A+ A-

Történetek az ókori Alexandriából 2. rész

A házam mögött van egy épület, ahol felügyelek a kereskedelmi ügyeimre, és ahol játszom. Az épületnek vastag fala van, amely kettős célt szolgál: hűvösen tartja a belső tereket, és hang sem szűrödik ki onnan.
Ez az épület két helységből áll: az egyikben asztalok, székek, és heverők vannak. Itt találkozom minden reggel azokkal az emberekkel, akik felügyelnek a földjeimre, a raktáraimra, és a hajóimra. Itt beszéljük meg, hogy kivel kereskedjünk, mi történik a piacon, hogyan lehetne növelni a földek bevételét, és csökkenteni a kiadásokat. Általában késő délelőttig eltart ez a megbeszélés.
Ebéd után, ahogy elbocsátom a felügyelőket, használatba veszem a másik szobát, mely büntetésre és örömszerzésre lett berendezve. A falakon, és a földön mindenütt vaskarikák vannak elhelyezve, amelyek a rabszolgalányok megfelelő pozícióba való elhelyezésére szolgál. A helység közepén van elhelyezve a korbácspad, amely talán a legtöbbet használt eszköz. Rómából hozattam, és ha ezen egy rabszolga ki van kötözve, könnyen meg tudom ostorozni a hátát és a hátsóját is. Sőt, a behatolást is rendkívül megkönnyíti.
A hajcsárok általában a szabad ég alatt büntetik meg az engedetlen rabszolgákat, ezt én a saját és vendégeim örömszerzésére használom. A rabszolgalányt, akit két nappal ezelőtt kínoztam meg, áthelyeztem a házam fürdőjébe szolgálatra, de ma utasítottam, hogy az ebéd után jöjjön be ebbe az épületbe. Felnézek, és látom, hogy az ajtóban áll.
"Gyere be, lányom. Ülj le a földre."
A meztelen lány lesütött szemekkel jön be, és térdel le elém.
"Addig, amíg másképpen nem rendelkezem, minden nap be kell jönnöd ebbe az épületbe ebéd után. Van néhány dolog, amit még meg kell tanulnod, mielőtt engedném, hogy a vendégeimet szórakoztasd. Emlékszel még, mit mondtam, mi lesz a kötelességed? Megengedem, hogy beszélj, ha kérdezek valamit."
"Köszönöm, uram. Azt mondtad, hogy az asztal alatt kell majd szopnom a férfivendégeid farkát, és kell nyalnom a hölgyvendégeid punciját."
"Ez így van. Miután a banketteknek vége, vissza kell jönnöd ide, hogy néhány barátomat tovább szórakoztasd. De kell valami más név, ahogy nevezhetlek a lány helyett. Nagyon emlékeztetsz egy apró rovarra, amely mézet készít. Mi ennek a neve e te nyelveden?"
"Uram, ezt az apró rovart apis - nak és bee - nek hívják a népem nyelvén."
"Tetszik ez az utolsó. Mostantól kicsi Bee - nek foglak hívni. Gyere velem a másik szobába, sokat kell ma megtapasztalnod, kicsi Bee."
Bee mögöttem sétál be a kamrába. Hallom ahogy nyel egyet, amikor meglátja a falon, és a földön lévő karikákat.
"Ne félj, Bee. Túl értékes vagy ahhoz, hogy komolyan megsebesítselek. A fájdalom, amit ebben a szobában megtapasztalsz, élvezetté fog válni."
"Hajolj rá arra a székre, és húzd szét a feneked. Ismét belédteszem a kicsi tágítót. Ezután minden nap. Egy idő után hozzászoksz, hogy a fenekedben van órákig, de nem mindig a kicsit fogom belédhelyezni. Most maradj csöndben."
Beolajozom a mutatóujjamat, és elkezdem simogatni a lány hátsó nyílását. Lassan lélegzik, és megpróbálja ellazítani az izmait. Amikor érzem, hogy már jó, elveszem az ujjamat, és felnyomom a fenekébe a tágítót. Egy percre a légzése felgyorsul, de utána újra nyugodttá válik. Bee gyorsan tanul.
Amikor teljesen megnyugszik, eléje állok, és széthúzom a tunikámat. Megfogom az állát, és utasítom, hogy kezdje el nyalni a kemény péniszemet. Bee nyelve puha és meleg. A makkom hegyét nyalogatja.
Hirtelen elhúzódom. Felállítom a lányt, és egy pár bőrből készített bilincshez vezetem, amelyek a plafonhoz erősített kötelekről lógnak alá . Mindkettőt rácsatolom a csuklóira, majd a köteleket addig húzom, míg a lány karjai már az ég felé állnak. Ezután a földön elhelyezett két karikához kötözöm a bokáit, hogy a lábai széles terpeszben legyenek. Olyan pozícióban van, hogy csak nagyon keveset tud mozogni.
"Bee, ki vagy kötözve. Tested minden részéhez hozzáférek. Bárhol meg tudlak korbácsolni, amely az én örömömet szolgálja. Azt hiszem a hátsódat fogom megostorozni. Kiabálhatsz, sikoltozhatsz, senki nem fogja hallani. Kezdjük el."
Kihúzok egy nádpálcát egy vizesedényből, és elhelyezkedem a kikötözött lány mögött. Belehasítok a levegőbe Bee háta mögött, hallja a hangot, amelyet a nádpálca ad. A kötelékei határán belül megpróbál mozogni, hogy elkerülje az ütéseket. Pozícióba állok, és lesújtok a fenekére. A lány felsikít, és hátsóján egy vörös csík jelenik meg. Összesen negyvenszer ütöm meg. A feneke lángol, amikor elteszem a nádpálcát. Közelebb lépek hozzá.
Megölelem a lányt, és a tenyerembe veszem a melleit. A mellbimbói merevek. Ahogy az ujjaim a lány bimbóit izgatják, Bee elkezd nyögni. A falloszom a lány feneke mögött van. Az apró mozgásai a farkamat masszírozzák. Nagyon élvezetes. Hamarosan az egyik kezemet lejjebb mozgatom, és egy ujjal benyúlok a lány puncijába. Elkezdem ki - be mozgatni. Bee légzése felszínessé válik, ahogy közeledik az orgazmushoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 10. 1. szombat 10:41
nekem végülis elment 8p lett folytasd...
#2 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:48
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2008. 08. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?