Pierre19 hozzászólásai

deajk2008 figyelmébe: A következő részben majdnem létrejön.
Pierre
Történetek: Tom, Babszi és a mama 5. rész 2017. 07. 22. szombat 22:35
Andreas6 figyelmébe:
Nem tudom, tudod-e, mi az akceleráció, de ha tisztában lennél vele, akkor tudnád, hogy egy 12 éves lány nemileg már teljesen érett lehet.
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket.
Lányoknál a havi vérzés (menstruáció) jelentkezésétől számítják a nemi érettséget. Az első vérzés általában 10 és 16 éves kor között szokott bekövetkezni.
Üdv!
Pierre
Történetek: Tom, Babszi és a mama 1. rész 2017. 02. 5. vasárnap 15:04
Vakon54, cscsu50, zoltan611230 és a többiek megnyugtatására: Jelenleg a 8. résznél tartok, de lehet, hogy még hosszabb lesz. (Főleg, ha rendesen pontozzátok. smile
Jó olvasást!
Pierre
Jó a történet és a képek is többnyire elég jók, de időnként jobban kéne vigyáznod a fogalmazásra. Mit jelent például az, hogy "Már nem vagyom elég?"
Történetek: Judit nagy napja 2016. 12. 1. csütörtök 23:29
A történet nemcsak durva és undorító, de annyi helyesírási és fogalmazási hiba van benne (a fölösleges és hiányzó vesszőkről nem is beszélve), hogy az embernek már az első bekezdések után elmegy a kedve az egésztől.
Hogy ebben mi tetszett némelyeknek? Tiszta időpocsékolás.
Történetek: Reggelek fürdőköpenyben 3. rész 2016. 11. 17. csütörtök 19:51
A történet nem rossz, de elég sok fogalmazási és helyesírási hiba van benne, amikre jobban kéne vigyázni. Hogy csak egy párat említsek:
hagyj folytassa (hadd folytassa helyett)
jól esik: Jól legfeljebb az eső eshet, amit te akarsz mondani, az jólesik
Azon kívül a papát és a nővért nem lehet úgy megszólítani, hogy srácok!
Végül egy apróság: a párbeszédekben az első gondolatjel előtt nem kell pont.
Ezektől eltekintve folytasd nyugodtan a történetírást, mert nem írsz rosszul.
Történetek: Családi szex 2016. 10. 1. szombat 21:50
A történet nem rossz, és a helyesírás is elmegy, kivéve az olyan szavakat, mint 14.-k (azt, hogy tizennegyedik a magyar helyesírás szerint így kell írni: 14.) vagy olyan elütések, mint anyuvl vagy ezket. Ezektől eltekintve írjál nyugodtan, mert érdekes, amit írsz. 7 pont
A történet kissé zűrös, az alulról dugásról pedig elég lett volna 1-2 kép is. 6 túl sok. Nyolc pontot azért megérdemel.
Helló, Izirider! Tekintve, hogy (amint írod is valahol) jobban szereted a részletes elemzéseket, mint a tőmondatokba sűrített olvasói véleményeket, megpróbálom részletesen elemezni/kiértékelni a Zitakrónikákat. (Azért csak ezt, mert eddig csak ezt olvastam végig – mármint az eddig megjelent 8 részt –, a többi írásodat későbbre tartogatom.) Először is őszintén gratulálok a Zitakrónikákhoz, pontosabban annak túlnyomó részéhez. Ha le is számítok néhány túlírt és túlbonyolított részt (mint például az 5. vagy a 8. rész), az egész – a történet bonyolítását, a stílust és a szexet illetően – toronymagasan kiemelkedik az átlagból. Legjobban szerintem a Levente, Zita, Anya és Apa közti kapcsolatokat sikerült megírni. Az incestus (vagy ahogy Te mondod, vérfertőzés) témája, amit én inkább családi szexnek neveznék, szerintem önmagában is van annyira érdekes, hogy fölösleges a történetet barátokkal, barátnőkkel vagy szomszédasszonyokkal fűszerezni. Viszonylag régen megjelent Napfürdőzés c. sorozatom (amelynek 2 darabja – a Zitakrónikák 7. része mellett! – a mai napig szerepel az anya-fia toplistán) kizárólag a család tagjaival foglalkozik, akárcsak épp most kezdődő – szintén német történet nyomán írt – sorozatom, az Egy teljesen normális család. Tehát egy szó mint száz: Én se vagyok már kezdő ebben a műfajban (az 51. megjelent történetnél tartok), de nagyon föl kell kötnöm az alsógatyámat, ha lépést akarok tartani a sziporkázó Zitakrónikákkal. Üdv! Pierre
Történetek: Ó, azok a mellek...! 8. rész 2016. 05. 13. péntek 16:43
A történet (vagy inkább folytatásos regény) elsőosztályú, beleértve a fogalmazást és a helyesírást is, ami néha csapnivaló. Csak így tovább!
Történetek: Patrick és Johanna 2016. 05. 13. péntek 16:35
gyuri0926-nak üzenem: Nyugi, Gyuri, a következő ilyen lesz. (Több részes, és az 1. részt kábé egy hónap múlva olvashatod.)
