OKT
18
2016

Szállodában

hetero

Majdnem két hét telt el azóta, hogy láttuk egymást és azóta csak telefonon tudtunk beszélgetni, ilyen egy házasságban élő Nő, de most végre újra kettesben voltunk. Csak ő és én egy kis szállodai szobában, ahol nem kellett attól tartanunk, hogy bárki is megzavar bennünket. Ahogy beléptünk egymásnak estünk. Forró csókokkal halmoztuk el egymás száját, arcát, nyakát� aztán ő lassan kibontakozott az ölelésemből. A kezét a mellkasomnak támasztotta, úgy tartott egy kis távolságot. A szemembe nézett:
- Várj! Előttünk az egész éjszaka. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen.
Mi tagadás, számomra így is az volt, de nem sürgettem, hiszen másnap délig miénk volt a szoba. Mikor látta rajtam, hogy kicsit sikerült lehiggadnom hátat fordított és bement a fürdőszobába. Néhány pillanat múlva már hallottam is a víz csobogását. Ekkor vettem észre, hogy úgy állok az ajtó mellett, mint akinek földbe gyökerezett a lába.

*  *  *

Úrnő

s/m

A nő belépett a helyiségbe, ahol már minden el volt készítve… Az asztalon külön féle ostorok, nádpálca, korbácsok, bilincsek, kötelek, szájpeckek…
Várta a megfelelő pillanatot, hogy magához hívassa őt. Megigazította harisnyáját, ami épp hogy csak kikandikált a hosszú szárú csizma tetejéből. Imádta a feketét… Olyan sötét, mint ő maga. Még egyszer körbe sétált mindent. A gyertyák égtek, a tűz is a kandallóban, és ő is égett belülről. Pontosan tudta, hogy mi fog történni az éjjel, és még ő is félt tőle. Mi lesz, ha túl messzire megy…
A férfit pontban fél12kor vezették be a lakosztályba, még épp éjfél előtt, amikor felébrednek a szörnyek. De időben, hogy egy már biztos talpon legyen.
A nő egy sötét sarokból nézte, ahogy letérdel az ajtóban. Hangokat nem hallott, így nem tudta, mi mást tegyen. Szépen térdre ereszkedett, ráül a hátsó lábaira, amiket kis terpeszbe nyitott szét. Kezei a combjain, háta merev.

OKT
17
2016

Egy testvérpár 1. rész

családi, vibrátor, anya-fia, testvérek

Steve izgatottan figyelte, amint Gavin nagy farka eltűnik a lány szájában. Ajkai teljesen ráfonódtak a hímtagra, fel-le csúszkálva azon. Gavin lenézett a lányra, aki lelkesen bólogatott. Steve elővette a farkát az alsónadrágjából és megmarkolta. Azt kívánta, bárcsak az övé lenne ott az ajkak között. A lány mozgásával párhuzamosan elkezdte verni, ami a látottaktól hamar elérte teljes méretét. Bent szeretett volna lenni ő is a szobában, és nem az ablakon keresztül leskelődni. De nem volt mit tenni. Vigasztalta a tudat, hogy ha már Julie nem lehet az övé, legalább a dákója nagyobb, mint Gaviné. Végigmérte a lányt, amíg az tovább folytatta orális tevékenységét. Karcsú, atletikus alkatú, valódi szőke hajjal, melyek gyakran az arcába hullottak, eltakarva előle az előadást. Tekintete a szájára szegeződött. Telt ajkai csodálatosan futottak végig a szerszámon, nyelvével a makkján kígyózott.

*  *  *

Hazafelé

hetero, közlekedés, anál, rendőr

Kifelé haladtunk a városból az autópályán. Bonnie vezette a Porsche-jét. A rádióban az “I Will Possess Your Heart” ment a Death Cab for Cutie-tól.
- Szép autó - mondtam.
- A nagybátyámé - felelte Bonnie. - Én ilyet nem tudnék megengedni magamnak.
Felhangosította a zenét, és ő is énekelte:
“You gotta spend some time, Love.
You gotta spend some time with me.
And I know that you'll find, love
I will possess your heart.”
Figyeltem, ahogy énekel. Annyira be voltam indulva, hogy legszívesebben azonnal leszopattam volna magam vele, de mivel ő vezetett, erre nem volt esély. A lámpák fényei egymás után maradtak el mögöttünk.
Egyszercsak rendőrségi fények villantak meg a tükörben.
- A francba - mondta Bonnie. - Erről teljesen megfeledkeztem.

