A+ A-

Annika és Liza 7. rész

Stefán – mint majd' minden nap – reggeli merevedéssel ébredt felesége mellett. Hátulról hozzábújt és felálló dákóját betolta a nő fenekének gömbölyű gerezdjei közé. Karjaival hátulról átölelte, markába vette a melleit és dörzsölgetni kezdte hetykén felálló mellbimbóit. Aztán egyik kezét lejjebb csúsztatta, végigsimította a nő kerek hasát és szeméremdombját, hogy benyúljon a combjai közé.
Katrin már ébren volt, amikor fenekének gerezdjei között megérezte Stefán rücskös fütykösét. Tudta, hogy meg akarja farkalni. Élvezte melleinek cirógatását és szerette is, ha Stefán reggel partiba vágja, de most nem tudta, mit fog szólni a vagináját kitöltő konkurenciához.
Amikor a férfi tapogatózó keze felesége combjai között megérezte az uborka végét, először megijedt, de aztán Katrin huncut mosollyal felszólította, hogy húzza ki az uborkát.
– Csak azért raktam be, drágám – súgta a fülébe –, hogy előkészítse neked a talajt… akarom mondani, a puncimat.
Stefán hinni se akarta, hogy feleségének valami más is lehet a pinájában, mint az ő farka, de azért eleget tett a kérésnek, és kihúzta a kéjnedvtől csöpögő uborkát, amely nagy cuppanással hagyta el rejtekhelyét.
– Hátulról dugjál meg, drágám – súgta Katrin altestét hátratolva.
Stefán az éjjeliszekrényre rakta a nyálkás uborkát és még mindig keményen felálló farkát hátulról rézsútosan bedugta a tátongó pinába.
– Mi izgatott így fel, hogy beraktad magadnak ezt az uborkát? – kérdezte Katrint, amikor a merev suháng egyetlen döfésre tövig becsúszott a kéjbarlangba.
Katrin kúrás közben elmesélte, mit látott és hallott előző este. Érzéki beszámolója még jobban begerjesztette Stefánt, és úgy baszta a nőt, mint egy őzbak a nőstény őzt párzáskor. Katrin alig tíz perc alatt elérte a csúcspontot, és vele csaknem egy időben a férfi is hörögve elélvezett.
– Hogy menjek most le a többiekkel pucéran a strandra? Mindenki látná, hogy folyik belőlem a trutymó – mondta tettetett haraggal Katrin, és Stefán fejét belenyomta az ölébe, amit az több adagban is telespriccelt.
A férfi tudta a kötelességét, és szófogadóan tisztára nyalta a nő buláját.
– Látom, jóllaktál – nevetett Katrin. – Megspórolhatod a reggelit. Én viszont lezuhanyozok és lemegyek Duciékkal a strandra. Te is gyere utánunk, mert vigyáznunk kell a lányokra, nehogy rögtön első nap megrontsa őket valaki.
– Terád nem kell vigyázni, drágám, nehogy megrontson valaki? – kérdezte nevetve Stefán.
– Nem tudom, kire gondolsz, édes – felelte Katrin ugyancsak tréfás hangon –, mindenesetre azt nem venném zokon, ha mondjuk Alex meg akarna rontani a furkósbotjával. Akkor már inkább engem rontson meg, mint a két bakfist, akiket tegnap úgy megbámult, hogy majd kiesett a szeme. De ami azt illeti, te is elkaphatod Ducit egy fordulóra.
– Ducit? Én?
– Persze hogy te. Azt hiszed, nem láttam, hogy meresztgetted rá a szemed?
– Nem eszik olyan forrón a kását, de azért minden lehetséges – kiáltotta Stefán nevetve Katrin után, aki odakint már csatlakozott a strandra igyekvő meztelen triumvirátushoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2019. 02. 1. péntek 11:50
Az előzőnél egy kicsit jobb.
#9 zoltan611230 2018. 12. 3. hétfő 05:12
Nem rossz..
#8 sunyilo 2018. 10. 16. kedd 20:22
Nem rossz. Sőt...
#7 sztbali 2018. 10. 16. kedd 20:05
Egész jó.
#6 cscsu50 2018. 10. 16. kedd 11:13
Jó a sorozat
#5 veteran 2018. 10. 16. kedd 10:53
Lehetett volna hosszabb, de így is jó.
#4 feherfabia 2018. 10. 16. kedd 06:04
Tetszett!8P
#3 A57L 2018. 10. 16. kedd 03:55
Jó sorozat.7P
#2 zoltan611230 2018. 10. 16. kedd 01:18
Ez is jó.
#1 Törté-Net 2018. 10. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?