A+ A-

Annika és Liza 6. rész

Öt órás autóút után érkeztek meg a tengerparti nudista telepre és Stefán leparkolt a bungalójuk előtt. Még viszonylag világos volt, s így láthatták, ahogy a telepen nyaraló nők, férfiak és gyerekek anyaszült meztelenül feljöttek a strandról, röplabdáztak vagy a házuk teraszán napoztak.
– Először is vegyük le a hacukánkat ha nem akarunk feltűnést kelteni– mondta Katrin.
Mielőtt kirámolták volna a kocsiból a cuccukat, a bungalóban mindhárman levetkőztek, és Katrin kiszellőztette a házat. A szomszéd ház kertjéből grillezett hús szaga és egy szívélyes „helló!” köszöntötte őket.
Amikor az autóból mindent bevittek a házba, átmentek a szomszédba, ahol Duci fogadta őket és mindegyiküket megölelte. Példáját a többiek is követték.
A viszonylag alacsony termetű Duci kis mellei feszesen álltak, de feneke, csípője és combja elég dundi volt. Pocakja alatt jól lehetett látni a hosszú, simára borotvált nagyajkakat.
A két férfi feltűnően hosszan ölelgette a lányokat, sőt Alex farka is megemelkedett. Ducihoz és Flórihoz hasonlóan az ő alteste is simára volt borotválva.
– Milyen nagylány lettél, Liza! Vagy miket beszélek – javította ki magát Flóri. – Kész nő vagy. Amikor utoljára találkoztunk még nem voltak ilyen csodás melleid és a puncid se volt még szőrös.
Ezt még ölelés közben mondta, s hogy kellő nyomatékot adjon szavainak, megcsókolta Lizát és mindkét kezét a melleire tette.
Flóri farka inkább vastag volt, mint hosszú, de lehet, hogy a pocakja miatt tűnt kicsinek, meg azért, mert ágyéka is elég kövérkés volt.
Annál impozánsabb volt a 190 centi magas Alex nyugalmi állapotban is legalább húszcentis dákója, ami Annika figyelmét is rögtön felkeltette, mert az apja hatalmas farkára emlékeztette. Főleg rózsaszínűen csillogó kerek makkja és szűk herezacskója tetszett neki, melyben épp csak hogy elfért a két golyó.
Ezért aztán roppantul örült, amikor az általános ölelkezés után Liza bemutatta őt Alexnek, akivel még nem találkoztak és ezért most sem ölelkeztek össze.
– Én is megölelhetlek, kislány? – kérdezte Alex nem minden hátsó gondolat nélkül.
– Persze – vágta rá Annika –, de csak ha én megsimogathatom a fütyidet és a zacskód.
Alex szorosan átölelte és ugyanúgy markába vette hegyes kis melleit, mint Flóri az előbb Lizáét. Annika szó nélkül tűrte, sőt egy picit talán még élvezte is, ahogy Alex a tenyerével simogatja merevedni kezdő mellbimbóit, de aztán enyhén eltolta magától a langaléta férfit, akinek épp hogy a mellkasáig ért, kibontakozott öleléséből, és egyik kezével a kerekded herezacskó alá nyúlt, a másikkal pedig markába vette a merevedni kezdő hímtagot, amitől a meleg és lüktető húsrúd egy pillanat alatt a magasba lendült.
– Nem akarod megkóstolni a túró rudimat? – kérdezte a férfi halk nyögéssel.
Annika kérdő pillantással Stefánra nézett, de az megnyugtatta.
– Nyugodtan, Annika. Végtére te is a családhoz tartozol, és a családon belül nem szoktunk szégyenlősködni.
Annika maga is meglepődött saját bátorságán, de – miközben egyik kezében még mindig a tömör herezacskót tartotta, a másikat pedig lecsúsztatta a plajbász tövéig – előrehajolt és amilyen mélyen csak tudta, a szájába vette az előremeredő makkot. Alex szívesen vette volna – és talán nem is mindenkinek lett volna ellene kifogása –, ha Annika a többiek szeme láttára leszopja, de Katrin véget vetett a szemérmetlenségnek.
Úgy, ahogy voltak, anyaszült meztelenül leültek a teraszon lévő asztal köré. Flóri frissen grillezett kolbászt és húsokat, Duci pedig hideg hűsítő italokat hozott.
Flóri Katrin mellé ült és elkezdett neki áradozni, milyen gyönyörű a lánya és az unokahúga. A lányok éppen Alexszel beszélgettek, aki szinte felfalta őket a szemeivel, és igyekezett a combjai közé szorítani tekintélyes méretű farkát, amely újra és újra az égnek meredt. Ezt persze nemcsak a lányok vették észre, hanem a többiek is. Flóri és felesége, Duci számára ez nem volt újdonság, de Katrin alig bírta levenni a szemét a magával ragadó bájdorongról. ,Nem csoda, hogy Duci a férje mellett ezzel a pasival is lefekszik’ – gondolta magában.
E mellett a fantasztikus husáng mellett Flóri és Stefán is elbújhat pöttömnyi farkincájával.’ Tulajdonképpen nem volt oka panaszra, mert Stefán nem túl nagy, de vastag faszában éppen azt szerette, hogy a rajta lévő apró kidudorodások fantasztikus orgazmusokat szereztek neki, azonkívül Stefán hetente legalább kétszer-háromszor megkettyintette, vagy ha nem volt otthon, akkor mindig kéznél volt a vibrátor, de azért szívesen érzett volna magában egy ekkora méteres kékerest, mint Alexé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2019. 02. 1. péntek 11:33
Egyszer el lehet olvasni..
#10 joe013 2018. 10. 28. vasárnap 16:41
befejezetlennek érzem!!!
#9 veteran 2018. 08. 7. kedd 03:20
Már ez is unalmas,egyhangú.
#8 molnar94 2018. 07. 28. szombat 17:06
Jo lett
#7 cscsu50 2018. 07. 28. szombat 07:54
Elkapkodott.
#6 sztbali 2018. 07. 27. péntek 22:49
Eléggé elüt a korábbi részektől. Talán még a címhez se illik ez az epizód.
#5 Andreas6 2018. 07. 27. péntek 07:31
Túl van pontozva. A fotókról is inkább lemondtam volna.
#4 listike 2018. 07. 27. péntek 07:24
Kezd unalmassá válni.
#3 feherfabia 2018. 07. 27. péntek 05:43
Elkapkodott !6P
#2 A57L 2018. 07. 27. péntek 04:18
Kezd ellaposodni.
#1 Törté-Net 2018. 07. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?