A+ A-

Nyár Hidegpatakon 5. rész - Petra Mesél

Fontos Megjegyzés: Kitalált történet! MESE!
A kissé későn elkészült ebéd befejezése után a tábor lakói már nem mentek vissza a tópartra fürödni, mert az egyre erősödő szél és az égen tornyosuló sötét fellegek gyors nyári vihart ígértek. Késő délután volt már, mikor hatalmas dörgés közepette az eső megérkezett. Hatalmas cseppekben zuhogott hosszú perceken keresztül, aztán erejét kiadva elcsendesedett és lassan csepergett tovább. Estére sem akart abba maradni, így amikor mindenki nyugovóra tért, álmukat a tető cserepeire hulló esőcseppek monoton kopogása tette még mélyebbé.
"Szerény Zsuzsika" szerette ezt az időt: ilyenkor esett igazán jól elfészkelni magát a puha takarók közzé az ágyába és durmolni reggelig. Feri ezen az estén nem ment kártyázni, ám szerencsére Petra sem jelentkezett. Mire a tanárnő a zuhanyzásból csurom vizes hajjal visszaérkezett, Feri már az ágyában feküdt és valami ponyvaregényt olvasott. Amikor a tanárnő jelezte, hogy átöltözne, diszkréten elfordult és úgy olvasott tovább. A tanárnő ledobta a vizes fürdőköpenyt és lázasan kutatni kezdett tiszta fehérnemű után, ám ezt a gyors igyekezetet most másodpercek alatt kiszorította az a másik érzés: az izgalom, hogy, ismét a férfi közelében meztelenkedik.
Mintha csak a sorsot kívánná provokálni, abbahagyta a pakolászást és felegyenesedett. Volt valami izgalmas abban, ahogy felrúgta az anyja által emelt erkölcsi szabályokat. A törölközőért nyúlt és a haját kezdte törölgetni. A mozdulattól mellizmai megfeszültek és a két gyönyörű melle határozottabban elődomborodott, olyan hatást keltve, mintha a férfi felé kínálná őket. Félt, hogy a férfi megfordul és felfedezi a meztelenségét, ugyanakkor éppen ez volt az a dolog, amely leginkább felizgatta a szituációban. Ahogy lepillantott emlői ringó gömbjeire, láthatta az addig nyugodt mellbimbóit kidomborodni. Letette a törölközőt és ujjai közzé csippentette őket. Feltörő sóhaját alig tudta visszafogni, majd megrettenve attól, amit művel, gyorsan -úgy ahogy volt, pucéran- bebújt az ágyába.
Feri figyelmét teljesen lekötötte a könyv, így fel sem tűnt számára a tanárnő halk pihegése. Még sokáig olvasott, miközben a tanárnő a másik ágyban igyekezett nyugalmat erőltetni magára. Amikor a férfi lekapcsolta a villanyt, már "szerény Zsuzsika" is mélyen aludt.
Kora reggel ébresztette fel a tanárnőt, azzal, hogy bár az ég még mindig borult, a fiúkkal ismét lesétálnak a faluba bevásárló körútra. Beszélgetés közben a tanárnő nyakig magára húzta a takarót, ám meztelen vállai így is láthatóvá váltak néhány pillanatra, ő pedig látta (vagy csak azt képzelte, hogy látja?) a férfi tekintetében, hogy amaz rájött, hogy fent nem
visel semmit sem. "Ó, ha tudná, hogy az alfele is meztelen! Olyan félelmetes és olyan izgalmas!"
Ahogy félig fekve, félig ülve a férfi felé fordult, érezte, hogy a szoba reggeli hűvös levegője cirógatja a meztelen hátát. "Olyan izgalmas!" Csak egy apró csípőmozdulat és a lábainak kinyújtása kellett ahhoz, hogy a takaró egy kissé félrecsúszva felfedje a fenekét.
Elölről továbbra is úgy tűnt, hogy nyakig betakarózott, de hátulról szemlélve inkább kitárulkozni látszott. Mintha csak a takarót igazítaná meg, hátra ejtette az egyik kezét és lassan végigsimította a fenekét, majd lejjebb nyúlt, oda ahol a combok közül kidomborodott a kényeztetésre vágyó, lassan nedvesedő puncija. Amikor a rés aljához ért áramütésként csapott át a testén a követelőző kéj apró hulláma. Érezte, ahogy a forró bizsergés végigszáguld a testén, keményre dagasztva érzékeny mellbimbóit. Minden önfegyelmére szüksége volt, hogy elrejtse érzelmeit. Szerencsére Feri már indulni készült így nem sokáig kellett kitartania. Amint a férfi kilépett az ajtón, hatalmas sóhajtással tört ki belőle az izgalom. Visszahúzta a testére a takarót, majd magzati pózba gömbölyödve feküdt tovább. Egyik kezét a mellére, másikat a combjai közzé csúsztatta, csak néha-néha és finoman érintette meg a feszülő mellbimbót és az immár teljesen nedves résben megbújó csiklót. Éppen csak annyira, hogy fenntartsa ezt a gyönyörű kéjes érzést.
Olyan jó volt mindenről elfeledkezni és átadni magát a finom gyönyörnek, hogy szinte belekábult az érzésbe. Teljesen megfeledkezett mindenről, ahogy a takaró alatt ellazulva kényeztette magát. Hol a gyönyör járta át a testét, hol pedig az édes pilledés ragadta át az álom határán. Végül visszaszenderedett.
Hangos kopogásra ébredt és hirtelen azt sem tudta hol van. A kopogás makacsul ismétlődött, miközben azt is észrevette, hogy odakint ismét teljes erővel tombol a zápor.
- Szabad! - mondta álomittas hangon.
Az ajtó villámgyorsan kinyílt, majd ugyanilyenen viharos gyorsasággal be is csapódott az érkező mögött. Petra volt az. Pamut szabadidő ruhája teljesen elázott, úgy nézett ki, mint a ki tévedésből ruhástól mászott a fürdőkádba. Odakint tényleg ítéletidő lehetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 05. 24. szombat 05:47
Nagyon tetszik
#6 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:45
Kiváló írás.
#5 izmos22 2013. 07. 20. szombat 09:40
ez is jó lett
#4 tiborg 2011. 11. 7. hétfő 03:57
ez izgi .....
#3 sihupapa 2009. 09. 23. szerda 04:04
isteni
#2 Jenő 2006. 04. 26. szerda 23:04
Hol a folytatás?
Folytatást akarunk!
#1 Törté-Net 2005. 05. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?