*  *  *
OKT
14
2016

Két év

hetero

Két éve. Pontosan két éve, hogy felraktam a hirdetést a netre, mert nagyon untam már, hogy a férjem nem törődik velem. Illetve levegőnek néz.
Jöttek is levelek rendesen, de csak egy ragadta meg a lelkemet is valamennyire. Még egy másiknak is adtam esélyt, de pár nap múlva elmaradt.
A Pasi viszont, aki elsőre is nagyon megtetszett, nagyon helyes volt. Az elküldött képen a füvön ült és mosolygott. Egy másik képen egy szál fürdőnadrágban volt, barnára sült izmos testtel. Egészséges fehér fogai sütöttek a mosolyából, akár egy ragadozóé. Mint később kiderült, nem véletlenül, mert az Oroszlán jegyében született. A stílusa is normális, célratörő, nem hőzöngő, hogy ő majd...egyszerû, életvidám. Ezeket már a levelekből lehet érezni.
Váltottunk néhány levelet, a szokásos szöveg, otthon nem olyan a szex mint kellene, aztán telefonszámcsere. Mindez hétvégén, aztán hétfőn már beszéltünk is egymással, elmondta hová kell mennem.

*  *  *

Egy hihetetlen történet 1-2. rész

családi, tini, anya-fia

Ikrek vagyunk. Pál, és Péter. Édesanyánk 16 éves korában szült minket, tehát igazán fiatalon. Apukánk szintén nagyon fiatal volt. 17 éves. Nem csoda, ha a kapcsolatuk nem igazán bizonyult tartósnak.
Talán két évesek lehettünk, mikor lelépett. Postán szorgalmasan küldött gyerektartást, de nem találkozott velünk. Anyukánk bekeményített. Elvégzett egy főiskolát, könyvelő lett. Saját irodát nyitott, ami jól ment, mert lelkiismeretesen dolgozott, mindenkire odafigyelt.
Elég fiatalon kénytelenek voltunk besegíteni neki az otthoni munkákba, különben nem bírta volna. Az iskoláinkhoz sem igazán kaptunk segítséget, de mind a ketten szorgalmasak voltunk. Még sportoltunk is. Nem csoda, ha ebbe nők nem igazán fértek bele, bár a vágy mind a kettőnkben megvolt.

*  *  *
OKT
13
2016

Tábori tusoló

hetero, szűz, tini, diák

A történet idején ismerkedtem meg a tőlem egy évvel fiatalabb Viktóriával. Egy kifejezetten értelmes, csinos feketehajú (cigány) lányról van szó, aki igencsak szemrevaló teremtésnek számított/számít. Igazából alattam járt általános iskolába mindigis, de ez idáig nem vettem észre. Hamar jóban lettünk, gyorsan összeismerkedtünk. 3 nap múlva történt meg az első csók. Életem legboldogabb időszaka volt. Kézen fogva sétáltunk, közösen nyaltuk el ugyanazt a fagyit, nevettünk. Majdhogynem szerelmesek voltunk egymásba. Olyan közel kerültünk egymáshoz, mintha évek óta szerelmesek lennénk.
Egyik éjjel, mint minden éjjel, Bálint barátommal mentünk el zuhanyozni. Külön kabinok voltak, de tudtunk beszélgetni, meg dalolgatni. Bálint barátom telefonhívást várt aznap éjjel, így ő hamarabb végzett a fürdéssel. Egyedül voltam a tusolóban, amikor meghallottam, hogy újra megnyílik az a csap, amit Bálint zárt el percekkel korábban.

*  *  *

Velem Történt

leszbi

Sziasztok, a nevem Bogi. Átlagos kinézetű 18 éves lány vagyok, barna haj, kék szem, átlagos testalkat (bár talán kicsit kidolgozottabb hasam van mint kortársaimnak), és magasságom alig van 166 cm körül. 6 éve focizok( i love football! ) és igazán élvezem, és most ballagtam középsuliból :) . Tavaly történt az egész, amit most elmesélek. Barátnőm Zita velem egy idős, ugyanolyan barna haj, barna szem, kicsit vékonyka, és olyan magas mint én. Mindenki tudta rólam, hogy a magam neméhez vonzódom, de nem csináltak belőle ügyet, teljes mértékben elfogadták. Legjobb barátnőm Zita is tudta ezt, de nem zavarta, és én örültem is neki...