A+ A-

Családi gruppen

Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.
Nevezzük a lányokat Andinak és Anikónak. Mivel nyár volt így nem voltak túlöltözve és bizony barátság ide, barátság oda bizony érdeklődve nézelődtem a cicijüket és formás feneküket. Észre is vették mert nevetgélve figyelmeztettek, hogy bizony el fogom hagyni a szememet, ha nem vigyázok.
Ennyiben maradtunk majd a egy gyors ebéd után a közeli folyóhoz mentünk fürödni. Hát bizony a bikinik sem segítettek elfelejteni formás alakjukat. Persze a fürdés játékba torkollt, ami közben csapkodtuk egymást és fogócskáztunk. Persze eközben egymáshoz értünk és nem ritkán bizony a mellüket is megérintettem. Láthatólag nem zavarta őket, sőt mintha versengeni kezdtek volna, hogy melyiküket érintem meg többször. Egy idő után indulni kellett volna haza, de nekem még el kellett mennem egy kört úszni, hogy ne kelljen magam takargatni mikor kijövök a vízből. Gondolom kitalálták a lányok, mert ugratni kezdtek, hogy talán nem elég hideg a víz és le kell hűtenem magam. Mondtam, hogy ők az okai és nevettünk egyet.
Mikor hazaértünk Andiékhoz, lefürödtünk és bementünk Andi szobájába. Igazi lány szoba volt, a falon és asztalon fényképekkel.
Beszélgetni kezdtünk, én az ágyra heveredtem a lányok pedig egy-egy fotelbe kuckóztak. Szó szót követett és a fiú-lány kapcsolat került terítékre. Megbeszéltük, hogy kinek milyen az ideálja. Eddigre a lányok mellém heveredtek, ami növelte a helyzet meghittségét. Odabújtak hozzám, és nehezen bírtam másra figyelni mint fiatal mellük kellemes érintésére. Ennek meg is lett az eredménye, amit szóvá is tettek. Persze megint évődés lett belőle, ebből pedig birkózás. A nagy kavarodásban persze megint csak a cicijük került a kezem ügyébe. Ott folytattuk, ahol a vízben abbahagytuk.
Rövid idő múlva éreztem, hogy ez már nem ugyanaz a birkózás, más az érintések célja. A lányok nem csak velem, hanem egymással is szívesen érintkeztek. Egyre sűrűbben csúszott kezük az enyéméhez hasonlóan a másikuk pólója alá és símították végig egymás melleit.
Vegyük le a pólónkat, nehogy elszakadjon - javasolta egyikük. Mondanom sem kell nem mondtam ellent. Innen kezdve olyan volt számomra a történet, mint egy álom. Négy gyönyörű, kemény mell símogatott és símult hozzám.
- Nekem le kell vennem a farmerem, mert szűk lett. - A lányok nagy nevetéssel nyugtázták a helyzetet és ők is vetkőzni kezdtek, de nem álltak meg a bugyijuknál, hanem azt is levették. Így én sem tehettem mást teljesen levetkőztem.
- Anyukádék nem jönnek be? - kérdeztem Andit.
- ÁÁÁ! Dehogy elmentek nagyapámékhoz, majd este jönnek. - mondta, és nevetve birkózni kezdett velem. Anikó is csatlakozott hozzánk, ő hátulról símult hozzám.
Innen kezdve nem bírtam magammal, Andi melleit a kezembe véve csókolgatni kezdtem azokat. Éreztem, hogy várta már a szám érintését, mert kis mozdulatokkal tolta bimbóit mélyebbre a számba. Finom kemény melleinek bimbói úgy meredeztek, mintha két kis cseresznye lett volna, közben a bimbók udvara szépen kifeszült. Halk nyögdécseléssel adta tudtomra, hogy tetszik neki, amit csinálok. Anikó sem akart kimaradni, így ő Andi másik mellét vette szájába, kezével pedig kutató útra indult. Hamar megtalálta, amit keresett, az én merev farkamat. Mikor kezébe vette húzott rajta párat, majd Andi mellét otthagyva a szájával kezdett kényeztetni.
Nagyszerű érzés volt a számban felváltva két kemény mellel, és a farkam pedig egy gyönyörű szájban. Kezem közben mégigbarangolt Andi testén és hamarosan megállapodott annál a kis nyílásnál, amely minden gondolatomat betöltötte. Andi puncija olyan volt mint a melle, kívánatos. Mikor megéreztem nedvét a kezemen, tudtam, hogy ezt az élményt nem szabad elrontani siettséggel. Először óvatosan megkerestem a csiklóját és azt kezdtem izgatni apró mozdulatokkal. Mikor nedvétől síkos kezemmel kezdtem bimbóját morzsolni, halk jajszóval megfeszült teste és élvezni kezdett. Ezt látva én is egyre közelebb kerültem a kéj kapujához, Anikó érezve ezt egyre mélyebben nyelte be farkamat, és telljes hosszában járt rajta a szája. Én sem bírtam tovább és élvezni kezdtem. Anikó érezve az első löketet, rám nézett és szemeivel bíztatott, hogy nyugodtam a szájába élvezhetek. Egyszerre élveztünk el Andival.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 06. 11. hétfő 07:43
köszönöm az észrevételeket
#11 veteran 2018. 06. 11. hétfő 07:32
Ismét irigykedem.
#10 feherfabia 2018. 06. 11. hétfő 06:52
Nekem tetszett!8P
#9 Almoska5 2018. 06. 11. hétfő 01:07
Kedves "cscsu50" ! Ennek az alsó lakónak "sunyilo" nak bizonyára nem jó a látása. Nem tudom értelmezni a jó meg a nem jó kifejezését. Mert ami nem jó a kicsibe se jó, meg nagyba se.. Ez egy olyan ember ki:

