OKT
12
2016

Lujza és Jenő

gruppen

Jenő blazírt arccal tette le a bőröndöket. Élete párja ismét csak túlzásba vitte a készülődést, hiába hajtogatta neki hogy csak egyetlen hétvégére mennek a cég által kibérelt kempingbe.
- Csakhogy ideértél - Hallatszott a háta mögül, mire azonnal megfordult és kissé meglepődve nézett régi munkatársára és barátjára Gáborra.
Akár munkaruha akár zakó fedte Gábor testét mindkettő remekül állt neki, de - kénytelen volt elismerni - egy szál fürdőnadrágban sem nézett ki rosszul. Kissé feszengve gondolt alig látható pocakjára, amit az okozott hogy a hűtőszekrény több izgalmat kínált a hitvesi ágynál( és ráadásul melegebb is volt valamivel).
Lujza miatt van az egész - mondta óvatosan nehogy az említett meghallja - nehéz feladat egy házisárkányt kicsalni a barlangjából. Viszont ideális házőrző. Ha gondolod kölcsön adhatom egy időre - nézett vigyorogva barátjára.

*  *  *

Edző és játékosa

hetero, tini

Nyári edzőtáborba vonultunk női csapatommal. Minden nap 2 - 3 edzést vezényeltem csapatomnak amitől eléggé elfáradtak minden estére, így hamar ágyba szoktak kerülni. Egy idegen városban voltunk és egy iskola koleszában volt a szállás. A lányok 2 ágyas szobában aludtak, de mivel páratlanul voltunk egy lánynak egyedül kellett lennie. Egy kicsit emiatt kirekesztve érezte magát, de amúgy is egy különc csaj volt. Nekem is természetesen külön szobám volt és egy másik emeleten is voltam elszállásolva. Minden este közös filmnézés vagy csapatépítő játékok volt a program a koli szintjének társalgó termében. Ez a terem kanapékkal fotelekkel asztalokkal jól berendezett helyiség volt nagy tv - vel. egyik fárasztó nap után tévézéssel mulattuk az időt és ahogy haladt az este egyre csak fogyott a létszám és mentek aludni a lányok. Engem érdekelt a film és egyedül maradtam Laurával, a különc lánnyal.

OKT
11
2016

Ébredés

hetero

Nem magamtól ébredtem, valami felébresztett, valami nagyon kellemes. Kinyitottam a szemem. Ott feküdtél a lábaim közt és merev kemény farkamat csókolgattad. Gyönyörû voltál. Az izgató vörösre festett körmeid világítottak a félhomályban ahogy markoltad a farkamat és a szádat, szemedet simogattad a makkommal. Elmosolyodtál ahogy észrevetted hogy felébredtem, megnyaltad a makkomat és megkérdezted :
- Mit kívánsz drága?
Álmos de izgatott hangon válaszoltam:
- Kérlek szopd a farkamat!
Elmosolyodtál megint és behunyva a szemedet elkezdted finoman puszilgatni a merev dákót. Sok-sok pici puszit és nyalintást kaptam rá. Végignyaltad föntrõl le aztán lentrõl föl közben huncut kék szemeiddel rámnéztél és megkérdezted:
- Jól látsz? Tudod hogy nézned kell!

*  *  *

A mostohatestvér

homo

Én Erik vagyok, 18 éves és a végzős évemet járom. Apámmal (akit a legjobban tisztelek) régóta éltünk kettesben. Édesanyám még kiskoromban meghat, nem nagyon emlékszem már rá, de azt tudom, hogy jólelkű asszon volt. Édesapámmal nagyon szerették egymást, ennek köszönhető az, hogy apámmal 15 éve kettesben éltünk. Nemrégiben azonban megváltozott minden, édesapám randizni kezdett egy nővel. Nem mutatta be nekem addig, amíg nem volt annyira komoly, hogy megkérje a kezét. Mint kiderült a hölgy az egyik évfolyamtársam anyja, aminek nem nagyon örültem, mert Dávid (Apám menyasszonyának fia.) meleg, nyíltan. Ő a suli „kis köcsöge”. Féltem, hogy ezzel megbélyegez engem is. Egy nap apám szólt, hogy ma együtt fogunk vacsorázni és szeretné, hogy a legjobb formámat hozzam. El is jött az este és meg is vacsoráztunk. Szinte némán, csak a szokásos rutinbeszélgetések folytak le. Pl: Milyen volt a napod? Nagyon finom a vacsora. Stb.