Pierre
Történetek: Az új lakás 3. rész 2016. 04. 11. hétfő 22:54
A történet bíder - ha tudod, hogy ez mit jelent - és tele van helyesírási hibákkal. (megérkezet helyesen megérkezett, meg jött helyesen megjött, farkas éhes helyesen farkaséhes stb. Az pedig rejtély, miért kell mindig nagy É-vel írni azt, hogy én.
Történetek: Tom és Laura 2. rész - Laura 2016. 04. 11. hétfő 22:46
Bob__-nak üzenem:
1) Sajnálom, hogy a képek szerinted "sokat rontanak a hatáson", mert én a fotókkal illusztrált történeteket szeretem.
2) Kár, hogy a két nézőpontból megírt történet véleményed szerint nem sikerült jól, pedig azt hittem, van benne fantázia ugyanazt a szexsztorit mindkét résztvevő szemszögéből bemutatni.
Pierre
Történetek: Medencemaszti 2016. 03. 13. vasárnap 15:53
Nem akarlak helyesírásra tanítani, kedves hapi, de azt, hogy erőssen csak egy s-sel kell írni, a punci birtokos esete pedig nem punciát, hanem punciját. Különben jó. (8 pont)
Történetek: Tom és Laura 1. rész - Tom 2016. 03. 11. péntek 15:48
Legközelebb ugyanez a sztori következik Laura szemszögéből.
Pierre
Történetek: Én és a kishugom 6. rész 2016. 01. 31. vasárnap 12:33
gyuri0926-nak üzenem: A nudista strand tényleg nem arra szolgál, de én jártam olyan franciaországi tengerparti nudista strandon, ahol a félreeső dűnén több pár is szexelt.
Történetek: A nővérem hálójában 1. rész 2016. 01. 17. vasárnap 08:22
A történet nem rossz, de a helyesírás...! (Közeledet egy t-vel, Farsang nagybetűvel, Kölyökfejjel és mélycsókokat egy szóba írva stb., stb.)
A történet egy kicsit valószínűtlen, de nem rossz. 8 pont.
Történetek: Én és a kishúgom 5. rész 2015. 12. 21. hétfő 22:30
Szia genius33! Mi a problémád a vaginával, a bránerrel meg a kéjléccel? Te hogy mondanád? Punci, pénisz és fütyi?
Pierre
Jó történet. Ha a helyesírása jobb lenne (vesszők sok helyen hiányoznak), tíz pontot adtam volna rá, így csak kilencet. smile
AnDrOiD történetei (a címet és a képeket is beleértve) messze kiemelkednek az átlagból, csak kissé bosszantó, hogy a legelemibb helyeken (például a hogy előtt) is elfelejti kitenni a vesszőt. Érdemes lenne kijavítani eddig megjelent írásait.
Történetek: Én és a kishugom 2. rész 2015. 08. 31. hétfő 16:27
Az ízlések és kotonok különbözőek - mondhatnám a régi mondást variálva. A hozzászólók nagyobbik fele azt írja, hogy "szuper" vagy "nagyon tetszik", sztbali szerint viszont hiányzik az "igazi action". Most légy okos, Domokos!
Történetek: Matektanárnő 2015. 08. 30. vasárnap 22:24
Sajnos nem tudok egyetérteni a dicsérő véleményekkel, mert a történet túl sűrű és gyerekes, azon kívül tíznél abbahagytam a fogalmazási és helyesírási hibák összeszámlálását. Kár, mert az ötletből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Na, majd legközelebb. smile
Történetek: Én és a kishúgom 1. rész 2015. 08. 6. csütörtök 22:20
gyuri0926 kemény ledorongolása után nem tudom, folytassam-e a történetet. Aki nem tud megkülönböztetni olyan - egymástól teljesen különböző - sportágakat, mint a bowling, a kugli és a teke, az inkább írjon meséket a kistestvéreinek, nem igaz? Ami pedig a 35 éves anyukát illeti, annak szerintem nyugodtan lehet 15 éves, de akár 17 éves fia is.
Történetek: Diákszexparti 2015. 06. 12. péntek 17:04
Ha a fotók jók, de nincs hozzá történet, akkor vegyétek képregénynek, amelyiknek nem muszáj elolvasni a szövegét..
Pierre
Történetek: 19 éves fiú története 2015. 03. 26. csütörtök 11:45
Nem tudom, miért írja matador, hogy "tök jó", amikor a történet eléggé szegényes és ráadásul tele van értelmetlen szóhibákkal. (rávetettem helyett rávettem magam a mellbimbójára, az ajkai közé vettem magam, magára rányitotta a lövést, az szájába stb.) Én is csak ugyanazt tudom tanácsolni, mint Andreas6, hogy inkább festegessen, mert az talán jobban fog menni, mint az írás...