"KICSI VAGYOK SZÉKRE ÁLLOK, NA DE BA....SZ....A MEG MÉGSE LÁTOK"
/Egy nagy csoportos óvodás: GYÖNGY szerzeménye/
"NAGYCSOPORTOS VAGYOK, FÁRA MÁSZOK ÉS EGY PI... CS... ÁT SE LÁTOK"
/Fent írt 5,5 éves kislány szerzeménye!!/

Ez a kis hölgyike, még növésbe van, de még mindig nem jó látása. Pedig próbál nézni. ...MEG AKAR IS
#8 sunyilo 2018. 06. 9. szombat 10:06
Röviden: jó. Hosszabban: nem jó...
#7 Enigma 2018. 06. 8. péntek 16:28
Ritka gyenge.
Klisés, sablonos, helyesírásihibák vannak benne, szóísmétlés, pongyola foglamazás, és gépelési hibák is.
Nem sorolom, ez nagyon gyenge.
#6 Almoska5 2018. 06. 8. péntek 14:03
Igen Tisztelt "cscsu50" !Kellemesen csalódtam Önben/Benned! Azt hittem, hogy csak itt a hozzászólásokban vagyunk "kollegák", de ilyen kellemes és nagyon gusztusosan megírt hármaska, igen felcsigázta emlékeimet...Nem igaz, NEM SABLONOS!
Én "Andreas6" -al értek egyet. Szívesen lettem volna én is középen.
Gratulálok! (Tőlem plusz 100 pont jár) Ezek után, fel nézek rád is. Hozzál még örömet a kis olvasóid számára
#5 fiesta14 2018. 06. 8. péntek 12:05
jó de kicsit sablonosnak tűnik.
#4 vakon54 2018. 06. 8. péntek 11:58
Nagyonjooó!
#3 Andreas6 2018. 06. 8. péntek 06:28
Lettem volna a helyedben!
#2 A57L 2018. 06. 8. péntek 04:39
Az biztos,hogy jó,de az igazitól messze van.
#1 Törté-Net 2018. 06. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?