A+ A-

Annika és Liza 4. rész

– Bea, akire anyám rábízott – kezdte Liza – 35 körüli, hosszú barnásvörös hajú nő volt. Rögtön első nap töviről hegyire megmutatta a bungalóját, mindenekelőtt tágas fürdőszobáját, ahol a zuhany mellett az egyik sarokban egy többszemélyes kád is volt, vele szemben pedig a beauty-, azaz a szépítkező sarok és egy masszázsasztal. – Ezt így bérelted? – kérdeztem. – Dehogyis – felelte. – Ez a bungaló saját tulajdonom. Az egész berendezést – a kádat is – úgy csináltattam.
Még a luxus fürdőszobánál is fantasztikusabb volt Bea hálószobája. A szoba közepén egy nagy kerek ágy, a falnál körbefutó tükörajtós szekrények, az ágy fölött egy távirányítóval a plafonról leereszthető Polaroid lapos tévé, körben pedig egy hifi sztereólejátszó hangszórói.
Beának nagy, enyhén lógó mellei voltak, de karcsú alakja miatt azok még nagyobbnak látszottak, ezért – ha fel volt öltözve – sosem hordott melltartót. Én 14 éves rajongó bakfisként majd megőrültem csodás testéért, amilyet én is szerettem volna magamnak.
Ráadásul ez a szexi nő rögtön első nap megdicsérte karcsú alakomat és hosszú combjaimat. Én viszont nem tagadom, irigykedve néztem gyönyörű melleit, melyek például röplabdázás közben ide-oda himbálództak. Tenyérnyi nagyságú bimbóudvarai szinte teljesen elfoglalták súlyos mellei elülső oldalát.
Fanszőrzete egyetlen vékony függőleges csíkból állt.
Húsos szeméremajkai simára voltak borotválva és barnára sültek a naptól, akár az egész teste.
A vékony szőrcsík alsó végénél intimpiercingként, azaz testékszerként titániumból készült gyönyörű ezüstszínű gyűrű és egy drágakő is volt a csiklóján.
– Ezt honnan tudod? – kérdezte Annika.
– Hát onnan, hogy már az első napokban megmutatta és még azt is elárulta, hogy fantasztikus orgazmusokat tud magának szerezni ezzel a testékszerrel. Sőt pár nap után hogy tőlem is megkérdezte, szoktam-e játszadozni a puncimmal. Amikor bevallottam, hogy szoktam néha, azt kérdezte, nincs-e kedvem bedugni egyik ujjamat a gyűrűbe. Persze volt kedvem, s amikor egyik ujjamat bedugtam a gyűrűn lévő drágakő alá, arra kért, hogy ujjammal simogassam a csiklóját. Ennek is szívesen tettem eleget, s miután hosszasan simogattam kitüremkedő csiklóját, kéjes nyögések közepette vonagló testtel elélvezett.
Amikor orgazmusa alábbhagyott, megkérdezte, akarom-e, hogy ő is szerezzen nekem egy kis örömöt. Én persze rögtön beleegyeztem, mire ő kézen fogott és kivitt a fürdőszobába,
A fürdőszoba sarkába beépített többszemélyes kád tele volt töltve, s a meleg víz tetején szappanhab úszott. A kád szélén még egy üveg pezsgő is állt két pohárral. Először Bea ült be a kádba, s amikor én is melléültem, egész testemen éreztem tapogató kezeit. Ő egyik kezemet duzzadó mellbimbójához húzta, a másikat pedig a szeméremdombjához, jobban mondva a rajta lévő vékony szőrcsíkhoz, amely felül a szeméremdomb felett végződött.
Mialatt Bea kislányos melleimet simogatta, számomra is magától értetődő volt, hogy az ő gömbölyű melleit simogassam és mereven előreálló mellbimbóit masszírozzam, amit ő kéjes sóhajokkal fogadott, de azt mondta, neki már volt egy orgazmusa, most én jövök. – Gyere, ülj fel a kád szélére – mondta –, hadd nyaljam ki a puncidat. Meglátod, milyen isteni.
Bár ilyesmit addig senki sem csinált velem, szíves örömest engedelmeskedtem kérésének. Felültem vele szemben a kád szélére, s ő széttárt combjaim közé hajolva fürge nyelvével akkora orgazmust szerzett, hogy szinte elájultam a gyönyörtől.
– Jó, de volt még valami? – kérdezte Annika.
– Mire gondolsz?
– Hát hogy tanított-e még mást is ez a Bea?
– Persze. Ezt most akartam elmesélni. Amikor a kádban kielégített, azt kérdezte, van-e fiúm és hogy szűz vagyok-e még. Mondtam neki, hogy még csak nyolcadikba járok, szűz vagyok és nem járok egy sráccal se, és hogy mind a kettővel ráérek még várni. Erre azt mondta, egy tapasztalt, érett nő, mint ő biztosan jobban el tudja venni a szüzességemet, mint egy tizenéves kamasz, és azt kérdezte, akarom-e, hogy ő vegye el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42 2019. 01. 22. kedd 01:52
Izgató képek besegítenek az "izgalmi" állapotom beindulására.
#13 deajk2008 2018. 12. 31. hétfő 07:41
Nagyon jó a képek 9p
#12 zsuzsika 2018. 05. 23. szerda 15:26
Pierre19! A felsorolt olvasóknak nem azonos az ízlésük.De gondolom több olvasónak sem.De mi ezzel a probléma?
#11 Pierre19 2018. 05. 16. szerda 14:19
Kedves cscsu50, feherfabia, Andreas6 és listike!
Jó lenne, ha eldöntenétek, hogy a történet "elmegy", "Nagyon tetszett!" vagy "Nagyon gyengécske."
#10 cscsu50 2018. 05. 4. péntek 09:31
elmegy
#9 feherfabia 2018. 05. 3. csütörtök 06:52
Nagyon tetszett!
#8 sunyilo 2018. 05. 2. szerda 21:48
Mintha egy tankönyvet olvastam volna...
#7 Andreas6 2018. 05. 2. szerda 15:35
"tisztára nyaltam megkínzott vulváját, azaz a hüvelybemenetet és környékét." Bármibe fogadok, hogy valóságos beszélgetésben ez az erőltetett fogalmazás a büdös életben nem hangzik el. Ez csak egy példa volt...
Nagyon gyenge!
#6 vakon54 2018. 05. 2. szerda 11:53
Ellehetettolvasni.
#5 listike 2018. 05. 2. szerda 11:40
Nagyon gyengécske.
#4 zoltan611230 2018. 05. 2. szerda 06:50
Hu...nem rossz?
#3 veteran 2018. 05. 2. szerda 04:32
Nem az én világom.
#2 A57L 2018. 05. 2. szerda 03:54
Leszbiben az egyik legjobb.
#1 Törté-Net 2018. 05. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?