OKT
10
2016

A hugom szerzõdése

családi, vibrátor, testvérek

Fél éve történt meg velem az eset ami felett a mai napig nem jutok napirendre. Kamionsofõrként dolgozom, amiért is gyakran hetekre távol vagyok otthonról. Gyakorlatilag senki nem tudja elõre mikor indulok, mikor érkezem, és hogy épp merre járok. Gyermekkori jó barátom, társam minden bajban, szerzett be erre a melóhelyre. Aki történetesen a húgom férje, lassan már két éve. Nemrégiben történt, hogy épp egy 2 hetes fuvarból hazatérve (még az édesanyám házában lakom) fura dolgot tapasztaltam. A hugom, visszaköltözött hozzánk, arra az idõre amíg a férje fuvarban van (hasonló feltételekkel dolgozik, mint jómagam). Ezt még nem is furcsálltam volna, ugyan is õ a 3. hónapban lévõ kismama, és biztosan könnyebb így az élete az anyánk mellett.
Pár napja lehettem otthon mikor megfeledkezve a helyzetrõl benyitottam a szobájába, (mindenesnek használtuk mióta kiköltözött) láttam a hugom nagy igyekezettel takarít, illetve csak úgy látszott,

*  *  *

Dupla vagy semmi

gruppen, anál, bilincs

- Nem hibáztattlak James,gyönyörü. - Amióta beléptek, Sax most szólalt meg elöször. Az ágyhoz lépett, és lenézett Ellára.
Az Ő farka is vastagon, keményen állt. A nő tekintette megrebbent, és a szeme még jobban tágra nyílt, ahogy meglátta Sax kemény farkát, ami ugyanolyan hosszú, és vastag volt, mint Jamesé, ha nem nagyobb. A nő pillantása Jamesre esett aki látta a retegést a szemében.
- Félek - Sutogtta a nő, mire a férfi ismét leült az ágyra, keze ökölbe szorult.
- Ella pont ez a lényeg. A félelem az jó - Mondta gyengédeni -Mégis muszáj, hogy megbizz bennem. Bíznod kell abban, hogy nem fogom engedni, hogy megsérülj, és hogy soha nem fenyegetlek semmilyen veszéllyel. Soha semmilyen módon nem okoznénk neked felesleges fájdalmat. Kicsim, enélkül a bizalom nélkül mi itt csak felesegesen vesztegetjük az időnket.

*  *  *
OKT
07
2016

Fura hármas

gruppen, vibrátor

Az utolsó partink óta sikerült megbeszélnünk a mostani sztorit. Egy szokványos szombatra esett a választásunk.
Dóri lelkesen, felaljzottan készülődött az estére, amikorra vártuk Katit. Dóri vibrátorai készen álltak, a síkosítók hegyekben. Sikerült beszereznünk egy elég komoly méretű anál tágítót, és egy anál horgot, amik bevetésre vártak.
Dóri gondosan borotválta a pináját, engem sem hagyott békén, nekem is mennem kellett zuhanyozni, és borotválkozni. Süteményeken, és pezsgőn kívül nem volt mit fogyasztani. Dóri már teljesen kiakasztott, szaladgált, semmi sem volt jó ahogy volt. Arra gondoltam amíg Kati megérkezik, megszopatom Dórit.
Úgy is tettem, utána mentem, a gatyámat letoltam, Dóri haját elkaptam, és ráhúztam a fejét a faszomra. Nem volt oda érte, de nem volt más választása.

*  *  *

Csoki-vanília

leszbi

Mindenki az élménymedencében tobzódott, várták az imitált tengeri hullámokat, és a felhevült testükre záporozó trópusi esőt.
Az augusztusi perzselő hőség elálmosított, szerettem volna ledobni még azt a tenyérnyi fürdőbugyimat is, ami a medence vizétől ázott- nyirkosan tapadt a puncimra. Imádtam volna ráhasalni egy hatalmas jégkrémre, hogy lehűtsön egy kicsit és félig lehunyt szempilláim mögött elképzeltem, milyen lenne a látvány, amint a cickóim forróságától olvadozó eperkrémet a szomjazó strandolók mohón felnyalogatják…
Ehelyett egy ostoba piros strandlabda reppent fel a medencéből, és hatalmas puffanással a popsimnak ütközött.
Haragosan felpattantam, hogy utálatos gazdájának visszalőjem. Törölközőm nyekkenve csúszott le a napozóágyról, és egy pillanatra megnyalta a lábszáramat, mielőtt a fűbe hemperedett.

*  *  *