A+ A-

Carol & Tom

Fordítás
Szegények voltunk, akár a templom egere, ahogy akkoriban mondták. Sok szegény család élt a Nagy Válság idején, és mi a legszegényebbek közül valók voltunk. Pedig apánk mindent elvállalt, amiért fizettek valamit: autószerelés, házkörüli javítások, alkalmi fakivágás, de mégis előfordult néha, hogy ikertestvéremnek, Carolnak és nekem nem volt mit ennünk. De 15 évesek voltunk akkor, és ezzel nem nagyon foglalkoztunk. Valahogy mindig is szegények voltunk, de nem éreztük magunkat boldogtalannak.
Legalábbis, ahogy most visszagondolok, boldog emlékeim maradtak arról az időről. Jókedvvel tettük a dolgunkat, pedig volt belőle elég: se központi fűtés, se vezetékes víz, pénz se nagyon, amivel boltba mehettünk volna élelmiszert vásárolni. Nyugat-Virginiában éltünk, a Kék Hegyekben. Carol főzött és takarított. Én fát aprítottam ősszel és télen, foldozgattam a lyukas tetőt. Leöltem a csirkét, ha kellett, és részt vettem a férfimunkában a ház körül. Mindketten a helyi egy osztályos iskolába jártunk. Mi voltunk a legidősebbek, mert apánknak nem volt földje, ahol kellett volna a munkáskéz. Sosem jártunk messzebb, mint a közeli város, Thompsonville. Ott is csak kivételes ünnepnapokon.
A kicsiny családi faházunkban három helyiség volt: nappali, másképpen konyha és étkező egy nagy vaskályhával, és két háló. Egyik apánknak, a másik nekünk, gyerekeknek. Akkoriban ezt a szükség hozta így: a fiúk és a lányok gyakran megosztották a szobájukat testvéreikkel. Lakli kamaszok lévén ágyunkat már kinőttük, de voltak külön kis szekrénykéink, amiket apánk fabrikált. Ágyaink fejrésze összeért, így lefekvéskor nem láthattuk egymást. Felsőruháinkat, kabátjainkat a falba ütött szegeken tartottuk, mert nagyobb szekrény nem volt a szobában. Hátsó ablakunkból a hegyoldalban elterülő vadonra láttunk.
A tizennegyedik születésnapom után nem sokkal a pubertáskorba léptem, azaz a szőr elkezdett nőni a lábam között. Tudományom a szex terén a hátsóudvarban látottakra korlátozódott. Fogalmam sem volt, az emberek hogyan csinálják. A rá következő évben, tavasszal kezdtem maszturbálni. Kis házunk és még kisebb hálószobánk kevés lehetőséget kínált az egyedüllétre, így rászoktam az éjszakai maszturbálásra, mikor nővérem már biztosan elaludt. Rozsdás ágyrugókkal, a nyikorgó deszkapadlón nem volt könnyű csendben maradnom, de megpróbáltam. A majd' minden este folytatott gyakorlatot beárnyékolta, de csiszolta is a tudat, hogy bármikor lebukhatok, és csak lassan szabad mozognom.
Egyik este, ahogyan hangtalanul közeledtem az élvezés pillanata felé, szokatlan zaj ütötte meg a fülem. Azonnal megmerevedtem, és vártam. Aztán vártam. A hang nem ismétlődött meg. A farkam már a kirobbanás határán volt, úgyhogy csak pár erőteljes rántás kellett, és hatalmasat lőttem a pizsamámra. És akkor újra hallottam... Nem tudtam pontosan beazonosítani, szürcsölés volt, de mintha víz csinálta volna. Igen, akár a pataknál egy zubogóban, csobogó, cuppanó hang volt.
Pár nap múlva, mikor szintén vertem magamnak az éjszaka közepén, újra hallottam a hangot. Megálltam, de aztán kisvártatva - most már bátrabb voltam - újra rákezdtem. Ez alkalommal a jelenség hangosabb volt. Közben én sem hagytam abba, de a hang is végig hallható volt. Ez így ment pár héten keresztül. Lassan rájöttem, hogy testvérem is masztizik, de - ne feledjük, a harmincas években jártunk, jóval a pornográfia-hullám előtt - nem tudtam, hogyan maszturbálnak a lányok. A puszta lehetőség, hogy ő is örömet szerez magának éjjelente, akárcsak én, nagyon izgató volt, és alig vártam, hogy hallhassam őt. Mindketten csendben akartuk csinálni, de azt gondolom, ő is tudta, amit jómagam.