Ebből is látszik, hogy - ahogy mondani szokás - ízlések és pofonok különbözőek. Jó lenne eldönteni, hogy a sztori ELFOGADHATÓ, NAGYON GYENGE (1 pont) vagy pedig SZUPER. smile
Pierre
Örülök, hogy majdnem mindenkinek tetszik, ami a pontszámból is látszik. Andreas6 hozzászólását nem igazán értem. Hogy lehet száraz egy tengerparti történet? smile
Pierre
Kedves pussydokie,
ha nem vetted volna észre, a befejező jelenet tényleg kvartett volt (tehát négyes), mert Linda "kezében a videokamerával anyjával szemben apja arca fölé térdelt. Stefan persze nem hagyta ki a lehetőséget, hogy végignyalja Linda arca fölött illatozó pináját, ami még jobban izgalomba hozta." Ennél több nem fért bele, mert nem volt már szabad dákó. smile
Pierre
Történetek: A szauna 2014. 12. 2. kedd 14:12
A sztori kitűnő (10 pont) A mások által is jelzett apró hibák (a szeméremdombon csattogó herezacskó stb.) mellett két apró megjegyzés: Az a szó, hogy ő, csak a mondat elején nagybetű, viszont a mondatot a párbeszédekben is nagybetűvel kell kezdeni. A sztorit különben érdemes lenne folytatni.
Döntsétek el, hogy most átlagos vagy nagyon jó.
Pierre
Történetek: Segítek a fiamon 2014. 11. 3. hétfő 18:01
Hülye fantazmagória, hogy a fasz napról napra nő a szopástól. Akkor az enyém már 50 centis lenne. smile
Bár zsuzsikának úgy látszik, nem tetszett, a többi vélemény elég biztató és elég ahhoz, hogy írjak még egy pár részt André kalandjairól. Tehát folyt.köv.
Pierre
Történetek: A könyvtárban 2014. 09. 22. hétfő 17:05
A történet nem rossz, de még jobb lenne, ha nem lenne tele helyesírási hibákkal. Az hogy jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső. A maszturbáló lány viszont csak azt suttoghatta, hogy "Ez nagyon jólesik." Az írásjelek hiánya is zavaró. Mit jelent például az, hogy "Most már nem volt diszkrét üvöltött gyönyörében."???
Történetek: A könyvtárban 2014. 09. 22. hétfő 17:03
A történet nem rossz, de még job lenne, ha nem lenne tele helyesírási hibákkal. Az hogy jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső. A maszturbáló lány viszont csak azt suttoghatta, hogy "Ez nagyon jólesik." Az írásjelek hiánya is zavaró. Mit jelent például az, hogy "Most már nem volt diszkrét üvöltött gyönyörében."???
Történetek: Leszoksz? 2014. 09. 5. péntek 14:07
Elég jó sztori, bár nem tudom, hogy férfiaknál is alkalmazható-e, mert a dohányosok tudják, milyen jólesik egy cigi elélvezés után...
Gyengus. Kár volt a fáradságért. (Megírni is és elolvasni is.)
Történetek: Apakomplexus - Lili 2014. 07. 31. csütörtök 11:31
Kiemelkedően jó (és jól megírt) történet. Tölts még föl hasonlókat!
Üzenetem macsek2-nek: Ez csak a történet 1. része, aminek még lesz négy folytatása lényegesen több szöveggel. Azzal már remélem, te is elégedett leszel. Jó olvasást!
Köszönöm a hozzászólásokat és a tanácsokat. Lehet hogy #11 sztbali tippjét valamelyik következő történetemben hasznosítani fogom, de
# deajk2008 javaslatait nem tudom teljesíteni, mert homokos történeteket nem írok.
Pierre
Remek sztori. 10 pont.
Remélem, nem túl hosszú, kedves A57L, mert egy rész még hátra van.
Pierre
Történetek: Apakomplexus - Lili 2014. 04. 12. szombat 14:52
A történet szuper. Ha lehetne, még 10-nél is több pontot adtam volna rá. Érdemes lenne folytatni vagy valami hasonlóan jót írni.
A sztori szuper, de - ahogy mondani szokták - túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. smile
Történetek: Éjszakai fürdőzés 2014. 03. 8. szombat 10:13
Akkor is, ha a történet szerzője szerint "félig az elmebajom szülötte", kicsit sok a jóból. Szerintem a szextörténetekben is kell egy csipetnyi realitás, hogy hihetőek legyenek.
Történetek: Szieszta 2014. 02. 22. szombat 12:04
Kicsit nehézkesen indul, de a végére egész jó kis történet kerekedik belőle. 8 pont.
Ahogy azt apuci elképzeli... Azon kívül a magyarban nincs olyan szó, hogy süllyedett, csak olyan, hogy süllyedt.
Történetek: Öcsi és a tornatanárnője 2014. 02. 14. péntek 14:59
Furcsa, hogy Papó, aki már egész jó történeteket is írt, összetéveszti az erotikus vagy ne adj isten, pornó történeteket az esti mesével.
smile
Nagyon gyengus. Az nem kifejezés, hogy "félmunka".
Kár hogy nem csaj írta, hanem férfi. A lányok nem írnak ilyen hard pornót, hanem csak könnyedebb, légiesebb szextörténeteket. Ezért pontozni se igen lehet.