. Csodás volt. De kezdjük az elején.
RG-re (ritmikus gimnasztikára) járunk egyik barátnőmmel. Minket, kettőnket választottak ki, hogy megmutathatjuk mit tudunk egy verseny keretében, tehát minden péntek délután 3-tól egy 2 órás edzésen veszünk részt, hogy még csiszolni tudjunk a mozdulatainkon. Miután el telt az edzés, ami igen csak izzasztó volt, megdicsért a tanárnő és visszamentünk az öltözőbe.
- Nem megyünk el zuhanyozni? Tökre leizzadtam. - Kérdezi barátnőm, mikor már levette a felsőjét.
- Felőlem mehetünk. Én is baromira leizzadtam.
- Én előre megyek, majd gyere.
- Okey. - Levette a többi ruhadarabját is és bement a zuhanyzókhoz. Én csak ekkor kezdtem el vetkőzni és pár perc múlva követtem.

FEB
07
2017

Ígéret

hetero

Emlékszem, azt mondta, szól, ha eljön az ideje. Nem volt olyan konkrét, mint vártam, de volt valami a szavaiban, valami régi, ami motoszkált. Talán nem is úgy van? Nem tudom, majd kiderül, mindenesetre örülök neki. Dög meleg nyár, szülők messze, család többi része még messzebb, így egy kis időre eljátszhatjuk. Rég nem láttuk egymást, talán ezért ragyogott, mikor leszállt a vonatról.
- Ha azt mondanám, hogy már Szerencstől vigyorogsz, mennyire járnék messze az igazságtól?
- Ismersz... - és ezzel megölel. Olyan igazi, összebújós, átjár az illata és a szorításaiból érzem, hogy alig hiszi el. Mindig is ilyen volt, mástól ez talán szokatlan lenne, de ő kapaszkodik belém, ilyenkor látszik igazán.
Percekig állunk így, az idő elfeledve ketyeg, kibontakozik, és rám néz.

*  *  *

Szex a legjobb barátommal 1. rész

homo

Meleg vagyok. Ezt az egész ismeretségi köröm előtt mindig is titkoltam. Általános iskolában volt pár malőröm emiatt, mert viszonylag hamar elkezdtek érdekelni a fiúk, és eleinte nem nagyon tudtam ezt az érzésemet kontrollálni. De szerencsére a középiskolába új emberként mentem, és biztos voltam benne, hogy a titkomról senki nem fog tudni.
Viktorral itt ismertük meg egymást. Fél év alatt a kapcsolatunk olyan erős lett, hogy már feltétel nélkül megbíztunk egymásban. Mindent elmondtunk egymásnak, én neki és ő nekem, én viszont szokás szerint az ominózus ferdült hajlam dolgot kihagytam. Ő mindig is hangoztatta, hogy hetero, és már sok barátnője is volt, szóval nem kételkedtem benne. Mivel kiskora óta vízilabdázott, és emellett rendszeresen kondizott is, a teste olyan volt, akár egy adoniszé. Volt néhány félmeztelen képem a telefonomon róla, jobb napokon azokra vertem ki.

FEB
06
2017

Unokahugi

családi, tini

Minden egy telefonhívással kezdődött. Hazafelé tartottam a munkából egy fárasztó műszak után, mikor a zene - amelyet hallgattam a telefonomon - elhallgatott, mert valaki keresett. Nagy megdöbbenésemre unokatesóm, Noémi volt az:
- Szia! - vettem fel a telefont. - Mi újság?
- Szia! - hangzott a felelet a másik oldalon. - Mennyire érsz most rá?
- Éppen hazafelé megyek, dolgoztam.
- Be tudnál ugrani hozzánk? Egy kérésem lenne hozzád, és nem telefon-téma.
- Persze, nemsokára odaér a busz, akkor leszállok.
- Rendben, akkor várunk. Szia! - köszönt el tőlem.
- Rendben. Szia! - köszöntem el én is, és kabátom zsebébe rejtettem telefonomat.
Mi lehet olyan fontos, hogy telefonon nem mondhatja el? - gondolkodtam el egy pillanatra, miközben a leszálláshoz készülődtem. Percek múlva már a kapuban voltam, és vártam hogy valaki beengedjen.

*  *  *

A Játék

hetero, játék

- Lépj ki minden programból, és dobd le a gatyád! – viharzott be a lakásba kedvesem.
- Neked is szia! – válaszoltam elmésen.
- Ja bocs, tényleg. Szia – és hasonló intenzitással berontott a szobába, kaptam egy gyors csókot, majd ugyanilyen hirtelenséggel el is hagyta a helységet.
- Elárulod, mit szívtál, vagy találjam ki? – érdeklődtem kedvesen, továbbra is a gép előtt ülve.
- Áááá, semmi, csak ma jött haza Bea a nyaralásból… - ajjaj, gondoltam magamban. Bea a párom legjobb barátnője, munkatársnője, kabalája, miegyebe. A legnagyobb őrültségeket tudják kitálalni (és megvalósítani) együtt, a munkahelyen is úgy ügyeskedtek, hogy egymás mellé kerüljenek, így egész nap mehet a dumálás. Megpróbálták szétültetni őket (tisztára, mint az oviban), de akkora ellenállásba ütköztek a két lány részéről, hogy inkább hagyták a dolgokat a maguk medrében folyni.

*  *  *
FEB
03
2017

A Tanár Úr

hetero, diák

Ez a történet még az egyetemi éveimből való, kollégiumban laktam... a mi koleszünk nagy volt, a földszinten tanuló szobák, ahol az egyetem kihelyezett órákat is tartott.
Egyik este a srácok felhívtak két fiatal tanárt óra után egy pár pohár italra, ill. beszélgetésre. A szobámból hallottam a hangoskodást, gondoltam kinézek, mi történik péntek este a folyosón, ami ilyen lármára ad okot.
Odamentem, kérdeztem a lányoktól, hogy kik az új tagok, aztán én is leültem beszélgetni. A fiúk hoztak inni, mi hoztunk enni, gyorsan teltek az órák.
Az este alatt sok kérdés felmerült, tudományos témákról is esett szó, mivel engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok, ezért bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Az egyetemi évek előtt is sok minden érdekelt, nyomon követtem a legújabb kutatásokat, és elolvastam a tudományos eredmények publikációit is.

*  *  *

Tini élvezet

homo

13 éves koromban dugtak meg először, a 14. szülinapom előtt 1 héttel.
Gyakran kijártunk a Palára a barátaimmal, biciklivel, de ezen a napon csak egyedül voltam. A többiek valamiért nem tudtak kijönni. Volt egy kisebb meleg vizes medence, ott jókat lehetett lazulgatni, ahol a víz beömlött a medencébe, olyan volt, mint egy jakuzzi. Előttem egy 30 as pasi állt, kissé oldalt, és mivel mindenki szerette ezt a mini Niagarát, elég nagy volt a tolongás. Egyszer csak éreztem, hogy a pasi lágyan megérinti a farkamat. Először véletlennek véltem, a tömeg miatt, de aztán újra és újra éreztem az érintését. Érzéki borzongás futott át rajtam, és mivel kellemes érzés volt, úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Ettől a pasi úgy felbátorodott, hogy egyre határozottabban kezdte simogatni az akkor már meredező kukacom, már nem csak hozzá-hozzáért, hanem szemtelenül ráhelyezte a tenyerét és el sem vette onnan.