A hálónkat megosztani valakivel azt is jelentette, hogy bármilyen elővigyázatosan voltunk is, egyre többször pillantottuk meg véletlenül egymás csupasz bőrét. Elég gyakran láthattam nővérem meztelen testét ahhoz, hogy észrevegyem változásait. A csípője szélesebb lett, a mellbimbója majd a melle is megduzzadt, és - bár ezt ritkábban volt alkalmam megfigyelni - lábai találkozásánál "V" alakban nőni kezdett a szőrzete. Ő is láthatott engem meztelenül, és titokban mindketten egyre kíváncsibbak lettünk a másik testére. Az utóbbi időben úgy tűnt, mintha Carol kifejezetten keresné az alkalmat, hogy pucéran lásson engem. Egyszer rajtakaptam, amint meglesett, ahogy a patakban fürdöm.
Egyik reggel még álmosan ébredeztem, mikor jókora pisilési ingerem támadt. Ahogyan az ajtóhoz botorkáltam, a merev farkam utat talált magának a pizsamám sliccén. Sóhajtást hallottam a nővérem ágya felől, mire gyorsan visszadugtam a nadrágomba. Aznap éjjel kétszer is elmentem, miközben azon a sóhajon járt az eszem. Mindkétszer hallottam a nedves csusszanásokat.
Részben az éjjel folytatott akcióimnak is köszönhetően mindig is éber alvó voltam (még most is az vagyok). Egyik éjszaka arra lettem figyelmes, hogy megreccsen a padló.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (397 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#32 veteran 2017. 02. 2. csütörtök 09:20
Klasz!
#31 feherfabia 2016. 04. 13. szerda 08:10
Nagyon szèp!
#30 A57L 2014. 11. 8. szombat 06:57
Nem rossz történet.
#29 papi 2013. 09. 1. vasárnap 10:58
Nagyon jó
#28 zsuzsika 2013. 07. 9. kedd 09:22
10 pont !!! Igazat adok tiborgnak
#27 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 12:27
Ritka jó.
#26 tomi19 2013. 01. 3. csütörtök 09:37
Csoda szép volt lehetne több ilyen történet 10 pont kár hogy ez a maximális pont szám ami adható.
#25 tiborg 2011. 03. 1. kedd 08:14
Ujra elolvatam es velemenyem nem valtozott.Sajnalom. hogy ritkan van olvasva es akkor sem valt ki gondolatokat. Pedig normalis, kedves es gyakori kamasz activiti.
#24 tiborg 2010. 03. 5. péntek 05:43
Ez nem igazan az az EROTIKA amit ettol web-laptol varnank, de egy szepen megirt kroki e.g.SZEP IRODALOM, LIRIKUS.
Ha a tobbi sztorid nem ilyen perfectio,csak gyengebbek lehetnek. 10x10.
#23 Zoli bácsi 2009. 12. 1. kedd 18:29
Kedves Fuxy Imperátor!
Teljesen igazad van hogy fordítás!
Ha valaki fordít valamit attól még lehet dicsérni!
Nem???
Tudok pár fordítást (ellenpéldát) ami nem számít gyöngyszemnek az oldalon, mert az író vagy épp a FORDÍTÓ hibájából élvezhetetlené vált.
Tudom sok múlik az írón de ha Wanda nem fordította volna olyan nagy gondossággal és precizitással ahogy tette, lehet hogy ez a történet soha nem kerül elénk így, ebben a formában.
#22 Fuxy imperátor 2009. 11. 30. hétfő 18:30
Ez fordítás barátom :)de nagyon jól sikerült
#21 Zoli bácsi 2009. 11. 30. hétfő 17:47
Kedves Wanda!
Nem emlékszem hogy olvastam még ennél szebben megírt történetet az oldalon!
Gratulálok!
#20 Pontifex 2009. 09. 17. csütörtök 19:18
Látod sihupapa!Itt van pl.egy olyan történet,amivel szemben az "Egymásra találva", érdemtelen csúcsra futása kiverte nálam a biztosítékot.De mindjárt küldök még példát!
#19 begi045 2009. 05. 7. csütörtök 22:26
nagyon jóóó 10 pont
#18 Himbilimbi 2009. 01. 17. szombat 17:53
No comment. 10 pont. Gyöngyörű.
#17 Fanni 2008. 12. 6. szombat 14:15
Sziasztok!
Szívesen leveleznék a családon belüli erotikus lehetőségekről. 36 éves vagyok, egy 16 éves lány és egy 14 éves fiú anyukája. Személyes tapasztalatunk még nincsen, de amikor ezeket a történeteket olvasom, szívesen fantáziálok arról, milyen lenne, ha mindez a mi családunkban történne meg. Masztizás körben mintha filmen látnám magunkat, elég élénk hozzá a képzelőerőm. :)
Várom a rövid bemutatkozással ellátott leveleket. Különösen érdekelnek azok, akiknek személyes tapasztalatuk is van már.
Fanni
cicisfifi@gmail.com
#16 Anonymus 2008. 11. 20. csütörtök 07:36
elég jó kis történet :D
#15 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 04:36
igy igaz valóban szép
#14 krisz 2008. 09. 3. szerda 13:26
ez nagyon szép tőrténet volt
#13 amurka 2007. 07. 24. kedd 01:29
Aranyos