A+ A-

Annika és Liza 3. rész

Stefán nagyot nézett, amikor meglátta, hogy nemcsak a felesége jött könnyű háziköntösben vacsorázni, hanem a lányokon is csak egy szál póló volt.
Szeme végigszaladt a lányok meztelen combján. Azt remélte, sikerül kifürkésznie, van-e rajtuk bugyi vagy bikini alsó. A két ujjatlan póló felül jó belátást nyújtott a lányok cicijére. Mind a két lány kifejezetten tetszett neki. Majd kiesett a szeme, amikor Annika előrehajolt, hogy kivegye a sütőből a felfrissítés céljából berakott péksüteményeket, és pólója szinte a derekáig felcsúszott. Annika persze jól tudta, hogy kilátszott pucér feneke, s amikor visszajött az asztalhoz, büszke nőiességgel mosolygott rá Stefánra. Stefán persze nemcsak ezt látta, hanem Liza lánya gúnyos mosolyát és felesége figyelmeztető pillantását is.
- Azt akartuk megbeszélni, hogy legyünk-e már itthon is meztelenül ebben a hőségben - szólalt meg Liza, hogy megtörje a hirtelen beállt csendet. - Az én szobám mindenképpen textilmentes övezet - tette hozzá mosolyogva - , de jó lenne, ha mindenki meztelen lehetne.
- Én egyetértek - mondta Annika, hogy továbbdobja a labdát Stefánnak.
- Felőlem szívesen - mondta Stefán - , de kezdjétek ti.
- Na persze! - vetette közbe Katrin. - Szívesen vennéd, ha három nő csupaszon mászkálna a lakásban, te pedig teljes szerelésben feszítenél mellettünk. Előbb vetkőzz le te, zuhanyozzál és utána gyere vissza pucéran, s mi ugyanúgy fogunk várni.
Amikor Stefán eltűnt a fürdőszoba felé, Katrin levetette a háziköntösét és megkérte Lizát, hogy üljenek mellé. A lányok nem sokáig kérették magukat; levették a pólójukat és két oldalról Katrin mellé ültek. Időközben Stefán is lezuhanyozott és - ahogy megbeszélték - anyaszült meztelenül megjelent a konyhaajtóban.
A feleségéhez hasonlóan kisportolt testű 44 éves Stefán 1 méter 85 centis magasságával, barna hajával, izmos lábaival, feszes combjaival és fenekével még így ruhátlanul is igazán jóképű pasas volt. Impozáns méretű farkához combközépig érő herezacskó tartozott szemmel láthatóan jókora tojásokkal. Ami a lányoknak mégis leginkább feltűnt: farka környékét és részben a herezacskóját is sűrű fekete szőr borította.
Odajött hozzájuk és leült melléjük a konyhaasztalhoz. Végre láthatta mind a két lányt ruhátlanul. Nem tudott betelni stramm kis melleikkel.
Ahogy a három meztelen nőt - a két csábosan nőies bakfislányt és a számára még mindig izgató Katrint - elnézte, akaratlanul is nőni kezdett a farka. Mindinkább növekvő erekcióját először Annika vette észre, és ha a fallosz - ahogy a lány egyből megállapította - nem is volt akkora, mint az ő apjáé, akit egyszer meglesett kefélés közben, erektált állapotban egész tekintélyes méretűnek volt mondható.

A két lány úgy bámult a dárdaként felálló bájdorongra, mint a kis nyuszi a kígyóra, amíg Katrin rendre nem utasította és ki nem küldte a konyhából férjét. A férfi dühösen ment fel a hálószobába, Katrin pedig megpróbálta másra terelni a lányok figyelmét, de azok nem tudtak napirendre térni elutasító viselkedése fölött. Nyíltan kimondták, hogy nem értik, miért bánt így a férjével.
- Mondd meg őszintén, Katrin - kezdte Annika - , nem teljesen normális, hogy egy egészséges férfinek feláll a farka, ha lát három meztelen nőt?
- Engem ezzel egyáltalán nem molesztált apa - tette hozzá Liza - , sőt, büszke voltam rá, hogy ekkora erekciója lett tőlünk és azt utána óne zsenír prezentálta is nekünk.
Katrin megszeppent és igazat adott a lányoknak.
- Na jó, megpróbálom majd menteni a menthetőt. De most menjetek ágyba.
Nem mondta ki egyértelműen, de Liza és Annika is tudta, hogy Katrin a saját hasznára akarja fordítani, hogy így begerjesztették Stefánt.
Amikor Katrin kiment a konyhából és elindult a hálószobájuk felé, Liza még utána kiabált:
- Mama! Mondd meg apának, hogy borotválja le a szőrt a zacskójáról, mert az úgy néz ki, mint egy szőrös mangalica herezsákja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42 2019. 01. 22. kedd 01:34
Vártam már valamit, de nem lett...
#11 deajk2008 2018. 12. 31. hétfő 07:48
A képek izgatóak lettek... 9p
#10 zoltan611230 2018. 10. 16. kedd 01:31
Ez nem nagyon jó.
#9 zsuzsika 2018. 05. 23. szerda 09:48
Az előzőek jobbak voltak.
#8 cscsu50 2018. 04. 19. csütörtök 18:11
jó közepes
#7 listike 2018. 04. 16. hétfő 08:40
Volt már sokkal jobb írásod.
#6 veteran 2018. 04. 16. hétfő 08:19
Ez csak közepes.
#5 feherfabia 2018. 04. 16. hétfő 06:13
Közepes lett!
#4 A57L 2018. 04. 16. hétfő 04:58
Nem olyan jó,de remélem a többi jobb lesz.
#3 sunyilo 2018. 04. 15. vasárnap 16:42
Ha ilyen lesz a folytatás is, akkor nagyon jó...
#2 fiesta14 2018. 04. 13. péntek 08:00
Rövid lett de tűrhető. jöhet a hosszabb folytatás
#1 Törté-Net 2018. 04. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?